Godkväll på er.
Jag kunde int sova så jag tänkte kika in hit på bloggen och uppdatera er om det senaste.

Idag skrev jag min sista höstskrivning, samhällslära. Satt i hela sex timmar och skrev och skrev och skrev. Skulle lätt ha kunnat sitta några timmar till eftersom tiden bara sprang iväg. MEN nu är det över, känns dock inte lika skönt som jag trodde det skulle kännas eftersom nu är jag nervös inför mitt resultat. Preliminära kommer nästa vecka och jag hoppas att jag blir nöjd, siktar väldigt högt så får se hur långt det räcker.
Jag gjorde iallafall mitt bästa, jag hade läst flera varv igenom alla 5 böcker så månne de nu inte gick vägen!

Har ikväll chillat med gänget hos Anton, sitt på Idol och umgåtts. Imorgon blir det förfest Hos W och sedan utgång med mina bästa vänner.

Nu ska jag försöka sova, godnatt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min vecka har börjat väldigt bra med ny musik, nya kläder och ny motivation till träning. Det känns som att jag har fått ett grepp om mitt liv igen och allt börjar falla på sin plats igen, skönt!
I måndags hann jag med en hel del: gym, skola, studentläsning och sektionsmöte. Min dag har sätt lite liknande ut idag, skola (provveckan är igång), gym, studentläsning och senare idag har Cenex träning. På tal om skrivningarna är det ynka tre dagar kvar till samhällslära skrivningen. Jag börjar känna mig mer redo för varje dag vilket känns skönt. Kommer fira som sista dagen på lördag när alla har skrivit allt för hösten, haha, jag är så taggad.

Nu ska jag se ett avsnitt av How to get away with murder och sen börja planera Cenex träning.

Vi hörs.

Likes

Comments

Godkväll. Jag vet egentligen inte varför jag ännu är uppe så här sent, jag är verkligen super trött och utmattad meen jag vill ändå uppdatera er om mitt liv så. :-)

Veckan har varit stressande och jobbig vilket har resulterat en dålig hy och uppsvälld mage, kiva. Det är mycket i skolan, mycket läsande, många inlämnings uppgifter och en hel del jobb med truppen.
Idag hade jag min första riktiga skrivning, den skriftliga delen av engelskan. Jag var verkligen heelt utmattad när jag tog min bricka med mat och gick ur salen efter 4 & 1/2 timmes skrivande. Ugh jag ser inte framemot samhällsläran på fredag...

Efter skrivningen åkta jag hem, läste på samhällslära, åkte och tränade Cenex och gick ut o äta med Jusu. Nu, äntligen, ska jag få lägga huvudet på kudden o sova.

Vi hörs när jag är mer levande och mindre stressad!

Likes

Comments

Idag tänkte jag svara på några random ställda frågor jag har fått på sistone och några som jag hittade på nätet. Tänkte att de kunde vara kul med lite omväxling!

Vilka ämnen skriver du i studenten?
Nu på hösten skriver jag engelska och samhällslära, och på våren psykologi, modersmål och finska!

Vart vill du söka efter gymnasiet?
Just nu vill jag till Sverige och studera något inom psykologi. Rättspsykologi låter super intressant men allt är ganska så oklart och öppet.

Singel? Upptagen? Hur ligger det till?
Singel är väll min status men alltså allt är så oklart i mitt liv så vet inte, haha.

Vad tycker du om hösten?
Jag älskar hösten och höst modet. Jag har köpt in några nya klädesplagg perfekta till hösten som jag skulle kunna visa upp nån dag om ni så vill!

Roligaste sommarminnet?
Jag har inte ett specifikt datum eller nån händelse för det hände så mycket roligt hela tiden men Powerpark va kul, Vickans B-day va en såå rolig utgång ja det finns mycket!

Föredrar du sommaren eller vintern?
Jag älskar både våren och hösten så något där emellan men om jag måste välja så säger jag ju såklart sommaren.

Ska du på någon resa inom snar framtid?
Familjen har nog sett på resor och vi har ett ställe vart vi vill till så egentligen är det bara att bestämma ett datum och boka. Sen ska jag även till Umeå på höstlovet för att skriva högskoleprovet. Jag & Ralle ska ta in på hotell första natten, vilket är lyx! Dag 2 sover vi hos Nora som kommer att vara såå mysigt!!

Vilka är dina bästa vänner?
Mina allra bästa vänner är utan tvekan flickorna på bilderna nedanför.

Jobbar du med någonting på sidan om studierna?
Ja, jag jobbar tre gånger i veckan som tränare åt min och Sandras trupp, Cenex.

Förväntningar inför år 2018?
Jag har många höga förväntningar; penkkis ska bli bra och Abi-kryssningen ska bli oförglömlig! Jag vill få bra resultat i studenten. Jag ska bli student och få den vita mössan 2018. Jag kommer troligen söka in i en skola, kanske flytta, pröva på nya äventyr osv osv.

Din feelis just nu? Är du lycklig?
Min feelis just nu är helt okej. Mycket råddas i mitt liv och massor med oklarheter men aaallt löser sig. Jag är inte helt fullständigt lycklig. Jag har varit lycklig så jag vet hur det känns och den känslan har jag inte inom mig.

Likes

Comments

Bilder från helgen ser ni här. Blev en ganska så hektisk helg iallafall med 18-års firande, sjukhusbesök och drinkar med Paula.

Jag har just kommit hem från skolan och ska läsa samhällslära innan jag har möte med Sandra. Idag skrev jag mitt första studentprov och jag är ännu helt upp i varv. Jag var väldigt nervös innan provet skulle börja och när lärarna ropade in alla namn till salen, meen som tur släpptes nervositeten då hörfen satte igång.
Jag kan dra en parallell mellan nervositeten jag kände i salen och den nervositeten jag brukar ha innan jag går ut på en tävlings plan, allt släpper sen när jag sätter igång och börjar fokusera. För mig är det en trygghet att man har alla där med sig, alla är i samma sits, vilket känns bra!

Nu ska jag fortsätta mer läsningen. Vi hörs.

Likes

Comments

Fredagen till ära tänkte jag lägga upp min favorit låt så ni får lyssna på den. Vickan visade låten ovanför till mig igår och jag är redan helt förälskad. Älskar att hitta ny musik.

Igår blev de Netflix mys med glass och chips och dipp tillsammans med mamma, vi såg filmen Naked, helt okej faktiskt!
Ligger även idag hemma med sjuk hals, dock har febern har släppt ÄNTLIGEN! Nu ska jag sätta på ett serie avsnitt på Netflix med Svea och bara chilla.
Ikväll ska jag med fickorna och fira Emma A som fyllde 18 i onsdags. Kommer bli nice med tre rätters middag och mina bästa vänner.

Vi hörs, pussss

Likes

Comments

Jag är inne på andra dagen att ligga hemma i sängen med feber och sjuk hals... jag har verkligen inte tid för att vara sjuk, men hellre att jag vilar upp mig nu så jag är helt frisk tills måndagen då skrivningarna kör igång.

Jag ska snart stiga upp ur sängen och värma lite rester från gårdagens middag och sätta på nyaste avsnittet av PH. Tänker som sagt bara ligga inne idag igen och droga Finrexin, Te och Strepsils :)

Puss

Likes

Comments

Bra dag idag. Jag började skolan först 11.10 så jag fick en lång och skön sovmorgon. Efter skolan som slutade 13.00 gick jag till Aukia och kollade in det nyaste, jag kom hem med en super fin och höstig mössa som jag kan visa senare!

Paula har just åkt hem, vi har varit hos mig och catchat upp om vad som har hänt under de senaste månaderna. Nu ska jag dammsuga rummet och sedan sätta på en film. Känner mig super flunssig vilket suger, hoppas de går över tills nästa vecka när skrivningarna drar igång.

Hörs❤️

Likes

Comments