... har jag hunnit med en hel del! Jag har varit på 40-årskalas till min moster. Jag har haft sleepover tillsammans med Jossen, vi såg film, lagade en god frulle, åkte rullskridskor och föll. Haha ett så jäkla bra dygn med min älskade Jusu. Sen har jag även hunnit ligga på stranden och chillat när solen varit framme.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Ah jag fick en såå bra start på min morgon i morse tack vare de 6 kilometrar som Cenex, jag & Sandra sprang. Det var verkligen tungt eftersom att jag inte har tränat kondition på länge men men..

Jag kom just hem från att ha varit på Zip adventure park i Vasklot tillsammans med Essi och några svenskar som vi träffade igår på Ollis. Riktigt trevligt sällskap!
Nu är jag helt slut i kroppen, så jag ska ta en nap och sedan fixa mig inför kvällen.

En fullspäckad och rolig onsdag. Hööörs

Likes

Comments

Sitter atm på jobbet och ser på när vädret växlar från strålande sol till åska och regn, på bara några minuter... Finska sommaren :).

Idag har jag en hel del inplanerat, jag ska träffa Essi för att catcha upp om helgen, jag ska hinna tala med V innan jag och kompizarna åker till Björköby på en chill fest med gänget!

Resten av veckan består av jobb och 40 årsfirande, plus några andra fester på helgen. Det här kommer bli en bra vecka känner jag på mig.

Vi hörs.

Några snapchats från förra veckan.

Likes

Comments

Hej på er. Det blev en paus mitt i allt från bloggandet, hade mycket på gång förra veckan så jag hann väll bara inte. Men vad har ni gjort? Själv har jag hunnit göra en hel del, shoppat på Ikea och Ideapark, hade en spontan utekväll me Vickan i lördags, har tränat röven av mig på gymmet och cyklat mycket med mamsen, läst på studenten, jobbat, haft photoshoot med Essi (några av bilderna ovanför), gått på bio och ätit massvis med skräpmat! That's about it.

Nu ska jag dra mig upp ur sängen för att läsa lite och lagat mat åt mig. Vi hööörs❤️❤️

Likes

Comments

- haft sovmorgon

- läst på studenten

- städat hela huset

- tränat utomhus

- stekt plättar

- börjat se på en ny serie, Riverdale, hittills hur bra som helst!!

- hälsat på pappsen på sjukhuset och käkat glass på Faros.

Vill tipsa er om de här redskapen som jag använde mig av idag då jag tränade. På den högra bilden ser ni en modell av den omtalade foam rollern, det tar super sjukt men är såå värt smärtan eftersom mina muskler mår så mycket bättre av den.
Träningsbandet till vänster ÄLSKAR jag. Man kan göra flera olika övningar med bandet och det finns även olika styrkor på banden, vissa är mer spända och svårare att dra medan andra är super lätta. Jag brukar träna rumpa med de här banden genom att göra olika övningar, det är bara att googla så hittar man flera olika. Köpte inne i Stadium.

Likes

Comments

Det här har jag sysselsatt mig med hela dagen, druckit Red Bull, käkat choko och läst ut första SL boken, Finallyyy!!

Om någon timme ska jag köra till jobbet och beta av ett fem timmars skift tillsammans med Nadja. Senare ikväll tar jag mig kanske till gymmet och tränar lite rumpa och mage eftersom det kändes så bra efter gårdagens Core pass med Mina!

Nu ska jag ta Svea ut på en promenix innan det börjar regna.

Likes

Comments

Köpt inne i Aukia för 159€

Beställd från Ivyrevel för 19,00€.

Ovanför har ni mina två senaste inköp, jag älskar båda plaggen, de är verkligen två godingar som hänger på min klädställning i rummet!

Min tredje "goding" är Keshas nya låt som har ett sånt himla fint budskap till sig, älskar den, ni måste lyssna på låten asap.

Likes

Comments

Hej på er! Det var några dagar sen jag klickade in mig hit för att skriva till er, livet kom emellan och jag har haft fullt upp varje dag, antingen med jobbet eller med att njuta av sommarvärmen med kompisarna. Jag har hunnit fira min fammo, min pappa och min moffa i fredags, alla tre fyller 7.7 vilket är lite roligt. Jag har varit till Beautyholic för en färgning och klippning till mitt hår, jag blev såå nöjd. Jag har firat en av mina bästa kompisars 18-årsdag, vi hade en så himla rolig förfest med mina närmaste flick-kompisar och sen var det Fontana som gällde, inte världens roligaste utekväll men men..
Jag har verkligen njutit till tusen under den senaste veckan, jag är riktigt riktigt lycklig atm och det är till mina finaste vänners förtjänst! Vad skulle jag göra utan mina "suomimuijat"!!! och E & J❤


Idag är jag ledig så jag ska läsa ut första SL boken och börja med en ny, höööörrs!!

Likes

Comments

Ligger nu i solstolen på villan efter en rolig krocketmatch. Jag åkte ut till villan igår kväll efter mitt kvällsskift och ska snart åka tillbaka till stan för att hänga med vännerna vid Brändösund. Det har varit super mysigt att chilla här på villan och fått umgås med syskonen!

Nu ska jag äta och sedan åka till stan, hörs puss!

Likes

Comments