Här är några snapshots på vad jag har hållit på med under de senaste dagarna. Har jobbat och lunchat med mamma | gymmat varje dag minus igår | varit på roadtrip med Robin, Nellie och Basti till Seinäjoki och till Nykarleby | saknat sommaren något enormt, (därför bilden i mitten). Och ja, jag har sovit länge och ätit en super god müsli frukt kombination hehe, & så måsta jag bara sätta med den där quoten i högra hörnet för den är så jävla sann!
Nu skall jag se ett till avsnitt av TVD och sedan trotsa min mensvärk och åka till gymmet. Vi hörs pussLikes

Comments

Idag efter en 7 timmars lång jobb dag på jobbet, 2h på gymmet och efter några avsnitt av TVD så tog jag fram min hårddisk var jag har alla foton som jag har tagit med både min kamera och med min telefon genom åren, och oj vika minnen som kom tillbaka!, hade glömt bort hälften av de minnena som jag har upplevt och allt finns där på en medium stor hårddisk. Jag brukar ta fram den då jag vill minnas hur det var förr och jag mindes vartenda liten detalj om just den dagen, det stället eller den människan som var på bilden. Jag älskar att kunna gå tillbaka och se på något som man har upplevt förr, det känns som om man återupplever den dagen, eller den platsen eller den personen igen.
Jag såg också bilder på mig från förra året och jag vet inte vilken jag ska tycka bättre om, Emma 2014 eller Emma 2015. Jag har ändrats en hel del både på utseende men också på insidan märker jag själv och jag vet att jag är mycket självständigare nu och sånt, dock vet jag inte om jag tycker det är en bra sak, visst man ska vara självständig då man blir äldre osv. men förra året var så mycket lättare, det kändes som om jag bara flöt med i vad som hände och inte hade så stor inverkan på de som hände runt omkring mig. Okej det har ju bara gått 2 månader under år 2015 men jag känner mig redan mognare och annorlunda från i fjol, om det är en bra eller dålig sak vet jag inte men det tänker jag inte bry mig i heller.

Jag rekommenderar verkligen att fotografera varje stund när du gör något som gör dig lycklig eller någonting du motiveras av, bara fota någonting som betyder och spara de fotona någonstans där du vet att du hittar dem och du kan gå tillbaka för att se på dem. De behöver inte vara världens grej du fotar utan bara något som gör dig glad för stunden. Jag har en tavla i mitt rum där det står "Enjoy the little things in life, because one day you will look back and realise they were the big things" och jag älskar så den texten för den stämmer så solklart!
Nu skall jag sova för att imorgon har jag jobb och efter jobbet skall jag på lunch med mamma och på kvällen blir det gym. Puss och godnattLikes

Comments

 Var ju igår kväll på bio, på filmen 50 shades of grey och jag totalt ÄLSKADE den, filmen var helt above mina förhoppningar!!

Och Mr. Grey var ju grymt snygg, perfektion.

Skulle kunna skriva en hel roman om hur mycket jag älskade den men väljer att inte göra det men ååh jag är helt såld!, så jag bestämde mig för att läsa böckerna för de sägs att böckerna är oftast bättre än filmerna så hur bra är inte boken då om filmen var så där bra?! Lånade alla 3 böckerna av mamma kompis och jag är redan helt besatt i att läsa första boken, haha

 

Rekommenderar verkligen att gå och se den på bio eller att man läser böckerna eller varför inte både och? 

Okej enough about 50 shades of grey, har legat mestadels i sängen idag och sett på serien The Vampire Diaries, som jag btw också blivit beroende av.., vari ut och gått i det fina vädret som har varit idag, dock tycker jag att antingen smälter allt snö bort eller så är det snö och inte något sånt här mitt emellan stadium som det är nu för det är bara jobbigt. 

Nu skall jag sätta på träningskläder och köra till träningen.

Puss och kram, och ha ett bra sportlov kan jag ju passa på att säga :)

@EMMAFINNELikes

Comments

Har äntligen tillfrisknat nästan ordentligt så imorgon kan jag träna igen, wihoo. Har legat inne de senaste dagarna och sett på Netflix, först igår orkade jag göra något annat än att ligga hemma så jag drog mig till Valter och låg där istället i några timmar. haha. Idag på dagen skall jag inte göra något vettigt, men på kvällen skall jag och fem andra flickor på bio 50 shades of grey. ÄNTLIGEN får jag se den!Och jag har såå höga förväntningar så hoppas, hoppas, hoppas jag inte blir besviken. 

Nu skall jag hoppa i duschen och sedan äta tacos, adios

 

@EMMAFINNELikes

Comments

Kom hem från skolan redan efter första blocket för jag har fått feber, halsont och hostar som en värre galning, så jag skall ligga inne hela dagen i min säng och mysa med Svea och se på Netflix. Inga Emerald träningar för mig idag inte. Hoppas jag tillfrisknar snabbt! Hörs

Likes

Comments

De två senaste dagarna har sätt ut så här; tränat med B, köpt Weekend biljett, färgat mitt hår vid min favo frissa, tränat Emerald, dragit på mig en sorts förkylning och umgåtts med Valter. 

Nu skall jag krypa ner i min säng och sova. Imorgon skola, första hejarklacksträningarna och så skall jag och träna Emerlad på kvällen, godnatt

@EMMAFINNELikes

Comments

 Igår var det ju alla hjärtans dag/vän dagen och den firade jag på bästa sätt med Valter! Lagade god mat, fick presenter och myste som bara va. ?

ignorera mitt plåster TACK Fick ett super fint snö armband och fem röda rosor. Den rosa är från mamma och pappa.

 

Lagade lövbiff med sallad och potatis och drack sommersby, namnamnam

Perfekt lördag med perfekt sällskap!?

 

lite om helgen, på fredag efter skolan åkte jag till stan med Nadja och Vickan för att gå och äta till sweet Vasa, efter några timmars talande åkte jag hem för att packa mina sov saker för jag skulle tillbringa natten hos Helmi med Vickan. På kvällen åkte vi till Petalax dans och träffade upp några vänner, kom hem två tiden och somnade i Sundom. 

 

På lördag vet ni vad jag gjorde så nu idag, på söndag så har jag varit i Kyrkan för att laga bort underskrifter för skriban med Paula och nu ligger vi hos oss. Skall till gymmet senare idag med Helmi och på kvällen träningar, hoppas ni har haft en lika bra helg som jag, puss hej

@EMMAFINNELikes

Comments

Skrev idag sista provet i period || och det känns så himla skönt. Inget mer stressande på ett tag och jag kan slappna av ordentligt. Skolan tar en sån himla energi från mig så det är helt sjukt..
Skall snart in till stan med mamma för att köpa hudvårds krämer och en present till "Alla hjärtans dag" och så skall vi gå och äta. Efter de har jag 2h träningar o efter dem så skall jag bara ta det lugnt.:)

Imorgon fredag och jag skall efter skolan umgås med Vickan och Nadja. Kvällen är halvt oklar så får se hur det blir. På lördag skall jag åtminstone vara med Valter på kvällen för att fira att det är "alla hjärtans dag" men före de skall jag ta en sväng till gymmet. Ha det bra pussDe senaste bilderna på min WeheartitLikes

Comments

You know when you lose something when you really need it and you keep searching for It and It's not there, but then one day, when you are not searching for it, you found it? Yeah It's like that with people, you won't find someone if you're searching for them. I guess It's that way because you're blinded by what you want so much that you can't see that It's right in front of you.
-m.r.nLikes

Comments