Rekommenderar den här produkten från Nivea. Doftar gudomligt gott och man får en liten rosa nyans på läpparna.Har stressat igenom den här tisdagen. Nu känns det så himla skönt efter 3 timmars skrivning av en novell är jag ÄNTLIGEN färdig och jag blev nöjd med mitt resultat! Nu skall jag läsa det sista inför franska provet som jag skriver imorgon. Skall antingen ta en tidig natt eller se PH, har inte riktigt bestämt mig ännu men ja godnatt i förväg. ?

 

@EMMAFINNEBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

So cold - Ben Cocks.
Big girls cry - Sia.
Not about angels - Birdy.
Crazy in love - Sofia Karlberg.

Har lyssnat sönder alla fyra men kan ändå inte sluta att älska dom! Haha true love story typ.Likes

Comments

Ja jag är verkligen stressad! Har aldrig varit så här upp i varv förr.. Har prov att läsa på, inlämnings uppgifter, novell skrivning och förför, träningar och att dra träningar. Där emellan skall jag hinna med allt annat som jag brukar göra; gymma, ut på länk, min läxhög osv. Ja ni förstår att jag inte hinner sitta ner något extra under denna vecka. Och stress utslag kommer fram nu som då. Så om någon har nå tips på hur man skall ta det lite lugnare under stress veckorna som jag så fint har döpt de, så kommentera. Huh nu skall jag försöka pusta ut efter 2h träning med Briljant och gå och sova. Vi hörs då jag har lugnat ner mig och fått ordning på mitt liv. Godnatt pussarHenccas bildLikes

Comments

- träningar 9-13.00
- träffa Nellie som kom hem igår från Cypern
- läsa på franska prov och skriva klart en novell
- kvälls gym.

Där har ni dagens schema. Helgen har gått snabbt. Var igår och hälsade på min sjukling Elli som har blivit opererad med rosor och glass. Det här har väll varit höjdpunkten på helgen, inget annat har inte hänt så. Nu ska jag träna. Bye

Likes

Comments

Tisdag betyder, back to normal med skola på dagen och nu på kvällen träning åt Emerald.Todays weheartitLikes

Comments

Brukar oftast hata måndagar men idag var det en bra måndag för jag fick vara ledig från skolan, så mamma och jag passade på att gå i stan och shoppa. Mamma köpte en hel del men jag hittade bara en kofta från Dopp som fick följa med mig hem. 

Lunchade i saluhallen och efter det åkte vi hem för att måla mitt rum vitt. Blev klara runt sex tiden så då åkte jag till gymmet på ett ben och mag pass. Ligger nu hemma i sängen så jag tänkte sätta på några avsnitt av Suits. 

 

Imorgon väntar skola och träningar på kvällen. 

Har glömt att visa min YSL make -up bag som jag fick i Dubai då jag köpte min MK klocka.

Och så bjuder jag på en sneak peak av min nya kofta som ni senare kommer få se en bättre bild på.

Fick också hem min Boomerang alexandra down jacket idag på posten, oh gud vad den är varm och skön!

Godnattpussar i förväg

@EMMAFINNELikes

Comments

Hejhej! Hoppas ni har haft ett bra lov hittills, är ännu lediga imorgon så blir en shopping dag för mig och mamma då hon också är ledig. Ligger atm å väntar på Elli för hon kommer snart hem från Prag så skall vi ut och hitta på nåt kul söndagen till ära. Nåja vi hörs nån dag. PussarNadjas bild
Är verkligen beroende av Sweet Vasa. Har varit där ca 2 gånger i veckan näsan varje vecka. Bilden var från då jag, Vickan och Nadja inledde en helg för nån vecka sedan.Likes

Comments

Hej halo! Har inte bloggat nu under höstlovet för jag har haft bättre saker för mig om man säger så. Kom just hem från en fest så jag ska krypa ner under täcket och sova ut inatt. För förra natten så måsta jag laga väckarklockan på klockan 8 för att jag hade jobb på Kukka Finne.. Så nu ska jag sova ordentligt! Gonattpussar4 bilder från höstlovet.Likes

Comments

Tja! Jag undrar hur du har kunnat bli så vig? Har du några tips? Favorit färg? Skostorlek? Favorit film? Och kan du förklara lite närmare vad det är du håller på med för gymnastik för jag har inte hajjat det än?:)

 

Hejhej. Hur jag har kunnat bli så vig, är nog för att jag tänjer hela tiden. Och om jag har nå tips, hmm näe ända som hjälper är om man tänjer så TÄNJ om du vill bli vig. Favorit färg är typ ljus rosa och svart. Min skostorlek är 39 ungefär. Favorit film är kanske White house down kanske?  Ja jag kan förklara vad truppgymnastik är lite närmare i ett eget inlägg om några dagar. 

Kan bjuda på en video på ett tävlings program inom trupp. 

 

 

 

De här är Ovo team och bäst i Finland. Vår trupp kommer tävla mot ett lag från Ovo team i år.

 

5 saker du vill göra före du dör? tycker du om att vara tränare? hurudan musik gillar du? vad är bästa med gymnastiken och hur hålls du motiverad? fin blogg :) //:)

 

Tack ska du ha :)
Hmm 5 saker jag vill göra före jag dör..

1. Jag vill gifta mig och bilda familj.

2. Resa till Hawaii, LA, Paris, Australien, Afrika och till Borabora.

3. Leva livet fullt ut!! 

4. Äga en skit snygg bil. 

5. Simma med delfiner och lära mig surfa.

blev svårare än vad jag trodde.

Ja jag tycker om att vara tränare! Men ibland blir det lite stressigt då jag tränar med min trupp 3 gånger i veckan och sen är jag tränare två gånger i veckan + där emellan skall man hinna med skolarbete, vänner och planera träningen. Men ja jag trivs enormt bra med de jag är tränare åt så ja jag tycker om att vara tränare! 

Jag har ingen speciell musik smak utan jag bara lyssnar på det som jag jag tycker om och det är lite blandat så kan inte riktigt svara på den frågan. 

Hur hålls jag motiverad? Jaa jag tycker verkligen om att gymnastisera, liksom själva sporten tycker jag om men jag tror inte jag skulle kunna hållas motiverad om inte jag skulle ha mina "trupp vänner" vid min sida hela tiden. Vi har en så himla bra feelis i truppen så det är helt sjukt. Alla är så peppande och muntrar verkligen upp en! Och så ser man verkligen hur snabbt man blir bättre efter någon månad och det är så himla kul att se att man gör framsteg. Så det är nog därför jag hålls motiverad. Visst ett tag så var jag verkligen så omotiverad att jag tänkte sluta eller jag hade redan slutat men efter sommaren kom jag tillbaka för jaaa truppgymnastik är ju bästa sporten som finns så varför sluta då ? 

 

Här är några minnen från mina gymnastik år som jag tänkte dela med mig av. Haha fick mig ett gott skratt då jag gick igenom bilderna.  

 

Var ska du börja efter högstadiet? Bloggtips? Hur sminkar du dig till vardags och hur fixar du dina ögonbryn? Jättefina //Fanny

 

Jag vet att jag vill till gymnasiet efter högstadiet men jag vet inte om jag vill till VG eller Övis.. PANIIK men just nu lutar det åt Övis men det ändrar konstant hela tiden.. 

Läser inte så många "kända bloggar" som ex Kenza och Kissies, utan jag läser mer de som jag känner som har blogg och de är en hel del men jag rekommenderar Noras blogg! Hon har verkligen skit fina bilder och skriver bra. http://noras.devote.se/ 

Hur jag sminkar mig? Öä på sommaren brukar jag bara ha mascara men nu då på vintern då man blir blek osv. så foundation, puder, mascara, ögonbrynspenna och läppstift. 

Hur jag lagar mina ögonbryn så har jag ingen aning om, haha jag bara drar nå sträck och försöker få en bra form men det lyckas sällan.. XD 

 

 Haha bara för att de e höst :D


Det var alla frågor. 

@EMMAFINNELikes

Comments