I like my bed, but I'd rather be in yours.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick  en kommentar som jag tänkte svara på i detta inlägg. 

Hej jätte bra blogg! Tänkte fråga dej att hurudana skor skall du ha på hösten och vintern. Kan du ge några råd:)?Kram/ Sandra

 

 

Hej Sandra och tack :) Just nu använder jag mina Jhonny Bulls eller mina Primeboots och de kommer jag göra hela hösten

Och dom här skorna är verkligen värt pengarna!! Om man inte vill ha höga finns det låga men tycker själv att högre är snyggare av märket Primeboots men de e ju smak sak! :)

 

När det börjar bli kallare så tar jag fram Uggsen eller så sätter jag massa med varma sockor i Primebootsen :D

 Egentligen har jag inte riktigt några råd att ge för är inte riktigt en sko fantast men hoppas du fick svar på någonting iallafall :) Puss och kram.

@EMMAFINNELikes

Comments

Hej! Och trevlig fredag, äntligen helg. Är ledig idag från skolan för jag blev opererad på morgonen idag så ligger just nu med Svea under täcket och vilar men måste snart ta itu med prov läsandet så inte jag måste sitta med näsan i kemi boken hela helgen.
Efter att skolan slutar kommer Elli, Vickan o Nadja hit för att vi sedan skall åka och köpa presenter till Frida och Mina som firar deras födelsedag ikväll. Så där har ni mina planera in för dagen. Ha det bra pussWeheartit bilderLikes

Comments

Hej. Skippade gym idag på morgonen för kände att jag behövde sova ut ordentligt så vaknade halv 11. Såå himla skönt 

Jag och Paula åkte och jobbade i nån timme till Koti Pizza, efter det fick vi veta våra konfirmations grupper och jag hamnade i alskat 1 dit var alla från a-junnut kom så är verkligen nöjd!

 

Atm ligger jag i sängen och övar på modde förhör som jag har imorgon.. önska mig lycka till för det lär behövas.

Ikväll ska jag dra träningar för Emerald så måste planera lite in för de.

De här skönheterna kom pappa hem med till mig och jag var verkligen behövande av dem för har haft nästan hela tiden valpsjuka efter alla hopp träningar jag har haft med truppen. Och har bara hört positiva saker så hoppas de fungerar så bra som alla säger. 

 

Vi hörs, torsdagpussar från mig

 

@EMMAFINNELikes

Comments

Har verkligen varit en seg skoldag för min del, känner mig inte alls utvilad och efter gårdagens hopp träning är jag slut i hela kroppen. Men nåja efter den tröga skoldagen som också innehöll ett matte förhör så åkte jag till Paulas, åt och talade och sen for vi ut för att knäppa några bilder.

Finaste Paula 

Ikväll har jag träning så tills dess så skall jag bara ta det lugnt! 

 

 

@EMMAFINNELikes

Comments

 

 

Men vissa saker kommer man nog aldrig riktigt över. 

Vissa saker kan slå in i oss med en sådan kraft att de lämnar oss med dalar i våra landskap och bucklor i våra hjärtan. De har en sorts förmåga att bli till en del av oss och att själva skriva in sig i vår historia. För även om vi inte längre tänker på de eller till och med glömmer bort de helt så finns de trots det ändå där och andas inom oss. Och ibland så kan de göra sig påminda. Som en rysning längs våra ryggrader eller som gåshud på våra armar. Som en flyktig tanke innan vi somnar eller som en dröm vi inte riktigt kan minnas när vi vaknar. För vissa saker kan röra våra liv så mycket att de aldrig kan dö.

 

@EMMAFINNELikes

Comments

Hej och hoppas alla har haft en skön helg! Det har iallafall min varit
På fredag;
-ätit på Amarillo med a-junnut för att fira Paula
- varit på bio "22 jump street", verkligen se värd!
- sov över hos Nadja med Vickan å Elli, spenderade kvällen där med Valter och Robin.

På lördag hände inte så farligt mycket, chillade hos Nadja på morgonen, ätit med mamma, beställt bal klänning, varit på bio med Vickan o Ellinor, suttit vid ABC... Och nu är vi hemma hos mig och här ska vi tillbringa natten med flickorna.

Imrn måste jag öva på förhör, gymma och fara på träningar.
Gonatt.A-junnut foto.Likes

Comments

If I woke up beside you every morning I would be more a morning person. 

 

 

@EMMAFINNELikes

Comments

Hej! Har inte hänt så jätte mycket, bara samma gamla vanliga! 

Efter skolan körde jag in till stan med Mamma för att shoppa lite småsaker ?

 

 

 

Allt från Kicks, och deras egna märke. Har aldrig haft puder eller foundation från deras egna märke men däremot använt deras läppstift och tyckte det var jätte bra så måste prova på det här också. 

 

Skall om nån timme till BGS och vara tränare. Trevlig tisdag :) 

 

 

 

@EMMAFINNELikes

CommentsNy vecka är igång och har massa med skoljobb så jag, Nadja och Ellinor har suttit och laga läxor efter skolan vid mig och nu skall vi ut och hitta på något kul. Ikväll gäller träning för min del hörs sen. PussLikes

Comments