Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som rubriken säger så har det varit många lata dagar, eller inte lata men mer slöa dagar. Försökt vara på gym varenda dag och det har jag lyckats med! Har inte hänt så speciella händelser förutom att Willhelmina fyller år idag! GRATTISGRATTIS.
Har annars bara varit skola, träning och ut lite grann på kvällskvisten.

Nu skall jag hoppa under täcket och se på PH som just ny säsong har börjat. GonattLikes

CommentsVar igår på Åminne och idag är det villavslutning som jag skall spendera med de där 3 cheyerna. Är atm hos Nadja och väntar på Valter och Robin för att vi skall laga mat och sedan röra oss ut åt till nån fest.

Imorgon skall jag till stan med Rebecca och planera våran kommande trupp.Likes

Comments

He?j, hit tills har veckan varit jobbig på alla sätt och vis men imorgon är det  torsdag och bgs har skolfotografering så hela torsdagen och fredagen går åt det. På fredag kväll är det Åminne och på lördag är det vill avslutning men har inga planer inför det ännu men de klarnar väl upp småningom. 

 

Nellie åkte just från mig och jag skall ta itu med läxorna. Senare skall jag på ledar träff från vgf. Inget annat har jag att berätta, FÖÖÖrutom att min Odd Molly tröja kom idag från posten!! 

Om nån vill se hur den ser ut så kommentera, puss hej. 

@emmamariiaLikes

Comments

Hej Halo!
Det var ett tag sen, men jag har haft fullt upp alla dagar. Men passade på nu då jag har fått undan den stora läxhögen och gymmat klart för idag. Har mycket att berätta men ändå inte för egentligen har det inte hänt så speciella saker men jag är lycklig, för allt känns så lätt och roligt.

En riktigt kul sak är att jag skall med Ellis familj till Spanien den 23 december och jag längtar ihjäl mig!Nu skall jag se på Orange is the New black tills maten är färdig. Tror jag stannar hemma idag för känner mig slut från dagens gympass.

Hörs :)Likes

Comments

maybe home is nothing but two arms holding youLikes

Comments

Halo! Har idag varit på klass resa med årskurs 9 till Tammerfors. Har gått på ett museum och varit i Särkänniemi. Super bra dag med folk jag tycker om :) kom hem för någon timme sedan.

Bilder från dagen:Nu skall jag gå och sova.
Vi hörs och sussa sött :)Likes

Comments

Godmorgon. Kom igår kväll hem från en super bra shopping resa till Umeå med Victoria och Ellinor. 

Hela resan var riktigt bra förutom ett stort minus var dock att det blev väldigt lång tråkigt på båten och den gungade ganska så mycket.

 

Idag har jag äntligen fått sova ensam i min egna säng, hur skönt som helst! Senare idag skall jag med mamma till stranden och sen efter mopon & sen ut. 

Njut av de sista dagarna nu innan skolan. 

 

bilder på vad jag köpte i Umeå:


solglasögon 179kr

 

Odd Molly paita från: Åhlens  559kr

 

Bondelid tröjja från: MQ 599kr

 

läppstift 79kr

 

 

Nessesär från: Åhlens 129kr

 

+Loka och sånt stuff :) 

 

 

 

 

@emmamariiaLikes

CommentsMinas bild<->
Godkväll, igår var det konstens natt och tyckte kvällen var väldigt bra i sin hel het. På nattetiden blev det lite sämre pga lite bråk och strul så många tårar men också många glädje skratt! Vickan, Ellinor sov över hos mig efteråt. Nu ligger vi samma tre flickor mätta och belåtna hos Ellinor på hennes villa och skall börja ta natten för imorgon åker vi till Umeå.

Och idag började jag också rida på nytt, har haft paus i ca. 6 år så var på tiden att börja igen. Gick inte så där värst bra men man lär sig :D

GodnattpussarLikes

Comments

Godmorgon! 

Kom för någon timme sedan hem från gymmet, skall föna håret och ta ut Svea på en lenkki

och sedan kör jag till Sabrina. Skall åka in till stan på några ärende senare idag och ligga på stranden. 

Har inte så mycket intressanta saker att skriva om som ni märker. Men ha en bra dag ?

var verkligen hur fint som helst igår!

@emmamariiaLikes

Comments