På fredag startade två trupper från VGF ner till Salo, Amenyx O & Cenex. Hade verkligen så himla kul med trupperna och såklart med dream team tränarna, jag, Hencca, Sandra och Sofie!

❤!

På lördag morgon gick vi o åt hotellfrukost och åkte därefter till Tävlings platsen. Med Cenex började vi värma upp inför träningsvarvet. Efter det började vi med hår och smink. Var ut och gick lite för att ta frisk luft, åt mat och hade grym feelis.

Vips var det våran tur. Vi taggade till som vanligt och sen gjorde flickorna vad dom är bäst på. Tävlingsvarvet gick bra och vi blev nöjda med våra poäng, whohoo!!

Cenex innan de skulle gå ut och leverera.

Och här är en bild efter att vi har fått veta våra poäng, yey. Haha, fråga inte vad vi höll på med.

Jag avslutar en bild på båda trupperna, O och Cenex.

Så fina!

Älskar tävlingar och speciellt bortatävlingar!! Kommande helg drar vi iväg igen. Längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godnatt mina fina läsare och hoppas ni har fått en bra start på veckan❤️

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har jobbat hela morgonen med en presentation som jag ska presentera imorgon i min engelska kurs och spelat Zaras album ca 50 gånger igenom, haha så bra!!

Jag har varit hemma från skolan idag för min mensvärk var verkligen så paha då jag vaknade på morgonen.. kunde knappt stå upp. Nu har värken släppt lite så ska gå ut med hunden Svea snart.

Träningar ikväll. Puss och kram, ha en bra dag.

Likes

Comments

Zara Larsson har äntligen släppt sitt nya album!!! Och gissa vem som kommer få höra henne live i sommar?! Svar jaaaaagggg

Tänker lyssna sönder nu. Trevlig fredag❤️

Likes

Comments

Halla, vilket vår väder vi har där ute!! Vill bara att all snö ska smälta bort så man småningom få lägga bort vinterjackor och skor och byta ut de till vår stuff.

Torsdag idag, vilket betyder helg imorgon. At the moment sitter jag på lektion och läser en bok "Go ask Allice", en himla bra bok som jag verkligen rekommenderar om ni vill läsa något på engelska.

Jag har inte bloggat under de senaste dagarna för jag har inte gjort något intressant, bara skola, skola, skola och gym. Och så ser min dag ut även idag. Skola till kl.13.00 sedan gym och på kvällen träning med Cenex. Sista tävlingen inför helgens tävlingar. Vi åker nämligen till Salo på fredag eftermiddag och flickorna tävlar på lördag. Jag är taggad även om det inte är flickornas huvudtävling.

Nu ska jag försätta med att läsa min bok och sedan gå på matte.
Ha en bra torsdag, puss.

Tyckte bilden såg väldigt vårlig ut på mina Brille fellas så bjuder på den idag.

Likes

Comments

Ylläs 2017 är en resa jag sent kommer glömma. Vi var 15 personer som bodde i en mysig stuga i Ylläs. Hela gänget hade så himla kul tillsammans, bäst.
De flesta av oss åkte fyra dagar i backen men när vi inte åkte hann vi med andra saker.. vi chillade inne i stugan, hoppade ner från taket, bastade, gick och shoppade till Jouninkauppa, såg film, lekte i snödrivor, hade afterski, kollade på norrsken, spelade pidron, slickade på istappar, kollade in Europas största isslott, var ut och gick, rutschade, såg på renar och så mycket mer. Ah livet! Vill tillbaka nu med exakt samma människor runt omkring mig.

Nu tänker jag bjuda på en fotobomb från de sju dagar gänget och jag spenderade i Ylläs. Bilderna får tala för sig själv.

Där var alla snaps, mobil bilder och kamera bilder jag vågar dela med mig av, haha. Sen har vi flera andra bilder som jag tror stannar i vår Ylläs chatt ;)
Så himla kul resa med det gänget ovanför. Nästa år igen!

Likes

Comments

Tävlings säsongen äntligen kickat igång. Och ojjojj vad det känns konstigt att inte vara ute på mattan och tävla. Istället får jag peppa mina Cenex flickor till max och stå på sidan tillsammans med Sandra och heja på flickorna.

För Cenex del var det int tävling-tävling, utan mer en uppvisning. Vi fick alltså inga poäng utan bara feedback från tre olika domare. I helg i Salo tävlar flickorna så då är vi igång på riktigt!

För min del så satt jag Arvi, gav feedback åt småttingarna och det var väldigt kul. Längtar efter att jag kan döma äldre trupper.

Efter första tävligen efter att jag och hela truppen slutat så har jag fått en sak på klart. Jag kommer tillbaka. Om det är om ett år, nästa termin, två år eller så, vet jag inte, men jag tänker göra comeback i trupp världen. Det är en sak som är klart.

Vad har jag annat gjort i helg.. jo, jag har firat finaste Emma R (ralle). Vi flickor blev bjudna på tre rätters middag, oj nam vad gott det var!!
Sen har jag även varit ut på lite lenkki och umgåtts med V.

Ja det var allt om min helg. Hööörs

Likes

Comments

Jag lever, haha.
Jag tog en rejäl paus från bloggandet när vi åkte iväg till Ylläs (därifrån kommer ni att få massor med bilder och höra om resan 1000 tals gånger för de var verkligen en resa jag aaaldrig kommer glömma!!) nu är det mycket i skolan och i helg drar tävlingarna igång. Jag har tävling varje helg de kommande veckorna, vilket jag är både taggad och nervös över.
Ni ska få höra mera om vad jag har hållit på med i ett senare inlägg men just nu tänkte jag bara slänga in ett snabbt "Hej" och säga att jag kommer att komma tillbaks då jag har mer motivation och mindre i skolan!
Puss

Likes

Comments

Gokväll på er från en o-uppdaterande bloggare. Livet kom emellan och jag har verkligen inte haft tid att sätta mig ner och skriva.
Under de senaste dagarna har jag träffat Essi, packat, tränat Cenex, varit sjuk och blivit frisk igen osv.

Nu står klockan på 6.50 för imorgon, klockan 9.00, kommer Jan o Eddi och hämta mig. Det bär av till Ylläs med hela gänget. 15 pers i en stuga, haha, det kommer bli galet kul. Äntligen får jag åka i backarna igen. Har inte åkt slalom/snowboard på över fyra år?!! När jag var yngre åkte vi varje år till Levi för att vi hade stuga där, men på de senaste åren har vi skippat skidsemestern och istället åkt till södern.

Nu ska jag sova så jag har energi till en nio timmars lång bilfärd :).. haha godnatt på er. Vi hörs från Ylläs

Likes

Comments