Postad i: Vardag

Hejsan på er, det var inte igår direkt, förlåt! Just nu sitter jag hemma hos Maria och vi har nyss varit på espresso house, Ne jag skoja. Vi vaknade nyss eftersom vi är lediga idag, och vi (hon) gör bananpannkakor och jag sitter och skriver.
Anledningen till att jag ej skrivit så mycket är för jag har varit sjuk, och pluggat istället för har prioriterat det lite mer.

Kan vi snacka om Marias hus, det är skit stort och skit gammalt men hur fint sol helst, hatälskar det!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hejsan på er, det märks verkligen att det har blivit höst nu, det gick lite för fort tycker jag. Älskar verkligen hösten dock, det är så mysigt med att löven faller, det blir lite grått och man har en anledning till att stanna inne. Vet ni vad jag ÄLSKAR på hösten/vintern? Chai? Alltså det är det bästa som finns helt ärligt. Sitter just nu på espresso house (igen) och äter frukost och dricker chai (hehe).

Vi ska ha idrott om ett tag, ute och det regnar ute så är inte så himla tagg på det faktiskt, vi ska spela nå fotboll eller något? Jaja, vad ska man göra liksom.

Igår var jag på hockey på första gången på ett tag, och vi vann med 2-0 mot Borlänge, skön vinst och så.

Nu ska jag återgå till min frukost, syns!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Sitter just nu på espresso house med Maria (den har man ju hört förut?) jag slutade kl 11 och hon slutade för ett tag sen så vi drog hit, så himla mysigt här alltså!

Mark har ju åkt till Libanon nu så har lite brist på vad jag ska göra, har varit med han i ca en månad i sträck om inte mer, och han ska vara borta i 2 veckor, hoppas det går snabbt.

Vad har ni haft för er i helgen?

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Vardag

Tänkte uppmärksamma min pappas klädsel idag eftersom att den är väldigt höstlig och han är ju ändå min pappa så det ligger ju i generna att man är fin haha!

Vi var påväg till morfar och är hos honom nu eftersom han har kommit hem från sjukhuset efter någon månad. Vi diskuterade även jobb och sådana saker och han sa "Nackdelen med flyt och slit är att latheten blir tydligare då" vilket var väldigt kloka ord.

Hoppas ni har en trevlig helg!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Gårdagen var så himla händelsefylld känns det som haha! Hade en helt vanlig skoldag fram till 2 då vi i ekonomiklassen gick på Kick Off för nya UF året. Så sjukt kul alltså, vi har ju redan startat vårat UF så vi fick gå upp och pitcha vår idé och jag var ju den som fick prata och fick panik inombords men det gick så himla bra, blev så himla stolt över mig själv (hybris).

Vi vann även månadens UF företag och ska därför sitta i soffan på frukostklubben vi ska till på tisdag på morgonen, superkul!

Idag händer inte så mycket, ska gymma lite och umgås med underbara människor och ikväll blir det tacomys om ni ville veta.

Vad ska ni göra för roligt i helgen hörrni?

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Nej men hej! Ber om ursäkt över min frånvaro de senaste veckorna har haft så fullt upp med allting, vi har ju flyttat och sånt och skolan har börjat och vi körde igång direkt ungefär en vecka efter vi hade börjat, känns ganska skönt att få tillbaka lite rutiner faktiskt och att få börja 2an på gymnasiet, och att jag börjar 3an sen känns lite skrämmande. Jag menar det känns som jag nyss gick i 5an och var typ 10-11 år men nej, här blir jag 18 nästa år?

Har ju försökt att fixa mitt rum och tänkte att jag skulle göra en room tour/house tour, men just nu ligger det kläder överallt eftersom jag hade en klädställning som tyvärr brakade ihop efter några dagar. Förstår inte riktigt hur jag kan ha så mycket kläder, har fortfarande 3 kartonger med kläder som jag inte har packat upp än, vilket är lite sjukt tycker jag? Funderar på om jag ska öppna min bloppis igen, så jag kan sälja av lite, känner mig lite som Linn Ahlborg nu haha.

Hur har ni haft det under tiden? Så kul att se att visningar fortfarande ramlar in även fast jag är borta!

Likes

Comments

Postad i: Skönhet

Hade ganska tråkigt igår och började leka runt med smink och såhär blev det! Dessa bilder finns även på min instagram @ Emmaffelicia

Likes

Comments

Postad i: Min resa

Hejsan på er mina fina!

Fick en kommentar/inläggsförslag i lördags på mitt senaste inlägg om jag skulle kunna skriva om min familj och jag tyckte att det verkade som en ganska bra idé eftersom att det är en del av mitt liv, och har skapat och format mig till den jag är idag. Låt mig börja att säga att jag skriver inte detta för sympati eller att folk ska tycka synd om mig, för det är det sista jag vill, jag vill inte att folk ska dalta och säga ''åh vad tragiskt'', ja, jag vet att det är tragiskt och jag har tagit mig igenom det, jag är stark och vet att det finns människor som har det värre eller likadant, att det finns människor som kan relatera, och jag vet vad ni går igenom. Ni är bäst och ni klarar allt.

Jag har svaga minnen från när jag var mindre och det var ungefär då allt började, när jag var i 3 års åldern, och vissa saker tvivlar jag på är sant även fast personer säger att det har hänt. Men mina biologiska föräldrar var berusade och började bråka vilket resulterade till krossade vinflaskor eller något slags glas som gått sönder och jag gick runt i det. Och enligt släktingar och min morfar så hade jag ringt morfar som 3åring? och sagt att något var fel, då kom min mormor och hämtade mig eftersom dom inte bodde så långt ifrån.

Efter det så bodde jag hos dom, och är så himla himla tacksam för allt dom har gjort för mig, skulle göra allt för att dom skulle leva för alltid, för det är dom bästa personerna jag någonsin träffat.

Åren gick och jag flyttade fram och tillbaka mellan mormor och morfar, mamma och pappa (dom gjorde slut) tills jag var 10 år. Tills en dag då en kvinna från soc kom till skolan jag gick på när jag gick i 4an när alla andra hade gått hem och hon sa ''Vet du varför jag är här?'' och jag skakade på huvudet som en idiot, jag hade inte en blekaste aning. Hon berättade om att de tänkte placera mig i en fosterfamilj/familjehem, jag hade aldrig hört talas om det och blev ganska skärrad, jag skyllde på mig själv tills det blev ett möte.

Jag och mina föräldrar, min morfar och mormor satt i ett konferensrum tillsammans med kvinnan som hade besökt mig förut och hennes sekreterare och diskuterade vad jag gillade och mina intressen, jag minns att jag sa djur och sa att jag gillade hamstrar men i själva verket hade jag aldrig haft en.
Jag minns att jag satt och log som en galning för jag hade funderat över situationen jag befann mig i. Att jag ville bort från Arboga och allt jag hade, för jag visste inte om jag skulle komma hem till en full mamma som rökte som en idiot inomhus eller en pappa som kunde sitta ute på Arboga torget med sina vänner som också drack. Eller om jag skulle komma hem till dom när dom var tillsammans och se dom bråka, och en pappa som var aggressiv. Min enda räddning jag hade var min mormor och morfar, men dom åldras också så jag visste att det inte skulle hålla. Det blev bestämt, att jag skulle flytta, tidigare än väntat.

Jag fick ett samtal på kvällen någon gång i Augusti 2011 och en kvinna i telefonen frågade om jag kunde flytta om 2 dagar, och då började det nya äventyret, i en helt ny ort, med helt nya vänner och helt nya människor.

Likes

Comments

Instagram@emmaffelicia