Postad i: Vardag, Tankar

Hejsan på er, har tagit en liten paus från bloggen och kommer göra det ett tag framöver då jag känner att jag inte har någon motivation till att skriva och delvis behöver ta tag i andra bitar i livet, hoppas ni förstår!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hejsan på er, internet hemma har strulat i princip hela förra veckan och jag har ju haft höstlov och har inte haft sån större lust att uppdatera ändå, har bara velat njuta av det sköna lovet, skulle behöva en vecka till alltså haha.
Men det som har hänt under tiden jag inte har uppdaterat är att jag och Mark har flyttat ihop, vilket är ett jättestort steg och jag trivs verkligen! Vi har inte flyttat till egen lägenhet utan han bor hemma hos mig just nu och vi ska titta vidare efter lägenhet om ett tag.
Hur har ni haft det?


Likes

Comments

Postad i: Vardag
Hejsan på er mina fina!
Ni är är väl medvetna om att det varit en rosa månad den här månaden och nu börjar den gå mot sitt slut. Jag hoppas att vi alla har bidragit med någonting, som ett rosa band för det är så himla mycket.

Bröstcancer, men särskilt all cancer är helt bedrövligt, jag hatar den sjukdomen så mycket och det är så många personer som har slitits ifrån mig på så kort tid att jag knappt hann med för att cancern vunnit. Vi känner säkert någon som har eller haft cancer men även någon som har gått bort, och ni är inte ensamma, det hoppas jag att ni vet.

Jag skriver det här inlägget idag, eftersom att det är den 25 oktober och det är exakt 5 år sedan min mamma gick bort i cancer. Jag menar, allt går så fort att jag inte ens hinner med själv. Jag gör inte detta för att få empati/sympati, jag gör det för att jag är en av dom som drabbats, eftersom det drabbar inte den som går bort, det drabbar alla omkring. Och som jag nämnde tidigare, jag är inte den enda, vi är flera.

Kram

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hejsan på er, det var inte igår direkt, förlåt! Just nu sitter jag hemma hos Maria och vi har nyss varit på espresso house, Ne jag skoja. Vi vaknade nyss eftersom vi är lediga idag, och vi (hon) gör bananpannkakor och jag sitter och skriver.
Anledningen till att jag ej skrivit så mycket är för jag har varit sjuk, och pluggat istället för har prioriterat det lite mer.

Kan vi snacka om Marias hus, det är skit stort och skit gammalt men hur fint sol helst, hatälskar det!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hejsan på er, det märks verkligen att det har blivit höst nu, det gick lite för fort tycker jag. Älskar verkligen hösten dock, det är så mysigt med att löven faller, det blir lite grått och man har en anledning till att stanna inne. Vet ni vad jag ÄLSKAR på hösten/vintern? Chai? Alltså det är det bästa som finns helt ärligt. Sitter just nu på espresso house (igen) och äter frukost och dricker chai (hehe).

Vi ska ha idrott om ett tag, ute och det regnar ute så är inte så himla tagg på det faktiskt, vi ska spela nå fotboll eller något? Jaja, vad ska man göra liksom.

Igår var jag på hockey på första gången på ett tag, och vi vann med 2-0 mot Borlänge, skön vinst och så.

Nu ska jag återgå till min frukost, syns!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Sitter just nu på espresso house med Maria (den har man ju hört förut?) jag slutade kl 11 och hon slutade för ett tag sen så vi drog hit, så himla mysigt här alltså!

Mark har ju åkt till Libanon nu så har lite brist på vad jag ska göra, har varit med han i ca en månad i sträck om inte mer, och han ska vara borta i 2 veckor, hoppas det går snabbt.

Vad har ni haft för er i helgen?

Likes

Comments

Postad i: Skönhet, Vardag

Tänkte uppmärksamma min pappas klädsel idag eftersom att den är väldigt höstlig och han är ju ändå min pappa så det ligger ju i generna att man är fin haha!

Vi var påväg till morfar och är hos honom nu eftersom han har kommit hem från sjukhuset efter någon månad. Vi diskuterade även jobb och sådana saker och han sa "Nackdelen med flyt och slit är att latheten blir tydligare då" vilket var väldigt kloka ord.

Hoppas ni har en trevlig helg!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Gårdagen var så himla händelsefylld känns det som haha! Hade en helt vanlig skoldag fram till 2 då vi i ekonomiklassen gick på Kick Off för nya UF året. Så sjukt kul alltså, vi har ju redan startat vårat UF så vi fick gå upp och pitcha vår idé och jag var ju den som fick prata och fick panik inombords men det gick så himla bra, blev så himla stolt över mig själv (hybris).

Vi vann även månadens UF företag och ska därför sitta i soffan på frukostklubben vi ska till på tisdag på morgonen, superkul!

Idag händer inte så mycket, ska gymma lite och umgås med underbara människor och ikväll blir det tacomys om ni ville veta.

Vad ska ni göra för roligt i helgen hörrni?

Likes

Comments

Instagram@emmaffelicia