Header


Yes detta är vad jag ska försöka uppnå detta år! Förra året hände så mycket som jag är stolt över, jag tog studenten, tog körkort, flyttade hemifrån, blev en starkare och mer självständig person som inte stressar upp sig lika lätt, tog mig ur en väldigt mörk plats och idag så mår jag så mycket bättre.

Men som sagt, detta ska jag försöka uppnå 2017! Inte helt orimliga mål men det kommer krävas en hel del jobb från min sida. Men det är jag som ställer upp för mig själv. Ibland är det allt som behövs.

Likes

Comments

Här kommer lite blandade bilder från vår Londonresa! Tänkte göra ett inlägg om vad jag shoppade också då jag fick med mig några fina grejer hem! Men som sagt så åkte vi några dagar innan nyår och kom hem den andra januari. Det var en himla bra resa och det var tack och lov rätt så varmt ändå, runt åtta grader var det till skillnad från nu när det är ca 17 minusgrader och snöstorm :))

Att fira nyår i London var också så coolt, andra gången vi firar nyår på bortaplan, förra gången var det New York! Men fyrverkerierna var helt sinnessjuka och så himla coolt att få se i verkligheten! 

För mig blev detta andra gånger jag reste till London under 2016, världens bästa stad som jag aldrig blir trött på.

Likes

Comments

Hej och gott nytt år på er! Just nu är det en väldigt sjuk Emma som skriver. Men tack och lov är jag på bättringsvägen as we speak. Denna vecka har verkligen inte varit kul alls, kom hem från London i söndags, där jag varit med familjen och bland annat firat nyår, och PANG så blev jag och resterande familjemedlemmar toksjuka. Jag har feberyrat och knappt känt mig levande.

Men som sagt så är jag bättre nu, därav kan jag skriva detta inlägg. Och som bilderna ovanför visar så har min Polo Ralph Lauren morgonrock varit min outfit för de senaste dagarna. I och med att jag börjar bli människa igen så tänkte jag redigera lite bilder från London och publicera här. Bra sysselsättning när man inte har ork för något annat haha.

Likes

Comments

Jag var i onsdags ute och tog några glas vin med dessa fantastiska människor. Ett stort plus var att det var livemusik under hela kvällen vilket var så mysigt. Så lyckad kväll.

I fredags vankades det fest med några från min gamla klass! Sjukt kul att träffa dom igen, otroligt mycket händer på bara några få månader sen studenten så det var fint att få höra vad alla gjorde nu för tiden. Från att umgås varenda dag i skolan och sen ta vi studenten och började leva egna liv var en konstig känsla.

Och såklart så har jag och syrran bakat hemma hos mormor precis som vi gör varje år!

Och lite träning har jag hunnit med också! Dessa träningskläder är från Bring Sportswear om någon undrar.

Likes

Comments

Helgen har varit himla bra, tänkte skriva ihop ett inlägg imorgon om den senaste veckan då mycket roligt har hänt! Idag har varit en väldigt lugn dag, hängt med bästisen, hälsat på familjen, städat och lite sånt. Skön dag!

Imorgon så är planerna att träffa några kompisar, handla lite småsaker som en ny sport-bh och ett par nya skor samt tvätta! Hörs imorgon, puss

Likes

Comments

Just nu känner jag att jag bara vill åka hem, hämta kameran och fota hela dagen precis som förr i tiden. Det är så sjukt trist att inte orka lägga ner tid på saker som gör mig glad då vuxenlivet kommer i vägen hela tiden. Konståkningen har jag ju slutat på, ridningen är inte lika lockande sen den hemska olyckan och jag har ingen inspiration till att varken måla eller fota. Men jag måste börja igen, för att bara jobba/sova/äta/diska/tvätta är inget liv. Jag måste börja prioritera att göra saker som får mig att må bra också.

Men jag tror också att det beror på årstiden, jag är ju redo att sova vid 5 på eftermiddagen. Kan dock bero på att min kropp är van vid att gå upp vid 5 på morgonen, börja jobba vid 6 och sen komma hem vid halv 3. Jag lever ju pensionärslivet haha, går upp jätte tidigt och lägger mig vid 8 på kvällen.

Detta får bli dagens schema i alla fall:

- Städa lägenheten

- Tvätta

- Träna

- Fota

- Träffa Ullis för tjejsnack och te

Likes

Comments

I fredags klarade jag av körkortsteorin, grät av lycka efteråt. Idag klarade jag uppkörningen, grät av lycka också såklart. Att äntligen ha körkortet känns så fantastiskt, och på första försöket.. My god.

Körkortet har alltid bara varit ångest, vill inte plugga, vill inte misslyckas osv. Det är ett ganska sjukt beteende att inte våga göra saker för att det finns en risk att göra sig själv besviken. Vad alla andra tycker skiter jag fullständigt i, men det värsta jag vet är att svika mig själv när jag verkligen har jobbat för någonting.

Dessutom har jag flyttat hemifrån. Säg vad? Japp det stämmer. Bor numera i en jätte fin 2:a på 60 kvadrat med en av mina bästa vänner. Helt sjukt det med. Och trots att jag har lyckats att kamma hem varenda vuxenpoäng som finns så är jag inte nöjd. Jag vill ha mer. Kan inte helt identifiera känslan, skulle mest beskriva den som förvirrad.

Jag är där jag ska vara men vet inte om det är där jag vill vara.

Men ett av de bästa råd jag fått är att det är som små ögonblicken som räknas, och först höll jag inte alls med utan blev mest rädd. För det kan ju inte stämma, kommer det inte några stora ögonblick? Jo kanske, men det är därför du ska uppskatta de små ögonblicken, för de händer hela tiden, men du vet aldrig om/när de stora grejerna händer. Så att leva i nuet är vad jag ska och måste göra, annars kommer hela livet passera och jag går bara och väntar på nästa händelse istället.

Likes

Comments