Vi grillade nere vid sjön häromdagen jag, Andreas och Julia. Hittade underbaraste platsen vid en udde där vi hade grillat korv, majskolvar och grillspett. Efter det gick vi hem till mig där vi kollade serier till midnatt. Kan verkligen rekommendera American horror story, väldigt spännande och läskigt.

Bästa tjejen på denna planeten är hon. Vet inte vad jag skulle göra utan mitt hjärta, bästa!!! <33

BÄSTA <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

GODMORGON underbaringar.

Visst kommer detta bli en härlig dag? Jag känner på mig att det kommer bli det för både mig och er. Om ni gör det bästa utav dagen så kommer den bli så bra som möjligt iallafall. Känns som att alla är extra glada nu inför sommarlov och semestrar, vilket känns som en extra positiv stämning. Vad ska ni göra idag? Själv så ska jag vara på praktiken samt fixa med mitt företag.

Likes

Comments

I torsdags tog jag och A en spontan tripp med bilen till Varberg över dagen. Var väldigt mysigt och jag hann snappa upp några moments. Vi köpte även med oss pizza till havet, vid apelvik, där vi satt och kolla på alla vindsurfare medans vi åt. Spontant är alltid de bästa > nästan iallafall <

IDAG: Nu har jag och min kära familj precis kommit hem efter en heldag hos mormor och morfar för att fira mors dag. Där åt vi massor av gott, precis som vanligt! Nu så ska jag städa mitt rum. Imorgon väntas ännu en vecka på praktiken och två veckor kvar till sommarlov (!!!)

Likes

Comments

Ryser av tanken på att ta studenten igen, alltså ni som går i trean har en helt amazing tid att se fram emot. Har kvar min studentklänning och provade den häromdagen, fick verkligen tillbaka alla känslor jag hade ifrån den dagen. Kommer nog inte använda min klänning mer, men vill ändå spara den för att den är så himla fin. xx

Likes

Comments

Godmorgon kära ni.

Fyra tips att ha med dig idag:

🌟 Våga misslyckas

🌟 Säg något snällt till någon.

🌟 Var glad

🌟 Ha inte förutfattade meningar om någon

Likes

Comments

Naturligt är bäst, eller? Använder knappt aldrig smink på någon utan mina bilder men ändå så får jag kommentarer om vad jag har för sminkprodukter. Det ända som jag använder är att jag fyller i mina ögonbryn ytterst lite och använder även bronzer. Har faktiskt slutat använda mascara på vardagarna och använder bara det på helgerna eller vid festligare tillfällen. Så härligt att det inte behövs så mycket nu på sommarn. Funderar även på att göra ögonfransböjning permanent så att de håller sig fräscha nu även sommartid. XX

Likes

Comments

TIPS: Detta läppbalsam är det bästa och mest prisvärda av dem alla. Läpparna blir återfuktande och får en riktigt härlig och naturlig färg, inte alls lika pigmenterad som den ser ut att vara. Viktigt att du håller dina läppar återfuktade nu under sommarn när du är ute i solen. Beställde min på Cocopanda för 29:-

Likes

Comments

Tisdag i all ära. Idag har jag inte gjort mer än att haft migrän. Men åt en stadig frukost iallafall och nu tänkte jag börja kolla på resor igen, vi har allt färdigt men vet inte riktigt vilka datum som vi ska boka och hur länge vi ska vara borta. Hur härligt har inte vädret varit idag förresten? Riktigt härligt att Sverige levererar med härligt väder med nästan 27 plus här idag.

INSTAGRAM TREND: Vad jag har märk av just nu så går det runt en trend på Instagram där man ska ha unika bilder och om någon frågar hur man redigerar sina bilder så är det ingen som svarar. Man vill inte att någon ska ha samma filter och redigera på likadant sätt. Håller ni med?

Likes

Comments

Rosa klänning på bilden är ifrån Rebecka Stella

Hur har er helg varit? Min har varit sådär lagom underbar, och egentligen har jag inte gjort särskilt mycket. I fredags var vi med vänner på kvällen och grillade, i lördags firade vi Andreas på restaurangen Mamma Mia som ligger i Skövde och på kvällen var vi med kompisar. Söndagen blev en chill dag vid poolen, som en söndag ska vara!

Veckans att göra: Praktiken, Blogga, beställa resa, vara med familjen, kolla serier.

Likes

Comments

Godmorgon och hej söndag.

Igår så firade vi Andreas med restaurang då han fyllde 23. Tiden går så himla snabbt även fast det har varit de bästa åren i hela mitt liv. Vi träffades när han var 18, så det är verkligen så extremt kul att få utvecklas tillsammans. Speciellt när båda nu går högskolan och han tar examen till sommaren. Jag har ett år kvar av mina studier, sedan är jag färdig!

DAGENS TO-TO-LIST: blogga, svar på mejl, åka hem, fota lite, städa och kolla serier.

Likes

Comments