Nu är det dags för ännu en dag vid havet. Uppdaterar er mer på Instagram under dagen där jag heter emmafelsing, kraaaam 🌼❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Värme, shopping, upptäcksfärd

Hej gänget, idag så har jag och min pojkvän tagit en springrunda väldigt tidigt på morgonen, tror klockan var 08.45 och efter det åkte vi direkt in till Lissabon efter att ha gjort iordning oss lite. Alltså detta land och denna stad, åkt till Portugal om du inte varit här!!! Visar er mer bilder från staden imorgon men så länge visar jag upp min outfit för idag. Levis jeansshorts och forever 21 off shoulder topp.

Nu ska jag sova, natti ❤️❤️

Likes

Comments

Idag, som varje dag här nere så har vi haft våran yoga moment. Känns så himla skönt att starta dagen på ett bra sätt med att sträcka ut kroppen totalt med några stärkande övningar. Idag så ska vi in till staden Lissabon då vi bor 20 minuter utanför, där ska vi shoppa och fota i mängder!

Xx

Likes

Comments

Godkväll sötnosar. Hoppas allt är bra med dig, just dig som är så speciell.

Själv befinner jag mig i paradiset bland färgglada hus och blomsterväggar om vartannat. Vi var och storhandla idag efter att ha landat med flygplanet runt fyra. Efter att vi handlade gick vi ner till havet för att känna på vattnet, hur skönt det var !!! Nu har vi precis ätit middag i lägenheten och ska sova tidigt. Sömn är viktigt vänner. Puss

Likes

Comments

Hej kärna ni.

Just nu när ni läser detta inlägg befinner jag mig i England, där vi ska mellanlanda innan det är dags för att ta flyget mot Lissabon. Vi kommer bo i Costa Da Caparica vilket ligger vid havet, och vår lägenhet ligger 20 meter ifrån det svalkade vattnet. Åh vad jag längtar!!! Men lovar att hålla er uppdaterade. Puss //

Likes

Comments

I samarbete med NA-KD

Inga planer för ikväll? Kom till Varberg. Här har NA KD anordnat en tjejkväll med makeup-artister, gratis plagg och mycket mer. Själv så ska jag till Portugal ikväll men jag önskar SÅ att jag kunde komma. Jag älskar deras varumärke och de värderingar som dem har, har haft kontakt med dem många gånger och tycker att ni verkligen borde åka dit om ni är sugna för jag vet att det kommer vara massor av bloggare och härliga personer där.

Vart? Societén i Varberg

Tid? 21.00 -02.00

Länk till fb eventet

Likes

Comments

Nyvaken och taggad på denna dagen, även om vi har många timmars resande framför oss, då vi ska mellanlanda. Väskorna är packade, det gjorde vi färdigt redan igår, jag tycker alltid att det är så himla skönt att ha de färdigt så man kan tänka på annat. Uppdaterar er självklart under dagen och då kommer ni även få veta vart i Portugal vi kommer att bo.

Puss.

Likes

Comments

Varför tjafsa? Varför vara en dålig vän när man kan vara en bra? Varför vara elak när man kan vara snäll? Jo för att vi människor fungerar så, vi har olika känslor och tänker på olika vis och vi är uppväxta i olika miljöer som då formas livet olika helt enkelt. Men allt detta mår man bara dåligt över. Om man är elak mot någon finns det oftast en förklaring till det, en grund i att man själv oftast inte mår så bra. Såklart ska man inte undvika att ta upp saker som är fel med sina vänner, familj eller partner.

Vad gör det om hundra år?

Du borde slappna av mer och ge personer i din omgivning kärlek. Den som är elak mot dig mår oftast inte bra själv, prata med den och lös problemet. Du är inte ensam och kom ihåg att jag alltid finns här. ❤

Likes

Comments

Hej hjärtan

Så skönt att det är fredag och fint väder, jag blir så himla glad! Idag har jag varit inne i stan och gjort massor utav ärenden innan resan, hämtat ut paket och gjort stor rensning i mitt rum. Har även fått blåmärken i ansiktet då jag försökt mig på metoden 'koppning' men höll 20 sec för länge på samma ställe... typiskt mig tre dagar innan resan, men jag hoppas inte det syns på bilden?

(SAMARBETE) Förresten, har provat en ny mascara nu som heter tokyo matsuge och är skapad av två japanska kvinnor som ville tillverka den bästa mascaran på marknaden. Den är helt otrolig... tappade hakan när jag testade den för första gången! Fransarna böjs, förlängs och volym adderas med hjälp av närande extrakt från grönt te och japanska körsbär. Tvättas bort med varmt vatten, grät när jag hade mascaran häromdagen och den satt kvar, så skönt!! En helt ny mascara alltså som jag verkligen älskar.

Likes

Comments