Instagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsingInstagram emmafelsing

Lite snapshots ifrån veckan som varit ❤️

Imorgon är det fredag och min vecka har verkligen varit toppenbra. Jag har sovit mycket, gått på yoga, haft Johans mormor och morfar över på äppelpaj som jag bakat och bara haft en mysig höst vecka. För nu känns det ju verkligen att hösten har tagit intåg, and I love it ❤️

Kramis!!

Gillar

Kommentarer

I samarbete med Hunkemöller

NATTLINNE HÄR

Heeeejjj finaste ni. Kolla vilket fint nattlinne jag har fått hem ifrån Hunkemöller. Älskar färgen och tyget på den då det blir en romantiskt look. En fin fact är att jag tycker det är så snyggt med snygga nattplagg, liksom bara älskar det.

Någon som är på ett pyjamasparty? Hit me!

Gillar

Kommentarer

Nej men hej på er! Det var inte igår ;)

Just nu sitter jag i soffan och kollar på inredning. För gissa vilka som flyttar om 3 månader.. jo VI.det börjar närma sig med stormsteg och ingen kalvars lyckligare. Som vi har kämpat och som jag har sparat till denna lägenheten, det är värt all eloge i hela världen (okej ska sluta hypea nu!!). Vill ni kanske att jag slänger ihop ett inlägg med inredningstips? - hit me!

Annars? Har haft en helt vanlig måndagseftermiddag. Tända ljus, tv, hängt upp tvätten och väntar på att Johan ska komma hem från sitt möte. Puss puss!

Gillar

Kommentarer