Men oj!

Allt kan man tydligen hitta såhär en fredagskväll när man inte har något bättre för sig och bara kollar runder på allt och ingenting. Gick igenom exakt hela bloggen (dock bara bilderna för är för lat för att läsa) och insåg vilka minnen man får av att ha skrivit ner lite om sitt liv här. Det var fantastiskt och väldigt berörande att se och saker och ting som man inte riktigt tänker på har hänt påminns man om här. Jag blev helt varm i hela kroppen. Så varm att jag till och med vill börja skriva här igen. Vi får bara se hur länge det håller denna gången som sagt.

Jag kan börja att berätta lite om min dag.

Varje fredag nu i "1år" alltså då två terminer har jag haft praktik på Västerskolan i Hässleholm. Jag är egentligen inte så intresserad av lärarjobbet och då idrottslärarjobbet egentligen men på skolan finns den något som heter Malmö Academy. Malmö Academy är en fotbollsinriktning så utbildar unga fotbollsspelare redan på högstadiet under skoltid. Det har varit väldigt intressant att se hur eleverna har utökat sin kapacitet från dag ett (då min praktik startade) till nu. Detta var då min "sista" dag på Västerskolan och det känns förjävligt! Jag har dock en praktikdag kvar, alltså nästa fredag men så är jag iväg med tjejer i 7an och 8an på skol DM. Anledningen till att jag valde just denna praktikplats från första början var för att överaska Emmy och kunna träffa henne oftare. Jag ångrar inte mitt val en ändats liten sekund. Jag trivs så bra på min praktikplats och har gjort det hela året. Jag har haft möjligheten att lära känna ett gäng underbara personer och då även vissa som spelar i samma fotbollslag som jag (Fc Hässleholm).

Mycket glädje!


På kvällen, eller ja snarare eftermiddagen så fixade me and my cruw en liten överraskningsmys med grillning och liknande för en i gänget alltså Linnea som nyligen (3 veckor sedan) fyllt 18 år. Hon hade ingen aning om vad som skulle inträffa och satt där i bilen med en skarvs för ögonen. Vi skulle alla träffas hemma hos Emma och grilla och ha det allmänt mysigt där. När hon väl såg vart hon befann sig blev hon väldigt förvånad men också väldigt glad (hoppas jag iallafall men man vet ju aldrig haha).

Dagen har varit bra trots det att man har varit ganska så trött.

Hoppas ni alla har haft en strålande dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna kvällen har varit en riktig funderarkväll. Inte bara om framtiden utan även över vad man så gärna hade velat liva i. I nuläget har jag två bröder. Jag har alltid önskat mig en syster, helst lillasyster med samma intresse som en själv. En lillasyster som tycker om att vara närgången. en lillasyster som gärna vill spendera kvällen framför tv:n med lite gåtte att äta. Men även en som tycker om att träna osv. Det är något jag drömmer om!

Campinglivet är underbart. Kunna komma iväg från allt och bara spendera en massa tid med familjen. Det är en sak jag också drömmer om. Problemet är att jag tror inte jag skulle kunna tänka mig att leva det livet med den familjen jag lever med.. Visst jag älskar dom och man kan inte byta ut sin biologiska familj mot något!..Jag skulle troligtvis strypt mina bröder då och pappa hade jag totalt slutat prata med i så fall. Du som läser detta tycker säkert att det låter helt sjukt men but that´s the truth.. And I can´t expalin it sorry..

Om man ska sammanfatta och sätta ihop dom är två sakerna så hade jag mer än något annat velat ha en extra familj. En familj som bestod av småsystrar. En familj som älskar campinglivet och som älskar att hitta på saker tillsammans. Det behöver inte vara att man ska åka utomlands eller något sådant för det skiter jag nästan helt fullständigt i. Men att man kanske åker rundor i Sverige och hittar på saker som finns runt omkring en som till exempel bada, djurparker, tivoli osv. 

(Får tårar i ögonen när jag skriver detta eftersom det är så sant och hade blivit den lyckligaste personen på denna planet om detta inträffade!)


Det jag även har funderat på väldigt mycket den senaste tiden är min framtid. Vad vill jag? Jag har helt ärligt ingen aning om vad jag vill i min framtid.. Jo föresten det finns en grej jag vet!. Nu när jag har varit iväg och fått möjligheten att få vara ledare och fått träffa underbara människor så har jag insätt en sak. Jag hade velat vara fotbollstränare för tjejer mellan 12-17år (ungefär). I den åldern så känns det som att det är då man kan bli en bra kompis med tränaren och den relationen är oerhört viktig för att allt ska fungera. 

Det var bara en liten tanke jag fått men vad vet jag är inprincip nollställd när det gäller detta ämne..

Puss Haj!

Likes

Comments

Idag var vi nere på den traditionella simskoleavslutningen. Vädret var oväntat bra eftersom det har varit moln, blåst och kallt hela veckan..
Vår "granne" kom fram till mig och bara "minns du förra året när (minns inte ungens namn) sa shit vad hon är vacker mormor (eller farmor minns inte). Sen när vi skulle spela i år frågade hon vart den snygga tjejen i kiosken var".
Jag kan säga att jag är glad att jag hade brillsen på för där kom nån tår det gjorde det! Man blev så glad och varm i kroppen, värmen kom inte bara från solen liksom.

Sen när jag ändå är inne i mina skrivartag så kan jag berätta det pinsammaste som hände idag..

Vi var och golfade med hela familjen + pappas kompis. Eftersom vi blev sex stycken delade vi upp oss 2 och 4. När vi var mitt ute på banan så ska jag slå ett övningssving först innan jag slår iväg bollen. Då tar jag i så mycket att jag pruttar.. Gud asså vad pinsamt det var, finns inte ord till det.. Aja ibland får man väl lätta på stämningen lite.

Puss godnatt!

Likes

Comments

Ja nu får man se om man kommer ihåg vad man har hittat på.
I tisdags sov jag ganska länge.. Man passar på när man inte har mått jobb hehe. Vid två tiden drog jag och pappa och golfade i ca 4h. Det var jättekul för det var bland annat första gången som jag var ute på den stora banan. Sen var det också kul eftersom det fick bättre och bättre. Tyvärr var man inte tillräckligt bra för att kunna sänka mitt handikapp men vad gör det. Det var ju första gången jag spela och sen är det viktigast så här i början när man inte är så bra att det är kul.

Igår alltså Onsdags så sov jag bort halva dagen och sen skulle jag hämta Algoth vid tre tiden på hans jobb. På kvällen åkte jag och mamma till Hästveda marknad där vi gick en sväng tillsammans sen hade jag även bestämt med Affe att vi skulle ses där och gå nån sväng tillsammans så det gjorde vi.

Sedan så har vi idag torsdag. Jag gick upp vid elva tiden för att jag hade planerat att jag skulle ut och springa, men precis när jag ska gå ut börjar det att ösregna.. Jag bestämde mig för att äta frukost istället sen styrketräna lite innan jag stack till jobbet.

Ja mer har jag inte att berätta om mina dagar.
Puss haj!

Likes

Comments

Min dag började med att jag var inställd på att jag skulle jobba. Försov mig lite eftersom det hade varigt en lång jobbkväll igår då jag fick jobba över.. När jag kom till kiosken sitter min kolegas pappa där inne. Jag hoppade till lite och sen upptäcker jag att även min kollega håller på att städa. Då kommer jag på det att vi hade bytt pass hon och jag och det var bara att vända och köra hem igen..

Där hemma kollade jag på en film och sedan sprang jag en runda. När jag kom hem igen så var det bara att duscha, käka och packa om väskan på nytt och dra till jobbet igen vid 16.

Så man kan säga att min dag inte har varit så händelserik haha. Nu har jag två dagar ledigt som jag kommer att njuta av.

Puss haj!

Likes

Comments

Vi började dagen med en runda golf. Det var så fruktansvärt varmt så att det inte var sant. Svetten rann bara man satt still i skuggan. Jag kan erkänna att det gick fruktansvärt dåligt med! Man tappade koncentrationen helt på grund av att man höll på att halvt dö av värmen.

Efter golfen körde vi till trädhuset och köpte glass. Det var faktiskt första gången jag var där!

När vi kom hem igen la jag mig och somnade i solstolen i ca 2h så det var inte direkt något fel med det.

På kvällen var det dax för jobb igen.. Eller ja kväll och kväll jag började redan vid 16.00. När jag kom dit var det värsta kaoset. Bilar hit och bilar dit, folk hit och folk dit. Tea och hennes lillasyster stannade ända till 17.30 för att det var så obeskrivligt mycket folk. Jag var till och med tvungen att jobba över en halvtimme och där var fortfarande en massa folk kvar där..

Ja det var min lungan förmiddag vs galne eftermiddag..
Puss haj!

Likes

Comments

Idag har jag tillbringat dagen i Åhus med Tilda.
När vi skulle bada körde vi gris (den "leken" när man kastar en boll till varandra och om man missar får man en bokstav). Det var självklart jag som förlorade vilket betydde att jag skulle doppa mig. Men när jag skulle kasta tillbaka bollen trillar hon i det is kalla vattnet. Det låter inte så kul men det var det!

När Tilda skulle hem stötte jag på Emmy. Det är en tjej som är väldigt pratglad som jag satt och snackade med tills min mor och far skulle komma och hämta mig.

Ja det var min dag det.
Puss haj!

Likes

Comments

Jag gick upp 06.00 för att jag, mor och far skulle ut till Tyringe och golfa. Det kändes verkligen att man haft mer än ett halvårs uppehåll. Inte för att man var så bra innan heller men..
Jag är den personen som måste vara bra på/kunna allt annars kan man säga att jag får en stark ilska inom mig och lite smått agrigationsprobelm. Självklart så gick det inte så bra för mig.. Jag tappa koncentrationen och pappa blev väldigt arg
...

Alla har nog en sådan dag mån gång när det bara krampar i benen, man orkar inte sitta still men samtidigt vet man inte vad man ska göra. En exakt sådan dag hade jag idag. Eller ja jag har det fortfarande. Jag har egentligen inte ens ro att lyssna på musik.. Då är det illa..

Aja detta var lite smått & gott om min dag.
Puss haj!

Likes

Comments

Jag tog bilen till Åhus vilket tog ca en timme (gjorde jag både tisdag och onsdag). Jag åkte upp dit för att jag lovade en av mina målvakter att jag skulle komma och kolla när hon spelade. Som sagt man ska alltid hålla sina löften. Jag är inte direkt den som orkar stå och kolla på en match sådär utan att tappa fokus trots att en match bara varar i 10min.
Denna gången när jag kolla log jag inombords hela matcherna. Det är så härligt att se på fotboll och sen när det är någon man känner och att hon gör ett fantastisk jobb med! Helt sjukt!

Jag kollade på Södra Sandby i första hand eftersom det var där jag hade lovat målvakten att jag skulle kolla på henne. Sen visade det sig att det fler av dom som deltog på lägret och då gick man givetvis och kollade på dom med.

Hanna som målvakten i Södra Sandby heter gick igenom sina matcher med blandade sätt och tårar. Slutligen fick laget chansen att spela final i A-slutspelet!

Det var fantastiskt att se alla kämpa sådär som dom gjorde trots det att dom spelat och hållit igång hela tisdagen och hela onsdagen. Knislinge som dom mötte i finalen var duktiga det kan man inte snacka bort men jag tyckte även att målen dom gjorde hade ganska mycket flyt med sig. En "felstuds" och det är nästan kört för målvakten.

På kvällen när allt var färdigt tog töserna sig ett dopp i det fruktansvärt kalla vattnet. Hanna blev inte så glad efteråt när hon fick reda på att jag faktiskt hade bikini på mig haha. Hannas föräldrar bjöd mig på kvällsmat vilket man absolut inte kunde tacka nej till!

Dessa två dagar har varit fantastiska med mycket glädje så om du som läser detta och var delaktig under de här två dagarna så ska ni ha ett stort tack!

Puss haj!

Likes

Comments

Jag har haft en fruktansvärt fantastisk vecka!
Jag fick chansen att vara hjälptränare på Sweden Sport Academy (Ravelli camp) i Helsingborg.

Jag fick möjligheten att vara delaktig i två olika målvaktsgrupper. En grupp för de yngre och en för de äldre. Första dagen var jag med de yngre men sen resten av tiden stannade jag med de äldre för det var lite roligare. Jag fick även möjligheten att träffa fyra andra grupper på ett eller annat sätt.

Att komma såhär som ledare till ett läger var ganska läskigt. Jag var rädd att jag inte skulle få någon respekt från deltagarna, att det skulle vara helt stelt asså att man inte skulle kunna skämta eller vara lite barnslig. Men där kunde alla skämta med alla och ändå kunna ta saker och ting på allvar när det väl gällde.

Jag kan inte säga mer än att jag längtar till nästa år!

Likes

Comments