Det är skönt när man får en sån här proffsig hjälp att slå in paket. Speciellt när hon i stort sett bara är i vägen eller leker med snörena.

Det bästa är att alla paket är inslagna nu. Gjorde klart allt igår. Och jag har ett enda paket kvar att köpa, sen är denna dam klar med alla paket.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar, tack för att du handlar via dom.


Idag vaknade jag tidigt (4!) och hade så sjukt ont i magen. Kunde inte somna om förrän framåt 6.30 någon gång. Sjukanmälde mig idag och det är tur det, för ont i magen har jag fortfarande. Det har bara förflyttats lite grann. Men nu ringde de från jobbet och undrade om jag kan jobba imorgon, extra, då jag är ledig på tisdagar annars. Det var ett kort pass så det får jag stå ut med även om jag har lite ont fortfarande. Katten höll mig i alla fall sällskap i sängen ett tag i morse.Jag har lyckats, trots smärta, att göra lite ärenden och köpa lite gott till mig själv. Så här sitter jag och lyssnar på ljudbok, Dolt i mörker av Elly Griffiths, äter saffransbulle och har ont i magen. (Älskar Elly Griffiths böcker, läs dom!) Jag använder mig av Storytel, men ska avsluta det nu ett tag och läsa mina böcker som jag har här hemma. Fast jag tycker om att lyssna på böcker. Köpte dessa fyra på Röda Korset idag för ynka 20:-! Speciellt när det sitter en prislapp kvar på ena boken som visar att den kostat 70:-. Skapligt nöjd.Fiskatten har varit ute i snön idag med, som hon älskade det. Även om de första stegen var riktigt trevande och det var mycket skakande på benen.


Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar, tack för att du handlar via dom.Jag är en såndär som varje år köper något nytt att ha på julafton (eller alla dagar man firar jul på, typ). Och i år blev det denna klänning, den kom i tisdags, och satan i gatan så skön den är. Den är bara helt perfekt.

Du hittar den här.

Likes

Comments

Innehåller affiliatelänkar, tack för att du handlar via dom.


Jag hade tänkt att jag skulle uppdatera er dag för dag vad som finns i kalendrarna jag har, Rituals och Yves Rocher. Men eftersom vi öppnar våra kalendrar tillsammans här hemma så hinner det bli kolsvart innan vi öppnar vissa dagar. Så här kommer en samlad uppdatering på vad som finns i. Jag är relativt nöjd, men det är en del som jag inte kan eller kommer använda, så det kommer läggas ut på Tradera efterhand. Håll gärna koll där, länk finns högst upp på sidan.


Yves Rocher lucka 1-9


Rituals lucka 1-9

Likes

Comments

Contains affiliate links

Innehåller affiliatelänkar, tack för att du handlar via dom.


Jag tänkte samla ihop de rabattkoder jag har till er. Perfekt när man ska köpa julklappar. Eller bara unna sig själv något härligt.

Ideal of Sweden

Mina favoriter när det gäller mobilaccessoarer. Snygga skal i mängder. Men även plånböcker, powerbanks och fina tillbehör. Rabattkoden är 3MUSWQ och du får 15%. Vet du någon som önskar sig något från Ideal of Sweden så passa på nu.


Lyko

Min favoritsida när det gäller skönhetsprodukter. Bra priser, fri frakt över 100:- (vilket man i stort sett alltid kommer över) och snabb leverans. Du får som ny kund 100:- rabatt när du handlar för 300:-Perfekt tycker jag.

Detta är jag extra sugen på just nu.


Glossybox

Jag har varit en "glossy" i över ett år nu, lite till och från emellanåt, började redan 2014, men har haft uppehåll. Den senaste boxen var nog den som jag blev mest nöjd med. Har inte hunnit testa så mycket men tänkte jag skulle ge mig på Ole Henriksen produkterna när mina nuvarande tar slut, vilket de gör snart. Jag har bara läst gott om båda produkterna, speciellt tillsammans så jag ser fram emot det.

Med koden EMMA-R195 får du 20% på din första box hos Glossybox.

Likes

Comments