2016 har varit ett väldigt händelserikt år båda positivt och negativt. I vilket fall inledde jag året med nyårslöftet att inte skaffa en ny pojkvän, det gick inte så bra med det löftet eftersom att jag den 28:e februari blev tillsammans med min älskade Albin. Jag ångrar verkligen inte att jag bröt nyårslöftet eftersom han har tillfört så mycket lycka i mitt liv och kärlek, vilket är helt fantastiskt. Det var en oerhört bra början på året!

Den 11 februari kom även min underbara lillebror till världen, Walter. Han är min skatt och jag älskar honom så mycket!

Påsklovet tillbringade jag i den härliga staden Barcelona vilket var helt otroligt. Den veckan bestod till mesta del av shopping och jag spenderade en hel del, men helt klart värt det. Jag kan tillägga att jag fick en ny favorit affär, Zara. Under veckan i Barcelona fyllde jag även sjutton år vilket firades med champagne, en som vi hade fått av hotellet och en som mamma hade köpt eftersom det var vår första resa tillsammans. Dock var jag inte särskilt förtjust i den champagne men det var en fin gest. Jag kan tipsa om att gå i gränder om man är i Barcelona eftersom de är magiskt vackra och det är en sådan härlig stämning.

Efter påsklovet kom även min lilla kusin Vega till världen, hon är så himla söt!

Sommaren bjöd på fint väder och härliga kvällar med fina och underbara vänner. Det blev en hel del fester men också en hel del tid för att sola. Jag hade oturen att inte få ett sommarjobb vilket var lite trist men fick iallafall chansen att vara med i sommarföretagarna vilket också var en kul upplevelse, rekommenderar det till de som inte får något sommarjobb och som är kreativa. Det hände även en väldigt tråkig sak under sommaren men det kan jag skriva om i ett annat inlägg.

Men hur som helst midsommaren firades med nära vänner och det blev god mat och efterrätt samt roliga lekar på kvällen. Jag är så tacksam över att ha de vänner jag har!

Efter sommarlovet var det dags att börja skolan igen och andra året på ekonomi. Jag hade en rolig resa att se fram emot, nämligen Mataró en liten mindre stad som ligger norr om Barcelona. Resan kunde bli av på grund av att skolan har ett samarbete med EU som gjorde det möjligt för 20 elever från antingen spanska gruppen eller min klass att åka ner dit. Majoriteten av klassen följde med ner och jag tror alla hade en riktigt bra vecka. Där nere bodde vi hos spanjorer som även ska komma hit om någon vecka. Jag bodde hos en tjej som heter Clara, hon är verkligen helt fantastisk och super härlig. Saknar henne så mycket!

Hösten bjöd på stormar men även massvis med mys framför tv:n med Albin. Jag njöt väldigt mycket! Det var även en hel del vänner som skulle firas och födelsedags festerna var så himla roliga och skapade härliga minnen för livet.

Sedan blev det vinter och då var det dags för hela familjen att resa till Gran Canaria, sista veckan på jullovet, välbehövligt! Tiden på ön var grymt härlig och jag solade så mycket jag bara kunde i hopp om att få en bränna till nyår. Det enda negativa var att jag hade blivit väldigt förkyld när vi skulle åka vilket gjorde att jag vissa dagar inte kunde prata för att min hals värkte, men men, jag ska inte klaga eftersom jag var ändå utomlands.

Efter vi kom hem var det dags att packa om väskorna för att åka upp till Växjö. (Både min pappa och min pojkvän bor där) I Växjö firade jag nyår och det var ett perfekt avslut på året och jag fick min första nyårskyss av min älskade Albin.

Likes

Comments