View tracker

Idag har jag slagits, vilket låter mer extremt och rått än det faktiskt var, så var lugna. Vi hade nämligen boxercise idag på idrotten och hade ett pass på en och en halv timme. Boxercise är då en blandning mellan boxning och andra sporter där man slåss och det var riktigt roligt! Otroligt jobbigt och utmattande men såhär i efterhand känns det självklart bra.
Nu har jag tagit en dusch och snart blir det en tripp till Gränby centrum för julklappsshopping. Jag känner att det verkligen är dags att börja nu, då jag inte köpt en grej. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Dagens frisyr: Någorlunda platt och någorlunda skitigt.

Dagens komplimang: Att min powerpoint var snygg till min muntliga presentation i Svenska och att själva presentationen var bra! Blev så glad då jag var både oförberedd och nervös. Vi hade alltså muntlig redovisning om den dramaturgiska kurvan i film och jag valde filmen trassel. Efter redovisningen fick man feedback från klassen och jag blev positivt överraskad, bästa estetare <3

Dagens saknad: SNÖN. Kan den komma tillbaka tack. Jag vill åka skidor och ha vidare anledning till att inte gå utanför dörren.

Dagens godis: Inget faktiskt! Då det var fruktonsdag idag och hela skolan får gratis frukt blev det ingen tripp till coop för gottis. Dock är kvällen inte över än.

Dagens kläder: De ser ni på bilden ovan. En vanlig vit tröja från Gina i modellen "Frida" & svarta "Molly"-jeans, även de från gina. Typisk outfit för lata dagar när jag inte orkar klä på mig något vettigt. Mysigt och stilrent i alla fall!

Dagens humör: Inte superglad men inte "ligga på golvet och bryta ihop-ledsen" heller. Känner mig väldigt platt på sistone. Jag klarar mig igenom dagarna bra, lyssnar på glad musik, jobbar på de flesta lektionerna, tränar bra, äter bra men känner mig väldigt färglös på något vis. Att sluta en timme tidigare hjälper ju dock!

Dagens mat: En macka till frukost, frukt då det var fruktonsdag, en väldigt tveksam bönröra och en knäckemacka till lunch. Nu lagas det mat för fullt i köket och syrrans kille gör Turkist pizza. Kommer säkerligen bli gott!

Dagens händelse: Ehm inget speciellt. En normal skoldag med svenska och engelska på schemat. Inte så exalterande precis så jag måste nog säga att dagens bedrift var min muntliga redovisning. Jag pratade för snabbt, visst, men förutom det är jag väldigt nöjd och något stolt.

Dagens tråkigaste: Jag har en inlämningsuppgift i engelska som ska vara inne innan kvällen är över. Den handlar om att analysera en film och frågorna är bra knepiga. Ska sätta igång med det pronto!

Dagens planer: INGENTING, förutom att lämna in uppgiften. Jag skippar träningen idag, då jag fortfarande är på gränsen till för sjuk för att vara i skolan.

Dagens vill ha: En mobil vars batteri håller i alla fall en halv dag, en tax och en större säng. Helst igår.

Dagens längtan: Allt utom jul just nu!! Och löning och pussar.


Kram vänner!

Likes

Comments

Två äldre låtar och två nyare, men lika bra ändå. Detta är vad som just nu fyller lurarna på bussen, i skolan, hemma och överallt där emellan. Lättar upp både decembermörkret och kylan ett snäpp faktiskt, lyssna och se för er själva!

Godnatt vänner.

Likes

Comments

Jag just nu: fortfarande något sjuk, snorig, ofräsch, trött.     Omvärlden just nu: Solig som fan, svinfint, bästa lektionerna i skolan.

Så typiskt egentligen, hur man blir sjuk precis i fel tillfälle. Jag skulle gärna haft en släng feber för tre veckor sedan när allt verkligen var skit, men nu när jag verkligen behöver orka, då ska skiten komma?

Idag har jag fotografisk bild och estetisk kommunikation i skolan som jag missar och jag är ledsen. I foto skulle vi idag ägna hela lektionen till att gå igenom Lightroom så nu kommer jag inte förstå någonting av det. Till råga på detta är det öppet hus idag och jag kommer inte kunna vara med. Förjävligt, helt ärligt. Nu ska jag ta te och lyssna på Håkan som tröst. Kram!

Likes

Comments

Kissen en måndag morgon | Fotolektion tisdag morgon | KKs <3
Uppsala konstmuseum | Klasskompisar & syrran + kille | Julig fika <3
Träningsonsdag med badminton | Träningstorsdag med spinning <3
Helgglada | Mysmiddag på fredagskvällen | Jag i morfars glasögon
Akropolismiddag med släkten | Hundvakt åt älsklingar | Grattis morfar!

En kort sammanfattning av min vecka genom snapchatkameran. En rätt händelsefull vecka fylld av ångest, mys och sjukdom. En salig blandning av känslor med alldeles för lite plugg. Nu ligger jag rejält efter och är sjuk. Skål på den! (med C-vitamin, för att bli frisk)

Likes

Comments

I lördags när familjen firade morfars födelsedag började jag känna mig helt sänkt och trött. Jag somnade på soffan i deras lägenhet och dagen efter mådde jag sämre. Gårdagen bestod av ingen matlust, massor med sömn och alldeles för lite plugg. Under natten som varit har jag sovit ytterst lite, spytt och haft feber vilket innebär en hemmadag idag. Jag mår dock bättre och har varken spytt eller haft feber nu på morgonen så jag hoppas på att detta går över snabbt. Jag blir sjuk en gång per år, vare sig jag vill eller inte, och nu har väl den tiden kommit.

Så jag tar en kopp te och försöker komma ikapp med lite plugg. I tre lager mjukisar. Vad annars?

Likes

Comments

Med en kaffe och gårdagens avsnitt Idol ska jag nu ta tag i plugg och annat jag missat under veckan. Jag har nämligen inte tagit tag i någonting jag borde denna vecka och ligger efter i det mesta. Det är främst samhällskunskap, svenska och naturkunskap som står på schemat för dagen, vilket inte är mina favoriter, men med lite bra musik löser sig det mesta.

Förutom plugg ska jag städa lite i mitt rum, duscha och fixa mig inför ikväll. Min morfar fyllde år i veckan så vi ska ut och äta på stan innan vi ska hem till dom. Kommer säkerligen bli supertrevligt att träffa hela släkten!

Förresten, på tal om supertrevligt var det ordet jag skulle använda för att beskriva gårdagen. Jag mötte upp med min kompis på stan och vi åt sushi på restaurang, spelade COD, åt choklad och tittade på en tecknad film från 90-talet. Supermysig kväll och morgon och så skönt att få sova ut! Jag hoppas ni mår superbra vänner, vi hörs!

Likes

Comments

Tja vänner! Hoppas ni mår bra.
Jag sitter just nu på min sista lektion för dagen och känner mig helt slut. Planerna nu är att ta mig ner på stan för att träffa en kompis. Vi ska äta sushi, titta på film och äta godis, som man gör på fredagar.

Känner att det blir en bra nedvarvning efter veckan som varit, då den varit sådär. Men jag hoppas ni mår bra, vi hörs senare <3

Likes

Comments

Öppnar en lucka adventskalender och låter lamporna hålla sig släckta. Äter inte gröt till frukost, då jag hellre sover. Tittar inte på julkalendern heller, av samma anledning. Eller för att jag är för gammal, eller för ung. Eller både och på samma gång. Och för att jag är stressad och inte hinner. Och ledsen över det mesta utan anledning. Och av alla andra anledningar jag håller för mig själv.

Så jag klär på mig, gläds åt att mörkret är starkare än någonsin och vantrivs på alla möjliga olika ställen. Mår bäst på resande fot, om folket är litet och gatlyktorna på play. Men även det är någonting jag inte pratar mycket om. Pratar om killar, inlämningsuppgifter och helgplaner istället. Som man gör. Och det är en del av min dagsform den första december.

Likes

Comments

Instagram@emmaaaerikssson