View tracker

Jag har just nu foto och vi håller på med friläggning. Inte det roligaste när man släpat med sig kameran och blivit taggad på att fota, men det är väl sådant som hör till.

Mår rätt bra idag, för omväxlings skull. Hade en rätt bra kväll igår, en okej natt trots tre timmar sömn och vaknade flera gånger av att katten ville ligga på mitt ansikte, men ibland är det bara mysigt. Fick även övningsköra till skolan idag och hann både sminka mig och äta frukost vilket är ovanligt. Kände mig, eller känner mig fortfarande, snygg och vaken. Även det är ovanligt.

Nu börjar jag igen så jag ska dricka upp mitt kaffe och fortsätta lyssna på genomgången. Jag hoppas ni haft en lugn och skön tisdagsmorgon, vi hörs vänner.

Likes

Comments

View tracker

Okej, kort story time. Satsade på en rätt standard sminkning med lite brun ögonskugga och eyeliner, ingenting over the top. Skulle blanda ut skuggan under ögonen med en svart liten borste och så visar det sig att den borsten är fylld med svart ögonskugga<3333. Lovley. Syrran måste lånat den runt jul någongång och då den är svart såg jag inte vilken färg som var på den. Blev ingen vardaglig sminkning med andra ord utan har försökt rädda det så gott det går genom att smacka på lite mörk skugga över ögonen med. Jahaja panda välkommen, måndag välkommen!
Nu ska jag till skolan.

Likes

Comments

View tracker

Jag hade en bra träning igår. En träning jag faktiskt var redo och taggad på. Det är väl så det känns, när man sovit tillräckligt och fått vara själv en dag. Att man känner sig redo. Så, jag presterade bra trots jobbigt fys och mycket fotarbete. Sen hade jag en förskräckligt tråkig fredagskväll, men det är en annan sak.

En tråkig lördagsmorgon har jag också haft. Bör plugga plugga plugga men har verkligen noll motivation till det och det mesta annat. Vill hitta på någonting men vet inte vad. Så, jag ska ta och lista ut det nu. Ta en kopp te när jag ändå är i farten och önska er en bra lördag, vi hörs!

Likes

Comments

Jag sov hos mormor och morfar inatt. Mest för att det är skönt med miljöombyte. Till viss del för att de låter mig vara ifred och inte frågar allt för mycket, om jag inte vill prata. Här har jag en uppfällbar säng, en egen toalett och tillgång till fem olika sorters te samt kaffe. Jag har även en fin utsikt och lite ensamtid.

Idag är jag sjukanmäld för jag ska få grejer gjorda. Jag lovar inte att ta igen alla uppgifter jag inte lämnat in, men det flesta. Just nu sitter jag och filar på ett bokomslag till digitalt skapande med en kopp te och bra musik.

Jag hoppas er fredag börjat bra och att ni mår bra, kram.

Likes

Comments

View tracker

Årets nyårslöfte. Och jag tror att jag snubblat nu. För jag har brutit ihop två dagar i rad. Och gått hem två dagar i rad. Blivit frågad av diverse lärare vad som är fel. Utan att ha ett svar. Och jag har inte hållit det inne, utan visat det utåt med. Blivit jagad av lärare i korridoren, spenderat två timmar inlåst på toaletten och blivit bedd att stanna kvar för att prata under rasten. Fått frågan om de bör oroa sig, om jag ska göra någonting dumt. Och om varför jag mår som jag mår. Och åter igen, varför jag mår som jag mår. Det är en fråga som kommer rätt ofta, och jag har inget vidare bra svar.

"Jag ser ju på dig att någonting har hänt, nyligen, du ser så upprörd ut. Vad är felet? Jag ser ju på dig att du är ledsen, så förklara varför. Inte? Okej. Jag går på rast nu. Du kan ligga kvar här och gråta."

Jag har inga konkreta anledningar. Ingen specifik händelse om varför jag gråter en eftermiddag eller två. Jag äter mina mediciner. Eller okej, inte sömntabletterna, men det är för att jag mår bra på nätterna. Bättre, i alla fall. Jag tränar och äter, trots att jag skippat några luncher då ljudnivån i ett grupprum är behagligare än i en matsal. Jag sover knappt, men det är sedan länge. Jag har ångest, men även det är sedan länge.

Så, slutgiltig slutsats. Jag har snubblat, och jag håller mitt nyårslöfte. För nu orkar jag inte upp, nu ligger jag kvar tills det blir vår.

Likes

Comments

Ännu ett studioporträtt på Elin från i fredags. Tagen med ett av mina absoluta favoritobjektiv från skolan, nämligen Canon 70-200mm f/2.8. Det blir sinnessjukt bra bilder och jag älskar hur enkelt det är, trots att det är så pass stort. Synd bara att det kostar runt 15 000 kronor, men det är bara att börja spara så man kanske har råd tills livet börjar på riktigt.

Nu ska jag duscha efter en jobbig träning och sova lite till, kram!

Likes

Comments

Somliga kan ta sig i arslet. Glad onsdag, till er andra.

Likes

Comments

Jag har fryst sönder på alla möjliga vis nu på morgonen. Vi har varit ute och fotat i minusgrader, med sneakers och utan vantar. Smart kan man tycka, eller motsatsen.

Jag har i alla fall lämnat in uppgiften vi skulle lämna in och sitter just nu i ett grupprum istället för i matsalen. Det känns bättre så. Efter rasten är slut har jag en estetisk kommunikationslektion där vi jobbar med ännu ett grupparbete innan jag ska hem och sova. Det blev väl runt fyra timmar i natt och innan dess var jag med min syster och hennes två kompisar. Vi bakade kladdkaka, spelade "Cards against humanity" och "När då då?". Riktigt trevliga allihopa och skönt att ha någonting för sig en måndagskväll.

Likes

Comments

En väldigt färglös vecka med nästan enbart svartvita snaps. Gillar det dock. Allt blir snyggare i svartvitt.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på Arctic Monkeys. Ska snart gå och sminka mig och klä på mig någonting annat än mjukisbyxor och tofflor. Idag börjar jag 12.35 och har tre timmar mattelektion. Är brutalt otaggad, men vem fan är taggad på matte egentligen? Kram vänner.

Fika med Tess | Måndagsmatcher med pappa | Skoljävel <3
Lyssnade på en hel AM konsert | Studiofoto i fredags | Sexualkunskap
Efter fys med "din ålder i burpees gånger fyra" | Födelsedagsbrunch<3

Likes

Comments

Instagram@emmaaaerikssson