Då var det tisdag och plugget fortsätter. Är så omotiverad till allting nu på sista delen av terminen, har mer eller mindre gett upp. Det som återstår innan jullovet är ett svenska tal, en spanska redovisning, samhällsprov, matteprov och idrottsuppsats, alltså en del kvar som sträcker sig över de 2 veckorna som återstår. Är lagom stressad och extremt grym på att skjuta upp saker, men får hålla ut.


xx, Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite uppdate från lördagen. Kom till Cassi tidig kväll och hade det supermysigt med tjejerna, bakade, käkade, dansade och startade. Vid 10 tiden begav vi oss vidare mot en fest och var hemma runt 1 så inte en supersen kväll. Mysigt!

P&K

Emma

Likes

Comments

Vakna upp i paniken ca 30 min innan mitt prov startade, så blev en stressig morgon och som tur är kunde pappa köra mig. Provet är nyss färdigskrivet och sitter at the moment på Fahlmans med Cassi för att käka frukosten jag inte hann imorse. Idag blir nog bara en myskväll, ska troligtvis träffa Lollo.

xx, Emma

Likes

Comments

Goddag mina kära vänner!
Vaknade vid nio imorse och begav mig snabbt mot skolan för en lektion, en sväng om bibblan för att ca 1h senare åka tillbaka hem. Har käkat lite lunch och ska sätta mig med plugget omgående, så fruktansvärt mycket nu mot slutet på terminen, menmen.
Helgen var super, i fredags åkte jag en sväng om Johanna, dock inte speciellt långvarigt då jag skulle jobba tidigt på lördagen. Lördagen började som sagt med jobb och senare på kvällen kom lite vänner över och vi hade det allmänt soft.
Pappa kom hem igår så under veckan kommer jag spendera en del tid med honom.

P&K
Emma

Likes

Comments

​Hello och glad fredag!

Sitter nu på skolan och har nyss käkat lite frulle. Börjar vid 9 och såklart, med oturen jag har, så hade jag en tandläkartid imorse kl 07:40, hur onice?

Dagens planer är väll att ta mig igenom skoldagen och plugga lite efter skolan. Kvällens planer är ennu oklara, det lutar antingen mot tura eller bara myskväll med Frida, vilket som är behövligt. 


P&K
Emma​

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner!

Har nyss vaknat upp bredvid Frida efter en rolig kväll hos Lea med gott folk. Kom hem runt två igårkväll efter hederliga Mc. Har ennu ingen aning om dagens planer men det återstår att se.


P&K

Emma

Likes

Comments

Lite bilder från min mobil som visar min tid på senaste. Har inte tid att fixa ett riktigt inlägg då provet är imorgon och Emma här kan zero. Känner mest att det får gå som de går, puss på er.

Likes

Comments

Kan vi bara ta en tyst minut till hur jävla snygg min bästis är?!?!?

Firade vår älsklings-Minna på "Ett litet makeri" med tjejerna, supermysig. Grattis i förskott hjärtat!

Kom nyligen hem och har placerat mig i sängen i vanlig ordning. Ska lägga mig så småningom så jag är pigg till min första dag på jobbet imorgon.

P&K
Emma

Likes

Comments

Mötte upp Frida efter skolan och åkte sedan och mös med henne och några till hos Elif. Vi kom nyss hem och satte oss framför plugget direkt eftersom att vi inte jobbat speciellt mycket under eftermiddagen så det får bli fokus på att få saker gjort.


P&K

Emma

Likes

Comments

​Gårkvällen spenderades med Cassi som jag vaknade upp bredvid vid 11-tiden. Blev upphämtad av mor strax innan 1 och åkte därefter till M&M för farsdagslunch. ​Innan söndagens slut ska jag ha läst ut min svenskabok och ha pluggat klart matten för veckan så jag dom kommande dagarna kan fokusera på annat plugg.


P&K

Emma​

Likes

Comments