Tillbaka i min favoritstad med en av mina favoritpersoner!! Jag har inte bloggat under helgen men den har i alla fall vart intensiv med mycket jobb och alldeles för lite sömn så igår kväll bara grät jag för jag hade vart vaken 40 timmar och hade en lägenhet att städa och en väska att packa och skulle även försöka klämma in 10 timmars sömn på 4 timmar. Hur som tog jag mig i alla fall upp imorse och sen någon timmes sömn på båten har det varit full fart. Jag och Fanny har sprungit i butik efter butik och jag har hittat massor med fint. Vi checkade in på hotellet för ett par timmar sen och sen dess har vi vilat våra fötter, druckit vin och nu fixar vi i ordning oss för ikväll. Vi har frisören bokad klockan 10 imorgon men innan dess blir det drinkar och uteserveringar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte snabbt dra igenom mina planer för helgen!

Fredag - Jag jobbar på dagen och när jag slutar ska jag förhoppningsvis hämta ut min mobil. Den hade ännu inte kommit idag och jag behöver den absolut senast på måndag men hoppas jag får den imorgon (!!!). Sen efter det ska jag möta upp Linda för träning och efter det ska vi göra oss i ordning och dricka lite vin hos henne innan vi ska käka middag och dricka bärs på Knorring. Blir ingen utgång då jag börjar 8 på lördag men mysigt med middag och kvällssol vid vattnet med min favorit.

Lördag - Jobb 8-16 och därefter ska jag träffa Emmi. Vi ska åka och handla mat och gott till kvällen då vi tänkte laga tacos och mysa bara hon & jag innan det kommer lite fler tjejer hem till mig och förar. Det blir även här en lugn kväll då jag börjar tidigt på söndag med men lite drinkar och vin blir det nog. Är alltid roligt med utgång med mina tjejer och känner jag oss rätt stannar vi till stängning.

Söndag - Återigen befinner jag mig på jobb fram till klockan 16 men efter jobbet tänkte jag hämta upp käk någonstans och när jag kommer hem lär jag reda upp efter förfesten, äta middag framför serie och på kvällen ska jag tvätta och packa inför att åka till Stockholm på måndag. Som det ser ut just nu tar jag och Fanny Rosella klockan 12:30, som vi taggar. Jag skulle också behöva treat myself på söndag kväll. Hårinpackning, brun utan sol och fixa min naglar.

Likes

Comments

Om sex dagar har jag långt, tjockt och fint hår igen!! Längtar så himla mycket till frisören nu och trots jag bokade sent fick jag tid till bästa Joanna. Mitt eget hår är dock väldigt fräscht och fint nu trots att jag torterat det i flera månader men det ska oavsett blir skönt att få tillbaka mitt svall.

Likes

Comments

Godmorgon mina hjärtan! Hoppas att ni har sovit gott, det har jag väl delvis gjort men vaknade upp med tandvärk. Tandläkaren sa att det kunde ta ett par dagar innan maximal smärta uppnås och det börjar läka och bli bättre igen så jag hoppas att detta är toppen nu för nu är det i alla fall så att jag kan hantera det. Idag är det min sista lediga dag innan jag ska tillbaka på jobb igen och mina planer idag är relativt ospikade men lite senare ska jag träffa Ida och Mathilda och sen borde jag även fixa upp här hemma, känns som att alla mina dagar sett likadana ut haha så därför är min blogg kanske inte superrolig att läsa just nu.

Likes

Comments

Mysig tisdag. Igår kväll mötte jag upp Wilma och vi gick och köpte pizza och sen la vi oss i sängen och kollade skräckis tills vi somnade. Höjden av lathet idag har nåtts då vi först vaknade vid halv tolv, rullade ur sängarna och åkte och käkade burgare innan vi kom hem och sov till halv sex ikväll. Men det kanske behövs sånna dagar med och jag har verkligen varit så trött på sistone. Ikväll var jag med Linda på en föreläsning där de försökte sälja en affärsidé och uppmuntra oss till att starta eget där vi säljer diverse produkter från ett företag i USA, jag var inte alls såld på iden och tyckte allt kändes smörigt och opåläst. Efteråt åkte vi i alla fall och käkade middag och nu ligger jag hemma i min säng och ska kika lite film och städa.

Likes

Comments

Instagram@erikssonsemmaa