Hej mina hjärtisar!! Jag tänkte bara kika in här nu under min lediga dag. Jag har vart på sjön nu i 7 dagar och klev av igår natt och då åkte jag hem och möttes av Wilma och Anna. Vi drack lite vin hos mig och myste innan vi drog till ett rätt folktomt Arken och dansade och shottade kanske lite för mycket. När krogen sedan stängde var jag så jäkla deppig då jag under min jobbvecka verkligen drömt om att få festa med mina tjejer och vara ute en hel natt men det löste jag på ett smidigt sätt. Jag hittade tre killar som väntade på sin taxi så jag lurade med Wilma (läs bar henne och tryckte in henne i mittensätet) i deras bil och vi började åka. Däremot gick det ju snart upp för oss att det kanske inte var det mest genomtänkta då de hade en stuga 40 kilometer utanför stan. När vi kom dit käkade vi chips, drack gt och lyssnade på Håkan. Wilma hann med nattbad och bastu med men då sov jag redan.

Imorse vaknade jag av en huvudvärk från helvetet och när jag skulle ta en panadol råkade jag förväxla glasen och sköljde ner den med en gt. Vi hittade ingen skjuts till stan och första bussen gick först 17 på eftermiddagen så jag och Wilma tackade för oss och började promenera, bakfulla, med vätskebrist längs en krokig väg i skogen i 25 grader utan någon plan och vi var helt inställda på att behöva gå fram tills ikväll. Tack och lov blev vi upplockade redan efter 2 timmar av konstant promenerande (då hade vi inte ens kommit ur kommunen vi befann oss i) och vi åkte hem till mig, drack mängder av saft och slocknade direkt. Härligt äventyr och så jäkla typiskt mig att fatta sånna kloka beslut när suget på fest och alkohol blir för stort. Nu vaknade vi för någon timme sen och har hämtat pizza och ska kika film. Jag måste även städa läggan då jag inatt går på jobb igen. Så från att vara tänkt att bli en 7 dagars ledighet blir det bara 24 timmar varav de första 18 spenderats på okänd ort.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår hade vi familjemiddag på Brasseriet. Det var så jäkla trevligt (och gott). Min skaldjursgalna familj hade beställt in tre platåer men jag såg vackert på och njöt av min oxfilé. Fick dock några klor på köpet men bytte dem mot mammas vitlöksbröd istället haha. Är ni skaldjursfantaster? Jag tycker verkligen inte om något från havet, inte ens fisk (förutom fiskpinnar men de kan ju knappast räknas), försökte pröva mig på en räka igår och har nog tittat på kräftorna när det varit skivor under höstarna men sist och slutligen sitter jag ändå där med min egen meny.

Likes

Comments

Min senaste ledighet kan summeras med fest, krogen och alkohol. Har lyckats festa 6 av 8 nätter vilket har varit så roligt men såklart slitsamt. Fredagen spenderade jag med Wilma och två killar från Stockholm. Vi körde drickspel och hängde hos mig innan vi stängde Arken och efter det gick hem till mig och sov. Lördagen blev det fest med Linda, Ida och Sonja vilket var så himla roligt. Är så lyckligt lottad som har sånna fina vänner men trist att Emilia var i Göteborg 💕

Söndagen blev det en spontan utgång med Anna vilket var så jäkla roligt och trevligt. Vi drack bubbel och vin i hennes lägga innan vi dansade på arken och sen gick vi hem och myste med hundarna och lyssnade på Creepypodden och sen blev det bakisfrukost i solen i Stadshusbacken. Måndagen var det häng i Lumparland och igår var det familjemiddag och sen åkte jag och Wilma och festade med ett gäng skåningar. Idag är jag tillbaka på jobb vilket känns förvånansvärt bra. Saknar mina vänner redan men om 7 dagar får jag krama om dem igen.

Likes

Comments

Blev bakislunch med Kwan och Wilma idag på Sittkoffska. Mysigt men lite trist att jag mådde pyton. Jag var så sjuttons bakis så måsta lägga mig ner och ta djupa andetag flera gånger haha. Men det var riktigt gott i alla fall och fick tack och lov behålla det nere. Nu ikväll är Ronja hos mig på sleepover och vi kikar Maria Wern och käkar gottis. Behöver en sådan kväll efter gårdagen och imorgon påbörjas en tredagars fylla återigen innan det blir rehabilitering i Lumparland ett par dagar och sen tillbaka på jobb igen.

Likes

Comments

Hej hjärtan, tusen gånger förlåt för att bloggen stått still i 10 dagar. 7 av dem har jag spenderat på jobbet och ovan ser ni lite bilder från utsikten jag får ta del av varje dag där. Jag gick på ledigt nu i tisdags och gårdagen spenderade jag med världens bästa Wilma. Vi drack alkohol och myste hela dagen och på natten kom Cassandra och Emma och festade med oss.

I övrigt är jag inte den gladaste just nu och är väl delvis därför bloggisen blivit lämnat åt sitt öde. Jag känner mig fortsättningsvis tom och ledsen. Sen är min kamerarulle enbart fylld med massa matbilder och de känns lite tjatigt om jag ska publicera samma sak hela tiden. Men har 5 dagar ledigt kvar så ska försöka få upp lite inlägg dessa dagar.

Likes

Comments

Instagram@erikssonsemmaa