Bara jag som älskar doftljus och ljus överlag nu när det börjar bli mörkt om kvällarna? Det är egentligen en självklar grej att ha under den här årstiden! Jag fick ett ljus från Carolina Gynning i doften Butterfly Love för ett litet tag sen och tyvärr är mer än hälften bortbränt :(( Kunde inte hålla mig! Har doftat på hennes vita doftljus som luktar vanilj, vilket är en stoorfavorit som doft hos mig! Älskar i princip allt som har med vaniljdofter att göra!

Inlägget innehåller affiliatelänk

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Victoria's Secret är ju kända för deras gudomliga underkläder och även sidenrockar, som jag tidigare i ett inlägg har visat att jag köpte. Ett köp som jag verkligen inte ångrar! Sidenrockar är ju inte bara fina att titta på utan såså sköna att ha på sig och när jag scrollade igenom sidorna hos Zalando såg jag dessa som liknade Victorias rockar. Tipstips tänkte jag direkt när jag såg dessa! Istället för att beställa från Victoria's egna hemsida men mycket dyrare frakt skulle dessa fungera likaså bra! Julklappstips kanske?

Inlägget innehåller affiliatelänk som du kan läsa mer om under PR & Policy

Likes

Comments

Nästan halva oktober har gått och hösten har redan kickat igång för fullt. Hösten måste helt klart vara en av de mysigaste årstiderna!? Självklart kommer den inte framför storfavoriten sommar men det är nästan så att den kommer tätt inpå efter. De senaste dagarna har varit så grymt fina, riktigt höstväder och påpekar att jag självklart var sjuk under dessa dagar, men är man frisk är det är de dagarna man uppskattar mest!

En massa snygga höstkläder, massa mys och en massa av allt man älskar tycker jag hösten ska innebära och handla om för att den ska bli så grym som möjligt. Gör det bästa va situationen helt enkelt! Jag får alltid en liten kick eller nystart på hösten som känns så himla bra och sen så är det såklart bara att börja räkna ner till jul ;)

https://www.acast.com/mathildaochandrea/176.hostpepp

En annan sak som hör till hösten enligt mig och som även kan hjälpa dig att komma in i höstpeppet är att lyssna på poddar! Mathilda & Andrea har gjort några avsnitt med höstpepp som ger mig en go-feeling och som inspirerar. Klicka på bilden för att lyssna!

Likes

Comments

När man är sjuk och inte har mycket bättre för sig blir detta resultatet! Eftersom det snart är Halloween tänkte jag att det kunde vara roligt att ta damma av sminkborstarna och pyssla ihop någon slags halloweensminkning. Förra året gjorde jag lite sår av enkelt hemmamaterial och jag har insett vad roligt det faktiskt är att göra dessa typer av sminkningar, och det behövs inte inhandlas en massa olika saker för att visa ett resultat. HÄR kan du kika på förra årets sminkning jag gjorde!

Likes

Comments

Dessa stora, stilrena och mysiga filtar vill jag ha! För det första, vill jag flytta hemifrån när jag ser inredning? Svar ja! För det andra, hösten utan filtar är ingen höst, den saken är solklar. Tycker de ser så snygga ut när det är ett så stort stickmönster i dom och inte det lilla vanliga och "tråkiga". Skulle kunna tänka mig ha en i alla sorts neutrala färger eftersom det smälter in så bra. Dock skulle jag nog inte kunna köpa alla med en gång då jag såg pris på över 2000 kr styck.. Lite saftigt pris men det kanske de är värda? Eftersom jag har 0 sykunskaper så betalar jag hellre en extra slant för något som är riktigt gjort och som är tregånger så snyggt!

Likes

Comments

För någon vecka sen var jag och ett hundratal andra ungdomar på en föreläsning/kick- off för en kurs som heter "Entreprenörskap" vi har i skolan. Föreläsaren var ingen mindre än Johannes Hansen, Sveriges främst rådgivare som bland annat varit med i Tv4 och pratat. Jag har tidigare inte hört talas om honom men det var på tiden att jag fick det kände jag när jag gick ur salen.

"Gör det ändå" var en replik han sa som satte sig fast i mitt huvud. Han pratade om så kloka och motiverande saker, och som egentligen är så självklara. Alla har till stor sannolikhet en "trygghetsbubbla och röst" som säger att man inte ska göra saker som är läskiga och går utanför det vanliga.

För att sammanfatta detta kort, vad händer egentligen om du gör något som verkar lite "läskigt" och som går utanför din trygghetszoon? Till stor chans vinner du på det och förlorar inget, men det är just rädslan att gå över den tröskeln till att göra det. Där kommer "Gör det ändå" in, tänk inte så mycket utan gör det! Vem vet vad som händer, det kan vara ditt livs bästa beslut du tagit!?

Det har bara gått någon vecka sen jag var iväg på föreläsningen och jag har faktiskt redan använt mig av repliken i huvudet en del gånger, och har jag förlorat något på det? Svaret är ett blankt nej! Och kan tala om att man stärker sig själv något så enormt mycket även om det endast behöver handla om småsaker. Det gäller att ta tummen ur röven och faktiskt göra det läskiga man gärna vill göra ;))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Huda Beauty har verkligen något så otroligt fina nyanser i deras Liquid Lipstick serie. Skulle mer än gärna vilja ha allihopa, men dessa ovan har jag fastnat som en tok för! Och visst är det inte så svårt att se i vilken nyansskara som jag föredrar!?

Alla dessa hittar du här hos Sephora!

Likes

Comments

Hej mina vänner! Tänk om alla helger kunde va så bra! Kort sagt har jag haft en riktigt bra helg med vänner och en massa skratt. Fredagen blev en lyckad utekväll, bra människor gör allt! Igår stod jobb på schemat och under kvällen fick jag ta farväl av en kompis som imorgon drar iväg till de varmare graderna i en vecka. Vi gjorde iordning massa mys med bakad potatis, sallad, en god röra och kex och ost. Mums! Det har inte funnits mycket att klaga på och nu är det bara att se fram emot en ny vecka och göra det bästa av utav den. Låter kanske för bra men hellre så än åt det negativa hållet!

Kram!

Likes

Comments

Varför inte starta denna fredagsmorgon med en utlottning av ett presentkort hos Personligalmanacka

där du kan designa din alldeles egen almanacka!?

Tävlingsreglerna är för enkla, det enda du behöver göra är att:

- Kommentera inlägget och berätta vad det bästa med hösten är! (Glöm inte mailadressen!)

- Följ @Personligalmanacka på Instagram.

Hur enkelt som helst och självklart ska även du delta!


Likes

Comments

Jag är så otroligt glad för mina vänner jag har runt omkring mig, de betyder guld! Detta doftljus ifrån Gynning design fick jag av min underbar vän nära hjärtat! Uppskattar henne något så enormt, och hur söt får man va? Ljuset doftar riktigt gott och det är en doft jag personligen inte kommer tröttna på med en gång eftersom den är såpass mild. Perfekt nu när löven börjar gulna och luften kyligare!

Fler av min fina vän behövs i världen ♥

Likes

Comments

I samarbete med Personligalmanacka har jag nu fått hem min tredje egendesignade almanacka genom mina födda år! Dessa är så himla praktiska och älskar idén att man kan llägga en personlig touch på designen, för det är såklart roligare att inte vara och göra som alla andra!? Jag valde såklart att hålla min design stilren men även skönhetsrelaterad eftersom jag tycker det speglar mig och mitt intresse väldigt bra. I almanackan medföljer en linjal, klistermärken, linjal och även en plastficka för att kanske lägga några som helst noteringar i!

- Selfconfidence is the most important element of true beauty

Håll utkik för inom kort kommer jag lotta ut ett presentkort till en lycklig vinnare som får chansen att designa sin egen almanacka!

  • Detta inlägg innehåller affiliatelänk som du kan läsa mer om under PR & Policy!

Likes

Comments

Jag säger det igen, en person jag mer eller mindre blir otroligt inspirerad av är Kylie Jenner. Jag vet inte vad med henne som jag gillar, men det är något som jag fastnat för hos henne som jag inte kan släppa, hela hon är fantastisk! Snacka om vad glad man blev när hon även började med sitt egna program, Life Of Kylie som gör att man får en mer inblick i hennes liv. Ventlyfe är hemsidan som jag tittar via!

Likes

Comments

Ibland får jag verkligen infall för att bara ta en egen stund för att samla inspiration på Weheartit. Jag minns så väl när jag nördade den sidan och tyckte det var något av det roligaste som fanns! Jag tycker det är ett grymt bra hjälpmedel när man både är lite nere och uppe i humöret, så är du sugen för att kika vad jag gillar och blir inspirerad av klickar du HÄR!

Sometimes I just get the feeling that I want to gather and get some inspiration on Weheartit. I remember like it was yesterday how much i nerded that page and thought it was one of the most funniest things to do! I think it's a really good and helpful aid when you feel both down and up in the mood, so if you're interested in seeing what kind of things I like and get inspired by, click HERE!

Likes

Comments


En sak har jag lärt mig, det går inte att tvinga fram känslor, i vilken slags relation det än gäller. Vilken nytta ger det för båda? Ibland spelar ingen roll hur godhjärtad, omtänksam eller behjärtad den andra människan är. Fungerar inte kemin som behövs går det inte, det är bara så. Det är som två positiva poler i en magnet möts och träffar kulan emellan, man kommer inte genom kulan, hur mycket man än kämpar. Det låter galet men det är så ibland, och detta tar mer kraft ifrån en än vad man tror. Ett förhållande ska kännas bra, inga krångel, inga tillgjorda gester, inga tankar innan något sägs, inga onödiga förlåtanden, inga rop på hjälp till andra i situationer. Ordet inget/inga är starkt i vissa tillfällen, det ska inte krävas mycket i ett bra förhållande, vänskap eller kärlek, det ska bara kännas bra och man ska kunna vara precis som man vill.

Men det är just i DET tillfället när man väl ska ta modet till berätta och förklara hur det känns som det blir jobbigt, man vill inte såra utan göra det bästa för den andra. Det är det jobbigaste jag vet, att såra någon utan mening. Men som sagt, jag har lärt mig att det inte går att tvinga fram känslor, och därför blir man tvingad till att såra även om det är utan mening. Det går bara inte att plåga sig själv för det lyser tillslut så starkt igenom, på ett eller annat sätt. Det fanns inga känslor, inget illa menat, utan bara med ren kärlek.

- Några helt oförståeliga meningar, men ändå något jag vet själv vad det handlar om

One thing I've learned is that you can't force yourself into feelings, in what kind of relationship it applies to. What benefit does it give to you both? Sometimes, it doesn't matter how thoughtful, kindly or helpful the other person is. If chemistry doesn't work, it does not work, it's just like that. It's like two positive poles in a magnet that want to get together but they hit the magnet ball, you can't get through the ball, even if you fight until you get really sweaty. It sounds crazy but it's like this sometimes, and it takes more energy that you can even imagine. A relationship should feel good, no hassle, no accomplished gestures, no thoughts before saying anything, no unnecessary forgiveness, no cry for help to others in situations. No and nothing is strong words certain occasions, it shouldn't be needed in a good relationship, friendship or love, it's supposed to feel good and you can be just as you are and want to be.

But it's in that occasion when you're going to take the courage and explain how it feels it gets tough, you don't want to hurt but do the best for the other person. It's the hardest thing I know, to actually hurt someone without meaning. But as I said, I have learned that feelings can't be forced, and therefor you get forced to hurt even if it's without meaning. You can't torture yourself because it brights up so clear through, in one way or another. There were no feelings, nothing bad meant, but only with pure love.

- Some completely unintelligible sentences, yet something I know what it's all about.

Likes

Comments

Instagram@engstromemmas

1. Dark Red Floral / 2. Crossover Ring Bag / 3. Crossby Handbag / 4. Even&Odd Axelremsväska / 5. Karl Lagerfeld Axelremsväska - Ballet / 6. WENDI / 7. Ralph Lauren Axelremsväska

Jag har blivit såå kär i mindre väskor på den senaste tiden! Små och praktiska väskor som går att använda till en utekväll, shoppingdag eller vad som. När jag var i USA köpte jag faktiskt en liten väska, sugna på att se?

I've been sooo in love with smaller bags lately! Small and practical bags you can use during a night out, a shopping day or whatever. Actually, I bought a small bag when I was in the US, you want to see?

Inlägget innehåller affiliatelänkar som du kan läsa mer om under PR & Policy

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur fina är inte Victoria's Secrets korta sidenrockar? Det var en självklarhet att jag skulle ha en när jag såg rockarna hänga på rad i deras affär på Fashion Valley! Det svåraste var helt klart i vilken färg jag skulle ha då jag stod och valde mellan denna (silver), "dark Iron" som är en koppar-rosa färg och den tredje var den som var svart. Jag fick otroligt bra service och i princip alla i personalen tyckte att jag skulle ta den silvriga vilket jag inte ångrar för fem öre! Grymt fin och användbar är den!


How pretty isn't these short Satin Kimonos from Victoria's Secret? It was obvious that I would buy one when I saw them hanging there at their shop over at Fashion Valley! The most hardest thing was clearly what color I would have, I was standing there and chose between this silver one, "dark Iron" which is an "copper-pink" color and the third one was all black. I got incredibly good service and basically everyone in the staff thought I would pick the silvery, and I don't regret it at all! it's so pretty and really useful!


Likes

Comments

Sanna och min tidigare bloggkollega, har gjort en lista på nio punkter som jag tänkte låna och besvara även jag. Rekommenderar er så starkt att kika in hos Sanna eftersom hon är grym på att ge en maaasssa inspiration och pepp! Enjoy!


Jag älskar…

Min familj, vänner och att resa! Dessa tre punkter står helt klart högst på listan. Det finns dock många saker under, men låter inget komma över!

Jag saknar…

Ork till allt och USA.. Halva jag är kvar där och andra halvan har kommit tillbaka till Sverige och verkligheten.

Jag önskar…

Att jag kunde köra 100% precis hela tiden, men ibland måste man inse att det inte går. Även en konsertbiljett för att se Miley Cyrus. Har alltid haft en "girlcrush" på henne och skulle mer än gärna vilja se henne.

Jag brukar…

Alltid tänka lite för mycket ibland.

Jag behöver…

En massage. Väldigt tråkigt och "normalt" kanske men oj vad behövligt det hade varit nu! Jag kan annars inte komma på något annat jag behöver just nu, lev livet och var glad för det man har!

Jag fick…

En chock när jag började skolan igen och insåg vad tiden går fort, vart var sommaren?

Jag blir glad…

När jag ser de jag bryr mig mest om är glada. Det kanske låter "klyschigt" men det är så sant som att jag sitter och skriver det.

Jag mår bäst…

När allt är snyggt runt omkring mig och jag inte har några "måsten"

Jag längtar…

Efter studenten och allt som det sista året i skolan har att erbjuda. Tiden kommer rusa iväg och jag ät mer än redo!

Sanna and my previously blog-colleague have made a list of nine points l intended to borrow from her an answer. I recommend you to visit her blog cause she's such an inspiring person and gives a loooot of inspiration! Enjoy!

I love...

My family, friends and traveling! These three points is clearly appearing on top of the list. However, there's a lot of other things below but I don't think anything else will cross the other three.

I miss...

The energy of everything and The US! One half of me is still over there and the other half is back in Sweden and reality.

I wish...

I could have energy to do everything in 100%. but sometimes you have to realize that's impossible. Also a ticket to one of Miley Cyrus concerts. I've always had a kind of "girl crush" on her and I liked her in a way or another and would more than like to see her.

I need...

A massage. Really boring and pretty normal to wish for but that's something I really need right now. I can't come up with something else i need in my life right now, live your life and be happy for what you already have.

I got...

A chock when I came back to school and realized what fast time pass by, where was the summer?

I get happy...

When I see the ones I care the most about happy. It may sound a bit "klyschey" but it's as true as I'm sitting here and writing it.

I feel the best...

When I have it clean around me and I don't feel that I have some kind of pressure on myself.

I long for...

To graduate and what the last year in school have to offer. Time will rush away so fast and I'm more than ready for it!

Likes

Comments

Orange kan jag personligen tycka är en av de minst gillade färgerna som finns. I skönhetsväg är det dock något av det finaste som går att använda på ögonlocken för att framhäva blåa ögon! Kort som sagt älskar jag orangea färger och använder det nästan varje gång jag ska sminka mig "ordentligt". Så tack för att jag föddes med blåa ögon, tycker det går ihop med orange som handen i handsken. Det är detsamma för personer som är brunögda, där passar det bättre med gröna nyanser som framhäver ögonfärgen.

I denna sminkning har jag använt mig och lekt runt med nyanserna i Kat Von D Shade+Light Palette och Too Faced Sweet Peach Palette. Jag kan inte påstå att detta är en sminkning över all förväntan men jag gillar att hålla det mer "naturligt" i vardagen, och adderar lite mer glow/skimmer på själva ögonlocket för att poppa till det lite extra när jag känner för det.

Translation: Orange is personally the color I like the least. When it comes to beauty, however, it is one of the most beautiful colors you can use on your eyelids when you want to highlight your blue eyes! In short, I use it almost every time I'm getting ready for something and want to look a bit "properly". Thank you for being born with blue eyes cause orange and blue fits like a hand in a glove. It's the same thing with brown-eyed people, green eyeshadows is perfect to emphasize brown eye color.

I've used and been playing around with the shadows in Kat Von D Shade+Light Palette and Too Faced Sweet Peach Palette. I can't say this look is over all expectations but I like to keep it a bit "natural" in everyday life, and if I want to pop it a bit more I just add some kind of glow or glitter on top of the eyelid.

Likes

Comments

Här kommer min lilla skönhetsshopping från USA! Meddelar med en gång att jag köpte Urban Decay's All nighter Foundation när jag kom hem eftersom det var svårt med att veta vilken färg jag hade när jag var där borta.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade - En grymt bra och riktigt hållbar produkt som är nödvändig i sminkväskan. Jag har denna i färgen "Medium Brown". Min dip brow är snart slut så detta blev en refill!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Highlighter "Sun Dipped" - Denna palett har jag gjort ett litet enskilt inlägg för som du kan kika på här!

Urban Decay All Nighter Foundation - Jag tycker denna foundation fungerar väldigt bra. Jag var lite osäker på färgen och vilken jag skulle ha. Jag lyckades dock hamna rätt med nyansen efter lite sökning och jämförande och nyansen är 4,5. Den är vattenfast och håller i princip hela dagen! Vad man ska tänka på med denna är att när den oxiderar och kan bli en aning mörkare på huden.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette - Denna ska bli min! Så var den första tanken jag fick när jag såg paletten på Instagram när den släpptes. Jag är helt såld för alla skuggorna i den paletten eftersom den har orange/röda toner som framhäver blåa ögon otroligt fint. Pigmenteringen är riktigt bra och det håller för mig nästan hela dagen, utan primer!

Urban Decay Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray - Jag ska alltid vara ärlig och det är jag även nu, jag har ingen aning om denna är bra eller inte. Den luktar kokos och känns fräsch när man sprayar på huden. Enligt information ska den pigga upp trött hud, återfukta och minska synliga porer.

Kat Von D Shade+Light Contour Palette - Valde mellan denna och Too Faced contour kit men efter lite om och men så blev det denna. Jag ångrar mig inte ett dugg eftersom skuggorna passade min hud bättre och de är riktigt enkla att arbeta med. Ett stort plus är att det går att fylla på med en ny skugga när en tar slut!

MAC Lip Pencil "Whirl" - Färgen är en riktig "Emma-färg", älskar dessa nyanser! Så varför skulle inte denna få följa med hem?

Translate:

Here's my little beauty shopping-haul from the States! First of all, I want to tell you that I bought Urban Decay's All Nighter Foundation when I came home because it was difficult to know wha color I had when I was over there due to my tan.

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade - An awesome and sustainable product that's necessary in the makeup-bag. I have this in the color "Medium Brown". My dip brow is out in the last so this became a refill for the other one!

Anastasia Beverly Hills Glow Kit Highlighter "Sun Dipped" - I made an individual post for this palette, and you can read it here!

Urban Decay All Nighter Foundation - I think this foundations works really good. I was a bit unsure what color i should go with. After some searching and comparisons, I managed to get a shade that works fine and it ended up with 4,5. It's waterproof and stays on basically the whole day! What to consider with this one is that when it oxidize it may become slightly darker on the skin.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette - This should be mine! That was the first thought I got when I saw this palette on Instagram when it released. I'm completely sold for all the shadows in that palette because it has orange/red tones that emphasize blue eyes incredibly fine. The Pigmentation is really good and the shadows stays on my lids for almost the whole day without primer under.

Urban Decay Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray - I'm always honest and I' being that now swell, I have no idea if this product is good or not. It smells coconut and it feels fresh when you spray it on your skin. According to the information I got about this product is that it should brighten up tired skin, moisturize and reduce visible pores.

Kat Von D Shade+Light Contour Palette - I chose between this one and Too Faced Contour Kit but after a while I decided for this one. I don't regret buying this because the shadows fit my skin much better than the other one and they are really easy to work with. A big plus is that you can refill the pans when another one is end!

MAC Lip Pencil "Whirl" - This is really an "Emma-color", love these kind of shades! So why would I not bring me this one home?

Inlägget innehåller affiliatelänkar som du kan läsa mer om under PR & Policy!


Likes

Comments

Jag har knåpat ihop en liten video från min resa ifrån de chanserna (och tillfällena jag kom ihåg) att filma! Detta är speciellt för min egen skull att jag ska minnas vad jag varit med om! Jag har inte filmat precis allt jag har gjort för det har varit så mycket jag varit med om. Hoppas det lilla jag har att visa uppskattas, enjoy!

I have tried to make a little video for you guys from my trip and from the chances (and the occasions i remembered) to film! This is mostly for my own sake that I'l remember what I've experienced! I haven't filmed everything I've done because I've been doing so much. Hope the little I have to show is appreciated, enjoy!

Likes

Comments

Denna skönhet fick jag bland annat med mig hem ifrån USA! Detta är alltså Anastasia Beverly Hills Highlighter Palette i färgen "Sun Dipped". Jag stod och funderade mellan denna och Beccas "Champagne Pop" som även den är otroligt fin. Varför jag valde denna? Enkelt, i denna får man tre extra highlighters samt att det enkelt går att byta ut mot en annan refill om någon skulle ta slut. Champagne Pop, jag bjuder hem dig en annan dag!

I got my hands on this beautiful palette while I was in the States! This is Anastasia Beverly Hills Highlighter Palette in the shade "Sun Dipped". I chosed between this one and Beccas "Champagne Pop", which also is incredible beautiful. So why did I decide for this one? Easy, you get three highlighter's in one palette and you can also easily switch pan for another refill if someone ends up empty. Champagne pop, I will invite you to my place another day!

"Summer" och "Moonstone" är de två stora favoriterna hos mig som jag använder på käkbenet och ger ett jättefint glow. "Bronzed" och "Tourmaline" är lite svårare att använda till käkbenet för min del, men det går utmärkt att använde dem tillsammans med en annan highlighter eller som ögonskugga. Har definitivt användning för alla nyanser!

"Summer" and "Moonstone" are the two, big favorites of mine that I use for my cheekbones and it gives a beautiful glow. "Bronzed" and "Tourmaline" are a bit tricky to use for the cheekbones in my case, but you can definitely use them with another highlighters or just as an eyeshadow. I definitely have use for all the shades!

Paletten har grymt bra pigment och skuggorna är väldigt krämiga i konsistensen vilket gör det enkelt att blanda och jämna ut dem. Paletten får helt klart 5/5!

This palette has great pigment and all of the shadows are really creamy that makes them easy to blend and work with. I give this The palette is a clear 5/5!

Likes

Comments

Kikar in för ett litet snabbt och kort inlägg!

Rubriken talar faktiskt för sig själv och säger allt, jobbar i princip 24/7 och är mer på jobbet än vad jag är hemma. Det blir tidiga mornar till nätter nästan varje dag och det kommer se ut så nu framöver. Inte surar jag för det för jag ska hinna med bloggandet och andra saker också!

Jag ska så småningom visa er lite shopping från USA om ni är sugna, och känner verkligen för varje dag som går vad jag bara vill tillbaka! Värmen i Sverige är ett stort skämt jämfört med vad det är där borta, ta mig tillbaka!

Likes

Comments


Vänster outfit - 1. Skinnjacka / 2. Byxor / 3. Linne /4. Ryggsäck / 5. Skor / 6. Armband

Höger outfit - 1. Byxor / 2. Tröja / 3. Jacka /4. Klocka / 5. Skor / 6. Väska

Det är riktigt hemskt att säga men skolan väntar snart runt hörnet! Det är lite mer än två veckor kvar innan den riktiga verkligheten börjar igen men man kan glädjas av att det endast är ett år kvar innan den verkliga avslutningen är, studenten! Innan vi suckar allt för mycket så kan vi ju bli lite glada över alla snygga kläder som finns att köpa tills skolan börjar, för det livar upp vardagen lite extra. Jag bjussar på två snygga outfits som passar super till en skoldag, en mer för tjejer och en mer för killar!

Inlägget innehåller affiliatelänkar som du kan läsa mer om under PR & Policy

Likes

Comments

För att inte inlägget ska bli längre än vad det redan är har jag valt ut några av de låtar som jag lyssnat som en nörd på under min USA- resa. Dessa kommer ge mig flashbacks, och bra sådana! Vad jag saknar och vill tillbaka till paradiset!


In order for this post won't be longer than it already is, have I been chosing a few songs that I've been listening to like a nerd during my United States trip. These will give me flashbacks, and good ones! Oh what I miss that place and want to go back!

Likes

Comments