Har inte kunnat lagt upp nått idag alls, förlåt. Var ledig idag eftersom jag hade först ett möte i kumla och sedan åkte jag och pappa till Örebro. Vi kollade först lite kläder till pappa och sen åt vi subway. Efter två timmar i Örebro så hade jag läkartid på bup om mina mediciner. Efter Örebro så träffade jag Saga och Nikita.

Just nu så färgar jag utväxten eftersom jag har ljust hår egentligen. Orkar inte redigera bilden så lägger ut den suddig osv. Nu måste jag tvätta av den här färgen, byeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag cirkus 07:30 och började 10:10. Jag är en sån person som vill ha mycket tid på mig så jag slipper stressa på morgonen. När jag satt och sminka mig så vart de helt svart i hela huset... jag blev såååå rädd. De va strömavbrott of course så jag hade inget internet så de fick bli ett inlägg nu istället.

Just nu sitter jag i soffan och dricker juice.
Senare ska jag & mamma till Marieberg och kolla lite kläder.
Kanske kommer nått inlägg senare om pappa fixar wi-fi och sånt som krånglar. Byeeee

Likes

Comments

Känns konstigt att skriva om sin vardag för jag gör ingenting speciellt efter skolan mer än att äta, ta de lugnt & sova osv. På helger gör jag inte heller så mycket. Jag tar dagen som den kommer och är med mina närmsta vänner.

Idag skulle jag börja 08:50 men jag hade ont i magen på morgonen (pga stress) så jag började tio istället. Tänker skriva ett inlägg om min anpassade studiegång men inte just nu. Jag slutade två och just nu kollar jag på tunnelbanan och äter lite. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu men jag antar att jag kommer igång och blir mer van senare.

Likes

Comments

Jag heter alltså Emma och bor tillsammans men min mamma, pappa & syster. Jag har haft blogg förut och hade då ungefär 1200 läsare vid varje inlägg. Tänker inte berätta så mycket just nu om mig men tänker uppdatera senare idag (!!!)

Likes

Comments