Hej på er!

Känns som att det var evigheter sedan jag skrev ett inlägg. Cirka en månad har gått och under den tiden har det hänt många spännande och roliga saker. Först och främst har jag fyllt 18år, jag har tagit körkort OCH spelat min första fotbollsmatch(er) på drygt 2år. Jag har varit på bröllop (händer inte varje dag) och jag har gjort min premiär ute på krogen.

Hoppas jag fortfarande har kvar någon som vill följa mig och min vardag trots att det ekat tomt här under en lååång tid. Kramisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag en sväng till Piteå för att se på innebandymatch men hann även en snabbis på stan. Fyndade en mössa, en halsduk och resten var välbehövliga saker som baströjor och ett puder. Köpte även en vårkappa från ONLY som jag tittat på redan förra våren men som jag aldrig köpte.

Idag har jag jobbat 10-13 och nu ska jag sätta igång med en inlämningsuppgift innan jag beger mig mot grytnäs för att ha myskväll!

Likes

Comments

Lite bilder från min alla ❤️-dag

Likes

Comments

Äntligen har jag fått upp mina posters som bara legat här i veckotal. De guldiga ramarna har jag sprayat själv och de svarta är köpta på IKEA. Tänk vad lite tavlor kan liva upp ett rum!

Vi fick sluta tidigare idag och jag hade tänkt ta tag i lite plugg. Jag har nämligen inte ens börjat och vi har prov i NK redan på onsdag. Sista minuten som vanligt..

Likes

Comments

Har varit en bra vecka i veckan! Lugnt (eller lugnare) i skolan, 2 dagar hämtmat istället för skollunch, jag har gjort bort riskettan och fått andra "viktiga" saker gjort.

Nu är jag nyss hemkommen från kalas och imorgon väntas lördagsjobb. Vi hörs!

Likes

Comments

Har under en period haft väldigt dålig hy. Vet inte om det beror på årstid, stress eller att jag bara är i en sämre period. Jag har iallafall väldigt nyligen varit på ansiktsbehandling och där fick jag rekommendation att använda dessa produkter från Maria Åkerberg som en slags "kur" i förhoppning att hyn ska bli bättre. Startar ikväll och det ska bli väldigt intressant att se om det ger resultat. Det får vi verkligen hoppas på med tanke på vad dessa små flaskor/burkar kostar!

Likes

Comments

Tror knappast att det bara är jag som blir sugen på att klicka hem lite nya kläder och framförallt skor när vi börjar gå mot ljusare tider. Här ovan ser ni tre par från Nike i modellen "thea". Eftersom jag redan köpt ett par vita vårskor från Gant så skulle jag inte tacka nej till de svarta, svart är alltid bra och användbart! Dom neongula är sjukt coola men kan nog kanske vara lite svårmatchade i min garderob.

Likes

Comments

Idag har jag fixat och donat i mitt rum och nu ligger jag här i min säng som är renbäddad och har tänt enmassa ljus, mys! Förutom att jag har städat och fixat här så har jag även varit hos WiklundsMåleri och köpt mig ett guld/mässing spray och sprayat om lite saker till mitt rum. Blev super nöjd och kommer visa er resultatet senare.

Var till Haparanda i lördags och köpte mig lite nya saker, blandannat två ramar från ikea samt en korg i mässing från Iittala. Nu väntar jag bara på mina posters som jag har beställt så är mitt rum precis som jag vill ha det.. eller ja, finns ju alltid något man vill ha nytt eller ändra på.  

Likes

Comments

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja. Jag reste till Grekland med mina kompisar (har varken varit i Grekland eller varit utomlands med Alva och Johanna förut). Jag tappade min mobil i vattnet andra dagen på vår resa.. klantigt!

Hur har ditt 2015 varit? Upp och ned, både bra och dåligt. Jag har haft riktiga toppar och riktiga dalar. Många stressiga perioder i skolan men när jag väl varit "utanför" den bubblan så har jag haft riktigt bra stunder. Mitt sommarlov var kanon även fast vädret inte var något att hurra för.

Tror du år 2016 kommer bli bättre? Både ja och nej. Jag fyller 18, jag kommer förhoppningsvis ta körkort under år 2016 samt att jag redan har några planer inbokade. Kommer nog dock känna att detta blir ett "kläm-år/mellanår" eftersom många man känner, närmsta kompisar och pojkvän tar studenten och där sitter jag kvar i skolan.. tur man har underbara klasskompisar!

Blev du kär under år 2015? Nej, men har dock varit kär under hela året.

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig att glömma? Finns många dagar.. men tyvärr inga specifika datum som jag kommer på just nu.

Vad är din största framgång under 2015? Att jag sökt extrajobb, blivit erbjuden 2 andra utöver det jag har just nu. Att jag faktiskt blivit mer stresstålig och jag tar skolan mer easy nu, än förra året.

Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga speciella nyårslöften.

Bästa köpet? Måste nog vara resan till Grekland, biljett till KirunaFestivalen, Rihanna och Bieber (märks att jag gillar upplevelser?) samt min hylla och klädhängare i mitt rum, gjorde verkligen ett upplyft i mitt dåvarande väldigt tråkiga rum.

Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog vara mat, alla biljetter och resan.

Vilka låtar kommer påminna dig om 2015? What do you mean - Justin Bieber, Ingen annan rör mig som du - Norile & KKV, Hello - Adele, Ett sista glas - Miriam Bryant, Lush Life - Zara Larsson... och många fler.

Vem har du umgåtts med mest? Måste nog vara Victor.

Bästa minnet från 2015? Grekland med Alva och Johanna.

Vilka länder besökte du? Grekland och Finland.

Har du haft ett förhållande under 2015? Yes.

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit tag i saker jag vet måste göras lite tidigare, levt mer i "nuet" och självklart rest mer, vilket jag hade gjort om det funnits tid och pengar. Hade kanske också kunnat vara lite mer flitig med träningen.

Vad gjorde du på din födelsedag? Dagen tillbringades på skolan, missförstånd och samtal med lärare hit och dit. På kvällen hade jag släktkalas och jag fick lite presenter.

Hur skulle du beskriva din stil år 2015? Mycket friluftskläder varvat med enkla "finare" kläder som Jeans, top och sneakers.

Planer för 2016? Många 18års firanden, Stockholm gånger 2, konserter, studentfirande och så småningom kommer det börja planeras för studenten 2017 (vilket är mitt år!!).

Vad vill du säga dig själv inför 2016? Lev i nuet, skjut inte på allt plugg, stressa inte över onödiga saker, ge inte upp för lätt och acceptera att det är okej att ha dåliga dagar och sämre perioder.

Likes

Comments