Hej på er, sitter nu och har rast och väntar på att vi ska börja lektionen, vi ska ha Svenska och sen idrott. Slutar idag vid 15.30 och efter ska jag försöka göra lite ärenden på stan men vi får väl se hur det går haha. Vill egentligen bara hem och sova, är så jävla trött och otaggad idag faktiskt.

Imorgon är det torsdag och först är det som vanligt skola till 15.30 och sen har jag stallet på kvällen. Det är jag iallafall taggad på. Vad händer för er? Vad ska ni göra imorgon?

Här får ni bilder på mat, är så sugen faktiskt haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er och glad första advent!! Är allt bra med er? Med mig är det bra men jag är otroligt trött efter en heldag med försäljning med UF företaget. Efter det när jag kom hem så har vi julpyntat och är nu klara. Så himla mysig dag med massor av jul och mys!
Imorgon är det skola igen och jag går en kort dag och slutar redan vid 13.20 vilket är en skön start på veckan.

Likes

Comments

Hej på er! Kom precis hem från en liten mingel kväll som den nyöppnade frisörsalongen Salong Våga höll i! Det är nämligen våran familjekompis som äger stället så vi var där och visa stöd och salongen var verkligen huuuur fin som helst och de själva mini "eventet" var hur trevligt som helst!!

Sedan så bjöds det på dricka, snittar, frukt och massa andra godsaker!

Resten av kvällen så ska jag fixa det sista till imorgon. Ska stå i Hållstugan (Willys, Stortorget) med mitt och Nellies UF företag. Är ganska taggad faktiskt, jag kommer stå där mellan 11.00-16.00

Likes

Comments

Hej på er, förlåt för dålig närvaro här på bloggen men har egentligen ingen större ursäkt än att det är mycket konstigheter i skolan så har haft de i tankarna och även pluggat en del. Men nu är jag tillbaka och det är fredag eftermiddag och jag kom precis hem från ett snabbesök hos en gammal kompis. var i skolan sedan 8.30 och har haft ekonomi sed dess fram till 15.30 så jag är helt slut. Känner mig också lite halvstressad över Black Friday som är idag, det känns som jag måste köpa något men jag behöver ju egentligen inget. jaja får se om jag klickar hem något.

Idag tror jag att jag bara ska vara hemma, ska kanske ut på en prommis med Smilla och hundarna men inget mer avancerat än så. Ska bara vara hemma och mysa med mamma, min bror och hundarna.

Vad händer för er ikväll??

Likes

Comments

Nouw Magazine