Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er, allt väl? Jag är verkligen så trött.. Skriver detta inlägg och kan knappt hålla ögonen öppna. Jaja, idag ska jag till Nora med familjen. Det ska bli jättemysigt och jag ska försöka komma ihåg att ta mycket bilder för det är något jag är dålig på.. Men men, vi hörs senare!

Likes

Comments

Hej på er, förlåt för jag kikar in så sent men vaknade nämligen vid halv 12.. Och sen övningskörde jag och mamma ut mot Marieberg för några ärenden. Idag är en sån här bara vara inne och kolla serier dag, ganska skönt ändå. Vi hörs lite senare!!

Likes

Comments

Hej hörrni.. Nästan precis när jag publicerat inlägget imorse så spiller jag en hel kopp kaffe i sängen. Så planerna för dagen ändrade sig, det blev att tvätta näst intill allt. Just nu iallafall förutom att tvätta så kollar jag på Pretty Little Liars och plockar lite på mitt rum, ganska skönt faktiskt. Vet inte om detta blir det sista "text-inlägget" för idag, men troligtvis blir det så men ni får iallafall lite bilder senare ikväll.

Mysig bild på Nickie här om dagen<3

Likes

Comments

Halloj, allt väl? Idag vaknade jag faktiskt redan vi kl. 9 då vi vinkade av min bror och pappa då dom ska till Norge och kolla fotboll. Så både idag och imorgon är det bara vi tjejer hemma, mys<3 Idag ska jag inte göra så mycket mer än att hänga med mamma och så. Ni får ha de bra så länge, puss.

2 bilder på den fantastiska maten jag ätit under veckan<3

Likes

Comments

Nouw Magazine