Idag var det KM-hoppning och det gick super! Jag hade då Marco Boy, han var väldigt blandad idag. På framhoppning så var han seg och ville inte alls galoppera några varv. Men när vi kom in på banan och jag hade fått min startsignal så lägger jag till skänken och han börjar skena, jag fick en kort panik attack men får sedan läget under kontroll (trodde jag) tills han skenade efter varje hinder och man fick ta hårt i honom. Men iallafall, vi landade på tiden 27.36 nånting sånt och det ledde till en fjärde plats i slutet av dagen, super nöjd och glad är jag.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj har inte bloggat nu på ett par dagar. Men har haft fullt upp med läxor och prov, stressigt. Men jaja så är ju skol livet, haha. Men det blir maskerad på lördag hos min kompis Saga, med mina andra kompisar också! Så det längtar jag till, ska förmodligen klä ut mig till Snövit, så bilder kommer.
Nu är jag väldigt trött trots att klockan bara är 21. Men det är ju fredag och en låååång vecka har gått. Så jag ska nog lägga mig, tråkigt nog. Ska dock ligga i sängen och kolla på Ed Sheeran på idol, men iallafall vi hörs (världens längsta hejdå).Juste en november favorit kommer att var TE, så sjuuuukt gott o varmt, mums.

Likes

Comments

Jag vet inte vad ni tycker är roligast att se, foton på mig eller foton på andra (som jag har fotat såklart)

Men i allafall här är några bilder jag tog på min vän på Utö här i veckan.


Likes

Comments

Tänkte testa något nytt till frukost och det blev detta. Alltså nyttiga pannkakor som man bara gör på få ingredienser, alltså dessa nedan.Jag tyckte dem var goda men konsistensen var lite udda så det blir nog inte dessa jag väljer i första handsval på morgonen.


Jag tog lite bananer på sidan också haha

Likes

Comments

Då har man landat (nej, jag åkte båt, haha) från Utö, faktiskt igår. Men iallafall. Som sagt så fotade jag lite och jag bjuder lite på det här och nu. 

Jag har fotat alla bilder och vill gärna ha ett watermark, är det någon som vet hur man gör ett sådant?
Likes

Comments

Om man nu kan kalla det resa.
Det är nämligen så att bara för cirka en timme sen så ringer en av mina bästa vänner och frågar om jag vill följa med till Utö, där vi båda har landställe men vi ska bo hos henne själva(!)
Så jag tackade ja såklart, ska bli jätte kul. Vi åker på torsdag morgon så och kommer hem på lördag någon gång. Vi får akta oss för ubåtarna, ne skoja bara, haha.
Så jag ska försöka blogga och fota mycket men eftersom internetet inte år on fliq där ute så vet jag inte om allt därifrån kommer ut på lördagen eller så, men iallafall det ska bli jätte kul, Gonatt allihopa!

Härliga sommarminnen från Utö i sommras❤️

Likes

Comments

Tänkte bara skriva lite om vad som händer.
Jag velat fota mycket men jag kan inte för att mitt minneskort till kameran sitter i min dator och min dator är hos min mamma och jag är då hos min pappa nu (ugh life sometimes).
Men jag tycker fortfarande att det är tråkigt att blogga utan bilder men ska bli bättre på uppdatering. Jag har ett tidsinställt som släpps snart så yay! Puss hej.Dör för henne där uppe

Likes

Comments

Även fast jag är väldigt dålig på att hålla ett träningsschema så hatar jag att vara sjuk. Då man bara ligger på soffan och verkligen vill men man kan inte, speciellt i mitt fall när jag hade extremt halsont för bara några dagar sen. Och jag har hört och läst att om man tränar när man har halsont kan man få hjärtinflammation.. Så det avskräckade mig haha.
Men nu vill jag försöka äta hälsosammare och träna för att bygga upp muskler och kondition, nu vill jag verkligen det!


Likes

Comments

Hej alla! Det var väl ett par dagar sen jag bloggade. Men jag har haft inte riktigt hunnit. Men här är helgen i smådrag

I Fredags: Åkte på bilen med mina girls, såg Annabelle, dog nästan men den var jätte bra. Telefonen dog vid klockan 16.00 så jag blev väldigt arg då bussen gick snart där efter och jag hade inte tid att ladda den. Så telefonen var avstängd i typ 6 timmar så yes. Sedan så sov jag hos Emma med dem andra också. På morgonen så har touchen på telefonen dött ut typ så jag kunde inte göra något.

Lördagen: Inte alls mycket, åkte till Elgiganten och fick telefonen fixad.

Söndag: Min systerdotter har fyllt 6 år så jag och min familj åkte dit och firade henne, så det var kul, hah.Liten bild från efter bion när jag bjöd tjejerna på espresso house

Likes

Comments

Jag och min kompis Emma har lyckligtvis fått tag på biljetter till Idol finalen som gästas av One Direction (yay!) dock så när Emmas mamma la sista budet råkade hon skriva lite fel siffror så budet blev lite för högt. Oops, men glad ändå!


Likes

Comments