Godmorgon söttösar!
Alltså när jag vaknade upp idag så kände jag inte igen mig själv, konstant en timma har jag bara gråtit och har ingen aning varför heller. Sjukt att man ibland bara kan bryta ihop på smågrejer som inte ens är relevant att vara ledsen på.

Nu mår jag iallafall bättre och idag vankas det jobb till cirka tre då jag ska iväg på riskettan vid fyra, ska bli mycket kul med 5 timmars teori om alkohol, verkligen weho 😊
Hoppas alla får en super dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(klicka på bilderna för att komma till de olika plaggen)
Alltså ni måste ju erkänna att Nelly gör en helt
crazy stupid när man ligger hemma själv, i en stor säng utan sällskap, totalnej för det: Här ska det shoppas tänker jag istället :) Detta hamnade i kundkorgen den här gången, det mesta var på rean, dock inte paljettklänningarna.

Bilder med kläderna på kommer när dem hämtats på posten!

Likes

Comments

Sådär allesammans!
Nu har jag totaltröttnad på alla vänner och människor som tjatat på mig om att skaffa en blogg, jag tänker bara : nu gör jag det så jag får det överstökat helt enkelt. Emma Ellingsen heter jag, en ganska vanlig tjej om jag får säga det själv, eller låter det för tråkigt?
Går andra året som stylist på gymnasiet (har gått om) och jobbar i klädbutik under vardagar, annars shoppar jag (lite för mycket om jag får säga det själv) och planerar inför en kommande flytt. Där har ni en lite för snabb presentation av mig, ni lär ju få se en hel del framåt så får berätta mer och mer allt eftersom helt enkelt! Ha en fin kväll 🤗

Btw klippte mig kort idag, vad tycks?

Likes

Comments