Hej på er!

Nu börjar en ny vecka och jag är jättetaggad! Jag har tre mål som jag vill lyckas hinna med denna vecka och som jag ska lägga lite extra tid på!

Veckans mål:

1) Ta hand om mig själv: Jag är ganska dålig på att lyssna på vad jag behöver och vad jag vill. Så denna vecka är fokus att ge mig själv extra tid och försöka må extra bra. Till exempel så har jag inte tränat på veckor och känner att jag är i behov av det nu. Jag ska antingen klara av att gå till gymmet eller så ska jag försöka gå ut och gå. Vem vet, kanske cyklar jag till skolan någon dag? Ha ha eller inte..

2) Blogga mer: Jag vill lyckas blogga åtminstonde varannan dag den här veckan men jag hoppas såklart på att klara av att blogga varje dag. Jag var lite seg med bloggandet förra veckan men ändring ska ske!

3) Lära mig mer ukulele: Lite kul ändå att jag sa till min kompis i fredags att jag gärna skulle vilja lära mig ukulele och får svaret "jag har en som du kan få låna!". Så nu har jag denna helg lärt mig en hel del ukulele och jobbar på att lära mig mer. Denna veckan vill jag lära mig ännu fler låtar och ackord. Känns alltid bra att vara kreativ, även om det sker väldigt sällan i mitt fall. Hihi


Vi får se om jag lyckats bocka av alla tre saker på söndag...

Hörs <3


ps. kom ihåg att du Ä G E R!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag knappt gjort något så har inget att skriva om direkt. Så då kom jag på idéen att skriva en liten bucket list. Hoppas det iaf är liiiite kul att läsa om.

1. Besöka alla världsdelar: jag gillar att resa och har haft turen att ha kunnat resa några gånger under mitt (korta) liv. En sak jag skulle tycka var kul att uppleva är att besöka alla världsdelar. Hitills har jag varit i Europa samt Nordamerika. Jag går också en linje på gymnasiet där gymnasiearbetet utförs i ett utvecklingsland. Idag fick vi reda på att vi kommer åka till antingen Zambia eller Kenya. Detta gör ju att jag även kommer besöka Afrika. SPÄNNANDE!

2. Utbilda mig: kanske låter som en självklarhet. Ett mål jag har i livet, och som jag haft länge, är att ha ett yrke där jag trivs och kan arbeta och få in mina egna pengar. Jag vill inte behöva leva på min partners lön. Hellre att min partner lever på min lön. Jag vill jobba med något som jag tycker är kul och med något där jag kan utvecklas och klättra mig uppåt.

3. Lära mig spanska: när jag tycker något är svårt vill jag försöka ännu mer. Jag har läst spanska i 6 år och är nu inne på mitt 7:de år. Jag tycker spanska är relativt svårt och är det ämne i skolan där jag själv känner att jag måste utvecklas. Efter gymnasiet vill jag gå i min brors fotspår (hehe) och flytta till spanien och läsa spanska. Mitt mål är att kunna spanska flytande.

4. Få två barn: Jag vill gärna få två barn innan jag dör och jag vill också gärna ha möjligheten att ge dem två språk från födseln. Skulle ju inte vara dumt om pappan kunde spanska så vi kunde ha spansk-svenska middagar hemma <3

5. Fria: jag vet att jag kommer vara den som friar utav mig och min partner. När jag vet vad jag vill så kör jag på utan att tveka. Jag kommer inte klara av att vänta på att min partner ska fria, jag kommer göra det själv och kommer göra det stort... :)

6. Köpa en katt eller hund: eller båda hihi. Jag vill gärna ha husdjur och hade säkert haft det om inte min pappa var allergisk mot pälsdjur. Så fort jag flyttar ut kommer jag att skaffa mig antingen en katt eller hund. Beror på vad som fungerar bäst just då.

7. Lära mig gitarr: jag kan spela piano, helt okej-bra iaf, och har kunnat det sedan typ 10 års åldern. På senaste tiden har jag börjat kombinera mitt intresse för piano och sång. Dock har jag alltid fascinerats utav folk som kan spela gitarr och har alltid viljat kunna det själv. Aldrig haft orken dock. Har tillgång till gitarr så just nu väntar jag bara på orken.

8. Flyga helikopter: någon gång vill jag flyga helikopter. Helst över en stor stad, typ New York. Ta massa fina bilder och bara njuta av utsikten.

9. Skaffa en tatuering: jag har varit osäker på denna ett tag men har på senaste tid insett att jag kommer vilja ha en tatuering i framtiden. Motiv, placering och när är dock fortfarande osäkert men att jag ska ha den är jag säker på.

10. Sista lämnar jag tom. Ett mål är att aldrig få slut på mål. Klyschigt i know. Men jag hoppas kunna uppleva ovanstående grejer och mycket mer innan jag dör. Jag lämnar nummer 10 tom. Där får alla kommande idéer stå.

Hörs <3

Likes

Comments

Mat

Heej!

Idag vaknade jag 8.15 och åkte direkt iväg med mamma till stan. Vi hade bestämt att äta frukost med en av mammas kompisar och min kompis Hilda på hotellet Radisson Blu i Uppsala. När vi hade träffats så gick vi in och betalade och sedan var det bara att äta. Det var supermysigt där inne och frukosten var jättegod. Det fanns hur mycket som helst att välja på så jag och Hilda valde att ha en nyttig tallrik och en onyttig.. känns dock som att båda var ganska onyttiga hihi. Men ibland måste man lyxa.

Efter det gick vi till TGR för att Hilda skulle köpa en ögonfransböjare som jag har och tycker är jättebra.

Efter TGR sa vi hejdå till mammas kompis som skulle hem och sedan gick Hilda jag och mamma vidare till Akademibokhandeln och köpte massor utav böcker till mig (4 stycken) för att jag har blivit sugen på att läsa mer igen.

Efter det sa vi hejdå till Hilda och åkte hem, och så fort jag kom hem kände jag mig sjuk så nu ska jag läsa mina nya böcker och bara mysa.

Bye <3

Likes

Comments

Övrigt

Hej!

Välkomna till min blogg. Här kommer jag blogga om lite vad som helst. Hoppas att ni kommer gilla min blogg!

Här kommer 10 saker om mig så ni vet något om mig iaf :)

1. Jag bor i Uppsala

2. Jag är 16 år men fyller år om 39 dagar ;)

3. Mina favoritfärger är vitt, grått och svart

4. Jag går tvåan på gymnasiet

5. Jag har haft blogg 2 gånger förut men när jag var mindre

6. Jag älskar Veronica Maggio

7. Jag har aldrigt varit på någon konsert

8. Jag har alltid velat få ett smeknamn men aldrig fått, förutom att jqg extremt sällan kallas Paulsson

9. Min dröm är att flytta till barcelona efter gymnasiet och plugga

10. Jag önskar så mycket att jag tyckte om att träna, men det gör jag inte hihihi


Hörs <3

Likes

Comments