Postad i: Resor

Vaknade av ett alarm vid 9 idag och en timme senare satt jag i bilen påväg mot Linköping. Just nu sitter jag på bussen som ska ta mig till Arlanda. Och det känns verkligen så skönt att åka hem igen.

Tänkte få lite plugg gjort under bussresan eftersom inte är framme förrän 15-tiden. Men denna kurs börjar ändå kännas helt okej! Så ska försöka sova lite med, har sovit väldigt dåligt senaste nätterna. Tyvärr!

Hoppas ni får en mysig söndag!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Visst är det skönt att få koppla bort alla tankar ibland? Jag gör detta genom att kolla på program som paradise hotel eller temptation island. Känns så himla bra att sluta tänka på vad det än är jag tänker på.

Ligger just nu i sängen och kollar på just temptation island. Har packat väskan och ska tillbaka till Luleå imorgon, vilket känns så himla skönt! Har saknat Albin och vår lägenhet. Ska även bli skönt att få plugga in det sista och sedan skriva av en av tentorna i början på veckan som kommer.

Likes

Comments

Tog en välförtjänt sovmorgon imorse. Helt utan alarm och fick faktiskt sova ut till 10.30. Sedan gick jag upp och umgicks med pappa en stund. Nu har jag precis ätit lunch och börjat med plugget igen.

Känns väldigt segt med plugget idag så får se hur mycket det blir. Har ändå fått en hel del gjort fram tills idag så!

Likes

Comments

Dagen har bestått av plugg. Det rullar på och en hel del har börjat fastna, vilket är riktigt skönt!

Efter lunch åkte jag ner och klippte mig men har tyvärr inte fått någon bra bild på håret än så ni får se det när det kommer. Efter det åkte jag hem ett tag och sedan åkte la familia ner till The Whoop och åt. Supergott!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Imorse var jag uppe redan vid 7. Hade lovat att skjutsa mamma till jobbet så jag kunde ha bilen idag. Detta var dock rätt bra för när jag väl kom hem vid 07.35 så satte jag mig och började plugga. Och sedan dess har jag suttit här. Planen är att anteckna kring de sista tre kapitlen i boken och sedan ta en lunch paus och då gå på att anteckna ingående kring alla modeller istället.

I eftermiddag ska jag iväg och klippa mig så det blir inte överdrivet med plugg gjort då. Och sedan ikväll ska jag ut och äta med familjen eftersom vi firar pappas födelsedag. Trots att han fyller om lite mer än en vecka men detta var enda helgen det passade för mig att komma hem!

Likes

Comments

Postad i: Universitetet

Kollade på de två avsnitten av paradise hotel som jag missat förut. Sedan satte jag i gång med plugget. Går faktiskt riktigt bra, vilket känns så himla skönt eftersom jag haft panik över den här kursen!!

Det är sååå fint här hemma med det bra vädret och alla höstfärger!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon! Jag vaknade av ett alarm för cirka fem minuter sen och ligger i sängen och chillar. Jag ska ta mig ner och slänga ihop lite frukost samt kolla på något tv-program innan jag sätter mig med plugget.

Känner faktiskt att det är riktigt skönt att vara ”hemmahemma”. Mina föräldrar jobbar och min bror går i skolan så jag är ensam hemma, vilket är en fördel när man ska plugga. I alla fall för min del!

Som ni förstår är plugget dagens planer, hoppas ni får en roligare dag än vad jag kommer ha!

Likes

Comments

Postad i: Resor

Planen för dagen var att ta mig hem till Motala. Mamma och jag kom överens om att överraska pappa eftersom han fyller år snart! Känns skönt att vara hemma, dock ska jag endast tentaplugga. Och klippa mig hehe.

Pappa blev i alla fall superglad vilket känns väldigt roligt! Jag har under dagen pluggat på både flyget och bussen så nu ikväll har jag gett mig själv ledigt. Kanske antecknar något sen ändå men det är sånt vi får se.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Här ligger vi och myser. Jag har lite planer för dagen, att får plugg gjort är en utav de! Vad den andra planen är kommer det inlägg om ikväll någongång eftersom jag inte kan ”outa” det på bloggen än.

Vi hörs senare idag!

Likes

Comments