Kollade på film i natt, to the bone. En film som är så himla viktig. Triggande men viktig. Den handlar om ätstörningar och vägen tillbaka. Så den är definitivt inte för alla, vilket de varnar om i början av filmen. Jag är glad att jag såg den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hello, jag jobbade mitt sista i söndags! Såååå skönt!
Sen dess har ingenting speciellt hänt, har umgåtts med Albin som jag för övrigt skjutsade hem för några timmar sen. Just nu sitter jag och pratar med mamma i soffan.

Bilder tagna innan jobbet i söndags

Är alltså ledig nu, ska endast förbi Maxi för att lämna tillbaka nycklar och kläder någon dag snart. Kan verkligen inte klaga över att vara ledig sista veckan hemma, tåget tillbaka mot Luleå går på lördag. Längtar så mycket. Både efter plugg, att få vara lite ledig och att få umgås med favoritpersonerna. Fyfan vad taggad jag är!

Likes

Comments

Att aldrig vara bra nog är något som ger mig så himla mycket ångest. För mig är det viktigt att få bekräftelse, och då menar jag inte komplimanger eller likes på instagram. Får inte jag beröm eller blir uppmärksammad när något jag gjort varit bra tänker jag istället att det varit dåligt.

Att aldrig vara bra nog, även fast alla människor i hela världen egentligen alltid är bra nog. Jag ställer för höga krav på mig själv och blir inte resultatet därefter så kommer jag garanterat må dåligt över det.

Det finns dagar jag inte vill lämna sängen, eftersom att dit jag ska är något som jag aldrig är tillräckligt bra på (läs bäst på). Det kan gälla jobb, seminarium på universitetet. Ja allt mellan himmel och jord.

Min största rädsla i livet är att inte vara tillräcklig. Och man kan inte vara tillräcklig för alla, jag vet det. Men i mina mörkaste stunder förstår inte min hjärna det. Vilket är synd.
Det är synd, synd att aldrig känna att man är bra nog, även fast man egentligen är det.

Likes

Comments

Senast vi hördes var det onsdag. Det var min sista lediga dag denna vecka och sen dess har jag kört arbetspass på cirka 10 timmar om dagen. Så när jag väl får komma hem är det första jag gör att äta och sedan sova, himla kul.

Har inte träffat någon utöver mina föräldrar och bror sen i onsdagskväll. Inte ens Albin, vilket känns sådär. Saknar honom så hjärtat värker. Imorgon (idag???) jobbar jag mitt sista pass av denna jobbsommar. Verkligen skönt, sedan har jag en veckas ledighet innan jag och Albin hoppar på ett tåg mot Luleå.


Har som ni kan gissa inga bilder direkt eftersom min mobilkamera inte samarbetar nu för tiden.

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Felicia för en fika på stan innan hon flyttar. Väldigt skönt att få prata av sig med henne.
Vid 19 så rullade jag in hos Vilma där en tjejkväll med god mat väntade. Spenderade några timmar där och när jag väl kom hem så somnade jag direkt. Som alltid.

Vilma är mästerfotograf till dessa bilder. Detta eftersom min kamera la av på mobilen igår :) förhoppningsvis hoppar den väl i gång snart

Likes

Comments

Ligger och kollar på film, samtidigt som det regnar utanför fönstret. Finns det något bättre?

Likes

Comments

Igår skrev jag ju att jag inte hade några planer för helgen. Men vid 19-tiden satte jag mig i bilen för att hämta Vilma och Lovisa. Vi tog oss in till stan och åt en middag ute. Efter x antal timmar spenderade med skratt och prat så skildes vi åt igen. Älskar verkligen att jag har fått äran att vara deras vän.

Kom hem lite innan 23, och sen somnade jag relativt fort. Är så himla trött nu för tiden. Idag har jag faktiskt inga planer, skulle vilja hitta på något men det regnar så det finns inte något som lockar direkt. Tyvärr.

Likes

Comments

Som rubriken lyder har jag tur nog att få vara ledig i helgen. Har inga planer alls, vilket är väldigt skönt.

Igår kom Albin hit och vi har bara myst typ. Jag skjutsade precis hem honom eftersom det regnar ute. Som det gör på alla mina lediga dagar.
Nu ligger jag i soffan och ska kolla på film samt käka något.

Ha en bra lördag my friends!'

Likes

Comments

Ledighet, gud vad det är skönt! Har ju varit ledig sen i måndags. Hinner göra massor saker jag inte hunnit tidigare, har ätit glass och hängt i varamon bland annat.
Igår hann jag med lite catching up av slaget bättre med Sofia. Vi spenderade några timmar på stan med shopping och fika. Välbehövligt.

Idag har jag inte gjort något speciellt, myst i sängen med Albin och sedan skjutsade jag hem honom för en timme sen. Ikväll är planen att umgås med Felicia och catcha up lite där med. Imorgon är det ju dags för jobb igen.?

Varamon//mönstret på nyinköpt tröja

Likes

Comments