Mer aktiv på instagram en här så följ @ emmaliddle ist

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ligger i min säng och kollar på tv, spenderade dagen hoss Emma och nu är jag helt slut. Ska snacka lite i telefon och lyssna lite på musik sen gå och sova så jag orkar med resten av veckan


Likes

Comments

Ligger på min soffa och pumpar musik i hörlurarna. Är så sjukt trött , orkar ingenting just nu så att ligga här är helt perfekt. Vad är det för fel på sverige? Klarade av att röka en halv cigg sen klarade jag inte av mer, hur kallt är det igentligen... 100 minusgrader? Tusen?


Likes

Comments

Ett rent helvette att vara sjuk asså. Förutom för att röka så har jag inte ens kunnat röra mej utanför mitt hus. Legat i sängen 4 dagar nu. Var hos älskling i karlskrona hela helgen eftersom jag missade tåget hem i lördags kväll. Han kom även och överaskade mej igår med att komma hit en stund, underbart. Nej nu ska jag fortsätta sova tror jag orkar inte något annat.Likes

Comments

Idag har jag varit med världens bästaste kitte, Och sen har jag haft skola.. HejdåLikes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering från min sida. Kanske från Emmas också men haha what to do.. Sitter på min första lektion, musik. Lyssnar på något som är helt ointressant enligt mig. Alla andra 9or på skolan åker iväg till stöten nu idag och det betyder att jag och två till kommer bli själva på både matten och kemin, så ska försöka övertala mina lärare att vi kan få gå hem ist.. Haha isf hade jag fått sluta halv två ist för halv fyra.. Men jag bloggar senare!

elina


Likes

Comments

sitter och beställer lite från internet. skulle igentligen lärt mej lite matte till mitt prov men som vanligt hittade jag roligare saker att göra. två timmar kvar till jason bourn filmen börjar, sett dom tusen gånger men eftersom dom endå går på tvn så varför inte kolla? nej nu ska jag palla mej upp från soffan och ut.

Likes

Comments

Såg att emma lagt upp inlägg om sig själv, jag ska också göra det så fort jag kan och har en dator. Jag sitter i skolan på min andra lektion, svenska. Efter det är det matte, lunch, hemkunskap och sen sista lektionen är bild. Men jag bloggar senare iaf

Elina

Likes

Comments

 

vet inte när elina kommer skriva detta men ja, varför inte börja? jag är dålig på att skriva men ska göra så gott jag kan så ni i alla fall vet lite av mej.

Jag heter då Emma Liddle och är 16 år. Fyllde år i Januari så är alltså 96:a. Jag är 1.60 lång,har blåa ögon och för tillfället svart hår eftersom jag färgade det men har naturligt brunt hår.  Jag är född i London och hur fan jag hamnade i växjö har jag aldrig fattat men hur mycket jag en vill komma härifrån ångrar jag endå inte att jag stannat med tanke på dom underbara människorna jag lärt känna. Tyvärr är växjö även fullt med idioter men så är det väll i alla städer?  Nog om det, jag älskar sommaren, står inte ut med vintern och det är något jag kan klaga på varje dag. Musik är något jag inte kan leva utan, kan inte direkt säga ngn viss musikstil men kommer lägga upp låtar ibland så ni får lyssna själva vad ni tycker.. Jag har världens underbaraste pojkvänn, förstår inte hur jag kunde bli så lycklig att hitta honom, innan vi träffades kan jag erkänna att jag va helt känslo kall. Hur hemskt det en låter, kärlek var bara ett ord och jag tyckte tjejer var dumma i huvudet som grät över killar som sårat dom, tänk vad fel jag kunde ha... Skolan funkar väll ganska bra, proven går alltid bra men min dåliga atityd mot lärare och på lektionerna försämrar det som fan. När jag blir stor vill jag bli advokat så ska söka in till ekonomi - juridik snart till sommaren. Jag var dum nog att börja röka i slutet av sexan så är fast nu och har ingen vilja att sluta.Min mobil är något jag känner mej helt tom utan. Jag skulle bokstavligen göra vad som helst för dom jag verkligen älskar. På dagarna är det enda jag gör att vara med mina kompisar eller kille, tränar ingenting har inget intresse direkt som jag gör och ja kan förstå att det inte låter något vidare spännande men jag är nöjd som det är. 

känns som hela texten blev helt oordning och allt men ja ni kan ju få en bild i alla fall. Går ju inte direkt att förklara mej som person för att göra det måste ni lära känna mej. Men ni lär väll också fatta mer ju mer vi bloggar.

 Likes

Comments

Åkte till fagra efter skolan men åkte ganska snabbt därifrån för att hämta emma och åka till Kate. Hämtade henne på norregård och åkte sen hem till henne, åt lite mackor och sen drog vi oss mot Grand. Fick med mig ett par jeans, ett linne, en tröja och lite smink med mig hem. Nu ligger jag i min säng och kollar på Jersey Shore samtidigt som det känns som att mitt huvud kommer explodera.. Sorry för ennu en mobilblogg, men what to do mitt huvud får mig att bara vilja sova, orkar verkligen inte sätta mig vid datan och blogga då, men ville slänga upp en snabb uppdatering. Nu ska jag försöka sova för att tagga att gå upp imån 06.45 som alla andra vardagar.. Oh detta börjar bli jobbigt med skolan. Nä nu säger jag godnatt!

elina

Likes

Comments