Hej på er! Emma och jag är riktigt rassliga på att blogga må jag säga.. men nu är en kortvecka i Gävle över och vi befinner oss numera hemma i Eskilstuna igen. Därmed så är även Emma och jag åtskilda för några nätter, haha händer inte ofta.

Måste säga att vi har ett par bra dagar i Gävle den här gången! Lagom mycket plugg och lite ledigt! Vi har hunnit med ännu ett seminarium, ett julbord med Länsförsäkringar, den berömda julbocken och såklart besökt Systembolaget! Julbordet med Länsförsäkringar var riktigt lyckat, god mat och trevliga människor! Eftersom att läsförsäkringar dessutom är ett företag som jag skulle kunna tänka mig att jobba för i framtiden, så var det såklart extra kul att få mingla lite med dem!

Det kom ju dessutom vääldigt mycket snö till Gävle i måndags natt typ? Vi höll på och svimma när vi vaknade och tittade ut, samtidigt som vi insåg att ingen av oss hade tagit med några direkta vinterkläder upp till Gävle. Typiskt oss! Så frusna som vi var, men ack så taggade på att se bocken, så traskade vi alltså iväg i lågskor och slitna jeans. Bocken var riktigt stor faktiskt och som nyblivna bloggare så var vi ju tvungna att få med en bild på oss och bocken, tillsammans. Resultatet... ah inte skit bra. Men en bild fick vi!

Hörs hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kände att det var dags att faktiskt förklara vad vi egentligen gör här i Gävle och varför vi bor i vår lilla lägis några gånger i veckan på 25 kvadrat. Det är nämligen så att vi båda pluggar till fastighetsmäklare här i Gävle och trivs super. Super är och ta i, då plugget absolut inte är varken lika kul eller lätt som i gymnasiet. Men är det något visst med att plugga, så är det ändå NOLLNINGEN. Vår nollning började i mitten av augusti, alltså ganska tidigt? tror jag..? Aja struntsamma. I vart fall så var det 10 sjuuuka dagar, även om vi åkte hem en kortis för att jag var tvungen att tävla en häst. Väl tillbaks så avslutades hela nollningen med en finsittning som var riktigt rolig. Dock.. så var det rätt obligatoriskt med klackar, vilket både jag och Emma önskade var vår grej, men som tyvärr inte alls är det. Brutal smärta vänner, brutal. Hela nollningen var väldigt intensiv men också väldigt väldigt rolig. Bäst av allt, är att snart är det vi som håller i nollningen för de nya ekonomerna som börjar nu i vinter, samt att vi har sommarnollningen att se fram emot när vi är fogdar och kan chilla lite mer.

Att tillägga är också att vi var med i Hip-hop laget och att vi första kvällen rappade "mister cool" rätt ballt ändå. 

Likes

Comments

Det vi alla nu har väntat på, dags att lära känna Emma Skoog, även kallad, Empan, spymaskinen eller mitt favoritnamn Lillisen. Hon är så himla liten alltså, man får alltid en känsla av att man måste beskydda henne. Första gången jag träffade Emma var på Telenor, en rolig prick ganska direkt faktiskt. Betydligt lugnare än vad jag är, helt klart. Så tänkte jag först i alla fall... sen gick vi ut tillsammans för första gången. Kommer aldrig glömma hur hon tar 1/3 av sin shot och sedan säger "jag kommer spy, nu" och vi tillsammans sprang mot toan där jag höll hennes hår medans hon spydde och där, precis där, började vår vänskap. Sedan dess håller jag alltid hennes hår, förutom när jag spyr då såklart.

Vår vänskap som började på krogen inne på en toalett har lett till många bullar på pressbyrån och framför allt många glas vin. För är det något vi kan, så är det att dricka vin.

Emma är den där snälla, lilla, människan som jag faktiskt vågar påstå aldrig har stört eller gjort någon annan människa ledsen. Hon är en tjej som jag förstår att många avundas, inte jag då förstås, eftersom att jag träffar henne varje dag, utan att överdriva. Hon är den där tjejen som kommer dansandes fram genom livet, och då menar jag det bokstavligen, Emma älskar dans. Coolt hade det ju då vart om även jag kunde dansa, men så är det tyvärr inte. Emma har flertalet första platser inom dansen precis som hon har i mitt hjärta.

Love u, Elin

Likes

Comments

Empan ska nu försöka beskriva Elin Öhman så gott det går. Ska ge er the Real deal.

Den 18 oktober år 1997 föddes Elin. Ut kom en unge som troligtvis redan kunde prata som spädbarn. Prata är hon nämligen bra på. Hon är den mest verbala människan jag känner. Det är till fördel när man står i kön till krogen och man inte har åldern inne än, men man puttar då fram Elin som snackar om hästar med vakten då det tillslut blir grönt för oss att komma in. Det är dock till nackdel när man berättat en sak som kanske inte alla ska veta men det stoppar inte Öhman som kan göra en lite oskön stämning på nolltid. Som hon sen såklart räddar upp med mer prat.

När hon inte pluggar eller jobbar drömmer hon om hästar och bonde söker fru. Hon älskar sitt lantliv i Tumbo och är faktiskt duktig på att rida (häst). Hästar, katter och hundar är hennes vardag och hon kommer nog aldrig lämna sitt älskade lantisliv. Bonde söker fru är favoritprogrammet och SPELAS in varje gång hon inte kan se det på tv.

För cirka ett år sen lärde jag känna Elin när vi blev kollegor på Telenor och i princip sen dess har jag träffat henne nästan varje dag. Jag får lite avlastning ibland då jag får träffa min pojkvän. Att jag har stått ut i 1 års tid är framför allt för att hon är rolig, snäll, givmild, får mig att skratta konstant, alltid håller mitt hår när jag måste spy, köper bullar till mig på jobbet, är min privata chaufför och har vip-kort på stans enda bra uteställe. Love you /Emma


Likes

Comments

Hörde av folk där hemma att det hade kommit snö till lilla Eskilstuna och då även här i lilla Gävle också! Blandade känslor kring just snön, ingen hit tycker väl vi.. men men! Idag har vi inte gjort många knyck kan jag påstå, haft seminarium i skolan, pluggat och skruvat ihop lite fler möbler. ( med fler möbler, menar jag egentligen den stolen som jag inte orkade skruva ihop igår, samt att vi faktiskt bara har två stolar och ett bord i lägenheten för tillfället) Nog om det! Snart ska vi i alla fall traska över till vår kära vän Amandas lägenhet för att kika lite tv, då vi som ni kanske fattat, inte har någon tv ännu. Tur vi har Amanda helt enkelt!


På bilden ser ni Emma på vår sjukt exklusiva LUFTMADRASS. Yes, vet att det är svårt att tro att det där faktiskt är en luftmadrass, men det är det. Så är det när man inte hunnit fixa en säng.

Likes

Comments

Första inlägget är här med avklarat! kul! Emma och Elin heter vi, även om vi inte tror att det är nödvändigt med någon presentation eftersom att vi inte är speciellt många här inne just nu. 0 om vi ska vara helt ärliga mot er/ingen. Men Emma och Elin som sagt, 20 och 21 år, bosatta i både Eskilstuna och i Gävle. Just nu ligger vi faktiskt på en luftmadrass i vår väldigt nya studentlägenhet på 25 kvadrat. Inte speciellt stort som ni kanske förstår, men duger fint för oss.

Nu är klockan lite för mycket, så imorrn får ni helt enkelt höra mer från oss! Godnatt!


P.s bilden påminner oss om våra älskade och världens bästa vänner som gör att man aldrig vill lämna Eskilstuna!

Likes

Comments