Outfits

Hej hej! Kommer kanske börja med en ny ''serie'', vet inte riktigt men ja. Det ska vara typ lite outfit bilder. <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Uppdatering

Hejsan hejsan. Asså jag har inte uppdaterat min blogg på nästan 1 ÅR!! Jag måste försöka ta tag i detta och börja blogga igen, för det är ju detta jag tycker är kul. Jag vill inte ha bestämda dagar för då känner jag mig bara pressad och stressad men nu är det ju sommarlov!! Så himla skönt. I sommar ska jag åka till Kroatien vi är borta i nästan 4 veckor men resan både dit och hem tar nästan sammanlagt en vecka så vi är där nere i 3 veckor men det är ändå super härligt. Då ska jag försöka uppdatera lite med bilder iallafall. Vi får se hur detta kommer gå, men jag vill ju få igång bloggen igen! Men ni kan ju följa mig på Instagram om ni vill, jag heter Emmaaeliaasson där. http://instagram.com/emmaaeliaasson Ha det bra, så hörs vi!! ♡

Likes

Comments

DIY

Hejsan, jag tänkte göra min första DIY. Jag har då dekorerat ett helt vanligt genomskinligt silikonskal med en flash tatto. För att det ska bli så lätt som möjligt kommer jag förklara steg för steg. Så ja jag har väl inte så mycket mer att skriva än att vi sätter igång med hur man gör.

Så det du behöver för att göra ett sånt här skal

är:

  • Silikonskal (helst genomskinligt)
  • Flash tattos
  • Någon liten skål som du kan ha vatten i
  • Vatten
  • Svamp eller något liknande
  • Tvättservett

Steg 1: Se till så att du har ditt skal.

Steg 2: Torka av skalet med en tvättservett.

Steg 3: Välj en eller flera flash tattos, jag valde bara en för jag hade en väldigt stor. Klipp ut den ifall det är ett papper med massa tatueringar.

Steg 4: Ta av plastet på tatuering och fäst den på utsidan av skalet.

Steg 5: Ta din svamp eller vad du nu har och doppa den i vattnet och tryck försiktigt mot tatueringen på skalet.

Steg 6: När du gjort så ett litet tag kan du titta lite i ett hörn och se om tatuering fäst på skalet.

Steg 7: Om den har fäst kand du bara försiktigt ta bort pappret.

Det är ganska lätt och det blir väldigt fint, men det skavs av ganska lätt. Men jag tycker att det är värt det! Men hoppas ni själva kanske vill prova och att det blir bra. Ha det så bra!

Likes

Comments

Hejsan! Nu är det äntligen snart sommarlov, som jag har längtat! På Onsdag är det skolavslutning för mej. Efter sommaren kommer jag även till en ny skola och en ny klass. Längtar till onsdag!!

Likes

Comments