Ibland mår man väl inte bäst å det är väl okej. Vad som inte känns okej för mig är när samma sak får mig att må dåligt gång på gång. Men mönster kan vara svåra att bryta fast av att man försöker göra små förändringar kan det bli stor skillnad. När det är andra människor som orsakar smärtan vet jag inte vad som är bäst att göra. Jag fäster mig lätt vid folk så att klippa band gör ofta att jag känner mig tom och vilsen. Så även denna gång. Jag försöker alltid fylla ut tomheten och tröstar mig själv med att det här händer alla, det har hänt mig förut och det lär hända igen. Varje gång ska jag klara det. Om jag tar bort alla som gör att jag känner mig trasig och byter mot något bättre kanske jag någon dag, någon gång kan få känna mig hel.

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte bara göra ett kort inlägg för att starta upp det här. Emma heter jag och jag är 17 år (18 i sommar!!) och bor tillsammans med min familj lite söder om Stockholm. Jag tänkte inte göra en lång presentation om mig själv men jag kan väl nämna att jag gillar att vara med kompisar och göra allt och ingenting, jag gymmar litegrann på fritiden med enda målet att må bra sen så gillar jag att baka men hatar att diska. Juste! En presentation utan att nämna mina katter skulle vara en kass presentation. Dom är mina små kärlekar i livet.

Här kommer jag antagligen mest blogga om tankar och känslor jag har och bär på. Precis som rubriken löd är det här en nystart för mig. Jag har bloggat när jag var yngre men känner att det skulle vara roligt men framförallt skönt att göra igen. Skriva av sig är enligt mig det bästa man kan göra när man har lite mycket i huvudet.

Hoppas någon kikar in då och då hahah, kram på er!

Likes

Comments