Denna vecka har gått fort men huvudet har varit segt och mest släpat benen efter mig och gjort det nödvändigaste, tentat av en fysiktenta idag så det känns skönt att ännu en är avbockad. Och gymnasiearbete är också klart vilket verkligen är så skönt. Nästa vecka börjar maj och det är verkligen inte långt kvar nu och på fredagen kanske jag och Linnea drar oss iväg till huvudstaden. Helgen blir nog rätt lugn och på söndag är det Valborg med utgång med min pingla. Hoppas ni har en bra dag och får en fin helg!Likes

Comments

Vilken fin och bra helg jag haft! Något som verkligen behövdes, familj och kärlek!

Middag, mojitos och prosecco och min fina kusin som är var på besök från Dalarna, så mysigt och i sommar ska vi på Håkan!

Nu är det redan söndag och i morgon är det rutiner igen som vanligt och det känns helt okej, alla uppsatser och annat har börjat lägga sig nu och gymnasiearbetet är inskickat och klart så nu ska jag tenta av ett fysik prov, men har nog redan börjat tagit studenten mentalt snart. Tror dock att veckan kommer gå fort, för är uppladdad med ny positiv energi och är mer redo för den här veckan än förra. Så varsågod att kicka igång sista veckan i April!Likes

Comments

Hade en jätte mysig påskafton med massa mat och godis. Älskar verkligen allt som har med julmat och påskmat att göra.

Senare på kvällen åkte vi några in till Arboga och gick ut, det var super trevligt och just nu ser jag framemot att äta rester från igår.

Hoppas ni hade en fin påskafton!


Likes

Comments

Hej på er! Fredag idag och till och med långfredagen, jag har mest tagit det lugnt och knappt rört mig idag, rätt skönt det också efter att ha pendlat med plugg till och från under lovet.

Precis gjort mig en smoothie på hallon, banan, citron och spirulina pulver för att dämpa påskångest i morgon;)

Har börjat kolla på den nya serien 13 skäl till som jag sett kretsa på twitter och är helt fast, den är verkligen super bra, rekommendera strakt!

Hoppas ni får en fin och bra påsk, själv blir det lugnt för mig tror jag med en massa mat och godis! Kram!


Likes

Comments

Godmorgon på er! Igår var jag som sagt och köpte mina studentskor och på kvällen drog vi ut några till Alex och kom hem senare, var så skönt att lägga sig i sin säng, var av någon anledning otroligt trött.

Idag ska jag nog plugga lite till mitt engelska prov jag har på tisdag.. Hade helt glömt bort det dock. Sedan ska jag nog luncha med mamma och sen får vi se vad dagen har att erbjuda, blir nog väldigt lugn vecka och dag så det är skönt.


Likes

Comments