Jag

Jag verkligen älskar hudvårdsrutiner och kan nog köpa på mig allt som det står Hydration och perfect skin på.

Mina bästa tips är att investera i en riktig bra hydrationmask. Min kommer från The body shop och är perfekt på vintern när huden verkligen har lagt av! Kostar runt två hundra lappar och är perfekt. "BRITSH ROSE FRESH PLUMPING MASK"

Annars älskar jag sheet masker, dem är väldigt enkla att använda och mina favoriter just nu kommer från FACEINC by NAUSINC london och går att köpa på H&M för under hundra lappen. Inte bara för att dem funkar super bra är dem roliga med fina mönster på också! Deras unicorn mask gjorde under och gav mig fukt och lyster! Dem andra är en fuktgivnade mask som jag ska prova när det verkligen är nöd och sedan har jag en exoliferade mask som jämnar ut huden och ger lyster! För vem älskar inte lyster?

Sedan varje morgon och kväll använder jag FORMULA 10.0.6 shine free mattifying oil-free moisturizer. Super bra! Rekommenderar!

Ha det fint tills vi hörs igen och hoppas du också är lika insnöad på det här som jag!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att jag är Håkan fan är nog igen hemlighet kring dem som känner mig och igår fick jag uppleva den magisk Ullevi värmen och höra pulsen från Göteborg. Det är svårt att sätta fingret på vad denna man verkligen gör med en och vad hans musik gör. Men den fastnar och gror sig fast. Man känner sig träffad. Musiken menar någonting, de är inte bara en konsert där vi tävlar om vem som hoppar mest och hur mycket vi kan veva med händerna i takt till ett USB. Det handlar, för mig, att känna något,känna igen sig, få självförtroende och känna sig stark. Att känna sig sedd och hörd. Håkan funkar alltid, i sol som regn, i sorg som lycka och kärlek som hjärtekross.

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska skriva eller hur jag ska formulera min text så den låter akademisk, är väl strukturerad och allt det där jag lärt mig under de senaste tre åren.

Men det kanske blir lite sådär, lite sådär som jag är, splittrad, lite okontrollerad och impulsiv.

Kanske ska jag skriva om drömmar, drömmar om livet. Ja vi kan ju börja så. Mina drömmar. Oj, så mycket jag drömmer, på jobbet, i bilen, i duschen, i sömnen och så vidare. Drömmar om livet och det jag vill uppleva. Människor jag vill träffa och utforska. Städer jag vill besöka, saker jag önskar jag sagt och gjort. Saker jag vill göra, skriva böcker, plugga, sommarprata och vara gäst i stjärnorna på slottet när jag är si så där 45 år. Men vad skulle jag prata om, vad skulle jag ha gjort för att vara med, något betydelsefullt kanske. Räddat alla fattiga barn och människor, löst Palestina konflikten, gjort fred på jorden, vad vet jag.

Den finns en hårfin gräns mellan vad jag skulle berätta och vad jag inte skulle skriva i ett inlägg. Jag är en person som sällan vill dela med mig av mitt privatliv, jag pratar inte om det, om du inte frågar. Men ibland behöver en människa dela med sig av allt man tänker på, bra och dåliga saker. Jag har mött människor, som gärna vill hävda sig själv, höras och inte gärna ställer frågor tillbaka, som gärna vill vara värre en den andra. Den där matchostilen som gör att man snabbt tappar intresset och respekten av att försöka bli vänner. Sen finns det dem som gärna ställer frågor, låter en höras, delar med sig av sina upplevelser men även gärna hör av den andra har att säga, någon som lyssnar och förstår, nickar och tittar på en. Någon som visar att även jag är viktig. Varför jag delar med mig av det här kan ju verka lite annorlunda eller udda. Men det är ju lite så.


Jag har nog fått tagit emot mycket från folk som både gjort att jag sänkt mig själv men även höjt mig själv och vågat resa mig upp. Jag är nitton år och vill aldrig se mig om, jag vill aldrig gå tillbaka till hur jag var och hur jag levde för 4 år sedan. För det är något jag lärt mig av, lite som Hellström säger: ”bakrutan är skiten som fan men jag ser mig inte om”. Och visst är det så. Alla har vi fått kommenterar slängde från höger och vänster, alla har vi blivit skrikna på en lördagkväll med promillen högt över skyarna, alla har vi älskat gränslöst, alla har vi slutat älska, alla har vi fått fjärilar i magen så man nästan flyger över marken, alla har vi känt så för stunden. Allt man tagit emot och fått höra har vi även analyserat och granskat. Bearbetat och lagt och sidan, för det har lyft oss och vi har sedan kunnat se framåt och inte se bakåt.


Kanske ska jag skriva om mig själv. Jag älskar att skratta, jag hatar att gråta. Jag älskar drömmar, jag hatar regn. Jag älskar kyssar, jag hatar att säga hejdå. Jag älskar att skriva, jag hatar väntan. Jag älskar att uttrycka mig. Jag hatar att våga. Jag älskar att våga. Jag älskar att längta, jag hatar sakna.


Vad mer finns det att skriva, kanske skulle jag skriva något i stil med att jag är en vilsen själ på jakt efter lyckan för att det låter bäst så? Men då skulle jag ljuga, jag är ganska lycklig. När blir man lycklig? Jag tror att man blir lycklig när man inte känner att någonting fattas. Och jag tror att äkta lycka tar tid att hitta. Men att allt där emellan är en sorts eufori och glädjerus. Eller så är det kanske så att riktig lycka är olika faser som man går igenom hela tiden, hela livet. Utan kontraster vore ju inte saker och ting på riktigt. Jag älskar kontraster, mellan livet och världen. Mellan dig och mig.

Ett klyschigt inlägg från en 19 åring.

Likes

Comments

Så mysigt att sitta hemma en lördagkväll med sig själv och endast glo på film och äta choklad. Men utekvällar i alla ära 😉
Igår var jag, Linnea och Elin i Västerås och strosade runt på city festivalen och tittade på en del liveframträdanden, mysigt och härligt men vi kände oss i mellan åt en aning gamla. Vi käkade gott och hade de mysigt.
Jobbat idag och även i morgon hela dagen och i veckan är de endast eftermiddag och kvällspass vilket är skönt.
Hoppas ni får en härlig helg!

Likes

Comments

Vilken dag! Har sagt hejdå till Amanda som åker till Grekland i fyra månader (!!!) för att göra en säsong för TUI, ush så mycket känslor, är verkligen inte ett fan av att säga hejdå till människor jag verkligen tycker om! Men i Augusti åker jag, Linnea och Elin ner för en vecka hos henne! Så mysigt!

Annars har jag jobbat idag och tänkte nu slå på en film och i morgon är jag ledig och då blir det festligheter och ett mys häng med Linnea och Elin i Västerås.

Hoppas ni får en toppen kväll och helg, vi hörs!Likes

Comments

Midsommar! Vilken rolig och härlig midsommarafton jag hade igår! Så kul och skrattade så mycket som jag verkligen inte gjort på länge. Idag fortsätter festligheterna med utgång med mina härliga vänner. Innan en vecka full med jobb.
Men först ska jag villa upp mig lite och sedan är de bara att dags att ladda om för kvällen, som starar med tapas!
Hoppas ni har och hade en fin midsommar och kom ihåg att ta vara på varje sekund och minut i livet! Kram!

Likes

Comments

Jag

Fick precis hem mina två klänningar jag beställde från Nelly i veckan! En får invigas på midsommar och en på lördag när de blir utgång! Beställde även ett par nude klackar men är väldigt tveksam på dem då dem är lite för stora och höga men vi får se!
Här är i alla fall klänningarna, och juste jag har även klippt mig kortare och enligt mig behagligare var så trött på mitt slitna bleka långa hår, trivs super bra i kort hår! Så skönt på sommaren! Kram!

Likes

Comments

Har några lediga dagar innan jag börjar jobba regelbundet! Har ett jobbpass på torsdag och ledig under midsommar vilket är super skönt sen blir de jobb under nästan hela juli!
Just nu vräker regnet ner och jag tänkte sätta mig och titta på nya säsongen av orange is the new black och senare idag blir det Sushi till middag!
Beställt en hel del nya klänningar och klackar från Nelly som kommer få invigas under midsommar helgen men även hittat en massa saker på appen wish, så roligt!
Hoppas ni har en bra sommar och vecka! Kram

Likes

Comments

Sliten skinnjacka och rufsigt hår får starta denna vecka. I morgon blir de en heldag i Stockholm med vänner och under veckan är de studentfirandet som står på schemat. Hoppas ni får en bra vecka! Kram

Likes

Comments

Snart dags för en ny vecka! Har en del uppsatser som ska in sen är de faktiskt slut på riktigt nästan. Och på fredag är de bal!!! I går blev de utgång med vänner och hade en riktigt trevlig kväll! I morgon är de måndag och ny vecka. Idag har mest legat hemma och inte gjort någonting speciellt mer än att ha skrivit på ett par texter. Hoppas ni haft en bra helg!

Likes

Comments