Hola.

Torsdagar är den roligaste dagen i vecka men nog denna vecks värsta dag. Hela förmiddagen var super rolig dagen började med lite spanska sedan tillbaks till min skola för att ha lite bild och teknik. Men sen så kom ju efter middagen, som för mig bestod av tårar. Jag får alltid problem och hamnar alltid i problem för att personer drar in mig i dom. Men jag tänker inte skylla på andra utan jag tar fult ansvar för vad jag själv har gjort. Men det är så att jag och mina närmaste kompisar gör inte mer än alla andra utan alla andra blir inte påkomna, utan själv klart bara vi. Förra torsdagen var lika dan fast då hade vi ett större problem. Jag förstår inte att varge torsdag är lika med problem. Men jag kan ändå fatta att jag grät idag för när man mår dåligt för något som men gjort kommer allt annat på samma gång alla känslor kommer och jag börjar gråta super lätt. Men alla är olika och jag är den blödiga typen. Men det som är när jag får mina problem syns det på mig och då vet alla vad som har hänt det listar ut de på hur jag mår och på rykten som går runt. Och därför blir jag bara mer ledsen när alla tror att jag gjort saker som jag egentligen inte gjort, utan alla tror de pågrund av rykten som är falska. Jag hatar rykten för dem blir bara fel och så får man skit för saker man inte har gjort.

Men nu mår jag bättre efter att få ha gråtit ut och pratat med mina kompisar. Mina kompisar är verkligen dem bästa men kan ha på denna jord, de lyssnar på mig, stöttar mig och förstår mig. Eftersom att dessa rykten gick och alla frågade en massa saker så tog mina fröknar upp vad som hänt med min klass och det är jag glad över nu , för att nu förstår alla att det inte är jag och mina kompisar som spridit vidare saker och ting.

Idag var de 1 december men så tråkig som jag är har jag ingen julkalender och jag har inte köpt några jul klappar. Jag en sån person som alltid gör saker i sista sekund, typ som att köpa jul klappar eller att planera saker. En bra grej är att om 26 dagar åker jag till Brasilen yey! Jag är så taggad men innan Jul och utomlands resa har jag tre prov ett på tisdag engelska, ett på fredag No och ett i teknik som jag inte vet när det är.

Hoppas att eran torsdag har varit bra! Puss och kram skumbanan <3

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har haft det skit tungt både i skolan och hemma men äntligen är jag tillbaka igen efter all stress. Om man kan sätta min stress på en terometer skulle den ha sprungit för länge sen. Jag är instängd i en bubbla som allt bara går om och om igen. I denna bubbla fins undfår en vecka. Jag pluggar, jag är med kompisar och ibland kollar jag på hockey när jag hinner. Och jag hamnar alltid i olika bråk eller så får jag problem. Dessa problem kan vara allt ifrån att jag inte hittar ett par byxor till att jag bråkar med någon och sen blir vi vänner och alla bitch blickar sönder en för att vi blir vänner med någon man bråkat med. Jag börjar bli arg på allt och känner mig bara almät dålig ibland kan jag till och med börja gråta för ingeting.

Tillbaks till bitch blickande, vissa personer på denna jord kan inte förstå att man kan gör fel och sen bli vänner igen att man ångrar det man gjort och mår dåligt över de. Detta har hänt just mig och mina bästa vänner. Vi har "bråkat" och nu är vi bättre vänner än innan. Jag stör mig bara på vissa personer som inte förstår att vi kan bråka ovh bli vänner men istället för att vara glada för vår skull går de och bitch blickar oss och pratar skit om oss. Tror inte dessa personer att man kan glida ifrån varandra och sen bli vänner igen .

En till sak jag stör mig på eller jag stör mig inte på det utan är en blandning av glad och ledsen över är killar man gillar. Jag gillar en kille just nu ( hemlig ) eller han var hemlig tills det kommer till mig och att jag ska ljuga. Det är både bra att jag inte kan ljuga med det är fortfarande dåligt. Denna gången var det ganska dåligt att jag inte kan ljuga för nu listar ju mina kompisar ut vem jag gillar och nu har ju killen jag gillar fattat att jag gillar han. Det är bra att han vet men det som är dåligt är att det inte känns som att gillar mig på det sättet jag gillar han. Och det mår jag piss över inte för att han vet utan att han kanske inte gillar mig.

Ska jag säga något som är roligt så är det hockey. Mina killkompisar spelar hockey och det är faktiskt ganska avslappnande att kolla på. Man kommer liksom bort från allt ett litet tag. Jag kan liksom slappna av vara med mina kompisar och inte bry mig om något annat än några personer som åker runt och slåss om en platt boll. Ungefär så skulle jag beskriva Hockey till någon så inte vet vad det är. Jag kan ju samtidigt berätta om mina pinsamma men fantastiska vänner. Så bra supportrar som vi är till hockey laget tror ja nog aldrig något lag har haft. Men iallafall så spelade inte alla våra killkompisar igår men några gjorde de. Så stela som vi är så hör vi bara en av våra kompisar när dem ropas upp i högtalarna och alla vi 7 tjejer som tagit "VIP" platserna enligt oss tar och skriker då bara för att vara snälla och heja på dem men det stela då är de som ropar upp namnen blir helt tysta och kollar på oss tillsammans med resten av publiken som var och kolla och alla fån stirrade sönder oss och där satt jag på golvet och var påväg att dö av skratt. Det var ju heller tyst i bara tio sekunder utan i typ 30 så efter detta l skämdes jag ihjäl.

Allt jag egentligen ville säga med detta inläget är att jag är tillbaks igen och inte mår bäst men vad gör de om hundra år. Puss och kram skum banan <3

Likes

Comments

Hejsan världen!

Idag har jag städat min rum, satt upp en tavla möblerat om och fått en garderob av världens bästa storasyster (haha). Jag har också legat i sängen halva dan lol.

Dagens outfit var inte den finaste men de är mina favvo kläder, ett par yoga pants från PINK och en svea tröja från svea. Idag hade jag också en så kallad bad hair day så kände mig tvungen att dusch, så nu e de gjort.

Ha de bra! <3

Likes

Comments

Hej, jag är ledsen för att jag inte ha kunnat uppdatera på en veck: Jag har varit ute på landet utan internet och sedan var jag på grönan igår så haft fult upp.

Som jag sa var jag på grönan igår med mina bästa kompisar Majken och Embla med Majkens Mamma och lillebror, vi hade så roligt. Har tyvärr ingen bra bild där ifrån.

Men hoppas att de inte gör något att jag inte har uppdaterat. Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Hej då :)


Likes

Comments

God morgon!

Hej och god morgon!

Idag vaknade jag vi 10 låg i sängen och kollade på youtube till kl halv 12 då jag gick upp och gjorde frukost. Till frukost blev det avokado macka, lime vatten och en smoothie med blåbär vatten melon och banan. Idag ska jag åka ut till landet med min kompis och imorgon kommer min kusin och hennes barn ut till vårt landställe. De ska bli så mysig. Nu ska jag äta upp min frukost och klä på mig. 

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Jag har haft värdens mysigaste kväll med några av mina bästa kompisar. Jag har inte träffat dessa mysig personer sen skolavslutningen ( omg ). Vi har haft det så mysigt. Först var vi på fotbollsplanen och lyssnade på musik, sedan var vi på pizzerian och käkade mat. Efter de tog vi bussen hem till mig och bara tog de lugnt, lyssnade på musik, plattade hår och åt en god middag. Sedan bestämde vi oss för att gå ut och ta lite bilder. Dagens outfit bestod av ett par svarta boot cut jeans från Gekås Ullared, en randig tröja från Hollister, mina adidas superstar skor och en vit bomber jacka från BikBok. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skicka över några bilder till Majken. Här kommer ett tråkigt Emma skämt: vad händer om man sätter flera barn i en pool? svar: de blir Polare (haha)

Fotografer: Majken/ Cornelia

Tack för en super mysig kväll lMajken och Cornelia <3333  Hej då

Likes

Comments