Hejsan världen!

Idag har jag städat min rum, satt upp en tavla möblerat om och fått en garderob av världens bästa storasyster (haha). Jag har också legat i sängen halva dan lol.

Dagens outfit var inte den finaste men de är mina favvo kläder, ett par yoga pants från PINK och en svea tröja från svea. Idag hade jag också en så kallad bad hair day så kände mig tvungen att dusch, så nu e de gjort.

Ha de bra! <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, jag är ledsen för att jag inte ha kunnat uppdatera på en veck: Jag har varit ute på landet utan internet och sedan var jag på grönan igår så haft fult upp.

Som jag sa var jag på grönan igår med mina bästa kompisar Majken och Embla med Majkens Mamma och lillebror, vi hade så roligt. Har tyvärr ingen bra bild där ifrån.

Men hoppas att de inte gör något att jag inte har uppdaterat. Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera. Hej då :)


Likes

Comments

God morgon!

Hej och god morgon!

Idag vaknade jag vi 10 låg i sängen och kollade på youtube till kl halv 12 då jag gick upp och gjorde frukost. Till frukost blev det avokado macka, lime vatten och en smoothie med blåbär vatten melon och banan. Idag ska jag åka ut till landet med min kompis och imorgon kommer min kusin och hennes barn ut till vårt landställe. De ska bli så mysig. Nu ska jag äta upp min frukost och klä på mig. 

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har haft värdens mysigaste kväll med några av mina bästa kompisar. Jag har inte träffat dessa mysig personer sen skolavslutningen ( omg ). Vi har haft det så mysigt. Först var vi på fotbollsplanen och lyssnade på musik, sedan var vi på pizzerian och käkade mat. Efter de tog vi bussen hem till mig och bara tog de lugnt, lyssnade på musik, plattade hår och åt en god middag. Sedan bestämde vi oss för att gå ut och ta lite bilder. Dagens outfit bestod av ett par svarta boot cut jeans från Gekås Ullared, en randig tröja från Hollister, mina adidas superstar skor och en vit bomber jacka från BikBok. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan skicka över några bilder till Majken. Här kommer ett tråkigt Emma skämt: vad händer om man sätter flera barn i en pool? svar: de blir Polare (haha)

Fotografer: Majken/ Cornelia

Tack för en super mysig kväll lMajken och Cornelia <3333  Hej då

Likes

Comments