Alltså om ni läser min blogg så kanske ni märker att jag tar ganska långa pauser här.
Jag har väll egentligen ingen bra ursäkt förutom klassikern "jag har mycket i skolan". Och jag har inte känt det där suget efter att blogga så det har helt enkelt inte blivit något.

Så vad har hänt sen sist?
Det absolut största som har hänt är att vi har skaffat hund! Hon heter Lise och är 7 år gammal. Vi har haft henne nu i ca 2-3 månader och jag är kääär😍
Lise är nog den mest keliga hunden jag har träffat i mitt liv, hon är inte mycket för att leka och kasta bollar utan hon vill bara kela.

Vårterminen har satt igång vilket känns sådär, jag känner redan pressen inför gymnasievalet vilket är ganska galet eftersom jag bara går i 8:an, men folk frågar mig dagligen om jag har bestämt mig än vilket jag inte har gjort. Jag känner att jag vill ta de då och se vad som känns bäst. Och så är det så att det är mycket i skolan men det orkar ingen lyssna på hahah

Jag har även gått igenom mycket som är väldigt personligt som jag inte vill ta upp här. Men det var någon månad där som jag grät konstant. Men nu mår jag bättre än någonsin och jag har mer motivation att vara positivt.

Likes

Comments

Ååå, ser inte det där jätte gott ut ut?
Tänk att få det där till frukost när man vaknar😍
Men kan vi bara ta in vad folk kan göra, detta ser ju ut som konst, så sjukt Tumblr! Alla färgerna är så himla fina, jag blir så motiverad när jag ser en smoothie bowl att leva hälsosamt (kommer dock aldrig att hända😅)
Jag är faktiskt jätte sugen på att testa att göra en, har ni några bra tips?

Likes

Comments

Hej!

Det jag önskar mest just nu är att få känna sig mysig.
Jag har inte fått känna den där mysiga känslan på ett bra tag, vilket jag tycker är jätte tråkigt för jag älskar att ha det mysigt!
Liksom att bara känna att man inte har något att stressa över så att man kan lägga sig under filten med gott samvete och dricka något varmt, det är verkligen den bästa känslan.

Men jag går i högstadiet och på våran skola ställer dom verkligen höga krav så jag har inte haft tid att ta hand om mig själv på ett bra tag. Så jag ser fram emot loven då man bara kan mysa hela dagarna!☁️🍁✨🌅

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag höstpysslat lite, jag gjorde en lövkrans!
Det är väldigt enkelt att göra en lövkrans allt man behöver är en stomme, ståltråd och såklart löv.
Jag använde mig av en rockring till stomme, sen tog jag en bunt löv och tryckte dom mot rockringen sen tog jag bara ståltråd och linda runt. Jag lät min krans få hänga över gargeporten i sommarstugan. 


Jag tyckte att det vart jätte fint, och det är ett enkelt sätt att dekorera utomhus!

Likes

Comments

Hej!
Nu när det är sommar är det dags att återigen bo i sommarstugan.
Det är väldigt fint här, det är fult med sommarblommor och vilda djur, det finns även en bra sjö att bada i när det är fint väder. Dock har det inte varit så bra väder dom senaste dagarna så det har inte funnits så mycket att göra här, alla mina kompisar är en timme bort och wifiet har inte fungerat som det ska.
Så det har varit svårt att hitta på något, men nu har jag hittat min life saver och det är Creppypodden.
Creppypodden är en podd full av skrämmande spökhistorier, det är så sjukt spännande att lyssna på denna podd.
Dom flesta blir nog ganska rädda av att lyssna på Creppypodden och kan känna ett obehag men jag tycker bara att det är spännande och avkopplande att lyssna på Creppypodden. Jag tycker att berättelserösterna är sjukt bra, dom gör det trovärdigt vilket är ett stort plus.

Nu hoppas jag på ett bättre väder så att jag kommer ut ur mitt rum och så jag kan sola och bada!

Likes

Comments