Den 11 maj kl 5.33 föddes vår lilla underbara dotter Hilma! En vecka sedan idag allt startade på morgonen och imorgon är hon redan en vecka gammal. Vår älskade tjej, tänk att du är vår? Ska bara fortsätta njuta av första tiden då allt fortfarande känns så overkligt, samtidigt som det redan känns som om hon alltid funnits hos oss. Ville bara titta in och säga hej! Kram från oss<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I torsdags tog jag och lillasyster bilen ut mot stugan där föräldrarna och vovvarna befann sig och vilket kanon väder det varit dessa dagar. Man vill ju bara vara ute! Vi stannade till lördag och i fredagskväll efter jobb kom även Andreas och Jesper, vi har grillat, solat, spelat spel och bara umgåtts.

Likes

Comments

Nu är det nära, kan inte riktigt ta in det helt än. 2 dagar kvar tills bebis är beräknad att komma till världen, men jag tror allt det lär dröja lite till. Jag hoppas ju så innerligt att den lille bestämmer sig för att komma väldigt snart (NU) för jag orkar inte vänta länge till, spricker av längtan! Tänk att man gått här och väntat på detta i 9 månader och har tänkt sedan länge att så jobbigt kan det väl ändå inte bli mot slutet, då man faktiskt vet att det är så nära och att bebis så snart är här. Men det är jobbigt att vänta nu när man är så nära och man vet att det kan starta när som helst. Försöker att inte rikta in mig allt för mycket på datumet, utan ta en dag i taget som vanligt. Det går ju trots allt inte göra något, bebis kommer när h*n är redo så enkelt är det. Men hoppas får man göra och något annat gör jag inte just nu :)

Likes

Comments

Jag och Leo (då sambon jobbat hela helgen) har spenderat ett par härliga dygn i stugan tillsammans med min familj, precis vad vi behövde!

Likes

Comments

Likes

Comments

När sambon gör blåbärspaj, perfekt till en pluggdag! Brukar se ut såhär här hemma, sambon bakar och jag äter ;)

Idag står det endast plugga på schemat, och det går framåt. Alltid är det så, behöver den där pressen att nu måste jag verkligen, när jag absolut inte kan skjuta på saker och ting det är först då jag verkligen får det gjort. Iallafall när det handlar om plugget. Tidspress är vad jag behöver!
Fick ett kort oväntat besök av mamma och syster förut, skönt med en paus och trevligt med sällskap!

Likes

Comments

Äntligen sol och varmare igen och nu får det inte göra annat än att hålla i sig, snart maj ju! Känner hur mycket mer energi man får på grund av vädret, härligt.
Leo är på dagis så nu ska jag strax sätta igång och plugga hela dagen, ska även till campus och träffa vår handledare senare. Fick förresten tillbaka senaste tentan jag gjorde, och jag blev godkänd! Så nu har jag klarat av utbildningens ALLA tentor, seminarier osv!! Riktigt härligt! "Bara" c-uppsatsen kvar nu, som vi håller på med för fullt.

Hoppas ni får en härlig dag i solen! Kram

Likes

Comments

22 dagar kvar, och imorgon är det tre veckor kvar till beräknat datum för bebisen och i övermorgon går vi in i vecka 38. Hur sjukt är det inte? Vart försvann tiden? Har så svårt att ta in att vi verkligen snart är där, att vi snart är föräldrar och har en liten bebis i familjen. Och att det är så snart! Allt det här som kändes sååå långt borta hela tiden.
Längtan är så stor och kan nog inte bli större nu. Tänk att nu ligger det en färdigbakad bebis i min mage som kan välja att titta ut precis när som helst. Fortfarande så overkligt men samtidigt verkligt. Nu har vi iallafall fixat klart allt och igår tvättade jag alla bebisens minsta kläder, nu ska vi bara packa BB- väskan klart här vilken dag som helst. Låt de sista veckorna nu gå fort!!

Likes

Comments

Igår gjorde jag lite påskfint här hemma så nu är vi redo inför påskhelgen!

Likes

Comments

❤️❤️

Likes

Comments