Att lyckas få en bra bild på båda kusinerna tillsammans på sitt första luciafirande var lättare sagt än gjort.. hehe vi försökte och tog en himla massa bilder men ja ovan ser ni de enda bilderna som inte blev suddiga och tyvärr inte tillsammans🙌🏻

Det var ju såå mycket annat roligt att titta på för våra små, så många andra barn och nya ansikten. Själva luciafirandet gick jättebra, de var så duktiga alla barnen och man blev allt rörd. Det var väldigt fint och mysigt! Allt blir så speciellt när det är första gången för ens barn också. Efter sången var det dags för fika. Barnen somnade sedan i vagnarna och vi tog en runda på stan, lagom tills de vaknade bestämde vi oss för att luncha.

Resten utav dagen har vi bara tagit det lugnt, Hilma har varit tröttare än vanligt vilket inte alls är så konstigt med tanke på den tidiga morgonen och förmiddagens aktivitet. Men det har inte bara varit Hilma som varit trött, jag har minst varit lika trött jag. Så vi tog oss en eftermiddagsnap tillsammans.

Imorgon är det äntligen fredag och sambon har ledig helg⭐️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll!

Denna onsdag har gått i ett för oss och alltså bara sprungit iväg känns det som. Vi började dagen med en längre promenad innan vi mötte upp Maja och Henry som följde med oss hem. Här hemma har vi lekt, umgåtts och vi hann även med att laga mat innan vi tog ännu en promenad. Vi vinkade av Maja & Henry på promenaden och fortsatte sedan hemåt.

Efter att Andreas slutat jobbet satte vi upp och pyntade vår gran här hemma, vilken julkänsla det blev! Ville ju såklart fylla på med julklappar under granen när det var färdigt så satte igång och slog in nästan alla julklappar! Vi har några kvar att fixa.. men de flesta är helt klara.

När allt var färdigt var klockan helt plötsligt sju och vi hann med att bada Hilma innan det var dags för nattningen. Så trött hon var innan badet till och med, och hon som alltid blir så trött efteråt. Men imorgon ringer klockan tidigt (halv sex) så kände att vi inte hade något annat val än att få damen ren ikväll. Imorgon är det dags för luciafirande på öppna förskolan, Hilmas första luciafirande! Ska bli såå roligt.

Nu måste jag nog försöka sova om vi ska orka ta oss upp imorgon! Hoppas ni haft en fin luciadag.

Likes

Comments

Idag blir vår tjej 7 månader!🎈 Tänk att hon snart levt hos oss lika länge som hon låg i min mage, alltså tiden går galet snabbt.

Hilma Öberg, vår älskade dotter, hon har verkligen blivit en liten person. En helt underbar person på alla sätt.

Hon vaknar varje morgon med ett stort leende, hon är alltid en sån glad liten tjej som ler åt de allra flesta och skrattar mycket, speciellt så fort hon får syn på moster Maja. Det är sällan några sura miner hos tjejen.
Hon är en väldigt nyfiken liten tjej, nya människor är väldigt intressanta att studera. Hon ska även utforska allt hon kommer åt, smaka, klämma och känna ordentligt. Upptäckte även nyligen att hennes första två tänder är påväg!

Babblarna är det absolut bästa hon vet (efter mamma😉) och hon hade nog kunnat tittat på det i timtal om hon hade fått bestämma själv, hehe.
Hon är en väldigt väldigt kräsen liten tjej.. trots träning och ett kämpande med mat här hemma så är det i princip bara mammas tutte som gäller och nya rutinen innebär gärna att äta flera gånger per natt. Hon älskar att umgås med alla kusinerna, mostrar, sin faster, mor & farföräldrar!

Vår älskade Hilma, vad vi älskar dig❤️

Likes

Comments

Mysfrukost hela familjen tillsammans imorse innan Andreas åkte iväg till jobbet⭐️

Likes

Comments

När vi lekte inne i Hilmas rum förut satt jag bredvid och började plötsligt att gråta och kunde inte sluta - glädjetårar! Alltså jag kan inte förstå hur stor hon blivit, det är ingen liten bebis vi har här hemma längre. Hon föddes ju nyss och nu sitter hon själv och leker på golvet?! Jag kan inte redigt ta in det.. jag tror inte jag förstått hur "stor" hon blivit, jag hänger inte med! Nu händer det grejer i hennes utveckling precis hela tiden, vilket är så himla roligt att se. Hon gör verkligen sin mamma såå stolt! Hon är en sån fin och helt underbar liten människa, vår älskade Hilma och glädjespridare!

Hilma somnade precis för natten, lite tidigare än vanligt då hon hoppade över eftermiddagsvilan. Vi gick även upp tidigare än vanligt imorse då sista babymassagen stod på schemat. Efter babymassagen blev det en promenad i solen med Maja, Sofia och barnen som somnade så gott i vagnarna. Vi hann även med en fika på stan!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan bredvid sambon - hoppas ni får en fin fredagkväll! 

Likes

Comments