Helt värdelös på att blogga, men jag har haft fullt upp den här helgen som har vart. Har festat en hel del, och umgåts med underdunder bra människor. Så glad att jag har dom i mitt liv och förgyller mina dagar, till dom bästa någonsin! 
Nästa helg bär det av till filipstad med ett skönt gäng, skönt att slippa borlänge för en helg,fast vi har det riktigt bra här också! Träffa massa nya människor, festa en hel del, och bara vara! 

Idag börjar jag på min nya praktikplats, men var hemma idag. Hade sovsällskap inatt, och sov inte en blund så var så trött att jag inte orkade ta mig någonstans. Har städat hela mitt rum nu, och ska snart träffa mina favoriter sen bär det av till Faaaaaalun! 
Hörs sen. 

Likes

Comments

Gårdagskvällen spenderades med grapparna med lite seriemys med dom, sökte även jobb & hoppas på ett 3dje jobb nu!

Har precis fått i mig lite kaffe och ska dra mig till praktiken nu, har saknat dom så mycket efter att ha haft lov plus vart sjuk.
Efter praktiken får jag äntligen träffa min bästaste bästa vän! Wihoo ❤️Likes

Comments

Sitter åh avnjuter en sallad.
Hemma från praktiken idag med, bråkat med en förkyldning i två nätter nu, trivs skitbra i nya huset iallefall. Tur jag har min pojke som tar hand om mig haha

Likes

Comments

Lägger mig & myser ner mig brevid min finaste, åh ser på några avsnitt av sons of anarchy, underbart! NattiLikes

Comments

Äntligen tillbaka efter en bloggpause sen november.
Under bloggpausen har det hänt sååååå mycket, och mycket av mitt liv har förändrats till något positivt, jag har flyttat, jag har fyllt 18, jag har festat en-hel-del, jag har träffat så mycket nya människor, jag har umgåts med mina vänner ,tatuerat mig,,jag har fått ett till jobb jag har haft det helt perfekt. 
Jag saknar blogggandet lite, och jag ska försöka göra det bästa utav det.
Jag har precis skaffat mig en ny telefon IGEN, och har knappt kvar några bilder.. Men hittade några collage så laddar upp dom!
Hörs sen.Likes

Comments


 

Likes

Comments

1 februari flyttar jag, äntligen 18 och idag kommer bli perfekt med förfest och sen krogen med toppen människor!


Den här dagen idag, kommer betyda otroligt mycket för mig

Från att i Maj varit sjukt depprimerad över att ens närmaste vän, helt plötsligt försvinner, och inte en aning vart människan tog vägen. Från att sedan få reda på att hon blir tvångsflyttad, och man vet inte om hon ska vara borta 1 månad, eller 5år eller kanske 10 år?

En person som jag delade allt med, en person jag både har skrattat och gråtit med, en person jag skulle vilja leva med resten av mitt liv med.

Idag kommer hon hem, drogfri och nykter. Jag vet ingen som är så stark som dig, och är så sjukt stolt över dig. ALL lycka till dig nu, jag kommer stå vid din sida, ikväll ses vi & det kommer bli helt magiskt. Jag älskar dig, från månen och tillbaka!Likes

Comments