Godmorgon på er!
Den här morgonen har jag bara myst omkring och packat inför att jag skall fara hem och hälsa på. Klockan 11 skall jag fara och luncha med Räkan och efteråt bär det hemåt. Ca 5 h resa bilfärd väntar. Jag har dock massa podcast avsnitt att lyssna på. Mika kommer får höra på massa fredagspodden (som skall lägga ner, har ni hört nå värre!!!) och Mathilda och Andrea.
Igår kom Mimmi och Daniel över på temys. Mimmi hade med sig kladdkaka för lite smått kandifiras, smarrigt!

Mig hittar ni i bilen nästan hela resten av dagen. Hoppas ni får en bra dag! :)
❤️❤️❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Glädje!! Nu har jag äntligen en kandidat examen i ämneslärare för historia och samhällslära. Dock fungerar det så här i Finland att man måste ha en magister för att få titulera sig lärare i historia och samhällslära. Så 1,5 år till så kan jag titulera mig det.
Men nu måste jag äta någonting för annars bli jag jätte sur, trots min super high här.

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Gomorron!
Dagen är inne. Idag ska jag äntligen hämta mitt kandidatbetyg. Nu på sista tiden har jag bara velat ha pappren i mina händer så att det skall kännas som jag åstadkommit någonting. Skall hämta det tillsammans med en kompis från kansliet som också får betyget nu. Nästa så det lustar att springa via alko o köpa en skumppa för att fira, hahaha.
Dagens planer är egentligen inget annat. Imorgon åker jag hem till Jakobstad för att hjälpa till med flytten från mitt barndomshem och hälsa på kompisar och släkt.

Sista frukosten som endast student.
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Jag har redan lagat flera olika folders i pinterest för alla olika rum i framtida huset. Ser jätte mycket fram emot att starta någonting från grunden som man får göra precis som man vill ha det. Sen är frågan mycket färger eller jordnärafärger.  Drömmar, drömmar, drömmar. Jag måste nog öppna ett BSP konto och börja spara mesamma!

Bilder lånade från pinterest.
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hösten har verkligen kommit här i Åbo. Det är grått och trist där ute, men jag gillar det! Det är så himla mysigt tycker jag (förutom regnet).
Hatten har kommit fram och här har jag en höstig outfit som jag bar här för någon dag sen.

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Yeyyyyy yeyy, jag är godkänd i tentan och med näst högsta vitsordet också! Gjorde verkligen min dag. Var snål på kakor så köpte det för att fira, mums!
Svängde in till stan efter jag varit och lunchat med Jennie. Jag behövde nya ansiktsprodukter. Jag använder ögoncreme från lumene och skrubb från neutrogena. Men det som var slut var ansiktskrämen och - vattnet. Jag använder produkter från ACO spotless, gillar dem.

Prickigt värre!

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

När vi var ute på promenad måste man ju passa på att fota lagom stela outfit bilder också. De här med att stå framför kameran bland folk är jag jätte jätte obekväm med. Men här är några där jag nu inte springer bort i alla fall, hehehe.

Här är en sådan bild då jag springer iväg då jag tyckte de kom för mycket folk. Mika sa att jag bara schameless måste stå kvar.

Söndagsoutfit och no make up som gäller idag. :)
❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Äntligen en solig dag i Åbo. Har varit på träningar, mött nya hyresvärden och varit ut på prommis. Vädret är verkligen härligt och jag funderar på att far ut en till vända, men själv och lyssna på podcast.
Här kommer lite bilder från dagen.

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Vaknade idag före 6 och var pigg. Jag vaknar oftast av mig själv där klockan 7 och känner mig produktiv, men 6 börjar väl vara att ta i.
I alla fall så hade jag en plan för denna morgon. Jag skulle gå till stockmanns hullut päivät när de öppnade 9. De hade en gul regnjacka för en billig peng. Var där i tid och där var även en liten skara människor. När dörrarna öppnades brakade helvetet löst. Folk kröp under och sprang och slet åt sig 5 jackor på var. Jag vandrade i min vanliga takt (jag har en ganska rask takt vanligtvis) och var framme för att se sista jackan dras av stången. Jag har aldrig varit med om sånt här kaos. Har aldrig varit den som köat för en sak, men jag kommer aldrig heller vara den som kryper under stänglest då de öppnas och drar åt mig jackor. Nej!
Nå i alla fall så gick jag förbi butiken och köpte massa gott istället. De fick bli en god brunch istället med bl.a. Bananplättar, gröt, croissanter m.m. Mums!

❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments