Header

idag gick Lucky allt bra! fick till mitt problem med en sträckt yttertygel i vänster med hjälp av pappas tips och han gick såå fint! Nu kommer jag flyga på rosa moln ett tag framöver..

bilder emelie tog på oss från hästryggen och oj vad små vi ser ut från den vinkeln, hahha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det halvt storm ute och kallt men ändå hämtade Amanda upp mig och vi åkte till stallet för att rida. Först ut var Lucky och oj vad jobbigt det var att rida i paddocken när det kändes som om hela stallet skulle blåsa omkull. Lucky och jag blev båda lika okoncentrerade och reagerade på minsta ljud, men Amanda gav riktigt bra tips och hjälpte oss båda till att bli mer fokuserade och avslappnande. Jätte roligt var det och fick lära mig massor av nya grejer som jag kan använda på Lucky! Sen skulle Amanda rida Calle och då fick jag passa på att sitta och studera dom när de gjorde samma övningar, lärorik dag!

Idag blev det inte och åka på träningshoppning utan jag hoppade in och jobbade några timmar istället sen åkte jag och longerade Lucky 20 minuter. Näsan var i backen och han såg fin och avslappnad ut, sen pysslade jag om honom ordentligt med självklart massa godis.

Nu är i alla fall mina praoveckor klara, min sista dag på min praoplats gick ut på att bli bombarderad med teckningar och kramar, gulliga ändå <3 men ååhh vad jag längtar till skolan nuu, ska bli skönt att komma tillbaka.

brist på andra bilder fick det bli en på mig och madonna när vi försöker oss på gymnastikhoppning

Likes

Comments

Idag tog jag faktiskt lite ledigt från min prao, det tär på en psykiskt att hålla på och springa efter jobbiga barn så jag var bara tvungen och ta en dag ledigt plus att jag dessutom känner att jag håller på att bli förkyld. Imorgon måste jag dock gå dit även fast det tar emot ganska mycket.

Men idag kunde jag i alla fall åka till stallet och där tränade jag mycket på tempoväxlingar och övergångar. Gick ganska bra faktiskt och på slutet kunde jag ta några skutt över ett kryss som stod i paddocken. Han var lite pigg emellanåt men tyckte det ändå gick bra! 

Funderar fortfarande på om jag ska anmäla mig till träningshoppningen i Trollhättan eller inte. Är väldigt kluven när det gäller det, känner att vi kanske inte är riktigt redo än men samtidigt tycker jag det kan vara värt att chansa. Det hade ju verkligen varit kul och få komma ut på någonting innan 2016 är slut.

​visst är ländtäcket fint ;) hahah

Likes

Comments

Idag blev det en sen och snabb tur i stallet, det hade nästan hunnit bli mörkt så jag hade inte så stor lust att sadla och börja rida utan det fick bli lek i paddocken som alla andra gånger jag inte känner för att rida. Det märks faktiskt att det har börjat bli lite kallare då Lucky var mycket mer busig och känslig än vanligt. Kunde knappt leda runt han för att han var så ivrig men roligt hade vi. Sedan fick han gå in och stå med BoT täcket en stund medans han blev bortskämd med massor av godis.

Imorgon har jag som sagt prao igen vilket jag inte är så motiverad till, efteråt får jag dock kanske unna mig med att åka till överby då jag i vilket fall behöver införskaffa mig lite nya vinterkläder. Ska se till ifall jag också kan skaffa gymkort imorgon så jag snart kan bli fit for fight.

Vad sägs om headern då? Njaaa jag är i alla fall inte så stort fan av den, den är lite för enkel, men det tar ju sån fruktansvärd tid att försöka fixa en bättre (läs "jag suger på att fixa header"). Bara att fixa denna enkla tog mig typ 1 timma. Dessutom uppdaterar jag inte bloggen lika ofta längre så kände att det inte riktigt var värt det. Men får väl se i framtiden ifall jag kan fixa än bättre (förmodligen inte, haha)


Likes

Comments

​Assååå neeej, nu har jag försökt skriva ett långt blogginlägg om bland annat hoppträningen i söndags två gånger! men allt försvinner varje gång jag ska klicka på publicera såå nu ger jag tyvärr upp. Det ända jag har att säga är att hoppträningen gick super bra och att jag är på praktik just nu på en skola. Ångrar valet då jag inte trivs med att ta hand om skrikiga ungar men jag lär få hålla ut i 2 veckor till.

I vilket fall drar jag till stallet nu vii hörs senare!

Likes

Comments

Igår blev det mysdag för mig och Lucky. Paddocken var upptagen så jag tog och red runt påå gärdet vilket var super mys. Han var otroligt mjuk och fin förutom att han gärna drog sig hemåt några gånger men inget farligt. Det är just den anledningen varför jag inte brukar rida på så stora ytor då jag aldrig litar på Lucky fullt ut och oftast känns det som att han ska skena iväg hemåt. Ingen galopp blev det men det skjuter jag på tills nästa gång (som vanligt). Direkt när jag hoppat av och skulle skritta runt lite innan jag gick mot stallet igen blev han dock väldigt jobbig och skulle direkt sticka iväg hemåt, jag fick korrigera det ordentligt innan han kunde gå hyfsat lugnt bredvid mig. Som sagt han gör det inte lätt för mig att kunna lita på han. På fredag står i alla fall hoppning på schemat och då ska det gymnastikhoppas!

Likes

Comments

Idag har jag haft studiedag vilket har varit väldigt skönt då jag endast kunnat fokusera på plugg. Vi har väldigt mycket just nu som ska vara klart, dessutom har vi 3 prov som väntar om 1 vecka. Jag åker dock på prao om 2 veckor igen så då har jag lite ledigt från skolan.

Lucky har jag tagit det lugnt med ett tag nu, endast tagit lite lugna uteritter ock även longerat lite. På torsdag sätter jag igång igen och då ska vi träna på galoppen då det är den som brister mest. Har faktiskt inte så mycket mer och skriva om just nu därför får det bli ett kort och snabbt inlägg.

Likes

Comments

​Idag longerade jag Lucky för första gången vilket gick väldigt bra. Travade runt i låg form med ett fint steg. Galoppen går vi inte in på, det gick lite hur som helst men det var trots allt första gången. På torsdag funderar jag på att rida ut eller hoppa lite, beroende på vädret. Onsdag och Torsdag kommer dessutom bli lite lugna vi har inga lektioner utan vi ska endast lyssna på lite föreläsningar, såå ska passa på att endast ägna mig åt plugg när jag väl har orken och tiden.


Likes

Comments

Ni får en liten sneak peak från gårdagen. Tvingade med Tuva ut till stallet då jag ville ha nytt bloggmaterial och det var ju så fint väder även fast solen nästan hunnit gå ner. Försöker blogga mer imorgon, allt går verkligen i ett just nu ://

Likes

Comments

tuff jobbdag, sen ut till stallet och hoppa Lucky med hjälp av Malin i regnet. Nu är jag helt slut, dessutom väntar en lång skoldag imorgon.. Sen har man frisörtid på kvällen, ska äntligen få bort allt slitet och kanske färga ;) får se hur mycket jag vågar..

Likes

Comments