View tracker
Inspiration

En dag i skidbacken passar dig som älskar att ha kul, vare sig du kan åka skidor eller inte. I skidbacken finns det möjlighet som nybörjare att lära sig åka snowboard eller skidor, för proffset att visa sina skills och skippar du helst att ta dig ut i backen kan du sätta dig på ett av skidbackens fik och bara njuta av miljön.


Att läsa en bok kan ge blandade känslor, trist och värdelöst eller spännande och lärorikt? Under vintern spenderas många timmar inomhus och med hjälp av en intresseväckande bok kan du få tiden att gå fortare.


Pyssel får en att minnas tillbaka till barndomen då man pysslade ihop egna saker i skolan för att sedan ta med sig de hem för att stolt visa upp. Men pyssel hör inte bara till barndomen utan är något som man som äldre också kan göra.


Seriemaraton. Att fastna för en bra serie och se alla avsnitt på några få dagar, finns det nå bättre?


Att baka är så himla mysigt och så får du ju godsaker att smaska på. Passa på att prova alla nya recept som du hittar och experimentera dig fram.


Skridskor, du kommer få ont i fötterna men vara en rolig upplevelse rikare.


Att spendera tid med våra nära och kära är viktigt för vårt välmående och för att förgylla vardagen, så se till att umgås så mycket du kan med de du tycker om speciellt under det kalla och dystra vinterhalvåret.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Kallt och blåsigt ute, nu är hösten verkligen här. Dagen idag startade med filmtittande tillsammans med bästis innan vi begav oss mot Västerås igen. Resterande delen av dagen spenderades i sängen och sedan åkte jag till vårt nya hus (!!). Ska bli så himla kul att flytta in och inreda mitt nya rum, kommer förresten att ladda upp bilder på hur det ser ut när allt är färdigt. Ska gå och lägga mig snart då morgondagen är fullspäckad med roliga saker, hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kram

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Hej alla fina, hoppas ni fått en bra start på dagen. Själv har jag tillsammans med bästis tagit bilen till Örebro där vi ska spendera natten. Vi har gått runt i staden och kolla runt lite, vi åt på lunch på en mysig resturang vid slottet och sedan tog vi en fika. Just nu hemma hos Fredrik och ska vila en stund innan vi går ut och äter middag. Kram

Likes

Comments

Allmänt

Var bara tvungen att åka till Björnön idag då jag tycker att det är så himla fint, spenderade nog mer än en timme på att bara njuta av naturen och dess skönhet.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon♥ Idag är det en ny dag full med nya möjligheter. Vaknade runt 8 imorse och blev så glad när jag såg att solen sken. Gav mig ut vid 10 för att lämna in bilen på service. Passade då på att gå hem i väntan på att den ska bli klar och gjorde mig frukost som bestod av frökusar med mjölkfritt smör och avokado (visst är jag bra på att skära fina bitar? hahah.) och till det soygurt med banan. Enkelt och gott. Ska strax ge mig iväg och hämta bilen sedan får vi se vad mer som händer idag. Kram

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw