Sämsta bloggaren någonsin..? tror nog det haha. Aja här kommer ett inlägg iallafall. Idag är det söndag igen och jag längtar redan till fredag. Har varit en ganska tuffvecka både fysiskt och psykiskt då jag känt mig ganska sjuk och känt mig stressad inför allt som sker i skolan just nu. Så för mig var det väldigt skönt med helg. Började helgen med en myskväll tillsammans med två tjejor, vi åt massa gott och bara hade det allmänt bra. Lördagen var ganska lugn då jag låg i sängen i princip hela dagen och på kvällen blev det mello. Dagen idag blev lika lugn som lördagen, var bara och köpte sushi till lunch och sen tog en tur till Eskilstuna. Nu måste jag plugga lite innan läggdags. Natti

Likes

Comments

Snart är våren här och då är det perfekt att införskaffa ett par snygga boots. Finns boots för alla och just nu skulle jag säga att Nelly.com de snyggaste bootsen till bäst pris!! Har redan två par men funderar på att klicka hem ännu ett till par för de är goals.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag fina följare!! Hoppas er dag var fylld av massvis av kärlek och glädje oavsett om ni har en partner eller inte, det var iallafall min. <33 Kraaaam

Likes

Comments

Denna gröna smoothie har blivit en favorit. Den är gjord på spenat, banan, ingefära och vaniljyoghurt (går att använda sig utav naturell yoghurt för att få en nyttigare variant). Väldigt lätt att slänga ihop på några få minuter och ha som mellanmål, frukostalternativ m.m. Receptet finner ni under bilderna.

Spenat och ingefärs-smoothie

1 banan

1 och en halv tsk ingefära

2dl spenat (jag kör på frystspenat)

2 dl yoghurt

(Receptet är bara ett ungefär på hur mycket man ska ha av varje produkt)Likes

Comments

Har en förkärlek till snygga skjortor, så enkla men ändå så stiliga på en och samma gång. Man kan ha de både till vardags men även på finare tillställningar om man väljer att klä upp dem. Nedan ser ni några exempel på skjortor som jag tycker är riktigt snygga och nästan måsten att ha i garderoben.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw