Header

Vardag

Hej bästa ni, uppdaterade inte igår för hade ingen möjlighet att göra det. Idag har jag varit i skolan som vanligt (riktigt kul or not) åkte sedan hem och gjorde lite homeworks direkt. Åkte till gymmet vid sju med mami och körde ett pass. Nu gör jag ännu mer plugg och ska köra lite yoga innan läggdags. Bilderna ovan är förresten från en mysig dag i somras (älskar hösten men behöver värme).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Hej fina!! Haft en bra dag? De har iallafall jag haft. Började söndagen med att bli väckt av mamma som ordnat frukost, hur gullig är hon inte? Efter frukosten tog vi bilen till Erikslund och shoppade massa heminredning. Hämtade sedan upp Josefin och tog en roadtrip som slutade med ett stopp för att äta sushi + köpa lite saker. Därefter åkte vi till affären och handlade massa gott sen spenderades resten av kvällen hemma hos henne framför en film. Kom hem runt tio och ska nog plugga lite nu innan jag går och lägger mig.

Likes

Comments

Vardag

Hej, hur skönt är det inte med helg? Gårdagen bestod av firande av Josefin som fyllde 18år i veckan och utgång med härliga människor. Idag blev det bara en vanlig hemmadag så har inte gjort speciellt mycket. Just nu kollar jag på filmen Barefoot och dricker en god smoothie. Ska nog lägga mig tidigt ikväll, är så trött.

Likes

Comments

Vardag

Dessa två tjejer är bättre än bäst <3

När man skrattar så att man tappar balansen, håller på att kissa på sig, ser helt galen ut, ja då vet man att man är lycklig

Hej allesammans! Hoppas ni haft en bra dag. Hade bara två lektioner idag så klagar inte, kom nyss hem och har ätit. Ikväll händer det inte så mycket eftersom att jag behöver vila då jag är sjuk men ska iallafall försöka städa mitt rum.

Likes

Comments

Vardag

Hej finisar, haft en bra dag? Började dagen med försovning.. dock så hann jag till min lektion så det var skönt. Åkte iväg på ambassadörsuppdrag idag så kom hem lite senare än vanligt. På eftermiddagen kom min underbara moster och Chicco (hennes hund) förbi, gissa vad hon hade med sig? En nybakt äppelpaj, så himla gott. Mot kvällen åkte jag iväg och shoppade lite, kommer visa upp vad jag köpte i ett senare inlägg. Ska svara på lite mail och plugga innan jag går och lägger mig. Kram

Likes

Comments

  • Facebook
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw