Header

Nouw har igen i år valgt at lave en challenge til alle som blogger på Nouw. Konkurrencen #nouw30daychallenge udfordrer en til at man skal blogge HVER dag i 30 dage. Det handler om at udvikle sin blog, have fokusområder, for nogle finde sin niche eller måske bare give det et ekstra skud, til at arbejde med sin blog mere struktureret og professionel. Jeg har i år valgt at tage kampen op! wuhu, og det bliver rigtig spændende. For at udfordre mig selv, for jeg har så mange indlæg på hjertet, det er bare ikke altid lige den rigtige prioritering ift. bloggen. Mine ambitioner for de næste 30 dage, er at inspirere mine læsere så meget, som jeg overhovedet kan indenfor mit felt. Hvad er mit felt, sidder du måske og tænker? jeg er til dagligt frisørelev og vil komme med fif og tricks indenfor håropsætning samt andre beauty-tricks. VI SKAL VÆK FRA DEN KEDELIGE HESTEHALE, og jeg glæder mig til at vise/inspirere jer til hvordan.
Det bliver en stor udfordring for mig, da jeg alle dage har vægtet kvalitet fremfor kvantitet, for så kan alle jo blogge i min optik, og derfor har jeg aldrig været aktiv på bloggen mere end et par gange i ugen. Udover en masse promovering på nouws platform, har man mulighed for at vinde en tur til Paris samt ugentlige godter fra Daniel Wellington og Na-kd.

SÅ.. velkommen til, jeg håber i vil være med på min rejse og læse med på bloggen de næste 30 dage.
so long.
knus fra hårroden

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

hair, beauty tips

sponsoreret indlæg
Det er rart nogle gange bare at lave ingenting, så det har jeg besluttet mig for at gøre i weekenden. Udover lidt tøsehygge med veninderne, er jeg gået i wellness mood, hvor det er tid til at forkæle håret lidt.
Efter en travl dag på arbejdet i december, kom jeg hjem til en virkelig lækker pakke. Den var fyldt med lækre Davines-produkter.

Produktserien Essential Haircare er fra Davinés, og er uden parabener og sulfater. Serien er blevet inspireret af mennesket og naturen og afspejler respekten for miljøet og bæredygtighed Derfor er der udelukkende brugt det nødvendige plast, til at beskytte indholdet i. Emballagen er fødevaregodkendt plast, og derfor kan man bruge emballagen til fx opbevaring, når der ikke er mere produkt i. DET ER SMART!

I denne omgang bruger jeg produkterne NOUNOU/shampoo, -kur samt conditioner. NOUNOU bruger jeg for at give fylde til håret. Mit lange hår, får det til at klaske, fordi det tynger i det, og faktisk hader jeg at vaske hår, fordi jeg synes mit hår klasker for meget. Så i med noget volume!

Jeg vasker altid håret minimum 2 gange. Første gang vasker man udelukkende produktrester og skidt ud, først anden gang vasker man i hårets skællag. En god fingerregel er at håret skal op og skumme. Det fortæller, at der er overskydende shampoo tilbage.
Kuren skal sidde i 10-15 minutter, hvilket passer mig helt fint! Jeg elsker at bade, og tager gerne et langt et af slagsen, og imens kan jeg ligge en ansigtsmaske eller barber mine ben. Kuren går ind og genopbygger og fungerer som "portefylde" i hårets skællag. Husk altid kun at påføre kuren i hårets længder, ellers syner det hurtigt fedtet i hovedbunden.
Conditionerne bruger jeg til sidst, som går ind og lukker skællaget. Den fra NOUNOU giver fylde, blødhed og silkeeffekt til håret. Jeg lader den sidde i 5 minutter og friserer ud med min wetbrush inden jeg skyller ud. Jeg elsker plejet hår, og føler virkelig et dejligt friskt hår med produkterne fra denne Essential Haircare. Hvad bruger i af produkter derhjemme?

knus fra hårroden

Likes

Comments

Det er tid til månedens skønhed, som jeg håber i vil tage rigtig godt imod! i indlægget her skal vi nemlig lidt mere ind på sarah kildevæld. Jeg har stillet hende nogle spørgsmål, som er relevante ift. til hende og min blog. Jeg synes selv beauty er mange ting, bl.a. indkluderer det modelbranchen, og derfor har jeg valgt smukke Sarah ud til et lille interview.

- Hvad er skønhed for dig?
Skønhed for mig, er virkelig mange ting. Jeg synes, at der er skønhed i næsten alt, men det vigtigste er, at hvile i sig selv, og at man tror på sig selv.

- hvad har du lært ved at være med i Danmarks næste top model?:
At tro på mig selv. Jeg var vildt usikker på mig selv inden jeg deltog i programmet- jeg hadede min næse og min krop. Dommerne lærte mig, at jeg var god nok, og at det er vigtigt, at se speciel ud, i den her branche. Det er en skide hård branche, så hvis man ikke tror på sig selv, så kan alle se det.

- hvem bliver du inspireret af?
Piger på instagram, blogs, og generelt bare på gaden! Jeg kan tit finde inspiration bare, når folk går forbi mig.

- hvad driver dig?
Min fortid. Jeg har altid fået afvide, at jeg ikke kunne blive model, og at mine drømme var for overdrevne, så jeg bliver ved indtil, at jeg selv er helt tilfreds, og til mine drømme er opnået.


- hvad er dine bedste skønhedstips?
Jeg bruger læbekur hver nat, så mine læber ikke er tørre, jeg redder mine bryn opad, så de får mere fylde, og så har jeg lært, hvor vigtigt det er, at rense og pleje sin hud! Udover dét, så er jeg begyndt, at få lashlift, hvilket gør, at ens vipper bukker naturligt, så jeg slipper for at bruge mascara. Det er SÅ nemt. jeg elsker det. OG highlight. Massere af highlight.

- dine tanker og drømme?
Jeg tænker altid for meget, og har simpelthen så mange drømme, at jeg ikke altid kan finde rundt i dem. Om en uge begynder jeg på kosmetikeruddannelsen, og drømmen er, at jeg skal være selvstændig. Udover det, så giver det mig jo et helt nyt emne, som jeg kan fortælle om på bloggen. Jeg har stadig modeldrømme, og holder alle døre åbne, så man ved aldrig, hvad der sker ❤

- hvilke beauty produkter har du altid med dig på farten?
Min Carmex læbepomade, min clinique pudder, og min urban decay lipgloss.
tak fordi i læste med!

Likes

Comments

Månedens skønhed .. og hvad har hun nu fundet på ? jeg tænker at jeg hver måned vil have en gæsteblogger, som jeg finder interessant ift. bloggen. Det skal være en person som fortæller om skønhed, og hvordan hun opfatter det. OG! jeg er beæret over at fortælle min første gæsteblogger på hårroden. Det er skønne Sarah Kildevæld, der har medvirket og vundet i Danmarks næste top model. Jeg synes selv det er lidt vildt, og glæder mig til at høre hvad Sarah synes er beauty - måske kan hun dele ud af hendes tips og tricks, når jeg deler indlægget i næste uge.
er i også spændte?
knus fra mig

Sarah Kildevæld
Sarah Kildevæld

Likes

Comments

Hej alle!
så er det blevet tid til skole igen - jeg skal på 6. hovedforløb fra på mandag af. Der er i alt 8. hovedforløb på frisøruddannelsen, så snart jeg kan se lys forenden af tunnelen, og det er rart.

Denne gang skal vi have VO (vandondulation) og hvad er det så, sidder du måske og tænker? Ligesom de gamle nisser ofte curler håret op, og laver en frisering ud af fylden. Dét skal vi op i. Derfor søger jeg en model:
• der kan møde på Hansenberg i Kolding
• kan den 2/2
• der har kort hår
• og ikke på nogen måde har normalt/kraftigt hår

For at i kan få en fornemmelse af, hvad det drejer sig om, har jeg lavet et lille moodboard forneden.

Derudover skal jeg op i en korthårs-klipning. Derfor søger jeg en model:
• der kan møde op på Hansenberg i Kolding
• der kan d. 27/2
• der ikke har for tykt hår
• gerne i alderen 18-30 år

Da det er en kort-hårsfrisure er det kortere end skuldrene, og gerne i stil med nedenstående, men du har selvfølgelig indflydelse på, hvordan frisuren skal klippes.

Hvem er friske på at hjælpe mig? - jeg kvitterer med en gratis klipning og en kop kaffe, til dem der vil hjælpe mig.
Kontakt mig gerne i en besked her, på på facebook eller instagram. Må gerne deles - tak.
knus fra hårroden

Likes

Comments

ENDELIG er tiden kommet til fest, lækker mad, gaver og skønt selskab. Nogle tager en pæn kjole på, andre ligger en lækker læbestift, mens andre får sat håret hos frisøren til årets juletraditioner. Hvad er du til? Jeg vil i det her indlæg vise nemme opsætninger, som DU kan gå i krig med derhjemme til juleaften. Min opfattelse er, at det er meget forskelligt, hvor meget man gør ud af sig selv juleaften. Nogle hopper i de rareste joggingbukser, for det handler vel bare om at hygge sig? andre tager de fine stiletter på og hopper i den tætsiddende julekjole, som man alligevel fortryder, når maden glider pænt ned (det er undertegnede, haha) mens andre måske tager kjolen på fra sidste år, som jeg også selv har gjort.

tak til min søde kusine for IGEN at være model.


hvilket som helst pandebånd kan bruges. Sørg for at putte alt håret ned i båndet, når det er sat som ønsket rundt om hovedet. - som vist på ovenstående billeder. Det er en smagssag, hvorvidt den skal se "rodet ud" eller ej, du kan rive i den, både over hvirvlen, men også der hvor håret er gemt væk.

Jeg har creppet noget af håret, for det giver en fed effekt. Du kan læse mere om crepe her.
Når snoningerne er lavet, kan man rive i dem, så de bliver lidt større, og lave flere, hvis man gerne vil have mere af håret væk fra ansigtet.

hvad tænker i om de 2 opsætninger, er det noget i vil kunne finde på/finde ud af? :-)
knus fra hårroden og rigtig god jul herfra!

Likes

Comments

hair, makeup

som jeg fortalte forleden, har jeg brugt min søndag på at style amalie, og nu er billederne færdigredigeret og sendt til mig. Derfor synes jeg selvfølgelig ikke i skal gå glip af dem!
hvad synes i? fik du ikke læst mit indlæg, hvor i kom med backstage og mine tanker omkring temaet, så click her.

alle billederne er taget af dygtige jsfoto.dk
tak fordi i så med!

Likes

Comments

i sidste weekend var der knald på! ikke nok med at jeg var til julefrokost i Horsens med mine ynglings piger, så var jeg også til photoshoot søndag. Jeg var top spændt søndag morgen, da jeg ikke har arbejdet sammen med fotografen eller modellen før. Vi havde begge glædet os, og temaet skulle være avant garde. Hvad er avant garde? glad for du spørger. Avant garde er en crazy/avancerende/"going-wild"- stil, så modsætning til hverdags hestehalen, som man ser i gadebilledet. Avantgarde stilen er oftes på podier, hvor man skal inspirerer andre. Men nok om det!
Da vi mødtes søndag kl. 11.00 hjemme i hans studie, startede jeg med makeuppen. Den skulle være rå, men ikke for voldsom, fordi håret skulle være i fokus. btw. sikke en smuk model, som jeg havde i stolen - synes i ikke? forneden kan i komme med "back stage", og se hele processen.

make-uppen gør jeg altid først 100% færdig, når der er blevet taget et test billed, så kan jeg altid få en bedre fornemmelse af, om der skal korrigeres i makeuppen, ift. highligter/contour. Håret var det jeg havde glædet mig allermest til. Jeg tog udgangspunkt i 3 hestehaler, hvor jeg brugte valke. (donuts) fronten lavede jeg forskelligt, men endte til sidst ud med at lave en Marilyn Monroe-ish stil. Forneden kan i se, hvordan jeg nåede frem til resultatet.

renfriseringen er altid en bitch, og det er pisse svært at få alle de små hår ned. Et godt trick er selvfølgelig en god hårlak, men også varmen fra hånderne. Fotografen kan heldigvis fjerne de værste små stritterer. De små trælse "knolde" håret kan lave, når man laver hestehalen, kan fjernes ved at bruge spidsen af kammen, til at redde dem ud med, som vist på billedet foroven.

Jeg laver en part 2 med de færdig redigerede billeder, som er taget af skønne jsfoto.dk - jeg er hverken betalt eller anden form for belønnet under disse shoots, men gør det, fordi jeg kan lide det. Vi hjælper hinanden. Jeg får lækre billeder til min portefølge og han får billeder med en fed styling til hans portefølge. Jeg havde en super god eftermiddag, og glæder mig til at vise jer resultatet. tak fordi i så med!

Likes

Comments

jeg har modtaget et SKØNT crepejern fra HH-simonsen, som jeg modtog, da jeg var til event hos dem tilbage i oktober, OG det kan du læse mere om her, hvis ikke du allerede har gjort det.
Og hvorfor er jeg så glad for mit crepejern, når jeg umiddelbart også skriver nej tak til 80'er hår??
jeg bruger nemlig mit crepejern til mange andre ting, og det vil jeg gerne dele med jer. hvad bruger i jeres crepejern til? hvis i overhovedet har et liggende i gemmerne.

Jeg bruger mit ofte. Hvis der er noget jeg HADER, så er det nyvasket hår .. håret klasker, og er ikke til at sætte, fordi det er så glat i strået. crepejernet er til dig med fint hår, eller dig der bare gerne vil have mere fylde og textur til håret, og dérfor bruger jeg det. Fordi håret får mere “form” i strået, bliver det mere medgørlig.

Som vist forneden creper jeg det inderste i håret. Det er meningen det blot skal give fylde til håret, og derfor ikke være synligt. En god måde at forberede håret på, inden man sætter det op.

Synes du de kedelige krøller er ved at gå af mode? så kan du her bruge crepejernet først, og DEREFTER krølle/lave sving i håret, som er crepet. Det er en fed detalje til en lidt mere festlig frisure. Jeg bruger som sagt KUN crepejernet, men man kan også bruge et almindelig krøllejern. Som vist forneden "bøjer" jeg i håret, og sætter jernet på dér, hvor den laver svinget.

Det er mandag morgen og tanken var den sædvanlige knold - den kan også være fed! en lækker detalje, hvor du kan bruge crepejernet, er at crepe nogle få totter (pasér) hår, og så kan håret ellers komme til tops. Det er også lidt anderledes end alle andres mandags knolde.. hvad synes du?


Jeg modtog også nogle spænder for noget tid tilbage, hvor jeg også greb fat i crepejernet. Jeg synes det gav en maks fed effekt at blande crepe og krøller i en style, hvad synes i?

Jeg håber du har fået mod på at gribe fat i crepejernet!
Mange knus fra hårroden, og tak fordi i så med!

Likes

Comments

hair, beauty tips

sponsoreret indlæg
Kender i det,.. at man har de sødeste spænder til at ligge, men aner ikke hvordan de skal bruges i håret, så det faktisk ser cool ud. Heller ikke her - men jeg vil gøre et forsøg med de skønne hårspænder jeg har fået indad døren fra Milvic design.
Milvis design udbyder også andre former for smykker, men jeg kunne ikke dyg mig, da jeg så spænderne til håret. Milvic Design skriver: Enkle og minimalistiske smykker med et feminint strejf, til priser hvor alle kan være med, og det vil jeg gerne skrive under på! :-)
Forneden har jeg listet en række måder at style håret på med spænderne - Kunne i finde på at bruge spænder efter at have læst mit indlæg? i hope so! Jeg tror hvert fald på, at det bliver en trend, fordi jeg allerede nu synes mange på min feed har det.

For rigtigt at vise de fine spænder frem, har jeg valgt, at bruge to veninder, som modeller, så er det også lidt nemmere at vise hvordan de kan styles i håret. Som udgangspunkt, husker jeg altid at toupere henover hvirvlen, så der kommer pæn fylde på, set fra siden, som foroven.

for at skabe textur til håret bruger jeg mit ROD V6 crepejern fra HH-simonsen. Jeg vil snart lave et indlæg, som handler om hvordan man ellers kan bruge crepejernet udover 80'fritsen.
tak fordi i så med! knus fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@emmadit