Hej bloggen!

Som i nok ved, er min store passion hår og makeup. Derfor vil jeg vise jer hvor jeg spenderer en del af min tid. Min "makeup stand". Den er ikke helt færdig endnu, da jeg mangler en reol/skuffe ved siden af til al mit makeup. Det har jeg ikke stående fremme, som så mange andre, fordi jeg synes det ser rodet ud. Min lille stand står inde i soveværelset, så jeg synes ikke det er særlig flatterende at vågne op til om morgenen. Det er oftes også her jeg sætter hår om morgenen, mens jeg drikker min morgenkaffe, og så er dagen ellers i gang! - skønt

og til dem der ikke ved det, er det ikke kun makeup og hår jeg interesserer mig for. Jeg er også helt ekstremt tosset med katte! haha.
Kys fra mig

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg tillader mig at dele dette billed med jer! Det var en opsætning, som jeg lavede til en konfirmation sidste år. Jeg er smadder stolt af den, og vil derfor gerne vise jer opsætningen! Det er en såkaldt vandfaldsfletning i begge sider, hvor jeg har samlet den sidste del af fletningen, hvor den er flettet almindeligt og så har jeg sat den op med nåle. For at få blomster-effekten, har jeg revet på ydersiden, så "blomsten", ligner mere en blomst.

TIP: jeg fuldender opsætningen med prinsessekrøller!
if you like, slå gerne på "tråden", så vil jeg lave en video omkring hvordan man laver den.

jeg håber i har haft en dejlig dag, og nyder ugen.

kys fra mig

Likes

Comments

På en kedelig grå søndag hvor mørket er faldet på, bruger jeg min aften på at kigge inspirationsbilleder - er dybt fascineret af hvordan håret kan defineres som kunst, utroligt ikke?

Min inspiration kommer fra modemagasiner, instagram, pinterest og søgning på nettet, hvor jeg her har lånt billederne fra. Kun fantasien sætter grænser, og hvor er det dejligt. Jeg håber alle mine skønne læsere har haft en dejlig weekend!
kys fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

jeg har været så smadder heldig at få æren af at lave en styling til et fotoshoot, som skal bruges til et blad - og hvor er det dejligt! Da det er et forside-billed der ankommer sidst i november med rød baggrund, tænkte jeg at store volumiøse bølger kunne være på sin plads, da det jo er i starten af juleræset. - Det er nemlig både feminint og festligt og er prikken over i'et på det lækre outfit!
Så hvordan gør man? det er slet ikke så svært at lave lækre bølger, men nogle der også holder og skaber fylde er ikke altid det letteste, hvis håret er dejlig tungt og langt. Jeg bruger en teknik, som jeg bestemt synes du skal se!


1)
en spidskam er et musthave til denne styling. Jeg bruger den til at inddele håret i sektioner, så hver passé (tot) bliver lige store. Jeg bruger mine clips til at fæstne håret, så det holder dets form. Jeg har et hav af dem, men man kan også bruge hårklemmer. MEN! Mine clips er billige og kan købes lige her

2)
Start altid med at inddele håret i den skilning man ønsker. I dette tilfælde skulle det være en midterskilning - det slanker så dejligt til ansigtet. Jeg bruger et lækkert produkt fra paul mitchell, en god mousse, som stivner håret, og det vil derfor være nemmere at arbejde i. Det er vigtigt at hele håret bliver krøllet, så man ikke står med en såkaldt "fiskekrog" i sidste ende. Krøllen man har lavet skal samles og derefter fæstnes, som vist på billedet forneden. Når krøllen skal laves, er det vigtigt at den laves højt i forhold til hårets gro-retning. Det hedder at overdirigere, og når man gør det skaber det mere volumen til bunden af håret. Fæstner man krøllen under hårets gro-retning bliver den underdirigeret og der vil ikke syne så meget fylde ved hovedbunden.


3)
Krøllerne sættes fast som mursten, altså forskudt, som vist på nedenstående billed. Jeg bruger en god hairspray det er med til at stivne hårets nye form.

4)
Det er smadder vigtigt at krøllerne er helt kolde, for ellers vil krøllerne falde ud, når clipsen fjernes. I mellem tiden bruges tiden på at lægge make-uppen.

5)
Så er tiden kommet til udfriseringen, som skaber den fulde og færdige styling. Hvem skulle have troet at det sjove granny-hair skulle blive til en fin styling? det ligner jo noget vores oldemødre ( hvertfald min) kunne finde på at sætte i gang, nok om det! Her friserer jeg forsigtigt i krøllerne, og toupere ved hovedbunden, så håret ikke klasker. I det smukke hår friserede jeg bølgerne sammen, så det ville give en fed effekt på billedet.

Håret blev sat forsigtigt tilbage i bølgerne, så den lækre detaljeret BH kunne komme til sin ret, som hun btw. selv har designet, mega sejt! Jeg laver finish med en shinespray og ligger de små hår ned med varmen fra mine hænder. Det var en god aften og en dejlig udfordring - tak fordi du kiggede med!
kys fra mig 

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jeg elsker hår. Det er der vidst ingen tvivl om, og selv en kedelig hestehale kan være lækker lækker, og det vil jeg vise jer hvordan! Jeg hader når håret vil lave knuder i friseringen og endnu værre er, når den falder ned i løbet af dagen. Det har jeg nemlig tit og ofte selv oplevet. ØV. Derudover er den kolde efterårs luft heller ikke så sjov, og pludselig er håret udover det hele i ansigtet.

Jeg har fået æren at lave lækkert hår på smukke @Sonjadavidsen til hendes outfit-billeder. Bliv hængende og se hvordan!

1) lav denne fine dims, som er vist forneden. Elastikken hænger bedre fast i håret, men er på sigt ikke en god løsning. Skal den have fuld smadder på dansegulvet i byen, burde du overveje det!

2) start med at vandsprøjte håret, det gør håret tilbøjeligt til at ændre form. Det er vigtigt at håret er fønet i den retning håret skal sidde i - det er for at undgå "knuder". På frisørsprog hedder det at forberede håret.

- Den lækre børste Sonja bruger er en "tangle Teezer" og er god til at frisere filtret hår ud.
børsten kan købes lige her

3) jeg bruger en friseringsbørste fra HH Simonsen, som er smadder god at bruge til at samle alle de små strå. Her friserer jeg håret i den højde, som jeg vil have hestehalen.

"FACE YOUR LIFE" - styling is everything, elsker det citat!

4) placér den første hårklemme, og før resten af elastikke rundt om håret, og derefter fæstne med den anden hårklemme.

5) tag en passé (tot hår) under hestehalen og drej den rundt om elastikken, så den ikke længere er synlig. Men hvordan fæstner man den så? STAY TUNED, se med nedenunder!

6) stik en hårnål op gennem hestehalen og tag totten du har viklet rundt om håret ind i nålen, og træk den derefter ud igen, så resten af totten bliver trukket med ned i hestehalen, og derved bliver usynlig - smart ik?

7) sidste step er finish.. Jeg har brugt en hulens masse lak, glattet hestehalen, så alle de små lag i håret er blanke, og så topper jeg med en skøn olie fra moroccanoil, som du forøvrigt kan læse mere om her healthy hair

Billederne er lavet i forbindelse med det nye lækre brand OW Intimates

kys

Likes

Comments

Hej bloggen!

Solen er ret hård ved ens håret, og mit hår er blevet en anelse tørt og slidt henover sommeren, selvom jeg lige er blevet klippet. Mit tip til jer skønne læsere, er helt klart at bruge moroccanoil. Jeg elsker produktet, fordi det bl.a. kan anvendes i både tørt og vådt hår -jeg bruger det ofte inden jeg føntørre håret, så det ikke tager for meget skade. HUSK! det må kun være i længderne, for ellers vil håret syne fedtet og så vil det klaske for meget ved hovedbunden. Min fingerregel er at bruge produktet i det hår, som hænger fra en hestehale, og ikke længere ind. Disse små prøver på nedenstående billede, er lækre lige at have med i sin håndtaske, og kan købes til billige penge lige her, hvis du står og overvejer at skifte ny olie, er det en fin lille starter, for at se om det er noget der behager ens hår -Jeg selv kan hvertfald anbefale det.


Jeg nyder de sidste solstråler inden efteråret tager fat for alvor, gør i også?
vi ses snart igen!Likes

Comments

Hej bloggen!

Jeg har nydt søndagen på sofaen. Energi niveauet har været helt i bund, og så fik jeg en idé at tippe jer skønne læsere om en effektiv måde at vaske sine makeup-pensler på, som jeg selv bruger. Jeg er ikke selv særlig god til at få gjort mine ting rene i hverdagens stress og jag. Derfor gør jeg det ekstra grundigt og på en meget effektiv måde, når jeg endelig får taget mig sammen.
Mit tip i dag er nemlig at vaske alle dine makeup-brushes i opvaskemiddel, især den jeg bruger til foundation, trænger altid en ekstra gang. Jeg bløder dem op i lunken vand, så har sæben nemmere ved at sætte sig, fordi hårene bliver bløde. 

Super effektiv, de bliver mega bløde og så er det billigt! Det er super vigtigt at få fjernet alle de gamle makeup rester, fordi det er gammel skidt der kan sætte sig i porerne, og på sigt kan få din hud til at gå i udbrud - ikke smart! Penslerne får lov at lufttørre på et håndklæde, så hårene falder tilbage til deres naturlige form.

Alle mine pensler jeg bruger til makeup er fra Nilens Jord - De er af god kvalitet, og super nemme at bruge.


Jeg håber i alle har haft en skøn søndag, og er klar til en ny uge i morgen

kys fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!
i dag har jeg haft fri fra arbejde, hvor jeg bl.a. har brugt min dag på at være på café med en god veninde - den bedste måde at afholde sin fridag på, hvis du spørger mig! I den anledning, har jeg valgt at lade lokkerne hænge med løse krøller. Krøllerne har jeg lavet med et krøllejern, hvor jeg i store passéer (totter) har viklet det om det varme jern. Jeg kan godt lide det ikke ser for prinsesse-agtigt ud, så derfor har jeg primært givet det krøl i længderne, og blot struktur foroven. Når hele håret er krøllet, lader jeg det køle af, fordi håret vil omforme sig i varm tilstand. vigtigt! ellers er krøllerne spildt og de vil falde ud. Jeg bruger hårlak, den bedste fra Loréal!  

Derefter så friserer jeg forsigtig krøllerne igennem med fingerne (gerne med lidt olie på fingerne). Jeg toupér hvirvlpartiet, så det får en flot form, og så sætter jeg noget af håret i den ene side op, fordi jeg synes det er en lækker detalje, når nu håret er så "løst" i krøllerne.  TIP: Når du krøller fronthåret, skal passén vende væk fra ansigtet, giver det mening? det åbner nemlig mere op for ansigtet, når krøllerne vender væk fra ansigtet. 

jeg håber du er blevet motiveret til en lækker hår-uge, det er jeg! jeg ønsker jer en dejlig aften, og så ses vi snart igen!

kys fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

jeg er ikke uddannet makeupartist, selvom jeg f* .. gerne ville! det er mange penge, og jeg er ikke garanteret job bagefter. Derfor gør jeg det i min fritid, så jeg får tilfredsstillet mit "behov". Jeg ELSKER at style generelt, og gør det så snart jeg kan komme afsted med det, og også hår, faktisk især hår. På min mor, på folk der skal til arrangementer, på mig selv eller veninder. ​"Må jeg ikke godt please få lov at sætte dit hår, mens vi ser tøsefilm"?

Jeg har et samarbejde med en fritidsfotograf, hvor vi ses, vel at mærke når vi begge har tid. Her bruger vi nemlig en hel dag på at style modeller indenfor forskellige temaer, scenarier eller lokations, hvor vi ellers leger og eksperimenterer. jeg er fan! kan i gætte temaet vi havde denne gang?

jeg overvejer i fremtiden at lave et indlæg, hvor jeg vlogger om hvordan man styler lækker Marylin Monroe hår. Stay tuned! vi ses nemlig snart igen.
kys fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!
​Et stort problem mange lyshårede piger har, er at de ofte hurtigt får et fesen gulligt skær i håret. Det er en farve, som de fleste af os ikke foretrækker. Det gullige skær kommer, fordi det er svært at trække al pigmentfarve ud af håret. DESVÆRRE. Mange går derfor til frisør igen, igen for at få afbleget håret, så det bliver så lyst så muligt. Det er desværre bare ikke altid løsningen, fordi det jo ødelægger hårets skællag, og så vil det knække i sidste ende. Derfor vil jeg i det her indlæg vise min favorit silvershampoo. Til dem der ikke ved hvad en silver-shampoo er, så er det en farvet shampoo man vasker håret i, hvis man ønsker håret skal syne koldere end det er farvet. Det ligger sig på skællaget, og derfor vil det kolde skær med tiden aftage igen, indtil man vasker håret i den igen.

HVORFOR SÅ VIOLET?
Silvershampoo farver i håret, fordi der er tilsat x antal farvepigmenter i shampooen. Jeg blev selv vanvittig overrasket, da jeg første gang så hvor farvet shampooen var, og ville hvertfald ikke smøre det stads i mit hår. Det er blåt/violet, fordi den violet farve går ind og ophæver den gule farve, simpelthen fordi de er komplementærfarver til hinanden (kontraster). Det udspiller sig al sammen fra noget man kalder "farvestjernen", som jeg lidt går og overvejer at lave et indlæg om.

min absolut number one silver shampoo er den fra lóréal paris. Det er min ynglings, fordi den er så knald effektiv, og er derfor også godt omtalt på markedet! fordelen ved den er at den giver meget første gang, fordi den er spækket med pigmenter. Ulempen er desværre at silvershampooen kan være ret hård ved håret, fordi den ikke indeholder nær så meget plejende som i andre, derfor vil jeg råde jer til at bruge en god kur eller conditioner efterfølgende. Jeg kan selv mærke, når jeg har brugt den, så føles mit hår en anelse mere ru.

TIP: Pas på med trækketiden, hvis dit hår er meget ødelagt, men ellers en knald god farveshampoo.

Vi ses snart igen!
Kys fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw