NU er det tid til min part 2, af min søndags-oplevelse. Fotografen har været smadder dygtig, og billederne forneden er hvad der er kommet ud af det.
btw. kan du tjekke nogle af hans andre super cool billeder ud lige her Søren Rajczyk

Jeg er super tilfreds med stylingen af håret, som skulle virke rigtig vådt og sleeky-agtig. Jeg påførte et vidunderligt produkt fra L'oreal, "ekstreme splash" som er beregnet til "wet-look". Men jeg kan også klart anbefale dette skønne produkt fra TIGI Catwalk, hvis du vil igang derhjemme!

Efter at have påført det i håret, skitserede jeg bølgerne, og satte det fast med klemmer, så det kunne tørre i dets nye form. Er du interesseret i at vide hvordan man laver de skønne bølger, så giv mig besked.


Håret skulle se koldt og "hårdt" ud i looket, fordi det skulle matche omgivelserne. Men hvorfor lige dé omgivelser, og hvad ligger til grund for hele opsætningen. Jeg har interviewet Anne-Mette Hansen, som er international fashion studerende, der står bag hele set-uppet.

hvad går projektet ud på?
Der skulle kreères et galleri billed, hvor dansk design møder fotografi
"Danish design meets photografy" , et samarbejde mellem de to.

Hvad er tankerne bag location?

Hovedinspirationen har Anne-Mette Hansen fået fra den spanske kunstner Salvador Dali. Billedet "Swans reflecting elephant", inspirerer til at skyde billederne i vandet, hvor reflektioner kan ændre et objekt. Her står kontrasterne helt tydeligt. Det skarbe vs. flydende.


hvad har inspireret dig til outfitet?
Maleriet er fra 1937, og derfor har hun fundet inspiration fra biler i samme tidsramme. Outfittet skulle bære præg af kant og skarphed, som biler har, ift. Billedet som Salvador Dali står for. De forskellige objekter/elementer i bilerne tager udgangspunkt i det færdige resultat af tøjet. Det skulle gennemgående være blåt, fordi det spejler sig i vandet.

hvad er et godt design for dig?
Man må ikke gå på kompromis med comforten. Det er vigtig at der er balance mellem funktionaliteten og designet - en hård fin balance. Anne-Mette Hansens stikord er innovation, nytænkning og spænding. Det er vigtigt for hende, at der er historie bag tøjet, og at det ikke føles som masseproduktion for kunden. Følg med i hendes hverdag lige her

Hvor kan jeg se udstillingen?
I århus, via design skolen.


god søndag!
Kh fra migLikes

Comments

Efter lang tids overvejen, er der altså nu sket en lille make-over hos mig selv. ENDELIG! det trængte helt vildt, og hvor er jeg glad for resultatet.


jeg har desværre gammel hennafarve i håret, så selvom vi farvede med kolde toner, trænger den orange farve stadigvæk igennem, fordi hennafarve sætter sig fast i skællaget. Men en gang olaplex behandling og en helfarve er resultatet alligevel flyvende! Jeg vil fremadrettet gerne have håret mere kold, nu hvor jeg har prøvet at have det varmt i farverne, i så lang tid. Håret kom også under saksen i samme omgang, da det var SÅ slidt. Når håret er for slidt i længderne er det samtidig rigtig svært at sætte, fordi det gerne vil filtre. Jeg elsker jo at sætte det op, så af skulle det!


hvad synes i?
kh fra mig

Likes

Comments

Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer-

Som hos så mange andre, bliver søndagen oftest brugt på hygge under dynen. Søndag er hvor man slapper af og lader op til en ny uge. Men det var ikke hvad der skete, for mit vedkommende i søndags. Jeg var nemlig på et fashionshoot.

Dagen startede ud 05.45, hvor mit vækkeur ringede. Gaab hvor var det tidligt. Men med en kop kaffe i hånden, var jeg klar, og spændt på dagens udfordring. med mit styling-grej under armen og kaffen i hånden, kørte jeg afsted. Vi skulle mødes ved InHouse i Horsens, hvor vi skulle forberede stylingen og diverse ting, inden turen gik videre til en ellers noget kold fornøjelse.


Som i kan se er location midt ude i vandet - Vi var nemlig ved en strand. En tåget og diset morgen - FED IDÈ, og hele konceptet gav pote, da kameraet klikkede løs. Tankerne bag hele galskaben vil jeg fortælle i en part 2, med et interview af tøjdesigneren Anne-Mette Vinter Hansen, som til dagligt studerer international fashion design. Jeg er SÅ spændt på at se de færdig redigerede billeder, er i også ?

kh fra mig

Likes

Comments


jeg har et lækkert tip jeg bare ikke kan brænde inde med! kokosolie er det nye sort - for mig er det hvertfald. jeg vil komme med 4 lækre ting du kan bruge kokosolie til, udover at have det stående i et køkkenskab. Normalt ville jeg hive fat i mine produkter, som står ude på badeværelset, men det her måtte og skulle jeg bare prøve! Jeg vil opfordre alle der læser med til at gå i krig derhjemme, og fortælle mig, hvad i synes?? jeg er besat.

1. har du hen over vinteren fået tørt og trist hår? brug kokosolie i dit hår, inden du går i seng. Red håret godt igennem og sæt det i en knold, så er det nemlig til at sove med. HUSK håndklæde til puden, så du ikke er badet ind i det næste morgen. Vask håret næste dag – og dit hår er fugtet som aldrig før. Kokosolie er nemlig bedre til at trænge ind i hårets skællag end andre olier, og wupti! så har du silkebløde lokker - husk at have fokus på de slidte længder og vær opmærksom på doseringen af kokosolien.
TIP: En god idé kan være at påføre shampoo inden du skyller ud med vand. Olie og vand går ikke så godt hånd i hånd, og det glemte jeg desværre, så jeg havde rigtig svært ved at få det skyllet ud! haha det man lærer i gymnasiet går desværre tabt noglegange..


2. Frosten er for alvor slået til, og læberne har tildens til at revne, mine har hvertfald! er du vild med smagen af kokos? så ville det være det oplagte at fugte læberne med den købte kokosolie. Fedtsyrerne i kokosolien laver nemlig en barriere, som holder fugten fast. Smør blot olien på dine læber og lad sidde.

3. Som frisørelev har man meget tørre hænder, fordi de konstant er i kontakt med vand, derfor lavede jeg et lille eksperiment med at påføre kokosolien på mine tørre hænder. Kokosolie er naturlig fugtgivende, og er bare lækkert til tørre steder. Jeg brugte det også på mine tørre albuer og fødder.

4.jeg har ofte hørt at man kan anvende madvarer til "hjemme-spa", og da jeg synes der er et hav af kosmetiske produkter jeg ikke helt kan finde hoved og hale i, og samtidig med at det koster en bondegård, så fik jeg denne gang en idé om at lave min egen body-scrub med kokosolie. Jeg fandt et hav af opskrifter på nettet, men er inspireret ud fra dem til at lave min egen.

opskrift:

- 2 dl groft salt (sukker kan også bruges, hvis huden er lidt mere sensitiv - salt og sukker peeler huden)
- 2 spiseskeer honning ( honning og olien fugter huden)
-2 spiseskeer kokosolie

Jeg læste et sted at det kunne være en god idé at putte citronsaft i, det skulle virke rensende på huden.


scrubben er helt fantastisk og det var slet ikke nødvendigt at påføre almindelig lotion på kroppen efterfølgende, fordi den ligger et naturligt fugtgivende lag. har du andre gode oplever med kokosolie, må du meget gerne dele det med mig?

kh fra mig

Likes

Comments

Hej folks!

jeg håber i alle er kommet godt i gang med jeres dag. Min byder på dameklip i salonen, men først vil jeg lave et lille indlæg til mine skønne læsere. Jeg har haft god tid her tid morgen, for jeg møder heldigvis først senere. HURRA!.
Det er ikke alle der har god tid om morgenen, og så vil man gerne trække den længst muligt i den dejlige varme seng, og jeg forstår det godt, for hvem gider op en kold januar dag? ikke mig hvertfald.

- Nogle gange har man bare en træls start på dagen. Har man ikke lige fået det rigtige ben ud af sengen, er vejret trist og gråt udenfor, eller er man kommet for sent op, så frygt ikke ej! din hårdag kan stadig reddes om ikke andet! Jeg laver tit en "bun", som løsning på lokkerne. Den kan jo være alt ligefra stram og højt på hovedet til en løs messy bun i nakken, og her kan alle være med! Jeg synes det er fedt, fordi de alle giver et anderledes look, og så tager det ingen tid.

Jeg elsker at bruge pinterest, når jeg selv skal inspireres og har i anledningen fundet lidt forskelligt frem, som jeg også håber i vil lade jer inspirerer af. Hvilken er jeres favorit? Selv er jeg helt tosset med at kombinere min knold med en fletning, som jo også pt er en trend.

Hvad synes i om dagens bun - og hvordan kan i selv lide at lave jeres?
kh fra mig

Likes

Comments

Hej alle! og længe siden

Beklager min manglende aktivitet, og øv for det. Der er dog en helt naturlig forklaring, og det vil jeg gerne fortælle jer kort om, inden det går løs på bloggen igen.

Til dem der ikke ved det, så er jeg igen i fuld gang med frisøruddannelsen, og derfor har jeg i en periode været lidt tavs. Jeg har brugt super meget energi på at lade batterierne op, for det skulle der til. Med min nye energi er jeg klar til at vise mere på bloggen - jeg vil fremover bl.a. begynde at bruge bloggen til at vise mit arbejde. Både i salonen, på skolen og mine fritidsprojekter. Jeg håber i vil tage ligeså godt imod det, som mine skønhedstips og v-logs, som i dog stadig ikke helt slipper for!

En lille spirreren i maven begyndte så småt at vokse dengang helt tilbage. Siden jeg har været helt lille, har jeg altid været utrolig glad for at kreere hvad som helst med hænderne, for det er da fantastisk hvad man kan. Billedet var til en prøve på frisørskolen, hvor håret skulle fønes op i c-form.

Jeg kan ikke vente med at få en større faglighed indenfor området, og jeg vil glæde mig til at vise hvad jeg lærer igennem skønhedsbranchen!

du kan følge med på :

facebook.com/emmaditlevsen

instagram.com/emmadit

ses vi?

kh fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

Som i nok ved, er min store passion hår og makeup. Derfor vil jeg vise jer hvor jeg spenderer en del af min tid. Min "makeup stand". Den er ikke helt færdig endnu, da jeg mangler en reol/skuffe ved siden af til al mit makeup. Det har jeg ikke stående fremme, som så mange andre, fordi jeg synes det ser rodet ud. Min lille stand står inde i soveværelset, så jeg synes ikke det er særlig flatterende at vågne op til om morgenen. Det er oftes også her jeg sætter hår om morgenen, mens jeg drikker min morgenkaffe, og så er dagen ellers i gang! - skønt

og til dem der ikke ved det, er det ikke kun makeup og hår jeg interesserer mig for. Jeg er også helt ekstremt tosset med katte! haha.
Kys fra mig

Likes

Comments

Jeg tillader mig at dele dette billed med jer! Det var en opsætning, som jeg lavede til en konfirmation sidste år. Jeg er smadder stolt af den, og vil derfor gerne vise jer opsætningen! Det er en såkaldt vandfaldsfletning i begge sider, hvor jeg har samlet den sidste del af fletningen, hvor den er flettet almindeligt og så har jeg sat den op med nåle. For at få blomster-effekten, har jeg revet på ydersiden, så "blomsten", ligner mere en blomst.

TIP: jeg fuldender opsætningen med prinsessekrøller!
if you like, slå gerne på "tråden", så vil jeg lave en video omkring hvordan man laver den.

jeg håber i har haft en dejlig dag, og nyder ugen.

kys fra mig

Likes

Comments

På en kedelig grå søndag hvor mørket er faldet på, bruger jeg min aften på at kigge inspirationsbilleder - er dybt fascineret af hvordan håret kan defineres som kunst, utroligt ikke?

Min inspiration kommer fra modemagasiner, instagram, pinterest og søgning på nettet, hvor jeg her har lånt billederne fra. Kun fantasien sætter grænser, og hvor er det dejligt. Jeg håber alle mine skønne læsere har haft en dejlig weekend!
kys fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

jeg har været så smadder heldig at få æren af at lave en styling til et fotoshoot, som skal bruges til et blad - og hvor er det dejligt! Da det er et forside-billed der ankommer sidst i november med rød baggrund, tænkte jeg at store volumiøse bølger kunne være på sin plads, da det jo er i starten af juleræset. - Det er nemlig både feminint og festligt og er prikken over i'et på det lækre outfit!
Så hvordan gør man? det er slet ikke så svært at lave lækre bølger, men nogle der også holder og skaber fylde er ikke altid det letteste, hvis håret er dejlig tungt og langt. Jeg bruger en teknik, som jeg bestemt synes du skal se!


1)
en spidskam er et musthave til denne styling. Jeg bruger den til at inddele håret i sektioner, så hver passé (tot) bliver lige store. Jeg bruger mine clips til at fæstne håret, så det holder dets form. Jeg har et hav af dem, men man kan også bruge hårklemmer. MEN! Mine clips er billige og kan købes lige her

2)
Start altid med at inddele håret i den skilning man ønsker. I dette tilfælde skulle det være en midterskilning - det slanker så dejligt til ansigtet. Jeg bruger et lækkert produkt fra paul mitchell, en god mousse, som stivner håret, og det vil derfor være nemmere at arbejde i. Det er vigtigt at hele håret bliver krøllet, så man ikke står med en såkaldt "fiskekrog" i sidste ende. Krøllen man har lavet skal samles og derefter fæstnes, som vist på billedet forneden. Når krøllen skal laves, er det vigtigt at den laves højt i forhold til hårets gro-retning. Det hedder at overdirigere, og når man gør det skaber det mere volumen til bunden af håret. Fæstner man krøllen under hårets gro-retning bliver den underdirigeret og der vil ikke syne så meget fylde ved hovedbunden.


3)
Krøllerne sættes fast som mursten, altså forskudt, som vist på nedenstående billed. Jeg bruger en god hairspray det er med til at stivne hårets nye form.

4)
Det er smadder vigtigt at krøllerne er helt kolde, for ellers vil krøllerne falde ud, når clipsen fjernes. I mellem tiden bruges tiden på at lægge make-uppen.

5)
Så er tiden kommet til udfriseringen, som skaber den fulde og færdige styling. Hvem skulle have troet at det sjove granny-hair skulle blive til en fin styling? det ligner jo noget vores oldemødre ( hvertfald min) kunne finde på at sætte i gang, nok om det! Her friserer jeg forsigtigt i krøllerne, og toupere ved hovedbunden, så håret ikke klasker. I det smukke hår friserede jeg bølgerne sammen, så det ville give en fed effekt på billedet.

Håret blev sat forsigtigt tilbage i bølgerne, så den lækre detaljeret BH kunne komme til sin ret, som hun btw. selv har designet, mega sejt! Jeg laver finish med en shinespray og ligger de små hår ned med varmen fra mine hænder. Det var en god aften og en dejlig udfordring - tak fordi du kiggede med!
kys fra mig 

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw