Header

måske har du lige overstået ræset med de mange konfirmationer, hvor håret har fået lov at klaske kedeligt, og det så senere på dagen, er blevet sat i en hurtig hestehale pga. varmen, MEN! der findes andre alternativer, som altså også er nemme. jeg vil forneden liste nogle nemme hår-guides op, som i kan forsøge jer med derhjemme. De er top nemme, og jeg forsøger her at få ALLE med.

billed nr.1: her kan du altså selv vælge hvor mange "blomster" du skal lave og hvor de skal sidde. men sørg for at riv godt i fletningen (start altid forneden og op) og kun i den ene side, fæstne med en hårnål under. Jeg køber de billigste billige nåle lige her.

billed nr. 2: tag en god tot hår bag øret, og lav en almindelig fletning, sørg for at der er noget hår foran mod ansigtet, så det syner som et pandebånd. Riv i fletningen, og gør den så stor som ønsket. Fletningen fæstnes med nåle på modsatte side af hovedet, som vist på billed nr. 2

billed nr. 3 sørg for at lave hestehalen i den ene side og lad så den franske fletning (kan du ikke den franske, så kan det gøres med en snoning) gå hen imod hestehalen fra den anden side. Hestehalen krølles og hver passé (tot) fæstnes med en nål, som vist på billed nr. 2. Sæt derefter den franske fletning henover, så den "rammer" knolden ind. Riv i fletningen, som vist på de andre billeder, og du kan til sidst sætte sten i, som prikken over i'et. Elastikkerne holder godt ved håret, og kan købes her.

tak til min smukke kusine for at sidde model ;-)

- hvilken er din favorit?
kys fra mig

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

NU er det vidst snart tid til at finde de hvide stænger frem fra vinterhi. Sommeren er for alvor på vej, og det skal fejres med et lækkert produkt, som kan hjælpe dig godt på vej!

Fornyligt blev jeg introduceret for disse produkter fra shavesafe.dk . De forebygger trælse knopper og skægpæst.

- Mærket hedder Shabenaa og de har lavet en barberskum, som hedder shavesafe. Den er lavet i to udgaver en til almindelig hud og en til sensitiv hud.
Den er unisex og derfor kan du uden bekymringer lade den stå i brusekabinen til din kæreste. Det jeg allerede elsker ved den, er at den er mild mod huden, fordi der ikke er tilsat parfume, parabener eller farvestoffer. Derfor er duften også neutral, hvilket for mig er super fint, når man bagefter giver den gas med alverdens skrappe produkter. (det gør jeg hvertfald) Jeg synes den er total oplagt til stængerne, fordi skummen efterlader en super glat og blød hud, og derfor kan den bruges til at barbere i på hele kroppen.

Skummen fra shavesafe indeholder anti-baktierier, dvs. at den kan eliminerer de stafylokokbakterier der er årsag til problemerne, når du barberer dig, og derfor renser den både din hud og skraberen.

Jeg er begyndt at arbejde på min "bikini-krop", og stængerne skal hvertfald heller ikke snydes for noget velvære!
kh fra mig

produkterne er sponsoreretLikes

Comments

Jeg har nemlig i weekenden været til min fætters konf.

Jeg havde købt den skønneste off-shoulder kjole fra Nelly.com - i den lækreste rosa, lige til en varm sommerdag! og varmt var det, så håret blev sat op! snoet i den ene side og rundt om en knold. Simply as that!

Jeg tog også et smut forbi nogle webshops, som har top lækre kjoler til konfi-tiden. Jeg var især vild med disse 3. btw. er jeg begyndt at have en fetish for rosa - den er jo MEGA fin, til nu og især når solen nu igen kommer på et tidspunkt.

hvad synes i?


- jeg er startet på skolen ingen, og glæder mig til at give jer en up-date omkring hvad jeg lærer.

kys fra mig

Likes

Comments

Hej skønne læsere.
Som nogle af jer nok ved, så er jeg ambassadør og ramba-blogger for rabble. Rabble er et skønt forum, hvor man kan få rabatkoder og se skønne kampanger. Det er med at spare hvor du kan, så hop ind og se de seneste fordele - jeg lover du gør et kup, wuhu!


Rabble afholder i år en blog award, hvor de kåre én blogger indenfor mode, skønhed og livsstil.

Jeg er selv top passioneret omkring skønhedstitlen! Jeg startede min blog op i juni 2016, fordi jeg er en "hår-tosse". Jeg vil bl.a. Gerne fortælle dem der læser med, at lækkert hår ikke behøves at være vanskelig. Jeg har meget på hjertet og efterhånden en del erfaring indenfor skønhedsbranchen. (jeg er frisørelev). Jeg ønsker derfor at inspire folk til noget mere kulør til den kedelige hverdag, som tit og ofte er lidt ensformigt.
Jeg synes det er rigtig fedt at der findes blog awards, så vi sammen kan være med til at hylde de gode blogs, hvor kvalitet er fremfor kvantitet! dét er hvertfald vigtigt for mig. Derfor blogger jeg heller ikke så tit selv, fordi jeg hellere vil have hjertet med i min tekst, som gerne skal tage jer læsere med til nye højder. Det er vigtigt for mig, at andre bloggere også kan være med til at inspirer mig som person. Derfor har jeg selv nomineret mine ynglings-blogs indenfor nedenstående kategorier:

Livsstil: Josephine Helbrandt tager super kvali billeder! Hun og kæresten er flyttet til Vietnam, hvor hun deler hendes nye inspirerende tilværelse på bloggen - mega spændende!
mode: Sonja Davidson har startet sit eget undertøjsmærke op! OW Intimates er tidens trend, og derfor bruger hun sin hverdag på bl.a. at holde sig opdateret på de nyeste trend indenfor moden. Derfor viser hun ofte fede outfits frem på bloggen - bare det var MIN garderobe!
skønhed: Maja Trier driver en beauty blog, hvor hun kommer ind på mange fede aspekter! billederne er i top, indholdet er gennemtænkt og så er jeg btw. mega misundelig på den makeup hun kan ligge. WAWRabble er et samlingssted for kampagner og rabatkoder på nettet og Rabble elsker bloggere! Derfor ønsker de at kåre årets blogger indenfor tre kategorier; mode, skønhed og livsstil. Er du blevet nomineret? Registrer dig ved at blogge om det og inkludere denne fodnote! Du finder mere information omkring reglerne og en superfin badge på Rabbles blog: http://rabb.la/rabbleblogawards-dk

Likes

Comments

Til dagligt står jeg i giftige dampe, væsker der er fyldt med farvestoffer og tilsætningstoffer, der ikke er gode for mig eller min hud. Mit indlæg her vil jeg dedikere til et nyt mærke vi har fået i salonen. INGREDIEN.
Vi lever i en hverdag hvor vi hele tiden påfører os unødvendige kemikalier, og jeg synes det er på tide at tage andre alternativer i brug. Ingredien er svanemærket, og det vil sige, at der ikke er parabener og farvestoffer i. Her er også andre konserveringsmidler taget i brug. Man bruger her syrerne fra frugt. Mega smart! De gør reklame med, at der ingen CMR-stoffer er i.
C= cancer, altså ingren kræftfremkalende stoffer
M= Mutagene stoffer
R=reproduktive skadelige stoffer
derudover ingen homonforstyrrende stoffer.


Jeg har selv købt en del af produkterne til mig og min kæreste, og har allerede taget dem i brug. Står du og tænker det lyder som noget for mig?! så kan du tjekke dem alle ud her . De er dog kun supplerende produkter hos os, så den knald effektive silvershampoo fra Loréal er skam stadig i brug ;-) hihi.

god søndag
kh fra mig

Likes

Comments

nu er det atter tid til at "gå i de voksnes rækker". For dem som skal konfirmeres, er det en spændende tid de går i møde. Jeg husker det selv som var det i går, og ja, der skulle selvfølgelig være styr på ALT! sågar hvordan håret skulle sidde til punkt og prikke. Mit hår var store bløde krøller, hvor håret fra fronten var sammensat af de smukkeste røde roser, som fint matchede mit røde bånd, som jeg havde om livet. Kender du en, eller er du selv en konfirmand i år, og stadig ikke har helt styr på det sidste, vil jeg hjælpe dig på vej med noget inspiration! I salonen boomer vi med konfirmationsopsætninger, og jeg vil forneden vise nogle billeder af det der trender pt til den store dag. Generelt må det ikke være for "sat", og helt med store bløde naturlige krøller. Der er lidt til enhver forneden. Er du interesseret i guides til de forskellige opsætninger, slå gerne på tråden!


Og husk at nyde din dag med dine kære omkring dig, for den kommer ikke igen.

kh fra mig

Likes

Comments

kender i det hvor håret er kruset, krøllet og bare filtre efter at det dagen før har siddet i en kedelig knold? Det er fedtet og du har måske ikke nået at få vasket og friseret håret, og nu står man pludselig og skal se lækker ud til 70 års fødselsdag - Det var tilfældet for mig i sidste uge. Selvfølgelig var jeg typen der dagen før, skulle ligge og høre musik til rigtig sent, og vækkeuret blev snozet en gang eller 2, så meget tid var der heller ikke. DERFOR!! vil jeg i nedenstående video, vise hvor nemt det kan være at lave noget ret fansy. (synes jeg selv) men hvad skal jeg egentlige bruge til sådan en opsætning?


Et spejl skal bruges, så du kan se formen - hvis den skal rettes. Jeg bruger 3 helastikker, fordi jeg laver 3 knolde. Står du kun med 2 i hånden eller for den sagsskyld 4, er jeg sikker på at det også kan bruges.

Sørg for at lave knolden godt stor, så der er noget fylde og noget at forme. Du fæstner med nedenstående, dog ikke katten ;-)

god fornøjelse!


hvad synes i ???
kh fra mig


btw. tak til kitty for moralsk opbakning under hele optagelsen :P HAHA!

Likes

Comments

hej folkens. SÅ er påsken godt i gang. jeg bruger min mini-ferie på at lave ingenting og pleje mig selv. For mit vedkommende har jeg med vilje ikke planlagt den så meget denne gang, fordi jeg tit og ofte får en stram tidsplan, og så glipper det at holde ferie for mig. SÅ! jeg har i dag brugt dagen med mine skønne tøser i familien, hvor den stod på wellness-dag. Vi lagde ansigtsmasker, neglelak, ordnede bryn, og jeg fik mit crazy behov for at nusse og sætte hår tilfredsstillet - hihi. Lige lidt billeder skal der til for at mærke påskestemningen hos mig.

btw. kan i se et lille sneak peak af mine konfirmations-inspo billeder, jeg er i fuld gang med at lave til jer skønne læserer.


Er der også god påskestemning hos jer? måske jeg kan hjælpe den lidt på vej med en fed konkurrence! dét vil jeg hvertfald ikke sige nej til, hvis jeg var jer. HØR NU HER, alt du skal gøre:

- sende en mail til vinst@rabble.se med begrundelse for hvorfor DU skal vinde

- følge @RabbleOfficial på instagram

du kan altså vinde et supergavekort af 1000kr og der er hele 10 vindere! Konkurrencen starter 13. april og fortsætter helt til d. 17 april. Vinderne kåres d. 18 april! og husk, via rabble.dk kan du få lækre rabatkoder oveni hatten!

pøj pøj med konkurrencen og skøn påske til jer.

kh fra emma

Likes

Comments

At gøre en god sags tjeneste giver en dejlig samvittighed, og man føler man har udrettet noget godt! Der sker mange frygtelig ting i den verden vi lever i, nogle hændelser er tættere på os end andre - Trenden pt indenfor hår er "Noora-fra-Skam-længden" . Vi har mange kunder i salonen, som kommer ind og vil donere deres lange flotte hår, som de har brugt år på at få vokset langt. Tit og ofte hører vi selv fra kunderne, at de selv har en historie bag sig med kræftramte. Når håret bliver doneret, bliver det indsendt, og lavet til parykker, som de kræftramte kan bruge. Jeg synes det er en smuk ting! Jeg kender selv flere som er blevet ramt af den skrækkelige sygdom, og som intet kunne stille op. Når det virkelig brænder på, har man bare brug for hjælp - dérfor vil jeg opfordre ALLE der alligevel overvejer at klippe deres lange hår af, vel at mærke minimum 25 cm, at indsende det, så håret ikke går til spild. Vi må hjælpe hinanden til at gøre verden til et bedre og rare sted, kliché, but true.
god søndag!kh fra mig

Likes

Comments

SÅ lakker ugen mod enden. For mit vedkommende har den budt på en masse skønne ting!

Når jeg har tid om morgenen inden jeg skal ud af døren, bruger jeg den altid på at sætte håret lidt ekstra festlig. Hver dag er en fest, og det skal vi huske på! hvordan sidder jeres hår til dagligt?

alt ligefra søndags-hår, arbejds-hår og og fest-hår. Mine svigerforældre kommer om lidt, og vi skal sammen en tur i haven, den trænger og vejret er endelig til det! wuhu, god søndag!
kh fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw