Header

Contains affiliate links

Hej bloggen!
lige et lille mood-board af produkter, som jeg bruger henover sommeren, for at vedligeholde mine sommer lokker. Ikke fordi sommervejret ligefrem er her, men jeg synes stadig ikke i skal snydes!
Sol, saltvand og slidte spidser er ikke nogen god kombi, dérfor vil jeg give mine bedste råd til hvordan jeg beskytter mit hår sommeren over.


- Solen er med til at blege håret, hvilket jo ikke er sundt i sig selv, derudover beskytter den gode heat-protect også, når du bruger varme redskaber.
- Elastikkerne uden metal-dutten, gør at håret ikke knækker, når du river elastikken ud af håret, derudover laver det heller ikke et ensformigt bøj om håret, hvilket også kan forårsage, at det knækker.

- Den populære Wet Brush er god til filtret hår, og på den måde skåner man altså skællaget.

- Cappen er på sin plads, så håret undgår mindst sol og på den måde vil det ikke tørre helt ind og se slidt ud.

- skulle det ske at håret tørre ud, bruger jeg maroccanoil. Den er super god, og kan både bruges i vådt og i tørt hår. Mit hår har tildens til at kruse, og der bruger jeg den også til at "definere" håret, så jeg på den måde tæmmer det igen.

- En kur med masser af fugt, bruger jeg et par gange i løbet af ugen. Jeg lader den trække mens benene skal barberes, og husker selvfølgelig at bruge conditioner efter kuren er skyllet ud. Den lukker nemlig skællaget og sørger for at kuren ikke har været forgæves. Dérfor bliver håret også så silke blødt. Er du i tvivl om hvad man nu lige gør hvornår, så læs med her.

kunne du bruge mine råd til noget - og hvad gør DU for et lækkert sommer-hår?
kh fra mig .

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Tiden nærmer sig hvor man skal på ferie og måske frygter at komme hjem med en lækker afslappet ferie og lokker af grønt hår. - øøh, det bestilte jeg ikke med i feriepakken??
Mange undre sig nok over hvorfor det sker, hvad man kan gøre for at forhindre det, og hvad kan man gøre, hvis skaden er sket. Jeg har lavet lidt reseaech om hvorfor håret bliver grønt, ganske interessant. Tag og lyt med, hvis du alligevel sidder i bilen på vej syd på, eller er på vej et andet sted hen for at holde din ferie.

Den grønne farve kommer fordi vandet i poolen indeholder opløste metaller ELLER levende alger. De levende alger og de opløste metaller kommer, hvis ikke PH-værdien er på 7, og det er nemlig Chlor der skal neutralisere vandet, så det er i balance.

Den grønne farve sætter sig oftest fast i blond hår, fordi det lyse hår i forvejen ikke har nogle farvepigmenter.

For at hindre det sker, er det oplagte jo klart at sætte håret op i en høj knold -det gør jeg selv. og hvorfor er det oftes kun spidserne der er modtagelige overfor det grønne? Længderne i håret er det mest slidte, og derfor står skællaget også mere åbent, og er derfor modtageligt overfor alt. Derfor er det oftes også mere synligt der. Derudover, er man blond, så vil spidserne være det mest lyse, og det afhænger jo også af det grundlag farven kommer på.

iih og ååh, nu skete det alligevel - kæresten skubbede mig i, eller jeg havde lyst til at dyppe det hele i, fordi hedebølgen ramte! jeg har aldrig selv prøvet det, men en god shampoo/kur/balsam med røde pigmenter i skulle klare det grønne skær. Rækker budgettet ikke helt til at købe det for at bruge den, den ene gang, så skulle ketchep også være en løsning! Det lyder ret nasty, men sagen er den at grøn og rød er komplimentær-farver. De står altså i kontrast til hinanden, og derfor opløser de hinandens farver. Lad den røde farve trække og hold skarpt øje med, hvornår den grønne farve er aftaget. På den måde kan du helt droppe at klippe dine længder af! wuhu

Hvad er dine erfaringer, og har DU nogensinde prøvet at få grønt hår? - giv mig et prej.
husk at følg med på min instagram emmadit

kh fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen

Et lidt sent indlæg, MEN! jeg synes i skal beriges om det event jeg var til for noget tid siden. amazing jewelry er skønne smykker, og der er gode tilbud på hjemmesiden NU. Jeg er nemlig så heldig at være blevet brand-ambassadør. Så derfor tog jeg mine veninder under armen, og sammen tog vi til smykkeevent i Vejle.
Ved et uheld er jeg kommet til at tage mange billeder af maden, haha.. så det er blevet til det her af billeder.


Stemningen var i top, der var livemusik, bobler OG tapas i den anledning. Derudover var det hele plasteret ind i lækre smykker, og jeg skulle selvfølgelig have nogle med hjem!

Disse skønne øreringe, perfekt til en sommerfest! jeg bruger dem også på job, som en fin detalje. Derudover lidt ringe, som jeg vil vise, når jeg tager flere close-up billeder i den kommende tid.

kh fra mig

Likes

Comments

Som nogle nok ved, var jeg i Grækenland for nogle uger siden. Grækenland var smuk. Den var så skøn frodig med smukke blomster og planter! vildt skønne omgivelser at koble fra i. Jeg tog lidt hår-billeder i dén andledning. Lad jer inspirere, og drøm jer væk til lækker sol og skønne blomster, når nu vi ikke kan få det her i dk...



Kh fra mig

Likes

Comments

Som nogle måske har bemærket, hvis man følger mig på snapchat og Instagram, så er jeg lige hjemvendt fra en uge i det græske. SKØNT og TILTRÆNGT.

Da jeg ligger og kampsveder på min solseng ved stranden i 35graders varme, blev jeg inspireret til at lave et lille oplæg. Det forstår man jo godt som pige, når det lange hår får lov at klaske klistrende ind til kroppen, mens man ligger og steger. DERFOR vil jeg give mine 3 bud på en nem opsætning, som du kan lade dig inspirere af, når du skal på stranden. hvad gør i med jeres hår? jeg hader når mit hænger, og sætter det ofte op. På den måde undgår jeg også at få det i saltvand osv.

billed nr.1
En hestehale kan alle lave - jeg snor derefter hestehalen så den bliver "tight", og fæstner den rundt om elastikken med en ny elastik. - Gir det mening?

billed nr.2
En almindelig fletning, der bliver viklet rundt som en snegl, og sat fast med hårnåle.

billed nr. 3
en snoning i den ene side, som slutter i en lækker tilfældig knold går aldrig af mode,
hvilken en er jeres favorit? ;-)

btw. kan du følge med i min hverdag og få hurtige idéer til lækkert hår på min instagram og snapchat emmadit

knus fra mig

Likes

Comments

Hej igen!
som sagt har jeg lige været på skole. Jeg fik topkarakter for min langthårsopsætning, som du kan se her. Derudover skal man også som frisør kunne ligge makeup udfra ansigtsformer, klædelighed, farve-konbinationer osv. Man bliver altså ikke udlært makeup-artist, men får evner og erfaringer til at kunne udføre det i salonen. Det skal som minimum være bestået for at kunne tage frisør-uddannelsen.

inden prøven farvede jeg hendes vipper, bryn samt rettede dem. Desværre fik jeg ikke noget før billed af brynet, men waw en forvandling og form de fik.

Da det er helheden makeup-testen bliver bedømt på, skulle håret selvfølgelig også se lækkert ud. Ikke for fint, og ikke for hverdags-agtigt. Hvad synes i om makeuppen? Konstruktiv kritik modtages med kyshånd, da det ikke er min stærke side!

kh fra mig ;-)

Likes

Comments

så er det blevet skoletid igen. Denne gang står den på langthårsfrisering (opsætning) og makeup, som jo er mine favoritter! jeg er i mit es. forneden kan i se lidt billeder af hvad jeg skal sætte til langthårsprøven, og jeg har undervejs forsøgt at gøre det lidt til en hår-guide. En af de lidt svære, men sjovt! opsætnignen er en chanel-knude med en Marylin Monrie-ish front.

det kræver selvfølgelig sit at få den så ren-friseret. Jeg bruger en lækker shine fra Maroccanoil, som får det til at se lækker "rent" ud i friseringen. Når håret skal fønes i den ønsket retning, føner jeg det i en gel for at give håret noget stivhed, og undervejs bruger jeg ca. en hel lak, den er smadder god, den fra GHD - så holder det hvertfald! 
TIP: når håret skal holde i den bestemte frisure, er det en god idé IKKE at have nyvasket hår. ​Det holder bedre, og er nemmere at have med at gøre, fordi det ikke er rent.
kh fra mig

Likes

Comments

SIG SMIIIIL! for nu er de hvide tænder på vej, uden tandafblegning eller andet dyrt, vil jeg vise et lille lækkert trick! står du og skal på date, eller måske stille op til det store familieportræt, så se lige med her. Et skønt og nemt trick, er at bruge bananskrælden til at smøre på tænderne, wupti, og jeg ved ikke hvorfor, men så er der hvide tænder for alle pengene.
​ 


Kh fra mig

Likes

Comments

nu er det snart for alvor sommer - solen skinner og jeg nyder det i fulde drag!. Apropos sommer, så har jeg en uges ferie til Kreta lige om hjørnet, og jeg glæder mig helt vildt. OG! I den andledning, vil jeg gerne vise en af mine lækre kjoler frem, som helt klart skal pakkes med ned og syd på. Kjolen er limited edition, hvilket vil sige, at der kun findes 200 eksemplarer på den, og jeg synes det er med til at gøre den unik. Claire Sofié har et hav af forskellige lækre sommerkjoler, så tjek dem ud, hvis du mangler lidt nyt til gardaroben.
Det er dansk, det er godt, og så er kvaliteten i top! ;-)
#myclairesofie


Jeg har stylet den med en lækker blazer, og håret en simpel flet, sat fast bagpå.

Jeg håber i alle har nydt en solrig dag.
Kh fra mig

Likes

Comments

måske har du lige overstået ræset med de mange konfirmationer, hvor håret har fået lov at klaske kedeligt, og det så senere på dagen, er blevet sat i en hurtig hestehale pga. varmen, MEN! der findes andre alternativer, som altså også er nemme. jeg vil forneden liste nogle nemme hår-guides op, som i kan forsøge jer med derhjemme. De er top nemme, og jeg forsøger her at få ALLE med.

billed nr.1: her kan du altså selv vælge hvor mange "blomster" du skal lave og hvor de skal sidde. men sørg for at riv godt i fletningen (start altid forneden og op) og kun i den ene side, fæstne med en hårnål under. Jeg køber de billigste billige nåle lige her.

billed nr. 2: tag en god tot hår bag øret, og lav en almindelig fletning, sørg for at der er noget hår foran mod ansigtet, så det syner som et pandebånd. Riv i fletningen, og gør den så stor som ønsket. Fletningen fæstnes med nåle på modsatte side af hovedet, som vist på billed nr. 2

billed nr. 3 sørg for at lave hestehalen i den ene side og lad så den franske fletning (kan du ikke den franske, så kan det gøres med en snoning) gå hen imod hestehalen fra den anden side. Hestehalen krølles og hver passé (tot) fæstnes med en nål, som vist på billed nr. 2. Sæt derefter den franske fletning henover, så den "rammer" knolden ind. Riv i fletningen, som vist på de andre billeder, og du kan til sidst sætte sten i, som prikken over i'et. Elastikkerne holder godt ved håret, og kan købes her.

tak til min smukke kusine for at sidde model ;-)

- hvilken er din favorit?
kys fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw