jeg har et lækkert tip jeg bare ikke kan brænde inde med! kokosolie er det nye sort - for mig er det hvertfald. jeg vil komme med 4 lækre ting du kan bruge kokosolie til, udover at have det stående i et køkkenskab. Normalt ville jeg hive fat i mine produkter, som står ude på badeværelset, men det her måtte og skulle jeg bare prøve! Jeg vil opfordre alle der læser med til at gå i krig derhjemme, og fortælle mig, hvad i synes?? jeg er besat.

1. har du hen over vinteren fået tørt og trist hår? brug kokosolie i dit hår, inden du går i seng. Red håret godt igennem og sæt det i en knold, så er det nemlig til at sove med. HUSK håndklæde til puden, så du ikke er badet ind i det næste morgen. Vask håret næste dag – og dit hår er fugtet som aldrig før. Kokosolie er nemlig bedre til at trænge ind i hårets skællag end andre olier, og wupti! så har du silkebløde lokker - husk at have fokus på de slidte længder og vær opmærksom på doseringen af kokosolien.
TIP: En god idé kan være at påføre shampoo inden du skyller ud med vand. Olie og vand går ikke så godt hånd i hånd, og det glemte jeg desværre, så jeg havde rigtig svært ved at få det skyllet ud! haha det man lærer i gymnasiet går desværre tabt noglegange..


2. Frosten er for alvor slået til, og læberne har tildens til at revne, mine har hvertfald! er du vild med smagen af kokos? så ville det være det oplagte at fugte læberne med den købte kokosolie. Fedtsyrerne i kokosolien laver nemlig en barriere, som holder fugten fast. Smør blot olien på dine læber og lad sidde.

3. Som frisørelev har man meget tørre hænder, fordi de konstant er i kontakt med vand, derfor lavede jeg et lille eksperiment med at påføre kokosolien på mine tørre hænder. Kokosolie er naturlig fugtgivende, og er bare lækkert til tørre steder. Jeg brugte det også på mine tørre albuer og fødder.

4.jeg har ofte hørt at man kan anvende madvarer til "hjemme-spa", og da jeg synes der er et hav af kosmetiske produkter jeg ikke helt kan finde hoved og hale i, og samtidig med at det koster en bondegård, så fik jeg denne gang en idé om at lave min egen body-scrub med kokosolie. Jeg fandt et hav af opskrifter på nettet, men er inspireret ud fra dem til at lave min egen.

opskrift:

- 2 dl groft salt (sukker kan også bruges, hvis huden er lidt mere sensitiv - salt og sukker peeler huden)
- 2 spiseskeer honning ( honning og olien fugter huden)
-2 spiseskeer kokosolie

Jeg læste et sted at det kunne være en god idé at putte citronsaft i, det skulle virke rensende på huden.


scrubben er helt fantastisk og det var slet ikke nødvendigt at påføre almindelig lotion på kroppen efterfølgende, fordi den ligger et naturligt fugtgivende lag. har du andre gode oplever med kokosolie, må du meget gerne dele det med mig?

kh fra mig

Likes

Comments

Hej folks!

jeg håber i alle er kommet godt i gang med jeres dag. Min byder på dameklip i salonen, men først vil jeg lave et lille indlæg til mine skønne læsere. Jeg har haft god tid her tid morgen, for jeg møder heldigvis først senere. HURRA!.
Det er ikke alle der har god tid om morgenen, og så vil man gerne trække den længst muligt i den dejlige varme seng, og jeg forstår det godt, for hvem gider op en kold januar dag? ikke mig hvertfald.

- Nogle gange har man bare en træls start på dagen. Har man ikke lige fået det rigtige ben ud af sengen, er vejret trist og gråt udenfor, eller er man kommet for sent op, så frygt ikke ej! din hårdag kan stadig reddes om ikke andet! Jeg laver tit en "bun", som løsning på lokkerne. Den kan jo være alt ligefra stram og højt på hovedet til en løs messy bun i nakken, og her kan alle være med! Jeg synes det er fedt, fordi de alle giver et anderledes look, og så tager det ingen tid.

Jeg elsker at bruge pinterest, når jeg selv skal inspireres og har i anledningen fundet lidt forskelligt frem, som jeg også håber i vil lade jer inspirerer af. Hvilken er jeres favorit? Selv er jeg helt tosset med at kombinere min knold med en fletning, som jo også pt er en trend.

Hvad synes i om dagens bun - og hvordan kan i selv lide at lave jeres?
kh fra mig

Likes

Comments

Hej alle! og længe siden

Beklager min manglende aktivitet, og øv for det. Der er dog en helt naturlig forklaring, og det vil jeg gerne fortælle jer kort om, inden det går løs på bloggen igen.

Til dem der ikke ved det, så er jeg igen i fuld gang med frisøruddannelsen, og derfor har jeg i en periode været lidt tavs. Jeg har brugt super meget energi på at lade batterierne op, for det skulle der til. Med min nye energi er jeg klar til at vise mere på bloggen - jeg vil fremover bl.a. begynde at bruge bloggen til at vise mit arbejde. Både i salonen, på skolen og mine fritidsprojekter. Jeg håber i vil tage ligeså godt imod det, som mine skønhedstips og v-logs, som i dog stadig ikke helt slipper for!

En lille spirreren i maven begyndte så småt at vokse dengang helt tilbage. Siden jeg har været helt lille, har jeg altid været utrolig glad for at kreere hvad som helst med hænderne, for det er da fantastisk hvad man kan. Billedet var til en prøve på frisørskolen, hvor håret skulle fønes op i c-form.

Jeg kan ikke vente med at få en større faglighed indenfor området, og jeg vil glæde mig til at vise hvad jeg lærer igennem skønhedsbranchen!

du kan følge med på :

facebook.com/emmaditlevsen

instagram.com/emmadit

ses vi?

kh fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

Som i nok ved, er min store passion hår og makeup. Derfor vil jeg vise jer hvor jeg spenderer en del af min tid. Min "makeup stand". Den er ikke helt færdig endnu, da jeg mangler en reol/skuffe ved siden af til al mit makeup. Det har jeg ikke stående fremme, som så mange andre, fordi jeg synes det ser rodet ud. Min lille stand står inde i soveværelset, så jeg synes ikke det er særlig flatterende at vågne op til om morgenen. Det er oftes også her jeg sætter hår om morgenen, mens jeg drikker min morgenkaffe, og så er dagen ellers i gang! - skønt

og til dem der ikke ved det, er det ikke kun makeup og hår jeg interesserer mig for. Jeg er også helt ekstremt tosset med katte! haha.
Kys fra mig

Likes

Comments

Jeg tillader mig at dele dette billed med jer! Det var en opsætning, som jeg lavede til en konfirmation sidste år. Jeg er smadder stolt af den, og vil derfor gerne vise jer opsætningen! Det er en såkaldt vandfaldsfletning i begge sider, hvor jeg har samlet den sidste del af fletningen, hvor den er flettet almindeligt og så har jeg sat den op med nåle. For at få blomster-effekten, har jeg revet på ydersiden, så "blomsten", ligner mere en blomst.

TIP: jeg fuldender opsætningen med prinsessekrøller!
if you like, slå gerne på "tråden", så vil jeg lave en video omkring hvordan man laver den.

jeg håber i har haft en dejlig dag, og nyder ugen.

kys fra mig

Likes

Comments

På en kedelig grå søndag hvor mørket er faldet på, bruger jeg min aften på at kigge inspirationsbilleder - er dybt fascineret af hvordan håret kan defineres som kunst, utroligt ikke?

Min inspiration kommer fra modemagasiner, instagram, pinterest og søgning på nettet, hvor jeg her har lånt billederne fra. Kun fantasien sætter grænser, og hvor er det dejligt. Jeg håber alle mine skønne læsere har haft en dejlig weekend!
kys fra mig

Likes

Comments

Hej bloggen!

jeg har været så smadder heldig at få æren af at lave en styling til et fotoshoot, som skal bruges til et blad - og hvor er det dejligt! Da det er et forside-billed der ankommer sidst i november med rød baggrund, tænkte jeg at store volumiøse bølger kunne være på sin plads, da det jo er i starten af juleræset. - Det er nemlig både feminint og festligt og er prikken over i'et på det lækre outfit!
Så hvordan gør man? det er slet ikke så svært at lave lækre bølger, men nogle der også holder og skaber fylde er ikke altid det letteste, hvis håret er dejlig tungt og langt. Jeg bruger en teknik, som jeg bestemt synes du skal se!


1)
en spidskam er et musthave til denne styling. Jeg bruger den til at inddele håret i sektioner, så hver passé (tot) bliver lige store. Jeg bruger mine clips til at fæstne håret, så det holder dets form. Jeg har et hav af dem, men man kan også bruge hårklemmer. MEN! Mine clips er billige og kan købes lige her

2)
Start altid med at inddele håret i den skilning man ønsker. I dette tilfælde skulle det være en midterskilning - det slanker så dejligt til ansigtet. Jeg bruger et lækkert produkt fra paul mitchell, en god mousse, som stivner håret, og det vil derfor være nemmere at arbejde i. Det er vigtigt at hele håret bliver krøllet, så man ikke står med en såkaldt "fiskekrog" i sidste ende. Krøllen man har lavet skal samles og derefter fæstnes, som vist på billedet forneden. Når krøllen skal laves, er det vigtigt at den laves højt i forhold til hårets gro-retning. Det hedder at overdirigere, og når man gør det skaber det mere volumen til bunden af håret. Fæstner man krøllen under hårets gro-retning bliver den underdirigeret og der vil ikke syne så meget fylde ved hovedbunden.


3)
Krøllerne sættes fast som mursten, altså forskudt, som vist på nedenstående billed. Jeg bruger en god hairspray det er med til at stivne hårets nye form.

4)
Det er smadder vigtigt at krøllerne er helt kolde, for ellers vil krøllerne falde ud, når clipsen fjernes. I mellem tiden bruges tiden på at lægge make-uppen.

5)
Så er tiden kommet til udfriseringen, som skaber den fulde og færdige styling. Hvem skulle have troet at det sjove granny-hair skulle blive til en fin styling? det ligner jo noget vores oldemødre ( hvertfald min) kunne finde på at sætte i gang, nok om det! Her friserer jeg forsigtigt i krøllerne, og toupere ved hovedbunden, så håret ikke klasker. I det smukke hår friserede jeg bølgerne sammen, så det ville give en fed effekt på billedet.

Håret blev sat forsigtigt tilbage i bølgerne, så den lækre detaljeret BH kunne komme til sin ret, som hun btw. selv har designet, mega sejt! Jeg laver finish med en shinespray og ligger de små hår ned med varmen fra mine hænder. Det var en god aften og en dejlig udfordring - tak fordi du kiggede med!
kys fra mig 

Likes

Comments

Hej bloggen!

Jeg elsker hår. Det er der vidst ingen tvivl om, og selv en kedelig hestehale kan være lækker lækker, og det vil jeg vise jer hvordan! Jeg hader når håret vil lave knuder i friseringen og endnu værre er, når den falder ned i løbet af dagen. Det har jeg nemlig tit og ofte selv oplevet. ØV. Derudover er den kolde efterårs luft heller ikke så sjov, og pludselig er håret udover det hele i ansigtet.

Jeg har fået æren at lave lækkert hår på smukke @Sonjadavidsen til hendes outfit-billeder. Bliv hængende og se hvordan!

1) lav denne fine dims, som er vist forneden. Elastikken hænger bedre fast i håret, men er på sigt ikke en god løsning. Skal den have fuld smadder på dansegulvet i byen, burde du overveje det!

2) start med at vandsprøjte håret, det gør håret tilbøjeligt til at ændre form. Det er vigtigt at håret er fønet i den retning håret skal sidde i - det er for at undgå "knuder". På frisørsprog hedder det at forberede håret.

- Den lækre børste Sonja bruger er en "tangle Teezer" og er god til at frisere filtret hår ud.
børsten kan købes lige her

3) jeg bruger en friseringsbørste fra HH Simonsen, som er smadder god at bruge til at samle alle de små strå. Her friserer jeg håret i den højde, som jeg vil have hestehalen.

"FACE YOUR LIFE" - styling is everything, elsker det citat!

4) placér den første hårklemme, og før resten af elastikke rundt om håret, og derefter fæstne med den anden hårklemme.

5) tag en passé (tot hår) under hestehalen og drej den rundt om elastikken, så den ikke længere er synlig. Men hvordan fæstner man den så? STAY TUNED, se med nedenunder!

6) stik en hårnål op gennem hestehalen og tag totten du har viklet rundt om håret ind i nålen, og træk den derefter ud igen, så resten af totten bliver trukket med ned i hestehalen, og derved bliver usynlig - smart ik?

7) sidste step er finish.. Jeg har brugt en hulens masse lak, glattet hestehalen, så alle de små lag i håret er blanke, og så topper jeg med en skøn olie fra moroccanoil, som du forøvrigt kan læse mere om her healthy hair

Billederne er lavet i forbindelse med det nye lækre brand OW Intimates

kys

Likes

Comments

Hej bloggen!

Solen er ret hård ved ens håret, og mit hår er blevet en anelse tørt og slidt henover sommeren, selvom jeg lige er blevet klippet. Mit tip til jer skønne læsere, er helt klart at bruge moroccanoil. Jeg elsker produktet, fordi det bl.a. kan anvendes i både tørt og vådt hår -jeg bruger det ofte inden jeg føntørre håret, så det ikke tager for meget skade. HUSK! det må kun være i længderne, for ellers vil håret syne fedtet og så vil det klaske for meget ved hovedbunden. Min fingerregel er at bruge produktet i det hår, som hænger fra en hestehale, og ikke længere ind. Disse små prøver på nedenstående billede, er lækre lige at have med i sin håndtaske, og kan købes til billige penge lige her, hvis du står og overvejer at skifte ny olie, er det en fin lille starter, for at se om det er noget der behager ens hår -Jeg selv kan hvertfald anbefale det.


Jeg nyder de sidste solstråler inden efteråret tager fat for alvor, gør i også?
vi ses snart igen!Likes

Comments

Hej bloggen!

Jeg har nydt søndagen på sofaen. Energi niveauet har været helt i bund, og så fik jeg en idé at tippe jer skønne læsere om en effektiv måde at vaske sine makeup-pensler på, som jeg selv bruger. Jeg er ikke selv særlig god til at få gjort mine ting rene i hverdagens stress og jag. Derfor gør jeg det ekstra grundigt og på en meget effektiv måde, når jeg endelig får taget mig sammen.
Mit tip i dag er nemlig at vaske alle dine makeup-brushes i opvaskemiddel, især den jeg bruger til foundation, trænger altid en ekstra gang. Jeg bløder dem op i lunken vand, så har sæben nemmere ved at sætte sig, fordi hårene bliver bløde. 

Super effektiv, de bliver mega bløde og så er det billigt! Det er super vigtigt at få fjernet alle de gamle makeup rester, fordi det er gammel skidt der kan sætte sig i porerne, og på sigt kan få din hud til at gå i udbrud - ikke smart! Penslerne får lov at lufttørre på et håndklæde, så hårene falder tilbage til deres naturlige form.

Alle mine pensler jeg bruger til makeup er fra Nilens Jord - De er af god kvalitet, og super nemme at bruge.


Jeg håber i alle har haft en skøn søndag, og er klar til en ny uge i morgen

kys fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw