Header

kender i det hvor håret er kruset, krøllet og bare filtre efter at det dagen før har siddet i en kedelig knold? Det er fedtet og du har måske ikke nået at få vasket og friseret håret, og nu står man pludselig og skal se lækker ud til 70 års fødselsdag - Det var tilfældet for mig i sidste uge. Selvfølgelig var jeg typen der dagen før, skulle ligge og høre musik til rigtig sent, og vækkeuret blev snozet en gang eller 2, så meget tid var der heller ikke. DERFOR!! vil jeg i nedenstående video, vise hvor nemt det kan være at lave noget ret fansy. (synes jeg selv) men hvad skal jeg egentlige bruge til sådan en opsætning?


Et spejl skal bruges, så du kan se formen - hvis den skal rettes. Jeg bruger 3 helastikker, fordi jeg laver 3 knolde. Står du kun med 2 i hånden eller for den sagsskyld 4, er jeg sikker på at det også kan bruges.

Sørg for at lave knolden godt stor, så der er noget fylde og noget at forme. Du fæstner med nedenstående, dog ikke katten ;-)

god fornøjelse!


hvad synes i ???
kh fra mig


btw. tak til kitty for moralsk opbakning under hele optagelsen :P HAHA!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

hej folkens. SÅ er påsken godt i gang. jeg bruger min mini-ferie på at lave ingenting og pleje mig selv. For mit vedkommende har jeg med vilje ikke planlagt den så meget denne gang, fordi jeg tit og ofte får en stram tidsplan, og så glipper det at holde ferie for mig. SÅ! jeg har i dag brugt dagen med mine skønne tøser i familien, hvor den stod på wellness-dag. Vi lagde ansigtsmasker, neglelak, ordnede bryn, og jeg fik mit crazy behov for at nusse og sætte hår tilfredsstillet - hihi. Lige lidt billeder skal der til for at mærke påskestemningen hos mig.

btw. kan i se et lille sneak peak af mine konfirmations-inspo billeder, jeg er i fuld gang med at lave til jer skønne læserer.


Er der også god påskestemning hos jer? måske jeg kan hjælpe den lidt på vej med en fed konkurrence! dét vil jeg hvertfald ikke sige nej til, hvis jeg var jer. HØR NU HER, alt du skal gøre:

- sende en mail til vinst@rabble.se med begrundelse for hvorfor DU skal vinde

- følge @RabbleOfficial på instagram

du kan altså vinde et supergavekort af 1000kr og der er hele 10 vindere! Konkurrencen starter 13. april og fortsætter helt til d. 17 april. Vinderne kåres d. 18 april! og husk, via rabble.dk kan du få lækre rabatkoder oveni hatten!

pøj pøj med konkurrencen og skøn påske til jer.

kh fra emma

Likes

Comments

At gøre en god sags tjeneste giver en dejlig samvittighed, og man føler man har udrettet noget godt! Der sker mange frygtelig ting i den verden vi lever i, nogle hændelser er tættere på os end andre - Trenden pt indenfor hår er "Noora-fra-Skam-længden" . Vi har mange kunder i salonen, som kommer ind og vil donere deres lange flotte hår, som de har brugt år på at få vokset langt. Tit og ofte hører vi selv fra kunderne, at de selv har en historie bag sig med kræftramte. Når håret bliver doneret, bliver det indsendt, og lavet til parykker, som de kræftramte kan bruge. Jeg synes det er en smuk ting! Jeg kender selv flere som er blevet ramt af den skrækkelige sygdom, og som intet kunne stille op. Når det virkelig brænder på, har man bare brug for hjælp - dérfor vil jeg opfordre ALLE der alligevel overvejer at klippe deres lange hår af, vel at mærke minimum 25 cm, at indsende det, så håret ikke går til spild. Vi må hjælpe hinanden til at gøre verden til et bedre og rare sted, kliché, but true.
god søndag!kh fra mig

Likes

Comments

SÅ lakker ugen mod enden. For mit vedkommende har den budt på en masse skønne ting!

Når jeg har tid om morgenen inden jeg skal ud af døren, bruger jeg den altid på at sætte håret lidt ekstra festlig. Hver dag er en fest, og det skal vi huske på! hvordan sidder jeres hår til dagligt?

alt ligefra søndags-hår, arbejds-hår og og fest-hår. Mine svigerforældre kommer om lidt, og vi skal sammen en tur i haven, den trænger og vejret er endelig til det! wuhu, god søndag!
kh fra mig

Likes

Comments

ENDELIG er foråret på vej. Det giver jer, og især mig selv, mulighed for at stoppe op, trække vejret, og nyde det dejlige forårs-vejr. For mig giver det en skøn fornyet energi! Jeg suger al hvad jeg kan af sol og varme til mig - Mange af os er travlt optaget af at præstere på arbejde, i skolen eller livet generalt. Måske føler man endda at den ene dag tager den anden, og pludselig er det søndag, og så gik dén uge. Klar til en ny? hm.... jeg synes det er på tide at stoppe op og give sig selv en gang selvforkælelse. Min blog er primært dedikeret til skønhed og beauty. Men skønhed og beauty kan komme såvel udefra som indeni, og hvordan får man det egentlig godt både på indersiden og ydersiden?

Der er intet bedre end en gang kræs om sig selv, og det er ofte forskelligt hvad man selv finder tilfredsstillende. Jeg har efterhånden erfaret hvordan jeg selv får slappet af, og vil forneden liste nogle punkter op til hvordan jeg får slappet af i kroppen og føler velvære og behag i mig selv.

1. Jeg nyder at pleje min hud. Jeg leger gerne "wellness-dag", hvor jeg tager mig tiden til det. Jeg starter med at nuppe et langt og dejligt bad, hvor jeg tænder lidt sterinlys og sætter lidt afslapningsmusik på. Så er stemningen ligesom sat! Jeg elsker at smøre mig ind i skønne produkter, hvor jeg virkelig føler at kroppen bliver som en blød barnerumpe ;-) dem finder jeg gerne til SU-venlige priser lige her på Nordicfeel, som er en skøn online webshop, der sælger billigt makeup, plejeprodukter, parfumer mm.

Måske føler jeg for en skøn ansigtsmaske, en bodyscrub eller noget tredje. Samtidig går mine tanker på at finde alle de positive ting ved min tilværelse! ikke fordi jeg hader den, tværtimod, men nogle gange er det rart at minde sig selv om hvor godt vi har det.

2. Jeg nyder at finde balancen mellem alt. Isæt hvad mad angår, fordi jeg elsker det så højt. Jeg er virkelig til en tyk fed sovs med gode pommes, og vil samtidig gerne have den sunde salat. Og nogle gange giver jeg mig selv den "treat" at drikke en masse vand, for at rense ud. Jeg synes min hud bliver pænere, mine negle, og ikke mindst mit hår. Dét giver en helt anden velvære i min krop, og jeg føler mig i balance. PRØV DET.

3. Noget andet der giver mig velvære i kroppen, er at jeg hellere vil sige engang for meget nej end ja. Jeg synes selv, at jeg har en tendens til at tage munden for fuld. I kender sikkert til det selv? Vi forsøger hele tiden at balancere gennem hverdagen. Vi skal både være en god kæreste, forældre, en god ven eller veninde, eller en kollega og samtidig skal vi også være åbne for, hele tiden at skabe nye relationer. For mig er det umuligt, og det har jeg accepteret, selvom jeg gerne vil. Jeg ville ønske jeg kunne pleje og passe alle mine relationer, men nogle gange må man prioritere uden at have dårlig samvittighed.

4. Jeg har nogle gange forfærdelig mange tanker. Jeg er typen der analyserer og fortolker alting. Min måde at få renset ud af tankerne på, er at dyrke motion. Om det så er en gåtur i lækre omgivelser, en gang styrketræning i fitnesscenteret eller dans. Samtidig giver det mig en tilfredshed i kroppen efterfølende. Tænker du det er fremgangsmåden for dig, synes jeg du skal hoppe forbi webshoppen bodystore, som altid har skønne tilbud indenfor træning og helse - måske du bliver inspireret og måske endnu mere motiveret, good luck!

5. Har jeg ekstra tid en morgen, gør jeg mig gerne ekstra lækker. Ikke nødvendigvis for min kæreste eller min arbejdsplads, men for mig selv. Med min morgenkaffe i hånden, forsøger jeg mig med en ny øjenskygge, eller måske jeg er inspireret til at sætte håret lidt mere festligt end normalt. Dét må da give noget kulør på tilværelsen!


Jeg håber ovenstående har inspireret jer til endnu mere velvære og velbehag :-)


#weirdisthenewblack - jeg hviler bedst i mig selv, når jeg er mig selv, også selvom dét er underligt!

indlægget er lavet i samarbejde med rabble.dk

kh fra mig

Likes

Comments

Skøn model jeg havde med mig i studiet. Vi tog billeder af hende en kedelig regnvejrs-søndag, ikke umiddelbart noget billederne afspejler! jeg er piv stolt, og synes de blev rigtig gode - den stod altså på testshoot igen. AND I LOVE IT! se lige de fantastiske billeder, som vi fik taget. Hun var en god model, og jeg er især vild med det farvespil, som er i hendes hår. Det synes jeg giver en maks fed effekt, når det så bliver sat, på den ene eller anden måde.
hvad synes i?

Sanne min model er selv udlært frisør, og kunne hjælpe mig med stylingen eller komme med gode råd. Sammen fik vi nogle fede billeder med hjælp af Jørn Killdal, som trykkede løs på kameraet.

I alt en smadder hyggelig dag!

all styled by me -

følg min hverdag på:
snapchat: emmadit
instagram: emmadit

Likes

Comments

mine sidste par uger har budt på en masse dejlige ting. Jeg er blevet udfordret, og synes selv jeg har lært en HEL del indenfor frisørbranchen. Jeg vil derfor i det her indlæg dele nogle billeder, hvor jeg står bag makeoveren.


.

Billederne vist foroven er efter billeder. Billederne er både farve- og klippebehandlinger. Fremadrettet vil jeg have 30% på dameklipninger i salonen, og jeg er super motiveret!

Jeg håber i har en god uge og snart er klar til noget weekend. Min weekend står på afslapning og måske lidt film redigering til jer læsere!

Hvilken er jeres ynglings? personligt er jeg selv til den helt korte, mega tjekket! men Noora-fra-skam længden er pt også en fed trend ;-)

kh fra mig

Likes

Comments

Min blog skal tage udgangspunkt i det arbejde jeg går og laver til dagligt. Derfor synes jeg at jeg vil vise de bedste af de bedste billeder (synes jeg) frem i et nyt design. Jeg har derudover fået inddelt min blog i kategorier, så det er nemmere for jer læsere at søge rundt i mine indlæg. De vil være at finde under kategorierne, hair, makeup, beauty-tips, og fashion! Jeg håber i vil bruge tid på lige at surfe lidt rundt og tjekke den ud. hvad synes i?

OG! så er jeg netop indgået i et samarbejde med Rabble.dk - Rabble er kendt fra norden, og repræsenterer en del fede brands! Jeg er blevet spurgt om jeg vil være ambassadør for den danske side, og det vil bl.a. indebærer at jeg kan give mine søde læsere fede rabatkoder! fortsættelse følger.

kh emma

Likes

Comments

NU er det tid til min part 2, af min søndags-oplevelse. Fotografen har været smadder dygtig, og billederne forneden er hvad der er kommet ud af det.
btw. kan du tjekke nogle af hans andre super cool billeder ud lige her Søren Rajczyk

Jeg er super tilfreds med stylingen af håret, som skulle virke rigtig vådt og sleeky-agtig. Jeg påførte et vidunderligt produkt fra L'oreal, "ekstreme splash" som er beregnet til "wet-look". Men jeg kan også klart anbefale dette skønne produkt fra TIGI Catwalk, hvis du vil igang derhjemme!

Efter at have påført det i håret, skitserede jeg bølgerne, og satte det fast med klemmer, så det kunne tørre i dets nye form. Er du interesseret i at vide hvordan man laver de skønne bølger, så giv mig besked.


Håret skulle se koldt og "hårdt" ud i looket, fordi det skulle matche omgivelserne. Men hvorfor lige dé omgivelser, og hvad ligger til grund for hele opsætningen. Jeg har interviewet Anne-Mette Hansen, som er international fashion studerende, der står bag hele set-uppet.

hvad går projektet ud på?
Der skulle kreères et galleri billed, hvor dansk design møder fotografi
"Danish design meets photografy" , et samarbejde mellem de to.

Hvad er tankerne bag location?

Hovedinspirationen har Anne-Mette Hansen fået fra den spanske kunstner Salvador Dali. Billedet "Swans reflecting elephant", inspirerer til at skyde billederne i vandet, hvor reflektioner kan ændre et objekt. Her står kontrasterne helt tydeligt. Det skarbe vs. flydende.


hvad har inspireret dig til outfitet?
Maleriet er fra 1937, og derfor har hun fundet inspiration fra biler i samme tidsramme. Outfittet skulle bære præg af kant og skarphed, som biler har, ift. Billedet som Salvador Dali står for. De forskellige objekter/elementer i bilerne tager udgangspunkt i det færdige resultat af tøjet. Det skulle gennemgående være blåt, fordi det spejler sig i vandet.

hvad er et godt design for dig?
Man må ikke gå på kompromis med comforten. Det er vigtig at der er balance mellem funktionaliteten og designet - en hård fin balance. Anne-Mette Hansens stikord er innovation, nytænkning og spænding. Det er vigtigt for hende, at der er historie bag tøjet, og at det ikke føles som masseproduktion for kunden. Følg med i hendes hverdag lige her

Hvor kan jeg se udstillingen?
I århus, via design skolen.


god søndag!
Kh fra migLikes

Comments

Efter lang tids overvejen, er der altså nu sket en lille make-over hos mig selv. ENDELIG! det trængte helt vildt, og hvor er jeg glad for resultatet.


jeg har desværre gammel hennafarve i håret, så selvom vi farvede med kolde toner, trænger den orange farve stadigvæk igennem, fordi hennafarve sætter sig fast i skællaget. Men en gang olaplex behandling og en helfarve er resultatet alligevel flyvende! Jeg vil fremadrettet gerne have håret mere kold, nu hvor jeg har prøvet at have det varmt i farverne, i så lang tid. Håret kom også under saksen i samme omgang, da det var SÅ slidt. Når håret er for slidt i længderne er det samtidig rigtig svært at sætte, fordi det gerne vil filtre. Jeg elsker jo at sætte det op, så af skulle det!


hvad synes i?
kh fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw