Header

ENDELIG er foråret på vej. Det giver jer, og især mig selv, mulighed for at stoppe op, trække vejret, og nyde det dejlige forårs-vejr. For mig giver det en skøn fornyet energi! Jeg suger al hvad jeg kan af sol og varme til mig - Mange af os er travlt optaget af at præstere på arbejde, i skolen eller livet generalt. Måske føler man endda at den ene dag tager den anden, og pludselig er det søndag, og så gik dén uge. Klar til en ny? hm.... jeg synes det er på tide at stoppe op og give sig selv en gang selvforkælelse. Min blog er primært dedikeret til skønhed og beauty. Men skønhed og beauty kan komme såvel udefra som indeni, og hvordan får man det egentlig godt både på indersiden og ydersiden?

Der er intet bedre end en gang kræs om sig selv, og det er ofte forskelligt hvad man selv finder tilfredsstillende. Jeg har efterhånden erfaret hvordan jeg selv får slappet af, og vil forneden liste nogle punkter op til hvordan jeg får slappet af i kroppen og føler velvære og behag i mig selv.

1. Jeg nyder at pleje min hud. Jeg leger gerne "wellness-dag", hvor jeg tager mig tiden til det. Jeg starter med at nuppe et langt og dejligt bad, hvor jeg tænder lidt sterinlys og sætter lidt afslapningsmusik på. Så er stemningen ligesom sat! Jeg elsker at smøre mig ind i skønne produkter, hvor jeg virkelig føler at kroppen bliver som en blød barnerumpe ;-) dem finder jeg gerne til SU-venlige priser lige her på Nordicfeel, som er en skøn online webshop, der sælger billigt makeup, plejeprodukter, parfumer mm.

Måske føler jeg for en skøn ansigtsmaske, en bodyscrub eller noget tredje. Samtidig går mine tanker på at finde alle de positive ting ved min tilværelse! ikke fordi jeg hader den, tværtimod, men nogle gange er det rart at minde sig selv om hvor godt vi har det.

2. Jeg nyder at finde balancen mellem alt. Isæt hvad mad angår, fordi jeg elsker det så højt. Jeg er virkelig til en tyk fed sovs med gode pommes, og vil samtidig gerne have den sunde salat. Og nogle gange giver jeg mig selv den "treat" at drikke en masse vand, for at rense ud. Jeg synes min hud bliver pænere, mine negle, og ikke mindst mit hår. Dét giver en helt anden velvære i min krop, og jeg føler mig i balance. PRØV DET.

3. Noget andet der giver mig velvære i kroppen, er at jeg hellere vil sige engang for meget nej end ja. Jeg synes selv, at jeg har en tendens til at tage munden for fuld. I kender sikkert til det selv? Vi forsøger hele tiden at balancere gennem hverdagen. Vi skal både være en god kæreste, forældre, en god ven eller veninde, eller en kollega og samtidig skal vi også være åbne for, hele tiden at skabe nye relationer. For mig er det umuligt, og det har jeg accepteret, selvom jeg gerne vil. Jeg ville ønske jeg kunne pleje og passe alle mine relationer, men nogle gange må man prioritere uden at have dårlig samvittighed.

4. Jeg har nogle gange forfærdelig mange tanker. Jeg er typen der analyserer og fortolker alting. Min måde at få renset ud af tankerne på, er at dyrke motion. Om det så er en gåtur i lækre omgivelser, en gang styrketræning i fitnesscenteret eller dans. Samtidig giver det mig en tilfredshed i kroppen efterfølende. Tænker du det er fremgangsmåden for dig, synes jeg du skal hoppe forbi webshoppen bodystore, som altid har skønne tilbud indenfor træning og helse - måske du bliver inspireret og måske endnu mere motiveret, good luck!

5. Har jeg ekstra tid en morgen, gør jeg mig gerne ekstra lækker. Ikke nødvendigvis for min kæreste eller min arbejdsplads, men for mig selv. Med min morgenkaffe i hånden, forsøger jeg mig med en ny øjenskygge, eller måske jeg er inspireret til at sætte håret lidt mere festligt end normalt. Dét må da give noget kulør på tilværelsen!


Jeg håber ovenstående har inspireret jer til endnu mere velvære og velbehag :-)


#weirdisthenewblack - jeg hviler bedst i mig selv, når jeg er mig selv, også selvom dét er underligt!

indlægget er lavet i samarbejde med rabble.dk

kh fra mig

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Skøn model jeg havde med mig i studiet. Vi tog billeder af hende en kedelig regnvejrs-søndag, ikke umiddelbart noget billederne afspejler! jeg er piv stolt, og synes de blev rigtig gode - den stod altså på testshoot igen. AND I LOVE IT! se lige de fantastiske billeder, som vi fik taget. Hun var en god model, og jeg er især vild med det farvespil, som er i hendes hår. Det synes jeg giver en maks fed effekt, når det så bliver sat, på den ene eller anden måde.
hvad synes i?

Sanne min model er selv udlært frisør, og kunne hjælpe mig med stylingen eller komme med gode råd. Sammen fik vi nogle fede billeder med hjælp af Jørn Killdal, som trykkede løs på kameraet.

I alt en smadder hyggelig dag!

all styled by me -

følg min hverdag på:
snapchat: emmadit
instagram: emmadit

Likes

Comments

mine sidste par uger har budt på en masse dejlige ting. Jeg er blevet udfordret, og synes selv jeg har lært en HEL del indenfor frisørbranchen. Jeg vil derfor i det her indlæg dele nogle billeder, hvor jeg står bag makeoveren.


.

Billederne vist foroven er efter billeder. Billederne er både farve- og klippebehandlinger. Fremadrettet vil jeg have 30% på dameklipninger i salonen, og jeg er super motiveret!

Jeg håber i har en god uge og snart er klar til noget weekend. Min weekend står på afslapning og måske lidt film redigering til jer læsere!

Hvilken er jeres ynglings? personligt er jeg selv til den helt korte, mega tjekket! men Noora-fra-skam længden er pt også en fed trend ;-)

kh fra mig

Likes

Comments

Min blog skal tage udgangspunkt i det arbejde jeg går og laver til dagligt. Derfor synes jeg at jeg vil vise de bedste af de bedste billeder (synes jeg) frem i et nyt design. Jeg har derudover fået inddelt min blog i kategorier, så det er nemmere for jer læsere at søge rundt i mine indlæg. De vil være at finde under kategorierne, hair, makeup, beauty-tips, og fashion! Jeg håber i vil bruge tid på lige at surfe lidt rundt og tjekke den ud. hvad synes i?

OG! så er jeg netop indgået i et samarbejde med Rabble.dk - Rabble er kendt fra norden, og repræsenterer en del fede brands! Jeg er blevet spurgt om jeg vil være ambassadør for den danske side, og det vil bl.a. indebærer at jeg kan give mine søde læsere fede rabatkoder! fortsættelse følger.

kh emma

Likes

Comments

NU er det tid til min part 2, af min søndags-oplevelse. Fotografen har været smadder dygtig, og billederne forneden er hvad der er kommet ud af det.
btw. kan du tjekke nogle af hans andre super cool billeder ud lige her Søren Rajczyk

Jeg er super tilfreds med stylingen af håret, som skulle virke rigtig vådt og sleeky-agtig. Jeg påførte et vidunderligt produkt fra L'oreal, "ekstreme splash" som er beregnet til "wet-look". Men jeg kan også klart anbefale dette skønne produkt fra TIGI Catwalk, hvis du vil igang derhjemme!

Efter at have påført det i håret, skitserede jeg bølgerne, og satte det fast med klemmer, så det kunne tørre i dets nye form. Er du interesseret i at vide hvordan man laver de skønne bølger, så giv mig besked.


Håret skulle se koldt og "hårdt" ud i looket, fordi det skulle matche omgivelserne. Men hvorfor lige dé omgivelser, og hvad ligger til grund for hele opsætningen. Jeg har interviewet Anne-Mette Hansen, som er international fashion studerende, der står bag hele set-uppet.

hvad går projektet ud på?
Der skulle kreères et galleri billed, hvor dansk design møder fotografi
"Danish design meets photografy" , et samarbejde mellem de to.

Hvad er tankerne bag location?

Hovedinspirationen har Anne-Mette Hansen fået fra den spanske kunstner Salvador Dali. Billedet "Swans reflecting elephant", inspirerer til at skyde billederne i vandet, hvor reflektioner kan ændre et objekt. Her står kontrasterne helt tydeligt. Det skarbe vs. flydende.


hvad har inspireret dig til outfitet?
Maleriet er fra 1937, og derfor har hun fundet inspiration fra biler i samme tidsramme. Outfittet skulle bære præg af kant og skarphed, som biler har, ift. Billedet som Salvador Dali står for. De forskellige objekter/elementer i bilerne tager udgangspunkt i det færdige resultat af tøjet. Det skulle gennemgående være blåt, fordi det spejler sig i vandet.

hvad er et godt design for dig?
Man må ikke gå på kompromis med comforten. Det er vigtig at der er balance mellem funktionaliteten og designet - en hård fin balance. Anne-Mette Hansens stikord er innovation, nytænkning og spænding. Det er vigtigt for hende, at der er historie bag tøjet, og at det ikke føles som masseproduktion for kunden. Følg med i hendes hverdag lige her

Hvor kan jeg se udstillingen?
I århus, via design skolen.


god søndag!
Kh fra migLikes

Comments

Efter lang tids overvejen, er der altså nu sket en lille make-over hos mig selv. ENDELIG! det trængte helt vildt, og hvor er jeg glad for resultatet.


jeg har desværre gammel hennafarve i håret, så selvom vi farvede med kolde toner, trænger den orange farve stadigvæk igennem, fordi hennafarve sætter sig fast i skællaget. Men en gang olaplex behandling og en helfarve er resultatet alligevel flyvende! Jeg vil fremadrettet gerne have håret mere kold, nu hvor jeg har prøvet at have det varmt i farverne, i så lang tid. Håret kom også under saksen i samme omgang, da det var SÅ slidt. Når håret er for slidt i længderne er det samtidig rigtig svært at sætte, fordi det gerne vil filtre. Jeg elsker jo at sætte det op, så af skulle det!


hvad synes i?
kh fra mig

Likes

Comments

Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer-

Som hos så mange andre, bliver søndagen oftest brugt på hygge under dynen. Søndag er hvor man slapper af og lader op til en ny uge. Men det var ikke hvad der skete, for mit vedkommende i søndags. Jeg var nemlig på et fashionshoot.

Dagen startede ud 05.45, hvor mit vækkeur ringede. Gaab hvor var det tidligt. Men med en kop kaffe i hånden, var jeg klar, og spændt på dagens udfordring. med mit styling-grej under armen og kaffen i hånden, kørte jeg afsted. Vi skulle mødes ved InHouse i Horsens, hvor vi skulle forberede stylingen og diverse ting, inden turen gik videre til en ellers noget kold fornøjelse.


Som i kan se er location midt ude i vandet - Vi var nemlig ved en strand. En tåget og diset morgen - FED IDÈ, og hele konceptet gav pote, da kameraet klikkede løs. Tankerne bag hele galskaben vil jeg fortælle i en part 2, med et interview af tøjdesigneren Anne-Mette Vinter Hansen, som til dagligt studerer international fashion design. Jeg er SÅ spændt på at se de færdig redigerede billeder, er i også ?

kh fra mig

Likes

Comments


jeg har et lækkert tip jeg bare ikke kan brænde inde med! kokosolie er det nye sort - for mig er det hvertfald. jeg vil komme med 4 lækre ting du kan bruge kokosolie til, udover at have det stående i et køkkenskab. Normalt ville jeg hive fat i mine produkter, som står ude på badeværelset, men det her måtte og skulle jeg bare prøve! Jeg vil opfordre alle der læser med til at gå i krig derhjemme, og fortælle mig, hvad i synes?? jeg er besat.

1. har du hen over vinteren fået tørt og trist hår? brug kokosolie i dit hår, inden du går i seng. Red håret godt igennem og sæt det i en knold, så er det nemlig til at sove med. HUSK håndklæde til puden, så du ikke er badet ind i det næste morgen. Vask håret næste dag – og dit hår er fugtet som aldrig før. Kokosolie er nemlig bedre til at trænge ind i hårets skællag end andre olier, og wupti! så har du silkebløde lokker - husk at have fokus på de slidte længder og vær opmærksom på doseringen af kokosolien.
TIP: En god idé kan være at påføre shampoo inden du skyller ud med vand. Olie og vand går ikke så godt hånd i hånd, og det glemte jeg desværre, så jeg havde rigtig svært ved at få det skyllet ud! haha det man lærer i gymnasiet går desværre tabt noglegange..


2. Frosten er for alvor slået til, og læberne har tildens til at revne, mine har hvertfald! er du vild med smagen af kokos? så ville det være det oplagte at fugte læberne med den købte kokosolie. Fedtsyrerne i kokosolien laver nemlig en barriere, som holder fugten fast. Smør blot olien på dine læber og lad sidde.

3. Som frisørelev har man meget tørre hænder, fordi de konstant er i kontakt med vand, derfor lavede jeg et lille eksperiment med at påføre kokosolien på mine tørre hænder. Kokosolie er naturlig fugtgivende, og er bare lækkert til tørre steder. Jeg brugte det også på mine tørre albuer og fødder.

4.jeg har ofte hørt at man kan anvende madvarer til "hjemme-spa", og da jeg synes der er et hav af kosmetiske produkter jeg ikke helt kan finde hoved og hale i, og samtidig med at det koster en bondegård, så fik jeg denne gang en idé om at lave min egen body-scrub med kokosolie. Jeg fandt et hav af opskrifter på nettet, men er inspireret ud fra dem til at lave min egen.

opskrift:

- 2 dl groft salt (sukker kan også bruges, hvis huden er lidt mere sensitiv - salt og sukker peeler huden)
- 2 spiseskeer honning ( honning og olien fugter huden)
-2 spiseskeer kokosolie

Jeg læste et sted at det kunne være en god idé at putte citronsaft i, det skulle virke rensende på huden.


scrubben er helt fantastisk og det var slet ikke nødvendigt at påføre almindelig lotion på kroppen efterfølgende, fordi den ligger et naturligt fugtgivende lag. har du andre gode oplever med kokosolie, må du meget gerne dele det med mig?

kh fra mig

Likes

Comments

Hej folks!

jeg håber i alle er kommet godt i gang med jeres dag. Min byder på dameklip i salonen, men først vil jeg lave et lille indlæg til mine skønne læsere. Jeg har haft god tid her tid morgen, for jeg møder heldigvis først senere. HURRA!.
Det er ikke alle der har god tid om morgenen, og så vil man gerne trække den længst muligt i den dejlige varme seng, og jeg forstår det godt, for hvem gider op en kold januar dag? ikke mig hvertfald.

- Nogle gange har man bare en træls start på dagen. Har man ikke lige fået det rigtige ben ud af sengen, er vejret trist og gråt udenfor, eller er man kommet for sent op, så frygt ikke ej! din hårdag kan stadig reddes om ikke andet! Jeg laver tit en "bun", som løsning på lokkerne. Den kan jo være alt ligefra stram og højt på hovedet til en løs messy bun i nakken, og her kan alle være med! Jeg synes det er fedt, fordi de alle giver et anderledes look, og så tager det ingen tid.

Jeg elsker at bruge pinterest, når jeg selv skal inspireres og har i anledningen fundet lidt forskelligt frem, som jeg også håber i vil lade jer inspirerer af. Hvilken er jeres favorit? Selv er jeg helt tosset med at kombinere min knold med en fletning, som jo også pt er en trend.

Hvad synes i om dagens bun - og hvordan kan i selv lide at lave jeres?
kh fra mig

Likes

Comments

Hej alle! og længe siden

Beklager min manglende aktivitet, og øv for det. Der er dog en helt naturlig forklaring, og det vil jeg gerne fortælle jer kort om, inden det går løs på bloggen igen.

Til dem der ikke ved det, så er jeg igen i fuld gang med frisøruddannelsen, og derfor har jeg i en periode været lidt tavs. Jeg har brugt super meget energi på at lade batterierne op, for det skulle der til. Med min nye energi er jeg klar til at vise mere på bloggen - jeg vil fremover bl.a. begynde at bruge bloggen til at vise mit arbejde. Både i salonen, på skolen og mine fritidsprojekter. Jeg håber i vil tage ligeså godt imod det, som mine skønhedstips og v-logs, som i dog stadig ikke helt slipper for!

En lille spirreren i maven begyndte så småt at vokse dengang helt tilbage. Siden jeg har været helt lille, har jeg altid været utrolig glad for at kreere hvad som helst med hænderne, for det er da fantastisk hvad man kan. Billedet var til en prøve på frisørskolen, hvor håret skulle fønes op i c-form.

Jeg kan ikke vente med at få en større faglighed indenfor området, og jeg vil glæde mig til at vise hvad jeg lærer igennem skønhedsbranchen!

du kan følge med på :

facebook.com/emmaditlevsen

instagram.com/emmadit

ses vi?

kh fra mig

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw