Header

Hej, Denna helgen har var varit jobbigt och så. Fredags så skuggade ja på värnhemskolan i malmö på RL med servering. De var faktisk roligt. Sen på kvällen åkte ja till Ystad. Vi hade match där och de behöver vi inte snacka mer om.. Träffade dessutom Hampus också. Roligt att träffa honom igen,

I Lördags kväll så var ja hos Matilda och vi lagade mat och så tillsammans. Johanna kom sen och åt också. Jag hade tagit med mig just dance. Vi hade just dance kväll typ. Men sjukt rolgit var de. Malin kom senare på kvällen.  Ja skulle sova hos Matilda så vi la oss inte förren 01,30 typ. 

Vi gick inte upp förren 12 och käkade frukost. Jag åkte hem vid ca 13,30.  Hände inte så mycket mer sen. Låg typ bara i soffan/sängen. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej , nu har de gått 1 vecka i skolan för år 2015. Har inte hänt så mycket. Men lika tråkigt som vanlig. De är inte så långt till NP. Men först ska vi göra gymnasieval. Jag är sjukt nervös för de. Jag vet inte än vad ja ska välja över huvudtaget. Har exakt 1 månad kvar att tänka. Imorgon ska ja skugga på Värnhemskolan på serveringen. Få se hur de går och så då. Imorgon ska ja också åka till Ystad på kvällen för ska spela match där. Sen få vi se hur helgen blir.  

Likes

Comments

Nyår firade ja hos min vän Matilda med Maria, Malin, Johanna och några av hennes mammas vänner. Blev god mat och rolig kväll. Mycket smällare och raketer. Hoppas ni fick en bra nyår alla. 
Likes

Comments

Hej mellan jul och nyår så spelade ja lundaspelen. Jag spelade med 98:a laget. Vi vann gruppen men åkte ut i 1/8 final mot Fif som vann hela cupen. 99 laget kom 2 i gruppen och tog sig ena till final men de blev silver mot Fif 99:or

Blev även intejuvad av sydsvenskan. tyck här eller på bilden för komma till artiklen


Likes

Comments

Hej igår så firade ja jul med min mamam sida. Har liksom skylda föräldrar. Men fick fina presenter. Var hos mormor /morfar och firade jul. Och idag ska ja till pappa och fira jul. 

Igår fick ja dettaLikes

Comments

Hej igår så åkte jag och min familj till Emporia för att fika de sista julklapparna. Vi hittade också allt. Åkte sedan hem och städade ja rummet och packade in paketera. Senare åkte ja till Genarop och träffade några vänner. Sen hände inte så mycket mer haha. De va min lördag. De är bara 3 dagarn kvar till julafton. De är sjukt för de känns inte som de. Ingen snö är lika med ingen julkänsla typ. Men ha de bra ses. (bild från turkiet i sommras)


Likes

Comments

hej nu ska ja komma igång igen med bloggandet. Var ett tag sen dess men nu är de jullov och så. Då blir de mer tid för och mer intressant också. Har inte mer att skriva just nu men by. bild på mig och Tea från idag på avslutningen

 Likes

Comments

Denna veckan har de varit rätt så fullt upp som mina andra veckor brukar vara haha. Men i tisdag så åkte vi till lund med skolan och skulle kolla Skolbio. Vi såg Divergent. Sjukt bra film. kom hem sen vid 15.30. Åkte på öppet hus sen på Värnhem skolan i Malmö. De liknade mer jag de linjerna. Så ska skugga där någon dag också men vet inte när än. 


Sen hände de inte så märk väldigt annars. Utom  på torsdag så hade vi match mot Vinslöv. Sjukt roligt va de, vann med 27-12 tror ja de blev. 

Fredags asså igår så hade vi studiedag. Sjukt skönt va de. Skulle träffa någon men blev aldrig av så var hemma hela dagen i sängen haha. 

Idag har jag varit på skyltlördag här i byn och sålt röster till lucia. Jag är med de lucia kandidaterna . Så sålde röst kuver i 2,5 h. Kallt va de som satan. Klockan 15 så var de kröning vem som hade blivit lucia. Det blev Nellie (kandidat 4) Men tyckte alla var värda platsen. Men någon fick de blev. Men nu blir de stora jobbet för oss. De är öva och öva och framträderna. De är ändå roligt att vara med fast man inte blev de. Om ni undrar så var ja kandidat 5. 


Likes

Comments

Hej min helgen har varit nästa fullt upp. Lördags så gick jag upp vid 9 och åkte till gymmet vid 10. Tränade med min låsas bror då. Skulle åkt redan vid 9.30 men eftersom jag är trög på morgonen så gick han upp 9.30... Men efter de så åkte vi till Nova för att handla en present till farmor för på kvällen skulle vi fira henne. Åkte sedan hem och var hemma lite innan 14. Skulle åka och kolla senare på när Shk spelade USM steg 2. Men eftersom de inte var den hallen som de skulle varit i så kunde ja inte ta mig dit. De skulle spela i bara. Så hade svårt att ta mig dit och hem. Så jag fick följa de igenom mobilen. Åkte sedan vid 17 till farmor. Kom hem sedan redan 23.30. SÅ de blev inte så sent.

Söndag så fick ja gå upp vid 11 för va tvungen att göra läxa och sen åka och döma matcher. Skulle döma 14.30 så stack dit vid 14 då.  När jag kom dit så fick ja reda på att jag inte skulle döma förrän 15.30. Så jag fick sitta och kolla på matchen innan. Dömde sedan 3 matcher. Första var inte så svårt att döma men sen skulle jag döma F02 mot h43. De va en tuff match. Många föräldrar skrek på oss domare att vi blåste fel och så.  Så blev rätt irriterade på de.  Sen dömde jag f03 senare och de blev lite mer lugnare.  Var rätt så trött i huvudet efter förra matchen så de var skönt. Åkte sedan hem och var hemma lite efter 18.30.  Käkade mat och pratade om gymnasiet. PÅ vad man ska välja. Prata mest om vilka öppethus vi skulle gå på. Fick sen gå ner och packa och plocka undan på rummet, för skulle till mamma då. Åkte sedan dit och då börja jag plugga igen.  För hade en inlämnings uppgift tills idag. Sen typ dog ja. Var as trött. 


Likes

Comments