Header

Hej bloggen
Det här gjorde jag i helgen

Torsdag- efter skolan så gick jag och några kompisar till Ica och handlade Mat som vi skulle sen laga och äta tillsammans. Vi mötte sedan upp en annan kompis vid terminalen och gick ner till brasan där vi satt och prata och hade det mysigt.

Fredag- Vid halv tolv drog jag och några in till Liseberg där vi stannade till klockan nio. När jag kom hem packade jag mina saker och åkte hem till Hanna där jag stannade över natten

Lördag- på morgonen åkte jag och mamma för att fixa några saker. Sen åkte jag tillbaks till Hanna där Ella även kom också. Vi grillade lite hamburgare och pratade bara. Åkte hem vid sju tiden och åt mat med familjen. Vid tio bestämde jag och Hanna lite spontant att hon skulle sova över hos mig. När hon sedan Kom så kollade vi på film.

Söndag- Hanna och jag vaknade vid tolv så vi kände att det inte var någon ide att äta frukost så vi åt lunch istället, nu ligger vi sängen och ska kolla på film! Ikväll blir det träning!

  • 101 readers

Likes

Comments

Har tänkt ett tag på att köpa svarta Nike air force låga, eftersom att jag skaffade ett par vita höga
och dom är så bekväma. Men så hitta jag dom här andra med ett vitt nike tecken. Så nu vet jag inte vilka jag ska köpa. Men dom Står alla fall först på min "inköpslista" just nu . Så snygga!!

  • 137 readers

Likes

Comments

Hej
Dagen idag har varit extremt lugn då vi bara hade fyra lektioner och två av dom var inte ansträngande för hjärnan.
Efter skolan mötte jag och Ella upp Julia och Tilde vi gick senare hem till Ella och åt och pratade. Väldigt mysigt var det. ska snart jag lägga mig, så jag slipper att vara så trött imorgon.

Om ni inte har märkt så har jag en ny header tack till Tuss.
Blev väldigt nöjd med den!

  • 139 readers

Likes

Comments

hej bloggen

Idag var det faktiskt ganska lätta att komma upp och hade en skön morgon då jag börjar tio över nio precis som alla andra måndagar . Alla lektioner gick väldigt snabbt. Efter skolan åkte jag till Hanna där hon och jag badade i hennes pool dock var det väldigt kallt och det slutade med att det bara var jag som badade.

vi drog oss sedan ner till planen för att ha träning. Nu sitter jag och pluggar länder i afrika sen ska hoppa in i sängen.Väldigt lugn dag inget speciellt! 

här kommer lite outfit bilder också

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Emma Davidson och är 14 år. Jag bor en bit utanför Göteborg. Gillar att spela

fotboll på fritiden. Där har ni lite om mig!

här på min blogg kommer ni få läsa om min vardag, mode, fotboll ,vänner och familj. Jag ska göra mitt bästa att skriva noggranna texter och lägga ut bra bilder.

Hoppas att ni kommer att läsa min blogg och sen fortsätta att göra de!

Likes

Comments

Instagram@emmaaadavidson