​Hej igen! 

jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag nu och jag är jätte ledsen för det men jag har inte riktigt haft tid eller ideer om vad jag ska skriva om så om ni har något speciellt ni vill att jag ska skriva om så får ni jätte gärna lämna en komentar här nedanför, va inte blyga! ALLA IDEER ÄR BRA IDEER!


Jag tänkte i allafall berätta lite om dom senaste dagarna. Om ni inte visste det så har jag varit i London! Jag åkte i måndags och kom hem igår kväll. vi åkte ungefär kl 5 på måndags morgonen och jag var tvungen att gå upp kl 3😒 vilket var väldigt jobbigt men jag klarade det👍🏻  vi åt frukost på arlanda innan i sedan gick och satte oss och väntade på planet som skulle avgå kl 7. Det var väldigt spännande för mig eftersom att det var den första gången jag flög😱 men allting gick iaf bra.

Vi bodde på ett hotell ungefär 10 min från centrala london. hotellet hette " henrik den åttonde" och var ett jätte fint hotell med jätte trevlig personal. ( om ni undrar vem henrik det åttonde var så var han en kung i england för typ jätte länge sen😂)

när vi kom fram till hotellet var det avsperrat och enmassa poliser där vilket gjorde mig lite orolig, igår kväll fick jag reda på att dom trodde att det fanns en bomb på hotellet😂💥 (det fanns ingen bomb!) medans det var avspärrat där så gick vi till ett litet fik längre ner på gatan där jag tog en mack med ost och bacon på som var ganska god. 

när vi kom tillbaka till hotellet var polisen borta och vi kom in i hotellet😅 sen gick vi och lämnade våra väskor och sedan åkte vi tunnelbana in till stan och shoppade lite. på kvällen var vi bara hemma på hotellet och chillade. 


jag tänkte att jag jag berättar om dom andra dagarna i andra inlägg, så det inte bara blir ett jätte långt inlägg som ingen årkar läsa👌

Hejdå!😘

Likes

Comments

​Idag har vi varit på flatruet som ligger i tänndalen tror jag😂 vi åkte caben dit såatt det blåste lite men jag har blivit van att ha enmassa hår blåsandes i ansiktet. Väl framme blåste det fortfarande ganska mycket efter som att det är den högsta punkten man kan ta sig till med bil i sverige. Vi tar alltid jätte micket bildet där även fast vi åker till flatruet typ varje gång vi är i Funäsdalen och det ser alltid likadant ut😂 vid den stora stenen som ni ser på en av bilderna kan man lägga egna små stenar som man skriver sitt namn på och vart man kommer ifrån. Vi har gjort det ett år och jag hittade våran sten vilket var lite kul. Resten av dagen har vi bara legat hemma och chillat vilket har varit väldigt skönt.

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag så godnatt och så kanske vi hörs imorgon!👋

Likes

Comments

Hej!

som ni ser i rubriken är detta mitt första inlägg, jag är super spend på att börja blogga. Jag har velat börja göra det ett tag nu men jag har aldrig hittat någon bra sida, men jag tror jag har hittat den rätta nu!

Jag skulle bli super glad om ni ville läsa min blogg och ni får gärna sprida den vidare till era vänner!

På den här bloggen kommer jag att skriva om allt mellan himmel och jord. Det kommer vara mycket skönhet och bara inlägg om vad som händer i mitt liv!

undefined

Likes

Comments