Jag jobbar det mesta nu för tiden men lördagen kunde jag spendera lite med mina underbara vänner iaf och boka summerbrust! 👏 Ska bli så sjukt roligt eftersom förra året var väldigt lyckad. Tänkte umgås med Jonathan nu ikväll eftersom jag jobbar nästa hela veckan sen!

Likes

Comments

Sitter just nu på valvet med Matilda och har tryckt i mig en tonfiskbaguett, dom är helt klart bäst här!! Jobbet inatt gick sjukt fort med tanke på att jag och Matilda jobbade ihop. Ikväll ska jag ha myskväll med Jonathan!Bjuder på en bild på knäcken jag och Alex gjorde igår bl.a

Likes

Comments

Nu står jag och Alexandra och bakar lite, hoppas det blir bra!


Likes

Comments

Tog en riktig sovmorgon idag, ska jobba natt ikväll så kände att de kan behövas... Har iaf startat dagen med att slå in packet, har en hel del kvar så skönt att börja lite smått. Det blir även mycket roligare när man tar lite i taget och inte bara slänger ihop alla dagen innan typ. 

Likes

Comments

Har det så mysigt i mitt rum med denna ljusslinga och annat! det är helt klart det bästa med december månad, allt julpynt! Har iaf  varit i mariestad idag och kikat i affärer & nu på kvällen umgicks jag lite med Patricia, så längesedan vi sågs (!!) så det var välbehövligt.

Likes

Comments

Har precis ätit frukost framför första tända ljuset i ljusstaken. Allt är så mysigt denna dag! Idag ska jag in på julskyltningen i Töreboda och bland annat kika på wilda & Nova som ska uppträda på torget.


Likes

Comments

Sitter just nu på hembageriet och njuter av en gofika, har jobbat hela veckan så detta var jag helt klart värd!


Likes

Comments

Jobb 7-16 stod på schemat idag, sen blev jag även inringd på ett nattjobb 21-07 idag med så ska åka snart iväg till nästa jobbpass. När jag kom hem låg även ett packet från Nelly så hoppas klänningen är bra nu👏


Likes

Comments