Header

okej idag var alltså första gången jag stod på ett par skidor (!) Tror inte ni förstår hur rädd jag var när jag skulle ta mig ner ifrån familjebacken första åket? MEN efter några timmar så åkte vi därifrån och då hade jag till och med åkt i den större backen haha.
NU ska jag och J kolla sista avsnittet på valkyrien, Ha de fint.

Likes

Comments

vaknade upp till strålande sol imorse!! J åkte direkt och fixade frukost från valvet (som förövrigt har bästa baguetterna) samt lite fika sen tog vi bilen till sjön där vi njöt av vår frukost.

Vid 3 tiden var vi bjudna till Jonathans mormor som hade gjort iordning tacos. Nu har vi precis landat i soffan hemma och väntar in mello med ännu mera gott.

Likes

Comments

Såhär spenderade jag min fredagkväll. Man kan inte ha bättre vänner?

Likes

Comments

Haft fina Emelie här (idag igen). Vi kikade lite på resor, vill ju verkligen åka iväg på en weekend snart!! Har även hunnit springa en kort runda, städa och fixa med papper och räkningar, hur tråkigt? Men så nödvändig. Nu ska jag åka till moholm och träna, ha en fin kväll.

Likes

Comments

h&m

kjolen hittar du HÄR

Likes

Comments

Runt 9 tiden satt jag och Emelie redan i bilen mot Skövde imorses. Fick med mig en kjol hem jag kan visa vid något senare tillfälle. Stannade inte så länge etersom vi båda skulle jobba kväll men en lunch hann vi slänga ihop tillsammans här hemma i alla fall.

Likes

Comments

​Har varit och fyllt på mina fransar hos bästa Natalie idag. Efter det svängde jag förbi Tova en stund, passade även på att gosa lite med kenia (hennes hund), han är verkligen så himla go!! Nu ska jag snart åka till jobbet, ha en bra kväll allesammans. 

Likes

Comments