Header

Detta fick bli min frukost idag, hur bra? Sitter i soffan framför Malou efter 10. Tänkte ta det lugnt idag, ska försöka mig ut på en promenad innan jobbet iaf. Rädd för att jag har en del å göra här hemma ändå.. hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åkte iväg på en liten "picknick" när J kom hem från jobbet idag. Sååå härligt!! Behöver ju inte alltid vara så avancerat? En pastasallad å en termos med kaffe så var vi båda nöjda.

Likes

Comments

Strosar nu runt på Skövdes gator i väntan på att bion ska börja. Varit här sedan halv 2 typ, har ätit god lunch och bara umgåtts i härliga vårvädret. Nu hoppas man bion levererar då Stina har väldigt höga förväntningar :)))

Likes

Comments

Här har ni en av tårtorna från kalaset idag. Den var lika god som den ser ut. Är en riktig godisråtta... så den var helt i min smak! Dom andra var inte dumma heller (smakade såklart lite av alla).

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg hem från kalaset vi varit på under dagen! Det var mer än 7 sorters kakor och 3 olika tårtor, ni förstår ju hur nice? Återstår och se vad denna lördag har mer att bjuda på. 

Likes

Comments