Jag älskar dina man med hela mitt hjärta han är allt för mig man jag kan fan bil arg på honom ibland men jag älskar honom

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag bara varit hemma och bara myst hela dagen för har ont i min rygg och så har jag lite ont i halsen så har bara tagit det lugnt idag och bara varit.

Likes

Comments

Min dag började med att min syster ringde till mig för hon ville prata medan hon gick till affären och skulle handla lite mjölk men när hon var i kassan varit hon yr och frågade dom i affären om hon kunde får lite vatten och när hon som satt i kassan hade hämtat vatten hade min syster svimmat av så dom tog med henne till deras fika rum och där fick jag och min Mamma hämta henne. och sedan var  jag v med henne hela dagen. för hon ville vara med mig och det fick hon vara och jag var hemma med min rygg så det vart och kolla runt på film och lite annat då.

Likes

Comments

Min plan för idag är att ta det lugnt för jag har ont i min rygg och ska vila en hel del men ska försöka att fixa lite med mina pärlor idag men det får vi se om jag orkar men kommer lägga upp lite saker jag har gjort i pärlorna det är en del saker och min mamma har med gjort lite så lite om det kommer senade idag om jag orkar det,


ha nu en underbar dag alla.

kram <3

Likes

Comments

Jag älskar dig

Det finns inga ord för mon kärlek till dig

du är den person som får mitt hjärta helt och den jag vill leva mitt liv med.

Och du är min andra halva för med dig är jag hel.

Du är min solstråle du får en till att må bra när man inte mår så bra och är ledsen så får du en glad.

Du är den jag älskar och vill leva med jag blev kär i dig vid första öngonkastet och av din röst när vi pratade med varandra i telefon.

Du är mitt allt vill bara säga att jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Du får min dag att få snabbare och jag är glad att ha dig och du betyder så mycket för mig.

du får krama mig du får älska mig du får kyssa mig du får slå mig du får hata mig du får döda mig men vad du än gör skjut mig inte i mitt hjärta för där finns du alltid.

Det spelar ingen roll hur mycket tid jag spenderar med dig får jag aldrig nog av dig.

jag älskar min underbara man.

Du är en person man inte kan sluta älska och varje morgon när man ser dig så blir man varm inombords.

Min lycka är att få vara din fru och att få sova med dig och utan dig är jag ej hel.

Det ända jag inte kan vara utan är dina kramar och när du håller om mig det älskar jag när du gör och vad ska jag med ord till när det räcker med att se på dig för att förstå att jag älskar dig och när allt känns som skit kom ihåg att att du är värderfull precis som du är jag är lyckligt lottad för att jag har träffat dig.


det var min kärleks förklaring till min underbara man Tobias Collander <3

Likes

Comments

Min längtan har varit lång och kommer att få vara lång och storsaknad kommer det med att vara till man vet om det kommer bli något eller hur vi ska gå till väga med det kommer berätta mer om det när jag vet mer. men kan säga att det handla om att bilda familj allefal. mer tänker jag inte säga nu.

Likes

Comments

Idag håller jag på att fixa vårat hem. Men det tar sin tid då jag har ont i min rygg och måste vila då och då och jag vill få det fint hemma så det får ta den tid det tar.
Kram ❤️

Likes

Comments

Första bilden ni ser är när jag började med fiaspelet och jag började på torsdags kvällen och på fredags förmiddagen varit jag klar med den och det är andra bilden.

Kram ❤️

Likes

Comments

Tobias friade till mig på julafton 2013 och visste inte om det och det var hemma hos min mormor och morfar jag visste inte vad jag skulle säga först men jag sa JA och sedan var det bara att beställa oss för när vi skulle gifta oss och var vi skulle gifta oss. Det gjorde vi rätt snart efter att han friade till mig.

Likes

Comments

Vi gifte oss sommaren 2014. Det var en stor dag i våra liv en underbar dag som vi firade med våra familjer och några vänner till oss vi valde att ha ett litet bröllop med bara några gäster.

Likes

Comments