De senaste dagarna har vi inte hunnit med speciellt mycket i lägenheten pga jobb men jag har hittat iallafall två tavlor som jag en lite sugen på att sätta upp i sovrummet, så de ska jag nog klicka hem. Älskar förövrigt våra små växthus & är lite sugen på att köpa mittenstorleken så vi har alla tre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Nu var det väldigt länge sedan sist jag skrev någonting alls här men har verkligen inte gjort alls mycket roligt utan den största delen har spenderats på jobbet eller hemma sjuk. Men lite har hunnits med:

• Färgat håret blått, men nu är grönt

• Tapetserat om i vardagsrummet (vilket jag har tänkt visa före och efter bild på)

• Äntligen fått upp lamporna kring min spegel där jag har mitt smink, hade endast en ljusslinga där innan.

• Köpt fler växter (som vanligt)

• Jag är mitt i att skaffa ny bil och därmed sälja min lilla mörkblå pärla

I övrigt har inte så mycket mer hunnits med, men har varit sugen ett ganska bra tag nu på att ta med mig kameran ut och fota lite så jag hoppas på att jag har tid och ork att ta tag i det någon dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon

Kvällspromenader

Min namnsdag

Blev igårkväll upphämtad av min familj för en liten miniutflykt till Söderköping där vi köpte glass & sedan promenerade först längs kanalen & sedan in genom centrum innan vi gick tillbaka till bilen & åkte hemåt. Passade på att ta med mig kameran så har nu ett par bilder som jag leker lite med i Photoshop.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Nu är det endast en vecka, 5 arbetspass kvar tills min semester & jag längtar så mycket, samtidigt som det känns helt sjukt att det snart är augusti?!!

Blev tidigare ikväll uppvaktad med blommor & två trisslotter för att det va min namnsdag, verkligen hur gulligt som helst!! Jag själv hade glömt bort det tills jag fick mail från Nelly.com & min familj va inte bättre dom på att komma ihåg det.

  • Foto

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har under en väldigt lång tid varit sugen på att köpa en polaroidkamera men har velat när det väl kommer till kritan då jag känner mig själv och är fullt medveten om att den sedan halvt skulle glömmas bort och ej tas med vid såna tillfällen som jag egentligen skulle vilja. Kom på att jag berättade om att jag beställt hem denna men sedan faktiskt aldrig visade hur den såg ut, blev iallafall helt kär i den då de andra jag kollat på, även om de hade sin charm, inte riktigt föll mig i smaken utseendemässigt på samma sätt som denna gjorde. Är helt kär och så fort jag får nästa lön ska jag beställa hem med fotopapper till den så jag kan börja använda den på riktigt! 

Ett starkt tips om någon är sugen är att om du är kopplad till studentkortet eller t.ex. Benify, gå in via någon av apparna på deras hemsida för att se rabatterade priser, det var så jag gjorde och det som faktiskt fick mig att bestämma mig för att klicka hem denna då en av anledningarna till att jag tidigare tvekat var priset.

Likes

Comments