Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Hejsan vänner! Har inte skrivit på ett tag nu men har mer eller mindre haft fullt upp med pyssel eftersom jag fyllde 20 i lördags & då också hade kalas för både vänner & familj! Hade iallafall en helt underbar dag & helg, men är helt slut nu i efterhand. Är jätte tacksam över att de ville fira med mig, så tack för allt!

Här är även ordentliga bilder på hur håret blev efter jag klippte det! Är fortfarande hur nöjd som helst & även om jag ibland kan romantisera bilden av att ha långt hår så saknar jag inte alls det jag klippte av! Hur skönt som helst verkligen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Någon gång i veckan har jag tänkt att jag kanske skulle dela med mig av någon sorts produkt som jag fastnat för, bara för att ha något regelbundet innehåll och faktiskt ha något att skriva om även när det inte händer något speciellt i veckorna, så här har vi den första.
Har sen jag började på p-piller för snart 4(??) år sen haft regelbundna problem med porer och finnar, denna är en av de produkter som faktiskt har hjälpt avsevärt och även gjort det fort. Har en ansiktskräm jag får lätt får finnar av pga den är så tjock, applicerade denna ansiktsmasken en gång och nästan alla försvann över en natt! Den ska endast sitta på i 15-20 minuter (eller tills det stelnar) vilket gör att det är ganska lätt att unna sig att sätta undan en liten stund regelbundet i veckorna. Personligen är jag hooked och använder den varje till varannan dag.

Före

Efter

Efter endast en veckas användning har de flesta svarta porerna försvunnit och jag har nästan inga som är inflammerade kvar! Tveka inte att kontakta mig vid intresse!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Go'kväll på er allesammans!

Har varit ledig idag och har verkligen varit hur skönt som helst, även om dagen har gått liiite för fort, som vanligt. Något intressant hände iallafall idag: när vi va hemma hos Filips föräldrar för att gå med deras hund & mata hans kameleont så hörde vi en duns & då hade denna söta lilla domherre flugit in i ett av deras fönster. Djurälskare som jag är sprang jag & drog på mig skorna & ut till stackaren som inte verkade ha det minsta emot att bli ompysslad ett tag tills den senare (efter noga inspektion av nacke och vingar) flög iväg igen! Min stackars sambo måste nu officiellt tro att jag är helt knäpp efter att jag starkt argumenterade för att åka med den till veterinären om den ej gav sig av innan vi skulle åka hem igen. Menmen allt slutade väl, dock hade detta varit ett perfekt tillfälle att ha kameran nära till hands men dessa mobilbilder får duga för denna gång. En kort stund efter vi kom hem så kom Lovisa här på myskväll.

Likes

Comments

Torsdag

Godmorgon

Kvällspromenader

Godmorgon vänner! Eftersom vi båda jobbade natt igår & ingen av oss riktigt kände för att stå sådär värst länge i köket så lagade vi pannkakor. Så passade på att göra några extra som jag tänkte äta innan jag åker in mot jobbet sen! I övrigt har jag bara tänkt städa lite idag så får vi se hur dagen utvecklar sig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Trots att vi vaknade ganska tidigt idag så har vi inte gjort något speciellt, vi båda går på nattvecka idag så vi bestämde oss för att bara ha en liten mysdag hemma. Det är verkligen hur skönt som helst att ibland bara få vara, slippa ha massa måsten och ärenden som måste blir gjort speciellt som jag oftast burkar boka upp mina dagar så mycket jag kan.

Har nu suttit med datan ganska länge så tror att jag kanske ska starta ett spel eller lägga mig på sängen med en bok och lägga på ett lager med ansiktsmask!

Likes

Comments

Hade världens mysigaste dag igår! Startade dagen strax innan 08, då jag blev upp & små fixade lite i läggis, applicerade en ansiktsmask samtidigt som jag förberedde frukost, tog sedan en snabbdusch innan jag åt frukosten framför serier. Tog sedan bilen in till stan, köpte present till lillebror innan jobbet & direkt efter jobbet kom min chef & plockade upp mig för att åka ut till mim biträdande där de flesta ur chefsgruppen samlats för en mysig kväll tillsammans!
Sov kvar i stan & är nu tillbaka på jobbet men sen väntar nästan en hel helgs ledighet!

Likes

Comments

Subscribe