Blev igårkväll upphämtad av min familj för en liten miniutflykt till Söderköping där vi köpte glass & sedan promenerade först längs kanalen & sedan in genom centrum innan vi gick tillbaka till bilen & åkte hemåt. Passade på att ta med mig kameran så har nu ett par bilder som jag leker lite med i Photoshop.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan! Nu är det endast en vecka, 5 arbetspass kvar tills min semester & jag längtar så mycket, samtidigt som det känns helt sjukt att det snart är augusti?!!

Blev tidigare ikväll uppvaktad med blommor & två trisslotter för att det va min namnsdag, verkligen hur gulligt som helst!! Jag själv hade glömt bort det tills jag fick mail från Nelly.com & min familj va inte bättre dom på att komma ihåg det.

  • Foto

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag har under en väldigt lång tid varit sugen på att köpa en polaroidkamera men har velat när det väl kommer till kritan då jag känner mig själv och är fullt medveten om att den sedan halvt skulle glömmas bort och ej tas med vid såna tillfällen som jag egentligen skulle vilja. Kom på att jag berättade om att jag beställt hem denna men sedan faktiskt aldrig visade hur den såg ut, blev iallafall helt kär i den då de andra jag kollat på, även om de hade sin charm, inte riktigt föll mig i smaken utseendemässigt på samma sätt som denna gjorde. Är helt kär och så fort jag får nästa lön ska jag beställa hem med fotopapper till den så jag kan börja använda den på riktigt! 

Ett starkt tips om någon är sugen är att om du är kopplad till studentkortet eller t.ex. Benify, gå in via någon av apparna på deras hemsida för att se rabatterade priser, det var så jag gjorde och det som faktiskt fick mig att bestämma mig för att klicka hem denna då en av anledningarna till att jag tidigare tvekat var priset.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon vänner, har min enda helt lediga dag denna veckan idag ändå gick vi upp vid 07 för en snabb sväng till Vrinnevi & sen hamnade vi på Waynes coffee för lite frukost. Det är just nu väldigt fint väder så vi tänkte ta en snabbis i lite affärer sen åka hem & ligga en stund i solen. Slutade tidigt igår & vi hade tänkt åka till Söderköping för att mysa men strax innan jag kom iväg från jobbet så blev det jättedåligt väder. Så blev bara en snabb sväng för en glass & en runda på Mirum innan vi åkte hem igen.

Likes

Comments

Hejsan hoppsan hörni! Nu är det ju äntligen lite bra väder igen & bara för jag skriver detta så lär det va skit imorgon för inte ska väl jag ha sån tur att få ha fint väder på båda mina lediga dagar. Men hursomhelst kvittar det för imorse klickade jag hem något jag suktat efter länge, eller ja nästintill iallafall & beräknad leverans är redan imorgon! Är så exalterad över detta plus att jag har alldeles fel dygnsrytm för att sova eller ens ligga i sängen vid det här laget gör att jag inte kan släppa telefonen! Ska iallafall försöka så en kanske kan komma upp lite skapligare imorgon än idag!

Idag tog vi även en snabbis till stan & då passade jag på att köpa ny laddsladd till min gopro eftersom den gamla försvann i flytten! Så nu är jag ännu mer taggad än innan på utflykt till kalkstensbrottet!!

Likes

Comments