Hejsan kära ni som fortfarande kikar in!

Just nu sitter jag i min säng, ganska nyligen hemkommen från Stockholm där jag spenderat de senaste 3 dagarna på utbildning! Har varit väldigt intressant, lärorikt och har träffat en hel del intressanta människor, dock stor risk att jag aldrig träffar de flesta av dem igen.

Hade lite tid över mellan att kursen slutade och att tåget gick så sprang in på sephora tillsammans med tre andra tjejer som också var på utbildningen och lyckades få med mig lite produkter från Kat Von D hem som jag testat nu på kvällen. Tänker att jag försöker komma ihåg att ta bilder och visa imorgon men måste säga att mitt första intryck är över förväntan och jag är överlycklig!

Hursomhelst ska jag alldeles strax sova eftersom jag har varit duktig och kommit in i en dygnsrytm där jag har somnat tidigt och sedan gått upp tidigt så är verkligen helt slut just nu egentligen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

emmaachristiansen@emmaachristiansen

Tjenare tjenare, mycket har förändrats sen sist jag skrev här, så vet inte riktigt vart jag ska börja men att skriva av sig lite har alltid hjälpt för att få saker att sjunka in.

Jag kan ju börja med att berätta att jag numera bor hemma hos mina föräldrar igen och aktivt söker efter eget boende vilket var lättare sagt än gjort. Alltså var så mycket lättare i våras att hitta en lägenhet känns det som?! Men det kanske bara är jag som har blivit mer kräsen med vart jag vill bo och hur det ska se ut + att nu är det viktigare med en låg hyra då jag inte kommer ha någon att dela på kostnaderna med. Men ska försöka ta vara på denna period nu och spara så mycket som möjligt tills det är dags att lämna boet igen! Vilket leder oss till nästa stora sak som förändrats, jag är singel igen efter en väldans lång tid, något som fortfarande känns extremt konstigt och avlägset att skriva men så är det och just nu känns det som att det är vad som är bäst för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hejsan, long time no seen! Har verkligen helt glömt bort att gå in här och skriva pga att det varit så mycket med annat runt omkring nu senaste tiden. Men har mest jobbat och bara umgåtts med vänner och familj och har försökt njuta av de stunderna så mycket som möjligt. Men ska försöka skriva av mig mer för tycker det kan vara väldigt roligt för min egen skull att sedan kunna gå tillbaka och kolla igenom saker!

Likes

Comments

Löftet om ett inlägg per dag varade ju länge hörreni... Men det enda jag har gjort under hela helgen är att jobba från förmiddag till sen kväll och efter det har jag varit helt slutkörd i kropp och sinne, på det har jag även haft svårt att sova så även om jag försökte gå upp skapligt idag råkade jag somna om och vakna för 30 minuter sen.

En rolig sak är iallafall att mormor och morfar är hemma så ska duscha, äta och eventuellt åka bort dit för att hälsa på och bara umgås lite, har faktiskt inte sett dem sen de första dagarna i januari förutom i fredags en kort stund när de kom och hämtade mozart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vaknade till att fåglarna kvittrade utanför mitt fönster (they're still going strong), vackert tycker vissa, huvudvärks framkallande säger jag. Jag har just nu tänkt gå upp och äta frukost, sen göra mig i ordning och se vad jag hittar på sen, skulle ju egentligen åkt till Moa igårkväll för att dricka te och bara prata skit. Men blev försent pga jag lagade maten hemma och pappa kom hem ganska sent vilket resulterade att vi åt ganska sent. I övrigt så ska jag jobba senare, ett kort pass innan helgens två stycken 9 timmars pass! 

Likes

Comments

Haha så mycket för att göra någonting roligare idag, detta är verkligen allt jag har gjort:

• kollat serie
• hängt med lillebror
• gått promenader
• handlat
• fikat
• lagat mat
• gjort ett försök till att bada men gick inte så bra

Så nu tänkte jag ge upp på denna dagen & sova för att orka göra saker imorgon!

Likes

Comments