• Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Har ni försökt ladda upp samma inlägg i 3 dagar men internetet som erbjuds här vill inte alls samarbeta vilket innebär att det förmodligen kommer en del osammanhängande inlägg på en gång när jag väl hittar ett internet som vill funka. Men tills dess kör vi inlägg utan bilder & jag får spamma Instagram! I värsta fall kommer det massa bilder på samma gång sen & inlägg med sammanfattningar av dagarna här i Byron Bay.

Iallafall klockan är nu 18:15 här & vi ska snart bege oss ner emot pizzerian & sedan vidare ner till stranden för en myskväll! Hittills har det mest varit strand- & poolhäng som fyllt dagarnas schema. Igårkväll tog vi en långpromenad i nästintill ständig uppförsbacke till fyren för att kolla solnedgången, vilket var väldigt fint men även lite små jobbigt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Resa

Likes

Comments

Vi kom fram till Sydney runt 09:30 igår, men hann verkligen inte alls mycket. När vi kom till hotellet så duschade vi & sen råkade vi somna vid 13:30. Alltså var det i princip bara att försöka sova så mycket som möjligt resten av natten. Klockan här nu är 07:10 & jag börjar bli hungrig så ska se ifall vi ska röra oss mot frukosten snart, för idag är planen att vi ska röra oss norr ut & äntligen möta upp de andra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon vänner!

Hoppas alla får en bra start på denna helg, personligen känns det som att baksmällan kom nu istället för igår. Kom hem igår runt 20 efter jag varit iväg på kryssning med jobbet och den andra restaurangen vi har i Norrköping vilket verkligen var hur roligt som helst! Vi satt och pratade i hytterna, utforskade större delen av båten och dansade tills de stängde dansgolvet. Tror klockan hann slå 04 innan vi ens började göra oss i ordning för att sova, med stor betoning på .

Sitter nu och rensar min telefon inför nästa resa samtidigt som jag tvättar den sista tvätten, kan ju vara skönt att komma hem och halva garderoben inte ligger i smutskorgen. Har bestämt en heldag med F idag eftersom vi sen båda jobbar i helgen och måndag morgon kommer bestå mest av packning, sen imorgon kväll har jag bjudit över familjen på lite myskväll så även vi ska hinna umgås.

Likes

Comments

Torsdag

Godmorgon

Kvällspromenader

Satt och kollade igenom lite bilder när jag som vanligt borde ha gjort andra mer produktiva saker, men insåg att jag hade ju faktiskt långt hår förut. Har alltid tyckt det ser kort och tråkigt ut men nu tycker jag att det (minus de gula nyanserna) att det faktiskt var väldigt fint. Dock så trivs jag sjukt bra i kort och mörkt hår just nu, så när jag kommer hem från resan ska jag nog unna mig ett frisörbesök för att fylla i utväxten och fixa till färgen efter 3 veckor sol.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Startar dagen med välbehövlig tid i tvättstugan, ska även färga ögonbrynen och sedan göra mig i ordning lite. Mamma fyller år idag och eftersom jag jobbar kväll så ska vi ut och äta lunch, vi firade dock henne och morbror lite i lördags så hon har redan fått sin present men hon ska nog få en blomma eller liknande också! Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker, en vecka, fyra arbetspass, en kryssning och ytterligare ett par tvätt-tider kvar!

Likes

Comments

Godkväll vänner! Inatt är sista jobbpasset innan jag tar en 3-dagars helg vilket ska bli hur skönt som helst! Har dock en hel del att hinna med & en del julklappar att inhandla såhär nästan i sista minuten. I
Morgondagen är jag dock sjukt taggad på! Under eftermiddagen ska jag antingen in till stan & äta med lillebror eller skjutsa mamma till julbord & på kvällen ska vi boka resa!!!

Likes

Comments

Subscribe