Är väl egentligen godmorgon för resten av er men kom precis hem från jobbet & tänkte krypa ner i sängen! Rummet är fortfarande fullt med flyttkartonger tyvärr, egentligen skulle jag fått nyckeln igår men pga lite strul så håller vi tummarna för i början av nästa vecka istället!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

emmaachristiansen@emmaachristiansen

För en vecka sen klarade jag min "uppkörning" på jobbet så nu mera har jag en grå mössa & en skjorta det står "kökschef" på! Har alltså utbildat mig till chef på jobbet & blev klar i torsdags! När jag äntligen kom hem sen efteråt låg dessa fina blommor & väntade på min säng!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeejsan nu borde jag äntligen få nycklarna till min lägenhet vilken dag som helst & börjar bli sjukt otålig! Har nu alla mina saker nerpackade i lådor som står överallt hemma hos mina föräldrar, plus att sängen står på släpet tillsammans med matbord & stolar i vårt garage. De flesta kläderna ligger i påsar så det är ju minst sagt lite smått kaos hemma!

Har nu min andra lediga dag denna vecka innan natthelg, gårdagen spenderades på ärenden i stan & kolla fotbollsmatch på kvällen medan denna dagen mest har inneburit att ta det lugnt!

Likes

Comments

Hejsanhejsan ni som fortfarande tittar in! Äntligen har jag lite spännande nyheter att dela med mig av & detta är att jag har köpt lägenhet! Har varit på en drös med visningar & varit med i ett antal budgivningar innan denna dök upp! Pga olika omständigheter slapp jag budgivning på denna & det alltså bara för mig att tacka ja eller nej. Men nu är kontrakten påskrivna, möte med banken inbokat & ansökan om att gå med i föreningen inskickad!

Detta kom jag iallafall hem till i fredagskväll efter jobbet, mina fina föräldrar hade fått för sig att överaska mig som en litet "grattis-till-lägenheten"!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan kära ni som fortfarande kikar in!

Just nu sitter jag i min säng, ganska nyligen hemkommen från Stockholm där jag spenderat de senaste 3 dagarna på utbildning! Har varit väldigt intressant, lärorikt och har träffat en hel del intressanta människor, dock stor risk att jag aldrig träffar de flesta av dem igen.

Hade lite tid över mellan att kursen slutade och att tåget gick så sprang in på sephora tillsammans med tre andra tjejer som också var på utbildningen och lyckades få med mig lite produkter från Kat Von D hem som jag testat nu på kvällen. Tänker att jag försöker komma ihåg att ta bilder och visa imorgon men måste säga att mitt första intryck är över förväntan och jag är överlycklig!

Hursomhelst ska jag alldeles strax sova eftersom jag har varit duktig och kommit in i en dygnsrytm där jag har somnat tidigt och sedan gått upp tidigt så är verkligen helt slut just nu egentligen!

Likes

Comments

Tjenare tjenare, mycket har förändrats sen sist jag skrev här, så vet inte riktigt vart jag ska börja men att skriva av sig lite har alltid hjälpt för att få saker att sjunka in.

Jag kan ju börja med att berätta att jag numera bor hemma hos mina föräldrar igen och aktivt söker efter eget boende vilket var lättare sagt än gjort. Alltså var så mycket lättare i våras att hitta en lägenhet känns det som?! Men det kanske bara är jag som har blivit mer kräsen med vart jag vill bo och hur det ska se ut + att nu är det viktigare med en låg hyra då jag inte kommer ha någon att dela på kostnaderna med. Men ska försöka ta vara på denna period nu och spara så mycket som möjligt tills det är dags att lämna boet igen! Vilket leder oss till nästa stora sak som förändrats, jag är singel igen efter en väldans lång tid, något som fortfarande känns extremt konstigt och avlägset att skriva men så är det och just nu känns det som att det är vad som är bäst för mig.

Likes

Comments