Höga förhoppningar.

En av dom sakerna jag hatar allra mest.
Speciellt gällande om vissa personer.

Att sitta där, och prata bra om personen framför alla, att sitta där trots alla ryckte, trots vad alla säger, och att försvara personen.
Man står upp för den.
Och sen helt plötsligt så inser man hur jävla bild och dum man varit, att alla tecken har funnits men när personen pratade med dig lät allt så bra, du lät dig övertygas av att personen skulle på en chans trots allt, eftersom när personen stod framför dig, förstod man inte att den skulle ljuga, men du var lika dum, om inte dummare som inte lyssnade på när alla folk runt omkring varande dig.
När dom stod vid din sida och be dig att inte fortsätta bry dig. Men tillslut efter dom tröttnade på att tjata om att du skulle bli sårad så klev dom åt sidan.

Jag tyckte det va skönt, för jag trodde dom hade förstått att personen var bra nu, och att dom hade fel, och att det var därför dom backade undan.
Men sen så kommer det som en hård jävla smäll, allt det du trodde inte skulle hända, händer.

Och du står du där, helt jävla värdelös, för du valde att lita på personen, du valde att se bort ifrån vad alla andra sa och du valde att ge personen en chans.
Och baam så rasar allt som ett sandslott.
Det som var så vackert blev fult igen, och det som varit klart och ljust, blev oklart o mörkt.
Hur kunde jag??

Sen sitter man där, alldeles själv, för det var ju tänkt att personen skulle finnas där, men nu gör den inte det.
Var ska man ta vägen?

Helt ärligt skäms jag.
För jag var så dum att inte förstå.
Men i mina ögon var du så jävla perfekt, felfri.
Jag trodde aldrig att du skulle ljuga mig mitt upp i ansiktet, jag trodde inte att du skulle svika mig, och jag trodde faktiskt att du var bättre.
Eller du var bättre än bäst, men nu vet jag hur du egentligen är.
Som alla andra redan vet.

Men jag har tänkt mycket och det jag kom fram till var inte direkt att det var synd att det blev som det blev, utan att det var synd om personen. för personen var så mycket mer i mina ögon, så jävla mycket mer.
Men ännu en gång står ja här och ser dum ut.

Men jag är glad, för nu vet jag hur du funkar, och tro fan inte att jag kommer ta din skit mer.
Bye
👋🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Detta som jag lägger ut nu är taget ifrån en hemsida, men det berörde mig något enormt, så jag var tvungen att dela det med er.
Ta er tid o läsa.


"Till killen som lät den rätta glida ur händerna"


Tack.

Jag vet att det låter som en konstig sak att säga, speciellt eftersom att hennes hjärta är krossat i miljoner bitar och hon gråter tillräckligt många tårar för att bilda en liten sjö. Men, helt allvarligt, tack. Det finns många anledningar till varför hon säger tack.

Du förstår. Genom att krossa hennes hjärta och gå vidare har du nu öppnat en ny väg för rätt kille att komma in i hennes liv och visa henne vad hon missat. Hon kan nu vara tillräcklig för rätt kille. Den som kommer att svepa henne från golvet och sätta alla tidigare hjärtekross i perspektiv. Han kommer att behandla henne med den kärlek och respekt hon förtjänar och som hon själv alltid ger andra.

Det är den sortens kärlek hon försökte ge dig. Hon kämpade för dig, trots alla gånger du stötte bort henne. Hon var där för att pigga upp dig när du var nedstämd. Du kunde ignorera henne i dagar eller veckor men samma sekund ditt namn dök upp så var hon redo i givakt. Hon var en av de där lojala tjejerna med stort hjärta och du missade verkligen en chans att uppleva vad äkta, ovillkorlig, kärlek är.

När du lämnade henne lärde du henne även vad hon ska hålla utkik efter när hon är redo att dejta igen. Just nu vill hon inte tänka på att träffa någon annan, men i sinom tid kommer hon att vara redo att lysa upp rummen med sitt leende igen. Små komplimanger kommer hon däremot inte att bry sig om. Hon kommer att veta vad hon ska akta sig för. Hon vet att bara för att du yttrar fina ord och säger allt hon vill höra så betyder det inte att du håller dina ord. Hon kommer att granska handlingar och kroppsspråk.

Nu vet hon hur hon ska älska sig själv eftersom när du blivit dumpad och känner dig helt oälskad börjar du inse att egenkärlek är viktigt.
Han kan inte förvänta att nästa person som dyker upp i hennes liv kommer att älska henne om hon inte älskar sig själv. Hon kan inte låta sig själv bli nedtyngd av alla saker du påstod var fel med henne eller anledningarna till att det inte fungerade. Hon måste omfamna dessa saker och inse att du bara var en självupptagen idiot som hittade på världens sämsta anledning för att dumpa henne.

Hon vet att hon inte är ensam trots att det känns som det. Hon har vänner som kommer följa med henne till slutet, som kommer att ge henne glass, filmer, sprit eller allt i kombination om det behövs för att hon ska bli glad. De har erbjudit sig själva att sparka dig i rumpan för att du sårade henne men då hon är så snäll som hon är låter hon ingen förolämpa dig, annat än bakom din rygg.

Jag kan säga det här och nu. Du är en idiot.

Den där tjejen som du dumpade är en av de bästa tjejer du någonsin kommer att träffa. Hon sätter alla andra före sig själv; hon är snäll, smart, sarkastisk, kvicktänkt, karismatiskt, vacker och mycket mer. Hon kan det mesta; man har aldrig tråkigt för hon kan växla mellan tjejigast i världen, lugn, cool, sansad och samlad till att skrika högre än hälften av killarna på en baseball- eller fotbollsmatch.

Hon skulle kunna förbanna ditt namn, låta sina vänner skälla ut dig eller uppmuntra killarna som har visat intresse för henne. Men hon är inte sådan. Hon hatar inte dig. Ska sanningen fram står hon fortfarande upp för dig när andra säger att hon förtjänar bättre.

Hon väljer att se det bästa i människor även om de har skadat henne. Till och med någon som dig som tog hennes tillit och slet den i bitar.
Hon skulle ta tillbaka dig på en sekund därför att hon tror alltid att alla förtjänar en andra chans. Eller en tredje eller fjärde chans därför att hon har inte räknat ut hur man avvisar folk. Det är vad som gör henne till en fantastisk person.

Däremot. Om du brydde dig alls om henne och sakerna hon berättade för dig så kommer du inte att utnyttja det. Jag hoppas att du saknar henne; hoppas att du ser henne när hon är som snyggast och att det sticker i ditt bröst. Jag tror du är lite hjärtlös, eftersom när en tjej säger att du har sårat dem och ber om ursäkt trots att hon inte gjort något fel.. då var hon den rätta. Du väljer däremot att låta henne känna som att hon var problemet när det är uppenbart att det inte var så. Du skulle inte ha stött bort henne bara för att hon ville vara nära. Du borde ha släppt in henne för hon var någonting äkta.

Men du gjorde inte det; du gav henne alla ursäkter du kunde komma på och lämnade henne. Du vet hur hon känner för dig och du tog det inte ens i åtanke därför att du, min herre, är självisk. Kom ihåg att tårarna som du orsakade, de sorgsna inläggen och de sorgsna låtarna hon lyssnar på är en följd av att hennes hjärta är i bitar och att hon försöker förstå varför.

Det är för sent att be om ursäkt men jag är säker på att hon redan gett dig massor av chanser för det. Hon har gett dig tillräckligt många chanser att korrigera situationen och göra rätt för dig.

Hon är inte en svängdörr där du kan komma in så fort du känner för det.
Den dörren är på väg att låsas därför att du kan inte fortsätta att såra henne. Hon kanske inte har styrkan att berätta det här och nu, men snart kommer hon ha det
.

Du misslyckades verkligen den här gången, även om du inte kan se det. Att vara en singelkille är kul. Du kan festa, flörta med tjejer och ge uppmärksamhet till de som än så länge bara ser dig som en vän. På ett ytligt plan låter det underbart. Du lever ungkarlsdrömmen, men det kommer att bli ensamt för eller senare.

Tyvärr kunde du inte se hur bra du hade det. Men det sägs att en mans förlust är en annan mans skatt och det är så det kommer att bli.Dela på Facebook

Likes

Comments

Jag försöker för mycket.

Hela tiden, varje sekund. Om jag låter mig själv att falla så är inte mina känslor något att leka med. Dom är på riktigt.

Dom senaste åren har varit sjukt jobbiga och saker blir ju inte direkt bättre, allt känns bara så omöjligt och ett "bra" sommarlov, slutade i katastrof.
Alla mina planer inför sommaren ställdes in, och nu står jag här tom igen, som vanligt.

Många uppfattar mig som överdriven..

Och jag vill verkligen inte skylla allt på hur jag tidigare haft det, men jag har kommit till det stadiet där jag inte litar på någon, ingen förutom en. Och ibland är det tillo med svårt och berätta saker för den med, för innerst inne är jag så mycket mer, inte denna människan folk har lärt känna. Jag är något större, något mycket bättre, men det blir såhär.. När man misslyckas, väljer fel val, bryr sig om fel personer, och tillslut lägger sig ner av sorg, och försöker panikslaget hitta luft att andas.
Jag har blivit såhär av hur mina misstag har varit, och desstu mer folk ljuger, håller undan sanningen och går bakom min rygg blir jag mer och mer instängd, jag vill ha kontroll på allt och alla för kunna andas, men det är ju omöjligt.
Men ständigt så blir man allltid ledsen i slutet.

Många år har gått..

Men jag har inte ändrat mig, och om jag har ändrat mig så är det när jag har blivit sårad, folk som sårar mig säger "du är annorlunda nu, än vad du var förut" men såklart, alla folk tar åt sig kommentarer, alla människor mår dåligt på något sätt. Och det är inte alls fel, vi är bara människor, men ibland glömmer jag bort det, och försöker vara något som inte ens finns.

Men jag har bestämt mig, jag ska försöka må bra igen.

Likes

Comments

Jag är nog en förlorare, inte för att jag aldrig vinner utan att jag känner att det alltid har kunnat blivit lite bättre, varit lite bättre än var det är.

Och det är det som får mig att fortsätta kämpa, att aldrig bli helt nöjd över vad som är just nu, att kämpa för lite till, lite mer.
Om jag har gjort en sak bra idag, kan jag göra den ännu bättre nästa gång, och om jag gjorde något fel idag, lär jag mig av det, och förbättrar mig i morgon.
Att alltid uppdatera sitt tanke sätt, att vara öppen för förändringar, att vilja förändras!
För om inget är bra i dag, gör man det bättre tills nästa dag.

Motivation till att vilja utvecklas är mer än någonsin, att bli någon större, mycket bättre, någon dubbelt så starkare.
Kunna stå upp och se mig själv i spegeln och tänka "fyfan vad jag är stolt över mig själv".
Det är något jag saknat så nu ska jag ändra på det.
Ska bli den bästa variationen av mig själv, för att sen sakta men säkert komma tillbaka, ännu bättre, slå ner alla rykten, slå ner alla ord som cirkulerar.
För när jag väl står där, ska jag känna mig snygg, känna mig stark och veta att inget av det dom säger stämmer, utan att det bara är avundsjuka.

Man kan inte få allt man vill ha, men man kan kämpa för det, man kan försöka. Och om man kanske jobbar tillräckligt mycket kan man nå det.

Du får mig att vilja bli en bättre variation av mig själv, för att bevisa vem jag egentligen är, och hur jävla underbar jag egentligen är.

Likes

Comments

Jag, en helt vanlig tjej som haft väldigt otur i kärlek och en dålig start på livet, som kämpat när jag varit nere på marken och inte fått någon hjälp att resa mig, att få lära sig att klara sig själv, och det har fått mig att bygga upp mig själv som stark, att tänka annorlunda, att tänka utanför boxen.
Jag är en tjej som fullkomligt hatar att folk ska tycka synd om en, att kräva uppmärksamhet, även om det handlar små saker, men det har blivit så, inte att jag söker uppmärksamhet, utan att jag söker bekräftelse på att jag gör bra ifrån mig, för jag vill alltid räcka till, till allt, jag vill hjälpa andra, för jag vet själv hur det är och må dåligt, jag vet själv hur mycket det bara betyder att få höra "jag finns här, du är inte ensam" när man mår som sämst.
Och det är då det dåliga kommer in.

Jag bryr mig för mycket om folk som inte bryr sig ett skit om mig.
Jag har förstått det för länge sen, men jag har inte hjärta nog att sluta bry mig för det är sån jag är.
Och det gör det ännu jobbigare när det kommer till kärlek.

Jag har svårt för att falla för killar, verkligen.
Det är inte så att jag går på utseende och måste ha en modell eller på att dom tex spelar fotboll eller hockey, utan det är något när jag kollar en person i ögonen, så kan jag bli alldeles tyst, eller inte känna någonting alls... Och när jag vill blir helt tyst då är det speciellt, för det händer så sällan.
Och då är jag fast.
Och jag hatar det. Verkligen. För efter det, så blir allt med den personen fint, oavsett vad personen gör eller säger och det är det som är det dåliga, jag är en tjej som tycker om och bara se det bästa i människor, jag väljer bort och se det dåliga, och det är det som sårar mig tillslut.

Jag har fastnat för en kille just nu, som jag vet att jag aldrig har någon chans med. Aldrig.
Och jag vet inte hur jag ska ta mig ur detta, för efter jag gjorde slut med mitt ex några månader tillbaka har massa killar skrivit, och försökt få min uppmärksamhet, säkert hur fina och hur snälla killar som helst, säkert någon kille som kunnat göra allt för mig men det går inte, jag är inte intresserad.. Och det är så synd för jag missar säkert massa underbara killar för att jag bara har ögonen på en kille som jag aldrig kommer få.
Och allt med han är fint.
Han leende, hans ögon, hans hår, hans sätt att röra sig, han sätt att prata på asså allt, det är sjukt?!
Och att bara sitta här och tänka på detta får mig att lee, för jag blir så glad av att tänka på han, men samtidigt så ledsen.
För mig är han verkligen perfekt. Och jag önskade han visste att jag skulle kunna göra allt för han.
Men samtidigt vill jag inte säga något, för vill inte förstöra det lilla vi har just nu, men samtidigt så känner jag han heller knappt, bara pratat med han ett fåtal gånger, inte om något personligt utan mer vardagligt prat, precis som säkert 100 andra tjejer redan pratat med han, för att för han är jag bara en i mängden, bara en till tjej.
Och det är så jävla svårt att ens kolla på han för jag vet att han aldrig kommer känna samma sak som jag känner, och jag är så jävla rädd att han ska se alla mina känslor om han möter min blick.
Men han kommer aldrig förstå hur jävla fin han är oavsett om han är ny vaken, eller nyss har duschad eller om han är onykter, han e vacker hela jävla tiden.
Bara ett ord, bara en blick kan göra min dag.

Men jag låter det vara såhär, jag tänker inte försöka, för jag vet att han inte bryr sig, jag vet att han inte vill ha ett förhållande. Jag vet det och därför kommer låta allt vara, jag kommer försöka att inte tänka på han, jag kommer inte skriva till han lika mycket, jag kommer inte försöka mer..
Och det gör så jävla ont när jag vet att jag skulle kunnat göra allt för han.. Men detta är kanske det bästa, trots att det sista jag vill göra är och sluta bry mig..

Vi faller för personer vi inte kan få.


Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen i dag har varit en lyckad dag!
Lite tröttsamt tillslut då mina fötter gjorde så jävla ont haha, och jag har knappt köpt hälften av sakerna jag skulle gjort så känner att jag får lite panik, haha..!
Visar grejerna i morgon i ett eget litet inlägg!

Varit rätt mycket på sistone, och känner att min kropp tar stryk ifrån det då jag har ständigt ont i magen och trådar som bränner innanför ögonlocken ungefär 24/7.
Men ja, orkar ba inte bry mig längre om människor som visar att man inte betyder nått för dom, så nog med det!
Det blir bättre!!!

Lite tråkigt va då att Nadja inte kom då hon försov sig och sen så missförstådde vi varandra och de blev kaos!
❤️ lite bilder ifrån dagen❤️

Likes

Comments

Hej!

Nu är det onsdag och Idag ska ja spendera dagen i vackra Göteborg!
Ska åka dit med Lina, Linnea och Nadja!
Och det har redan börjat lite halvt kaos, Skrev till Lina när jag vakande samt alla andra, och det va bara jag och Lina som var vakna, och lina ringde tillslut hem till Linnea då hon inte svarade på mobilen Hahaha, och då sa hennes mamma att hon fortfarande satt på sängkanten och då om 5 min gick hennes buss, så hennes mamma ska köra henne till en busshållsplats lite längre bort så hon kommer med bussen, och Nadja får vi inte tag på alls än så länge, så lite panik artat är det!
Men hoppas denna dagen blir bra.
Behöver komma bort ifrån allt ett tag, och jag längtar nästan till skolan igen, att få lite rutin i vardagen igen!

Sitter just nu dock och äter, kanske inte det bästa men asså måste få lite energin och ork! Haha påtat om det, sprang typ 3 gånger fram och tillbaka på Ica pga min salladsdressing läkte?! Seriöst tog 2 stycken som läkte, hon i kassan bara skrattade och jag va jätte stressad då klockan blev 7:35 och bussen gick runt 7:45, men kom i tid, och tydligen så stod pappa kvar och ringde mig sen när jag gått på bussen och sa att de skulle vara värt och filma mig när jag stod på busshållplatsen då jag var stressad och dansade runt, tog lite selfies och kollade så jag hade med mig allt!!

Mår heller inte prima idag pga kärlek så har informerat mina tjejer om det, och jag hoppas att inte få panik attack och gråtattacker, utan vi hoppas att allt går bra!


Vi hörs lite senare om vad jag köpt m.m eller så uppdaterar jag när vi äter kanske!
Puss puss så länge!!❤️

Likes

Comments

Ennu en varm dag..!

Hej!
Äntligen känns det som sommar, har varit så dåligt väder på sistone så det är riktigt skönt nu när solen har varit här i snart 3 dagar!

Gäster...

Vi har fått gäster nyss och dom ska nog stanna här tills måndag nästa vecka, det är mammas och papps gamla kompisar och deras söner, en i min ålder och en i min lillebrors ålder:))
Men iallfall så fick hjälpa mamma med att stor handla och vi åkte till torp ( ett köpcentrum ) och vi försökte hitta lite saker och min lillebror hittade typ en liten skateboard? Vet inte hur man ska förklara det men typ en sådär som ser ut som en longboard men den e lika liten som en skateboard? Men iaf så hittade jag inget men kollade på en adidas tröja som jag kollat på ett tag, men vet inte om det är värt o köp den.
Men iallfall sen så köpte vi ba hundmat o sånt.
Sen så hjälper jag bara mest till, och aa var social med gästerna :)

Imorgon kanske de blir bad eller nåt? Måste städa mitt rum so bad just nu så får väll printern det fört!!!

Men vi hörs typ i morgon eller något!
Puss puss<33

Likes

Comments

Hejsan.
Det värsta man kan göra är väll och sätta sig och skriva om något när man druckit lite för mycket...
Men jag är bara tvungen!

Detta inlägget går till den mest underbaraste människan på denna planet, Amanda Hermansson, världen bästa vän och även min syster..❤️
Hon är så underbar verkligen och hon finns alltid här för mig när jag behöver henne, hon orkar med mitt ständiga tjat om ditten och datten och jag är så jävla tacksam att just hon är min bästa vän, och att jag fick chansen att lära känna denna underbara tjej.
Jag vill berätta allt men ska inte göra de då hon är min och ingen annans Hahahaha.. Nej men ärligt, finns ingen finare människa på denna jord.
Världen vackraste, snyggaste, bästa, snällaste, smartaste, älskade vän.
Du ger mig kärlek när jag inte ens förtjänar det och du e alltid på min sida i vått och torrt och du känner mig utantill.. Du vet vad jag aldrig skulle göra och vad jag kan göra, du har aldrig misstrott mig, och aldrig pratat skit bakom min rygg.
Du är en äkta vän, och jag hopps verkligen att vår vänskap kommer hålla för alltid!
Du är bäst Amanda, glöm förfan Aldrig det!❤️❤️❤️

Likes

Comments