Har varit lite mycket att göra de senaste dagarna så jag passar på att skriva lite nu när jag har tid. Jobb i stallet stod på schemat och det gick bra, trots att jag fick agera "vägg" då vi inte ställde ut några koner😂😅 söndagen var en lugn dag till att börja med innan jag bestämde mig för att åka ut till Sundbyholms travbana för att kolla in hoppningen och fota lite, sen assistera och följa med till Vilsta med en häst som skulle tillbaka dit (inget jag hade emot) innan det blev tillbaka till Sundbyholm och sen hemåt. Idag var vi hos mormor för att Rasmus skulle hjälpa henne att klippa gräset då det hade blivit högt, sen så hjälpte vi även till att flytta ner tv:n och boxen uppifrån ner så att den är på plats när morfar kommer hem igen och Nellie var med idag då hon fick vara lite ledig från förskolan.

Likes

Comments

Äntligen fredag!
Skönt med fredag, jag jobbar normalt sätt onsdag-fredag men igår och idag så har vi planeringsdagar så vi sitter med LVP samt föreläsningar. Men snart är det lunch✌🏻 så nu går jag och äter på fröknäcke👏🏻

Likes

Comments

Hej på er! Första inlägget här. Jag har bloggat förut men blev för mycket med allt annat som hände då så jag la av men nu har jag bestämt mig för att ta tag i det igen men med en helt ny blogg. Och jag hoppas att jag kommer ha mer tid nu till flera inlägg. Så här kommer ni att få följa mitt liv med mig, min familj och mina vänner.

Likes

Comments