Märkvärdig- VÄRD ATT MÄRKAS

Längesedan jag uppdaterade kanske, svårt det här med vad jag vill dela, vad ni kommer vilja läsa. Fick sån otroligt fin respons på mina första inlägg, tack för det. Min mamma var inte lika nöjd över mitt onani inlägg som resterande. Jag är hennes älskade lilla tjej, sen för alltid en liten prinsessa vaggad i hennes famn. Mina föräldrar och syskon är trots det för alltid också mina största fans därav trogna läsare. Det är också min mamma som tidigt beskrev mig som en konstnärsjäl- ett bokstavsbarn med guldkant. Min värld snurrar, höga berg och djupa dalar. Min impulsivitet är nog som mest jobbig för mig själv. Det krävs energi och ger konsekvenser att ständigt gå från 0-100 eller 100-0. Jag är märkvärdig- värd att märkas. Det är vi alla. Att bli sedd och bekräfta varandra är också det som driver oss framåt.

Blir ledsen över hur ofta jag hör om dåligt självförtroende, stress, alldeles för mycket oro om vad andra människor känner och tycker. I mitt liv är det som viktigast att jag får känna och tycka, därefter ta hänsyn och vara ödmjuk. Vill bara vagga in alla dessa unga människor med krav och prestationsångest. Jag låter min syster, den vackraste av våra änglar i himlen vagga mig ofta när jag själv känner så.

Vi alla växer upp i en snurrande värld. Olika miljöer med olika förutsättningar, olika erfarenheter och tvingas hantera känslor olika. Vi är många som trots det pratar om samma grundvärderingar. Ändå lägger vi så mycket energi på konflikter, anpassning och åt att döma våra medmänniskor. Vi river sönder vår planet och varandra. Ca. 7 miljarder människor, du och jag bär en så otroligt liten del av det. Men hur obetydelsefullt det än må kännas ibland eller låta när man säger det högt så är sannolikheten att du och jag finns med exakt vår genetik så otroligt liten, ännu mindre, magiskt. En kvinna bär på ca 100 000 ägg i sin livmoder. Att just min pappa, din pappa, träffade min mamma, din mamma och älskade tillsammans i precis den magiska stund och befruktar just det ägget - DET ÄR LIV OCH DET ÄR MÄRKVÄRDIGT! Skapa betydelse, du är värdefull, ha respekt för ditt liv och annat liv.

Jag fortsätter blogga om min snurrande värld. Ibland kanske gränslöst för någon, betydelsefullt för någon annan och som bäst roligt för mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"Med slutna ögon låter jag drömmen sakta slå in. Min blick ska du finna, min mun ska du känna, min kropp ska du beröra. Blodet pulserar i mina läppar. Jag vill andas din ångande lust, dela dina dofter och ditt begär. Jag vill se min kropp speglas i dina ögon. Jag vill locka dig, förföra dig och smeka dig. Jag vill inte tänka, jag vill känna. Jag vill se två själars djuriska drivkraft omvandlas till en tidlös skapelse. Slit tag i mig, vilt och het, mjukt och sensuellt. Jag blundar och ryser. Stilla i en glödhet ton viskar jag- Förtrolla min själ, väck min kropp. "

- En dikt jag skrev under en tid då bara en blick fick mig till rysningar och en beröring fick kroppen att pulsera.
Jag saknar den känslan. Låg vaken hela natten "igen" och tittade klipp på Nora och William från Skam "igen".
Jag ska vara öppen och ärlig här - jag har inga problem med att träffa/hitta intressanta killar/män. Kan inte riktigt hålla mig ifrån flört och mysiga dejter. Men nu är jag uttråkad, rastlös och likgiltig. Känner ingenting. Här är det torka, öken etc! Trötta mig! Ni försöker bra men jag behöver bättre! Och nej tjejer är inte min grej (har testat) även om jag ofta anser oss vara vackrare.

Jag pratade med min bästa vän om detta igår - "Jag saknar sex" inte bara sex sex, burrito vs taco eller korven i brödet. Jag saknar beröring, känslor, rysning, kärlek och orgasm. Min vän ifrågasatte hur vida jag tillfredställer mig själv. Tillfredställer mig själv? Jag svarade eftertänksamt "jo men ibland när jag har svårt att sova så..."

-Nej men Emma förfan!!!!! Onanerar du bara för att du har svårt att sova? Det är inte bara fiffi som är torr, hela du! Ditt hår, din hy. Förfan!!

Tack Freja.
Vad har man annars bästa vänner till?

Kanske är jag inte mottaglig för dom där blickarna, kärleken och rysningarna. Sen min syster gick bort har hela jag gått och blivit torr. Handlar detta om killar och sex? Har jag tröttnat på mig själv, torkat ut av utmattning och tårar?

Nu ska jag fan jag ta tillbaka min glow! Köpt organisk avokadomask till mitt hår och mangoskrubb. Lite exotiskt sådär bara.
Ska dansa omkring i mitt sidennattlinne om kvällarna. Ska glida fram längst Stockholms gator smidig och elegant, energisk och sexig. Åtminstone försöka. Ska komma försent till jobb imorgon pga sex hela natten - sex med mig själv! Hoppas inte min chef läser.
Jag lever och känner. Det är det livet är till för. Jag går ut på sociala medier som onanitjejen. Hon som älskar sig själv och älskar med sin kropp. Tar tillbaka all njutning! Öppnar upp för rysning och beröring.

Välkommen kärlek, välkommen njutning, välkommen min nya vän William Magnusson klädd i lila. Jag kommer fortsätta se skam om nätterna. Adjö Torka!

Likes

Comments

Jag är 23 år och bosatt i Stockholm, inne på mitt femte år ursprungligen från Helsingborg. I slutet av sommaren 2017 förändrades mycket i mitt liv då jag förlorade min storasyster Maria 921112-170824. 

För att göra en lång historia kort har jag alltid känt mig stark av de motgångar jag tidigt fick kämpa emot. Nästan som att slänga mer ved på brasan och uppleva en starkare låga. Jag har för det mesta känt "om jag klarar det här, klarar jag allt". Denna gången stormade cirkusen in utan förvarning och vände upp och ner på mitt liv. Sorg går ej att förklara på ett enkelt sätt, det är så mycket olika känslor att tvingas sortera och hantera. Så många att vara stark inför och inte minst mig själv. Tiden läker inte alla sår men jag är övertygad om att jag lär mig hantera den lite bättre för varje dag. Denna brasa brinner bara starkare och starkare. Jag känner starkare än någonsin "om jag klarar det här, klarar jag allt". 

Så varför starta en blogg? Inte nog med att jag för övrigt är en otroligt spontan och initiativrik ung tjej med galet roliga historier att dela med mig av. Jag är som sagt 23 år och singel, lever ett aktivt dejting liv utan några vidare sociala spärrar- ska allt se till så att ni kommer vilja läsa mer! Jag känner att jag måste få så frön och påverka med min historia och kommande historier. Livet är kort mina vänner men jävligt roligt om vi faktiskt vågar stanna upp, ifrågasätta och njuta. Våga känna, våga leva och utmana. Jag har tankar, känslor, kläder och skor att det räcker och blir över, för mig att dela med er då jag gärna uttrycker mig i skrift konst och bild. På återseende mina vänner!


Pälsjacka (fakefur) -Tiger of Sweden Jeans

Tröja- Tiger of Sweden

Byxor- Zara

Solglasögon- Ray-ban

Skor -Dolce&Gabbana

Likes

Comments