Header

LIVET , INREDNING

Känner tröttheten komma krypande... så trött, men så nöjd ❤️

Första varvet inne i blivande walk-in-closet är nu målat. Tack vare Edberg. Får väl erkänna att jag mest satt på en stol och tittade på. Fick ett ryck efter jobbet som han sen tog över. Efter målningen åkte vi och hämtade pizza och nu är jag rätt så slut...

Börjat planera lite inredning... Efter målning ska vi byta golv, så får vi se hur det formar sig efter det... Planen är att ha en mörkgrå vägg och resten vita, hyllor/lådor av något slag längst väggarna, plats för långklänningar att hänga och plats för alla skor, någon fin belysning och en väggspegel på andra väggen. Önskar att jag var bättre på att rita än vad jag är, så man kunde få på papper det som finns så fint i huvudet ! Blir en tur till IKEA snart. Spanar runt efter tips och idéer, andra som gjort liknande. Mycket är såå fint, men såklart annan planlösning än vårt lilla rum. Tips mottages gärna om någon vill dela med sig!


Over and out.

PS. Jonas har rakat av sig skägget

Likes

Comments

FOTO, LIVET

Hello!

Gick ju mindre bra att göra detta till en regelbunden grej... men, dumt och ge upp!

Tog en tripp till Visby i helgen med mitt hjärta, en välbehövlig paus och lite miljöombyte. En dagstur blev perfekt, speciellt när vi inte har så mycket ledigt tillsammans men ändå vill hitta på något. Vi gick gata upp och gata ner, köpte hem två burkar te, och sen släpade jag Jonas runt hela Botaniska trädgården (riktig nörd på blommor). Dagen avslutades på Black sheep arms innan vi tog 10 båten hem. Fick för en gångs skull med mig kameran, så tänkte försöka få till resten av bilderna till någon annan dag. Men lägger upp ett par idag i alla fall.

Nu är äntligen balkongen klar också! Måste bli besiktigad först, men nu har arbetarna städat undan och man ser ett resultat. Snart så...


/E

Öga, öga, näsa...

Min älskling

Likes

Comments

God morgon!

Kaffepaus i journalskrivandet., är så otroligt trött på det här vädret. Det enda positiva är att man kan lägga sig i soffan och kolla på en serie/film utan dåligt samvete. Har till och med gått med på att se alla Star Wars filmerna. Fem månader tog det, sen gav jag mig. Vad gör man inte liksom? Klarade av att hålla mig vaken under en av dem i måndags, och den var faktiskt helt okej!

Annars räknar jag ner dagarna till Grekland, och laddar om Ving-appen i hopp om att dagarna minskar fortare på något magiskt sätt. 23 dagar kvar.
Tror att det kommer gå ganska fort ändå, har en del att göra under de här dryga tre veckorna. Praktiken är dessutom slut imorgon, och på fredag ska jag in på kongress för LSF. Är lite ledsen över att det är slut faktiskt, jag har trivts så bra på båda mina praktiker jag haft. Funderar på vart jag kommer hamna under de nästa två perioderna... det bästa är ju att praktisera någonstans där jag faktiskt kommer vilja söka jobb.

Måste ta och rensa klart i förrådet också så jag kan gömma undan grejer som jag tycker är i vägen uppe i lägenheten. Kan man ha en blandning av att alltid spara på allt, men samtidigt vara extrem på att rensa och slänga? Jag har märkt att jag nästan alltid tar emot allt, för att sen upptäcka att jag inte har plats. Tillexempel äger vi för tillfället fyra olika soffbord... och tre står nere i förrådet. Det är som att jag inte vill se alla saker, men vill samtidigt inte slänga det ifall jag ångrar mig, vilket man oftast inte gör för i alla fall jag lyckas glömma bort vad det var jag slängde...

Jag vill så gärna att vår balkong blir klar också. Känns så instängt nu, kan inte ens öppna dörren. Istället hänger det folk utanför fönstret varje dag, och gör att lägenheten dammar igen snabbt som aldrig förr. Tålamodet har aldrig varit på topp under de här 22 åren... Men det blir bra när det blir klart!


Likes

Comments

LIVET

Badar i Wake up spray och hinkar i mig kaffe, inbillar mig att det fungerar...

Lugn morgon på praktiken, men stressigt halvtimmen innan. Undra vad som krävs för att man ska bli lite morgonpigg? Eller i alla fall gå upp när klockan ringer? Ett sommarlov kanske?

Likes

Comments

LIVET

Näst sista veckan på praktiken. Inte speciellt sugen på ett år till. De här veckorna ute har varit så underbara, humöret har varit så otroligt mycket bättre också. Vill verkligen ut och jobba. Känslan att faktiskt få vara ledig när man slutat saknar jag, utan stressen över plugg som man glömmer... eller förtränger.

Har fortfarande matkoma från middagen hos Jonas föräldrar ikväll, jättemysigt som vanligt med fina människor och massa gos med sötaste Tuva. Jonas åkte på träning efter och jag ska ta en snabbdusch och sova. Torsdag imorgon = snart helg!


Likes

Comments

LIVET , MUSIK

God morgon!

Om ca en timme börjar dag ett av två veckors jobb på Rumba förskola. Förra året jobbade jag hela sommaren, hade fyra dagar ledigt innan jag började på Vanstafritids. Roligt och precis vad jag behövde just då.

Nu hursomhelst, ska jag tillbaka efter tre veckors semester. Jag är fortfarande förvånad över hur lätt det var att komma ur sängen imorse. Drömt så mycket skumt under förra veckan, vaknat under nätterna och inte vetat om det varit verklighet eller dröm... Inte känt mig riktigt pigg. Nu kanske det vänder. *fingers crossed*

Nu ska jag dricka upp kaffet och kicka igång dagen.
Bjuder på en uppiggande morgonlåt och en bild från torsdagens fotografering, fler kommer nog under veckan.

Hoppas ni får en bra dag ❤

Likes

Comments