Header

I ett försök till att börja äta nyttigare så bakar jag bröd. Man kan ju såklart göra egen mix men denna gången tog jag en färdig som man bara blandar ut med naturell youghurt. Hoppas det ska bli gott :)

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Jag har jobbat natt i en månad och det märks. Vikten har ökat, jag har varit mer slö och trött, ätit mer sötsaker. Menar så klart inte att det beror på nattjobbet i sig utan snarare att jag har mer fritid till att slöa och varit segare efter att ha jobbat natt. Istället för att ha tagit en promenad för att bli pigg har jag sett på film och ätit något gott.

 Imorgon startar min månad utan godis eller sötsaker!

Likes

Comments

När jag står i köket och lagar mat så leker Sofie att hon lagar maten till oss på sitt rum :)

Likes

Comments

​Ikväll har jag och Sofie spenderat kvällen i kolonin med god mat och fint sällskap. Passade på med en mysig dag då det är jobb imorgon igen. Älskar att hösten verkligen är på väg :) 

Likes

Comments

​När vi var nere i stan idag för att lämna böcker på bibblan så gick vi inom några affärer. Sofie hittade direkt något hon ville ha och det är klart hon skulle få tröjan med spindelmannen på. Min lilla superhjälte :)

Likes

Comments

En av dessa jackor hade mer än gärna fått flytta in hos mig. Vet inte om jag ska köpa den svarta, det är priset som gör att jag får tänka en extra gång. Vilken tycker du är snyggast?

​klicka på bilderna för att komma till en återförsäljare!

Likes

Comments

I lördags var jag, Sofie och hennes farmor på busfabriken. Vi fick se spindelmannen men Sofie var lite rädd och ville inte hälsa på honom, men tyckte ändå det var spännande att se honom. På busfabriken var studsmattorna helt klart Sofies favorit. Så länge hon har roligt och är nöjd och glad så är jag likaså. Hon var helt slut efter ett par timmar och somnade gott i vagnen på vägen hem.

Jag har hunnit jobba 2 nätter nu och det har gått fort. Sömnen har varit jättebra så det är väl bara att man ska komma in i det lite. Nu är jag ledig ända till fredag då jag går på igen. Denna vecka ska vi nog hinna med lite bus och även höststädning. Hoppas ni haft en bra start på veckan :)

Likes

Comments

Jag skulle vilja ha en liten stuga på landet där jag kan bara få vara ifred ibland och ha lugnet. Tänk vad mysigt Sofie också skulle tycka det var. Jag kan sakna farfars sommarstuga som vi var i hela somrarna som barn. Landet, skogen, ingen stress, ingen uppkoppling utan bara avkoppling och lek och skoj för oss barn. Det är såna somrar jag vill att Sofie också ska få och minnas vad roligt hon hade.

Ena dag kanske drömmen kan bli verklighet :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw