Då var det dags att börja jobba igen. Ska bli skönt med rutiner igen. Sitter och funderar på vad jag gjorde egentligen men jag gjorde det som semestern väl är till för att vila och ta igen sig. Har varit ett jobbigt år på många sätt. Jag hoppas det ska bli bra nu efter vila och återhämtning.

Kan känna att jag saknar min syster och att vi inte bor närmare varandra. Det har varit skönt att vi fått spendera halva semestern med varandra. Ibland känner jag mig så ensam här utan min familj nära. Jag kan inte bara gå hem till någon i min familj och ta en kopp kaffe.

Miss My family 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag och Sofie är och firar påsk hos mamma och pappa. Vi tar det bara lugnt och umgås. Dock lite tråkigt att vädret är dåligt, just nu kommer det snöblandat regn. Glad över att vara ledig hela påsken iallafall och får vara med familjen 💜

Har ni en bra påsk? :)

Likes

Comments

Goosebumps

Likes

Comments

Nu skulle jag bara vilja ta en promenad och få lite luft. Sofie varken vill eller kanske borde gå ut.

I-landsproblem som ensamstående!

Likes

Comments

Jag och Sofie håller sjukstuga här hemma. Feber, ont i halsen, hosta, snorig och lite magont. Listan kan göras lång på vad vi klagar på här hemma just nu. Lika bra vi har det samtidigt så vi får det överstökat.

Märks tydligt på Sofie då hon bara vill titta på tv eller plattan och ta ett bad emellanåt. Känns som jag legat på soffan och tyckt synd om mig själv mest hela dagen. Hoppas i varje fall på en bättre dag imorgon och förkylningen snart är över och att vi vaknar feberfria.

Likes

Comments

Helgen har varit lugn och skön. Bara tagit det lugnt och haft det bra. Har varit så otroligt trött också och känt mig lite hängig och början till sjuk. Än har det inte blivit något av det och jag hoppas det förblir så och att jag bara har behövt vila. Sofie börjar bli hes och varit lite gnällig i helgen så vem vet vad det blir av det.

Ikväll är det dags för final i farmen och jag som sa att jag inte skulle följa det ens men nu har det ändå blivit så. Haha vi får väl se vem som står som segrare ikväll.

Har ni haft en bra helg? :)

Likes

Comments

Efter en helg på jobbet och bara en ledig dag till förfogande. Då vilar man upp sig och tittar på serien suits. Ville egentligen göra mer "nytta" idag men orken har inte funnits.

Men det är rätt skönt med en slappdag ibland 💜

Likes

Comments

Likes

Comments

Livet går upp och ner mest hela tiden och så är det nog för dem flesta. Jag har varit på toppen och jag har varit på botten. Nu har jag bestämt mig för att jag ska vara på topp mest hela tiden. Såklart kommer där alltid komma motgångar i livet men det är ju hur man hanterar det.

Gör om, gör rätt <3

Likes

Comments

Funderar nog fortfarande på om jag ska ta upp bloggandet igen eller inte!? Allt jag vet är att jag inte vill radera bloggen iaf. Kanske ska köra på en ny nisch och ha mest vad jag stickar/virkar och lite vardag emellan kanske.

Vet inte ens om någon läser här längre haha :)

Idag har sofies farmor varit här och hjälpt mig att putsa fönster och så smått göra lite julfint. Snart jul igen och jag tycker det är så mysigt. Love it!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw