Idag gjorde jag mitt första pass av 30. Jag kan säga att det gick lättare än förväntat och vad jag minns ifrån sist jag gjorde det. Men då hade jag också många kilo fler och allmänt sämre hälsa. Dessutom körde Sofie lite gympa vid sidan om och det är skönt att passet tar ca 25 minuter så jag kan göra det med henne hemma och att hon är vaken.

Till middag idag blev det ungsbakad lax och morötter samt lite potatismos. Gott, lätt och snabbt att göra :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är Sofie och jag hemma efter några dagar hos mamma och pappa. Jag skulle kunnat stanna veckan ut men på onsdag är det dags att jobba igen. Imorgon ska jag sätta igång med träningen igen också, känner mig verkligen peppad :)

​Och vet ni vad!? Jag läste inte en enda sida i boken eller stickade en enda maska. Men jag känner mig desto mer avslappnad och utvilad än vad jag gjort på länge :)

Likes

Comments

Jag gick ner 20 kg men under det sista halvåret har några kilo plötsligt kommit tillbaka. Vet ju att det har med min kost att göra samt frånvaron av träning. När jag kommer hem från mamma och pappa igen tänkte jag köra jillian Michaels 30 day Shred då det enbart behövs en halvtimme av mig varje dag och jag behöver inte ens ta mig till gymmet för att göra det.

​Någon mer som är sugen? :)

Likes

Comments

​Jag tycker dessa 3 lampor är jättefina, avskalat och rent. Vilken tycker du är finast? 

​Klicka på bilderna för att komma till en återförsäljare!

Likes

Comments

Sofie är antingen superhjälte eller prinsessa och idag föll valet på att vara prinsessa. Så himla söt och hon är verkligen min lilla prinsessa :)
Imorgon efter jobbet ska vi åka hem till mamma och pappa för att spendera helgen. Vi får se hur länge vi stannar då ska jag vara ledig i 4 dagar. Kanske hinner läsa boken som jag vill läsa och sticka en del.

Likes

Comments

Varit ledig idag och det har varit skönt att bara slappa och mysa med sofie. Har blåst ute och nu snöar det lite men vi får se om det lägger sig mer. Ikväll tänkte jag äntligen ta tag i några stickningar som är färdiga och fästa trådarna och blocka. 

Har ni haft en bra start på året? :)

Likes

Comments

Shameless är en serie jag började se på netflix för ett par dagar sen. Den handlar om den alkoholiserade pappan Frank som är ensam med 6 barn och förtidspensionerad. Den är tragisk och rolig samtidigt. Måste ses!

Klicka på bilden för att komma till en återförsäljare.

Likes

Comments

​Jag har äntligen bestämt mig och nu är det slutrökat för min del. Något jag borde gjort för länge sen. Men var så jäkla dum att börja igen efter att jag fått Sofie och slutat amma. 

Heja mig!

Likes

Comments

Dessa dagar jag varit ledig har jag och Sofie bara gjort det vi känner för. I lördags var mina föräldrar och hälsade på och sofies kusiner. Sofie tyckte det var roligt att få busa med sina kusiner och blev ledsen när de åkte hem igen.

Just nu stickar jag på en julklappsstickning till pappa. Vi får väl se om jag hinner bli klar i tid eller om den får bli en försenad julklapp. Sen har jag 3 andra projekt som är klara men det ska fästas trådar och blockas, men det är ju så tråkigt haha.

Likes

Comments

Nu är december här och julafton närmar sig med stormsteg. Jag har inte bloggat på ett tag igen och vi får se hur ofta jag kommer skriva här igen. Det är iallafall bra med mig, jag har mest varit trött som resten av befolkningen haha. Önskar snön hade stannat mer än 2 dagar så vi kunde få ha det lite ljust och kallt. 

Nu är jag dessutom inne på min 3:e lediga dag av 6 och det har varit hur skönt som helst. Samt att det har känts som det behövs. 

Hoppas allt är bra med er där ute :)

Likes

Comments

1 34578 Next

Better Blogging Nouw