Header

​Det går framåt med stickningen och det är jättekul att få skapa igen. Ett lätt mönster och jag tror den kommer värma bra i höst och vinter. Sofie ville också ha en så får göra en i mindre modell till henne. Hon har aldrig velat använda det jag gjort till henne tidigare men hoppas nu när hon blir äldre kan uppskatta mina stickningar och vilja använda det jag gör till henne. 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Mitt stickprojekt som jag skulle börja med i våras har legat tills nu. Det är en speciell känsla när man börjar ett nytt projekt och nu hoppas jag lusten och tiden ska finnas igen.
Jag börjar redan bli trött då jag har jobbat och varit uppe tidigt idag men några varv till innan sängen kallar. Ett plus är att jag har sovmorgon imorgon också :)

Likes

Comments

Efter en dålig svensk sommar och att jag jobbat hela sommaren gör att jag börjar längta efter hösten. Jag vill kunna mysa ner mig i soffan med tända ljus och se bra filmer och serier samt ha en stickning i mina händer. Mycket har hänt och förändrats i mitt liv det sista året. Jag känner att jag landat i allt och att jag trivs med mig själv. 

Jag ser ljust på framtiden och är nyfiken på vad som kommer härnäst för mig och Sofie :)

Likes

Comments

​Mamma och pappa var här igår och då fick jag denna fina nya platta :) Är du också sugen på en ny och bra platta så klicka bara på bilden för att veta mer.

Annars har jag gått och blivit förkyld för första gången i år. Annars är väl allt som vanligt här, trivs jättebra på jobb :)

Likes

Comments

​Jag har inte bloggat på ett tag men jag jobbar och när jag varit ledig har jag passat på att spendera tid med min familj. I helgen har vi varit hos föräldrarna och det är skönt att komma hemifrån lite och bara njuta av nuet. Efter lite mat i magen ska vi åka hem igen och sen är det jobb och förskola för mig och Sofie. 

Har ni haft en bra sommar? :)

Likes

Comments

Gott efter en dag på jobbet, njuter i kolonin :)

Likes

Comments

Bästa maten på sommaren är lätt stekt fläsk med nypotatis och gräddfil. Det satt fint i magen och Sofie tyckte också om stekt fläsk. Sen är det förstås gott med en god grillad bit kött också men det godare om solen och värmen också är framme.
En dag kvar att jobba imorgon sen är jag ledig i helgen och då ska Sofie och jag åka hem till mamma och pappa. Ska bli mysigt med en helg hemma hos de då det är alltför länge sen :)

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och det är så mysigt när man får vara med Sofie hela dagen. Vi har lekt med vänner och blev bjudna på mat, så det blev en bra dag :)
Nu ska jag äta lite kvällsfika (biskvier är godaste kakan) och se en film eller serie. Hoppas ni alla haft en bra dag!

Likes

Comments

Jag känner mig ofta trött och hängig och jag är garanterad att det beror på vädret. Jag behöver värme och få känna solen mot min hud. Det är långt in i juni och vi behöver typ höstkläder för det är så kallt.
Jag får spara pengar så jag kan åka till värmen i höst istället. I really need the sun!

Likes

Comments

Jag har glömt att skriva att skolan äntligen är slut och att jag har fått mitt diplom. Jag är stolt över mig själv som klarat detta och kämpat på även om det har varit tufft många gånger.

Happy face :)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw