Header

Så söt att man smälterSofie tyckte att hon behövde låna farmors läppstift. Jag kan inte annat än att le åt min lilla sötnos :)

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Filmtips

Denna filmen går en rakt in i hjärtat. Den handlar om phillipe som söker en personlig assistent och utmanar driss i en månad för han tror inte han ska klara det. Som att ha tider att passa och sköta ett jobb. Om ni inte har sett den tycker jag absolut ni ska göra det :)​

 

Likes

Comments

Ett par dagar till...

Kunde inte påsken varat ett par dagar till. Jag känner att jag behöver tid till lugn och ro och inga måsten. Jag skulle också vilja jobba mer, just nu är jag bara timanställd och blir inringd när jag behövs.

Har ni haft en bra påsk? :)

 

Likes

Comments

Utbildad undersköterskaNu är jag äntligen utbildad undersköterska och det är så jäkla skönt att vara färdig :) Eller nästan iaf, läser just nu svenska, samhälle och gymnasiearbete för att få diplom. Jag kunde inte valt mer rätt, jag trivs jättebra som undersköterska och älskar att gå till jobbet. Precis så som man ska känna.
Jag kan också stolt säga att jag lyckats gå ner mina 20 kg som var mitt mål. Jag ska fortsätta göra rätt val med mat och motion. Jag är inte helt nöjd än men snart kanske, vill tajta till kroppen och bygga lite muskler. Men allt har sin tid, stressa långsamt.
Allt bra med er därute? :)

 

Likes

Comments

Mimmi

Sofie älskar mimmi och vad passar inte bättre än ett par mimmi gummistövlar till henne i vår. Vi beställde dessa från hm men tyvärr var de förstora så ska beställa en storlek mindre och spara dessa till hösten. Samtidigt som vi hämtade ut paketet köpte vi oss lite fika och hade det mysigt när vi kom hem. En lugn och skön lördag, snart får vi besök av mamma och pappa.

Ha en fortsatt fin lördag :) 

Likes

Comments

Downton abbey

Igår började jag titta på downton abbey och jag vill bara se mer redan efter ett avsnitt. Jag tycker nästan aldrig där är något bra på tv och väljer därför att se på tv-serier istället. Jag brukar plöja igenom en serie i taget nästan tills där finns nya avsnitt av någon annan serie jag följer. 

När Sofie gått och lagt sig ska jag se ett eller två avsnitt och börja på mitt nya stickprojekt. Ni där ute får ha en mysig tisdagkväll och hoppas solen lyst på er idag :)​

 

Likes

Comments

Friday it isSolen har varit framme idag och jag ringde en vän så vi kunde ut och leka i solen. Det blev lite mulet men skönt att vara ute med barnen. Efteråt gick jag och Sofie för att köpa korv och sen har vi hunnit hälsa på farmor och Gert också. En mysig ledig fredag för vår del och i helgen har jag praktik. Bara 3 veckor kvar :)

 

Likes

Comments

Derek

Jag har legat sjuk nu i 2 dagar och igårkväll när jag försökte sova letade jag efter något att se på netflix. Då hittade jag serien Derek som utspelar sig på ett äldreboende. Ricky Gervaise som spelar huvudrollen har jag alltid gillat så jag gav den en chans. Den är rolig samtidigt som man ibland kan känna sig lite sorgsen över de olika karaktärerna. All personal brinner ändå för det de gör och så vill jag att det ska se ut på alla boende. Så om ni inte har något att göra, ge den en chans :)

 

Likes

Comments

MössaJag håller på att sticka en mössa och det är verkligen kul att ha fått lusten tillbaka. Hoppas den blir så bra som jag vill. Måste snart få den klar innan våren är här fast det kan dra kallt om öronen då också. Jag har faktiskt beställt hem lite nytt garn till ett projekt som jag ska börja på när mössan är klar. Gult, turkost och grått :)

 

Likes

Comments

Sneakers

Ett par av dessa skorna hade ju varit jättesöta på Sofie i vår :)

​klicka på bilderna för att komma till en återförsäljare!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw