Då var halstuben klar och redo att användas. Fast den får nog ligga oanvänd ett tag till för jag hoppas inte det blir kallt inom kort. Tröjan ligger på blockning och det kommer bilder när den torkat och lagt till sig. Blev inte riktigt nöjd med ena armhåla när jag sydde ihop den men bara den värmer gott så får det vara så.

Ha en fortsatt fin kväll :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ikväll är årets sista sommar med Ernst och på något sätt känns det som sommaren lider mot sitt slut. Jag hoppas vi ändå får många fina soliga dagar till innan hösten biter tag i oss. Älskar Ernst och han är nog en sån person man antingen gillar eller inte gillar alls. Men det är något visst med att se hans program. Om man ändå hade ett öga för detaljer som den mannen haha.

Klicka på bilderna för att komma till produkterna, inlägget innehåller affiliate länkar

Likes

Comments

Jag har fått ny energi! Jag har lust och nu ska jag äntligen göra sånt som jag tycker är kul och ger mig energi. Nu är det dags att fästa trådarna på dessa två projekt sen är det Sofies tröja jag ska göra klar.

Har även fått ny energi och ny motivation till mitt älskade jobb. Och rent av på livet. Jag mår toppen igen och där hoppas jag stanna. Sofie är frisk och mår bra och resten av detta året ska bara bli bra, för det har jag bestämt. 😘


Likes

Comments

Då var det dags att börja jobba igen. Ska bli skönt med rutiner igen. Sitter och funderar på vad jag gjorde egentligen men jag gjorde det som semestern väl är till för att vila och ta igen sig. Har varit ett jobbigt år på många sätt. Jag hoppas det ska bli bra nu efter vila och återhämtning.

Kan känna att jag saknar min syster och att vi inte bor närmare varandra. Det har varit skönt att vi fått spendera halva semestern med varandra. Ibland känner jag mig så ensam här utan min familj nära. Jag kan inte bara gå hem till någon i min familj och ta en kopp kaffe.

Miss My family 💜

Likes

Comments

Jag och Sofie är och firar påsk hos mamma och pappa. Vi tar det bara lugnt och umgås. Dock lite tråkigt att vädret är dåligt, just nu kommer det snöblandat regn. Glad över att vara ledig hela påsken iallafall och får vara med familjen 💜

Har ni en bra påsk? :)

Likes

Comments

Goosebumps

Likes

Comments

Nu skulle jag bara vilja ta en promenad och få lite luft. Sofie varken vill eller kanske borde gå ut.

I-landsproblem som ensamstående!

Likes

Comments

Jag och Sofie håller sjukstuga här hemma. Feber, ont i halsen, hosta, snorig och lite magont. Listan kan göras lång på vad vi klagar på här hemma just nu. Lika bra vi har det samtidigt så vi får det överstökat.

Märks tydligt på Sofie då hon bara vill titta på tv eller plattan och ta ett bad emellanåt. Känns som jag legat på soffan och tyckt synd om mig själv mest hela dagen. Hoppas i varje fall på en bättre dag imorgon och förkylningen snart är över och att vi vaknar feberfria.

Likes

Comments

Helgen har varit lugn och skön. Bara tagit det lugnt och haft det bra. Har varit så otroligt trött också och känt mig lite hängig och början till sjuk. Än har det inte blivit något av det och jag hoppas det förblir så och att jag bara har behövt vila. Sofie börjar bli hes och varit lite gnällig i helgen så vem vet vad det blir av det.

Ikväll är det dags för final i farmen och jag som sa att jag inte skulle följa det ens men nu har det ändå blivit så. Haha vi får väl se vem som står som segrare ikväll.

Har ni haft en bra helg? :)

Likes

Comments

Efter en helg på jobbet och bara en ledig dag till förfogande. Då vilar man upp sig och tittar på serien suits. Ville egentligen göra mer "nytta" idag men orken har inte funnits.

Men det är rätt skönt med en slappdag ibland 💜

Likes

Comments


Better Blogging Nouw