Header

Idag kom Sofie hem med en förkylning så i eftermiddag har hon sovit och tagit igen sig. Hoppas förkylningen går över fort! Till middag idag blev det ris med kyckling i chilisås. Jättegott och Sofie gillar det också även om hon inte ville äta så mycket idag som hon brukar. 

Ikväll blir det mys med tända ljus och sticka det sista på min halstub :)

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Var ett tag sen jag skrev nu. Har inte haft lust helt enkelt. Men livet rullar på och jag har varit ledig en vecka imorgon, men då går jag på natten igen. Bara 6 nätter kvar sen återgår jag till det vanliga. Har glömt att berätta att jag fått förlängt till september nästa år och det känns skönt att slippa tänka på hur varje månad ser ut ekonomiskt. 

Ikväll blev jag också sugen på att sticka igen, som jag saknat det. Som varje gång jag har uppehåll från stickningen. Hoppas ni har en bra kväll :)

I helgen var jag och shoppade lite nya möbler. Det känns skönt att äntligen börja få till hemmet så som jag vill ha det. Nu är det bara lite detaljer som ska på sin plats så kommer jag nog stortrivas här hemma i höst och vinter :)

I ett försök till att börja äta nyttigare så bakar jag bröd. Man kan ju såklart göra egen mix men denna gången tog jag en färdig som man bara blandar ut med naturell youghurt. Hoppas det ska bli gott :)

Jag har jobbat natt i en månad och det märks. Vikten har ökat, jag har varit mer slö och trött, ätit mer sötsaker. Menar så klart inte att det beror på nattjobbet i sig utan snarare att jag har mer fritid till att slöa och varit segare efter att ha jobbat natt. Istället för att ha tagit en promenad för att bli pigg har jag sett på film och ätit något gott.

 Imorgon startar min månad utan godis eller sötsaker!

När jag står i köket och lagar mat så leker Sofie att hon lagar maten till oss på sitt rum :)

​Ikväll har jag och Sofie spenderat kvällen i kolonin med god mat och fint sällskap. Passade på med en mysig dag då det är jobb imorgon igen. Älskar att hösten verkligen är på väg :) 

​När vi var nere i stan idag för att lämna böcker på bibblan så gick vi inom några affärer. Sofie hittade direkt något hon ville ha och det är klart hon skulle få tröjan med spindelmannen på. Min lilla superhjälte :)


Better Blogging Nouw