Header

Grattis älsklingen

Idag har vi haft kalas för min lilla tjej som blir 3 år imorgon. Tack alla som kom och gjorde hennes dag så bra :)
Mamma älskar dig och du kommer alltid vara mammas lilla flicka <3

 

Likes

Comments

Träningsvärk

Jag var ute och rensade ogräs och klippte gräset på uteplatsen igår. Idag har jag träningsvärk i händerna och i armarna. Haha så otränad är jag tydligen. Nu hoppas jag att sommaren snart ska komma så vi kan vara på uteplatsen mer.

Jag skulle göra det sista på samhälle nu ikväll efter jobbet men plötsligt funkade inte något på sidan och jag kommer inte in längre. Hoppas det blir snabbt löst, senast imorgon ska det sista vara inne som jag då hade tänkt göra ikväll!

 

Likes

Comments

Samhälle

Har pluggat samhälle nu på förmiddagen och det ska bli så skönt när denna kursen också är avklarad. Ska bara orka lite till, denna kurs ska vara klar denna vecka, en slutexamination ska bokas in också bara. Det ska bli så skönt att slippa böckerna sen och bara jobba.

Det har gått bra för Sofie och inga olyckor har hänt hittills och igår när vi var på utflykt bajsade hon på toaletten. Hon är så stolt över det också och vill gärna visa sina trosor för alla, hihi min lilla sötnos :)

 

Likes

Comments

Dags att bli blöjfri :)

Idag har vi varit ute och valt trosor till Sofie och köpt insats till toaletten. Nu ska vi försöka få Sofie blöjfri och jag tror det går lite lättare när hon fick vara med och välja trosor själv, fast hon tyckte det räckte med ett par :)
Halva dagen har hon haft trosor och kissat på toaletten ett par gånger. Inga olyckor idag för vår stora tös som blir 3 år nästa vecka.

 

Likes

Comments

Nyklippt

Idag var det Sofies tur att klippa sig för första gången i hennes snart 3-åriga liv. Det gick jättebra! Hon satt själv och tuggade på en godis och jag mutade henne med att få kinderägg efteråt om hon satt fint. Hon klarade det som sagt jättebra så det ska nog inte vara några problem längre fram heller.
Mammas lilla sötnos <3

 

Likes

Comments

Dagens vill ha

Här är 3 par fina men också sköna byxor som jag vill klicka hem. Efter en stor viktnedgång ekar det tomt i garderoben på kläder som passar mig nu. Tröjor gör inte mig så mycket om de är lite stora men byxor vill jag helst ska sitta perfekt och jag vägrar livrem. Vilka tycker ni är finast?

Klicka på bilderna för att komma till en återförsäljare :)

 

Likes

Comments

Bättre än förväntat

Idag hade jag min slutexamination i svenska och det gick över förväntan. Jag har bara gjort det som jag själv tyckt behövs för att få ett godkänt. Men på nationella provet fick jag C och mitt slutbetyg blev C så det känns skönt. Och hade jag då bara lagt ner lite mer tid och energi så hade jag nog kunnat nå ännu högre. Fast det hade jag inte orkat samtidigt som man jobbar 100 procent och tiden ska räcka till min lilla älskling också.

Igår besökte jag frissan och klippte äntligen av mig allt mitt slitna hår. Jag kommer nog sakna längden som jag lyckats spara ut, men det är bara att spara ut igen och klippa sig oftare. Som denna gången lät jag det gå 11 månader mellan klippningarna, inte konstigt mitt hår var slitet.

Hoppas ni har en bra kväll :)

 

Likes

Comments

4 år <3

Idag skulle lilla Hanna fyllt 4 år. Hanna kommer alltid vara älskad och saknad &lt;3

 

Likes

Comments

2 maj

Idag har jag och Sofie varit ute och lekt i flera timmar hos farmor och farbror Johan. Skönt när vädret är bra så man kan vara ute, fast vill ändå att det ska bli lite varmare.
Sen i eftermiddag kom mamma och pappa för att hälsa på oss. Vi har ätit god mat, pulled pork. Nu ska vi dricka kaffe och äta lite glass.
Hoppas ni också haft en underbar lördag som oss :)

 

Likes

Comments

Ny inspiration

Efter att ha sett första avsnittet av trädgårdstisdag blev jag själv sugen på att ut och göra fint på min uteplats. När jag ändå är ledig i helgen ska där röjas upp ordentligt och rensas i rabatterna för att se vad som behövs göras mer. Man blir ju så glad av att se all grönska som kommit upp och då vill jag också ha en fin liten trädgård som jag kan vara stolt över.

​Idag var jag och skrev nationellaprovet i svenska. Nu känns det som något lättat lite och det blir bara mindre och mindre skolarbete kvar. I mitten på maj hoppas jag vara klar med allt vad skola heter, iallafall för ett tag.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw