Header

150726

​Jag har inte bloggat på ett tag men jag jobbar och när jag varit ledig har jag passat på att spendera tid med min familj. I helgen har vi varit hos föräldrarna och det är skönt att komma hemifrån lite och bara njuta av nuet. Efter lite mat i magen ska vi åka hem igen och sen är det jobb och förskola för mig och Sofie. 

Har ni haft en bra sommar? :)

 

Likes

Comments

Kallt och gott :)

Gott efter en dag på jobbet, njuter i kolonin :)

 

Likes

Comments

150625

Bästa maten på sommaren är lätt stekt fläsk med nypotatis och gräddfil. Det satt fint i magen och Sofie tyckte också om stekt fläsk. Sen är det förstås gott med en god grillad bit kött också men det godare om solen och värmen också är framme.
En dag kvar att jobba imorgon sen är jag ledig i helgen och då ska Sofie och jag åka hem till mamma och pappa. Ska bli mysigt med en helg hemma hos de då det är alltför länge sen :)

 

Likes

Comments

Kvällsfika

Idag har jag varit ledig och det är så mysigt när man får vara med Sofie hela dagen. Vi har lekt med vänner och blev bjudna på mat, så det blev en bra dag :)
Nu ska jag äta lite kvällsfika (biskvier är godaste kakan) och se en film eller serie. Hoppas ni alla haft en bra dag!

 

Likes

Comments

I want summer

Jag känner mig ofta trött och hängig och jag är garanterad att det beror på vädret. Jag behöver värme och få känna solen mot min hud. Det är långt in i juni och vi behöver typ höstkläder för det är så kallt.
Jag får spara pengar så jag kan åka till värmen i höst istället. I really need the sun!

 

Likes

Comments

Diplomerad undersköterska

Jag har glömt att skriva att skolan äntligen är slut och att jag har fått mitt diplom. Jag är stolt över mig själv som klarat detta och kämpat på även om det har varit tufft många gånger.

Happy face :)

 

Likes

Comments

150613

 

Likes

Comments

Grattis älsklingen

Idag har vi haft kalas för min lilla tjej som blir 3 år imorgon. Tack alla som kom och gjorde hennes dag så bra :)
Mamma älskar dig och du kommer alltid vara mammas lilla flicka <3

 

Likes

Comments

Träningsvärk

Jag var ute och rensade ogräs och klippte gräset på uteplatsen igår. Idag har jag träningsvärk i händerna och i armarna. Haha så otränad är jag tydligen. Nu hoppas jag att sommaren snart ska komma så vi kan vara på uteplatsen mer.

Jag skulle göra det sista på samhälle nu ikväll efter jobbet men plötsligt funkade inte något på sidan och jag kommer inte in längre. Hoppas det blir snabbt löst, senast imorgon ska det sista vara inne som jag då hade tänkt göra ikväll!

 

Likes

Comments

Samhälle

Har pluggat samhälle nu på förmiddagen och det ska bli så skönt när denna kursen också är avklarad. Ska bara orka lite till, denna kurs ska vara klar denna vecka, en slutexamination ska bokas in också bara. Det ska bli så skönt att slippa böckerna sen och bara jobba.

Det har gått bra för Sofie och inga olyckor har hänt hittills och igår när vi var på utflykt bajsade hon på toaletten. Hon är så stolt över det också och vill gärna visa sina trosor för alla, hihi min lilla sötnos :)

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw