Det har varit helt underbart väder i helgen och såklart har vi varit ute hela helgen. Man får passa på att njuta när man kan för rätt vad det är blir det kallt och trist igen. Hoppas detta ska hålla i sig nu.

Sofie har varit ute och gått med cayenne idag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har precis tittat klart på dokumentären cowspiracy som finns på netflix. Jag har fått mig en rejäl tankeställare... Men sen är det att ta steget fullt ut och sluta äta kött och dricka komjölk och mer därtill såklart.
Ni borde se den! Om ni sett den, har ni gjort några förändringar?

Likes

Comments

Nu har det gått sådär lång tid igen sen jag bloggade sist. Samtidigt är jag inte redo att släppa den helt, skulle kännas för konstigt.
Idag har varit ledig dag men vädret och att jag är förkyld har gjort att vi mest varit inne. Blev en stund i sandlådan sen gick vi in och värmde oss och fikade.
Hoppas allt är bra med er :)

Likes

Comments

​Jag har varit hemma och vabbat i 2 dagar då sofie har haft feber och en hemsk hosta. Eftersom jag varit hemma med en sjuk sofie har jag tittat lite på tv och hittade en intressant dokumentär på netflix. Food matters och jag tyckte den var bra, tänkvärd och att vi faktiskt är vad vi äter. SE DEN!

​Mer c-vitamin åt folket :)

Likes

Comments

Jag är ledig i 4 dagar så jag och Sofie har åkt hem till mamma och pappa denna påskhelg. Vi ska träffa hela familjen och bara ha det mysigt. Sofie har längtat efter sin kusiner också.
Önskar alla en fin påskhelg :)

Likes

Comments

Tisdag och jag håller helg nu. Vet inte vad vi ska hitta på än men hoppas på lite varmare väder än i helgen så man slipper frysa så fort man går utanför dörren. Börjar iallafall känna mig piggare än för några veckor sen. Solen och värmen är mer än välkomna :)
Ha en fin tisdag :)

Likes

Comments

​Längtan efter sol. Längtan efter värme. Längtan att få läsa. Längtan av ett varmt hav. Längtan efter ett äventyr. Längtan efter dig.

Likes

Comments

Idag har jag och Sofie njutit av solen och en hel eftermiddag ute i kolonin. Kallt men skönt i solen och vi lär somna gott ikväll. Snart ska vi äta pizza med sofies farmor och G innan vi beger oss hem för att sova.

Har varit tomt här ett tag men jag har varit sjuk och jag har hellre läst en bok eller passat på att somna samtidigt som Sofie eftersom jag varit så trött. Behöver sol och vår nu, men vem behöver inte det ;)

Likes

Comments

Idag gjorde jag mitt första pass av 30. Jag kan säga att det gick lättare än förväntat och vad jag minns ifrån sist jag gjorde det. Men då hade jag också många kilo fler och allmänt sämre hälsa. Dessutom körde Sofie lite gympa vid sidan om och det är skönt att passet tar ca 25 minuter så jag kan göra det med henne hemma och att hon är vaken.

Till middag idag blev det ungsbakad lax och morötter samt lite potatismos. Gott, lätt och snabbt att göra :)

Likes

Comments

Nu är Sofie och jag hemma efter några dagar hos mamma och pappa. Jag skulle kunnat stanna veckan ut men på onsdag är det dags att jobba igen. Imorgon ska jag sätta igång med träningen igen också, känner mig verkligen peppad :)

​Och vet ni vad!? Jag läste inte en enda sida i boken eller stickade en enda maska. Men jag känner mig desto mer avslappnad och utvilad än vad jag gjort på länge :)

Likes

Comments

1 34579 Next

Better Blogging Nouw