Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Utsikten från min säng där jag dricker dagens första kopp.

Morgonkaffet är verkligen bästa stunden på dagen. Jag går och lägger mig taggad inför den första koppen.

Idag skiner solen bakom tunga moln och jag ska gå en promenad längst kanalen, lyssna på pod och sen åka till gymmet. Det är min egna lilla onsdagsrutin som jag håller fast vid. Minst en hel förmiddag av egentid som jag tror är väldigt nyttig för just mig.

Förr i tiden, när jag bodde hemma hos mina föräldrar i den lilla staden, älskade jag att vara ensam. Jag kunde stänga in mig i timmar i mitt rum, sätta på hög musik och bara måla/plugga/läsa. Minns att jag tyckte det var skönt att bara vara i min egna lilla bubbla. Men när jag flyttade till Paris så förändrades det helt. Det beror ju självklart på att den trygghet som höll på att kväva mig byttes ut till en otrolig utsatthet. En stor stad där man är helt anonym och en språkbarriär som gör att man är fångad i sin lilla bubbla gör ju att man blir beroende av det lilla sällskap man lyckas skaffa.

Detta har hållit i sig, vilket jag inte trodde. Jag hatar att vara ensam, det är så deprimerande. Så fort min ensamhet är fysisk så blir den automatiskt även psykisk. Det värsta är att vara ensam utan planer. Därför har jag min lilla rutin min lediga onsdagsförmiddag. Det är ju livsviktigt att klara av ensamhet. Man ska faktiskt njuta av att få vara ifred ibland.

Ha en fin onsdag!

Likes

Comments

Kreativt kaos på mitt skrivbord just nu. Knaprar på påskägg och försöker måla. Det är dags att komma igång med nåt nytt.

Likes

Comments

Fick skeda med min lillasyster inatt och vaknade upp till doften av nybryggt kaffe. Nu sitter jag på bussen mot Göteborg med ELLE i handen och Fredagspodden i öronen. Världen utanför är täckt av ett tunt lager snö, som florsocker. Jag älskar att åka buss. Man är fast i en bubbla, uttråkad och tvingas umgås med sig själv. Hittade precis en hundralapp på golvet också.

Glad fredag på er!

Likes

Comments

... Sätter vi kjolen över klänningen.

... Inser vi att denna klacken faktiskt är jävligt cool (och bekväm)

... Satsar vi på röda accessoarer, bär off shoulder-toppar under klänningar och hängselbyxor samt matchar over size-kostymer med rufsigt hår som en äkta parisienne.

... Vågar vi kanske helrött?

... Låter vi brallan, i lyxiga pyjamasmaterial, fladdra i vinden.

... Ispireras vi ännu mer av fransyskorna och är avspänt snygga i "brenton stripes".

... Är vi riktigt classy i strama frisyrer och lösa plagg med vida ärmar. Färgskalan är allt från krispigt vit till gammelrosa och brillorna behåller vi på!

Likes

Comments

Kappa från & other stories // "Beetle" loungefåtölj från Gubi // Tapet från Cole & Son // Skuggpalett "Naked 3" från Urban Decay

Knåpade ihop ett litet kollage av vad som står högst på min materiella önskelista just nu i säsongens hetaste färgkombination. 

Likes

Comments

​(Bilder via min tumblr)

Likes

Comments

Likes

Comments